Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Eight_Six

Narys

  • 34

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Eight_Six gavo reakcijąDovis_Gtx tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    Vardas_Pavardė žaidime: Eight_Six
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com)

    @David_Aya least racist greenside player
  2. Haha
    Eight_Six gavo reakcijąDavid_Aya tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    Vardas_Pavardė žaidime: Eight_Six
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com)

    @David_Aya least racist greenside player
  3. Haha
    Eight_Six sureagavo į David_Aya tarp Serverio klaida su zipfm, privaloma greit istaisit (NOT FAKE) (GONE WRONG)   
    Šablonas:
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: David_Aya
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Isijungeu pirma karta radija. Isijunges buvau priblokstas koke insane daina pradejo groti. Pagalvojau kad nuleisiu savo akis i monitoriaus apacia kaire sona ir pamatysiu viska - atlikeja, dainos pavadinima ir kokia radija stotis ijungta (jeigu uzmirsau) ir susirasiu daina ir isidesu i playlista. Taceu buvau sukrestas soko kai pamaciau tai ko maziausia tikejausi. Neberase ne vieno is auksceu paminetu daliku. Rasau tai i klaidas net tai ir ira serverio klaida @Rokas @Aivaras
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: 
  4. Patinka
    Eight_Six gavo reakcijąMerso_Vairuotojas tarp Prašau užtildyti David_Aye ir Eight_Six   
    Matome chate, kad aš kalbu apie viena iš žinomiausių svetainių pasaulyje "P***Hub" ir aš turėjau omeny, kad toje svėtainėje liko 4min video.
  5. Patinka
    Eight_Six sureagavo į David_Aya tarp Apgavo Plbm_Justelio   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: David_Aya
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Plbm_Justelio
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Už jail vartų buvo jo motociklas ir sakė atstumk motociklą duosiu 1k. Iš pradžių davė 500. Atstūmiau ir nedavė likusių 500e.
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): Liepos 7d, 17:55
    5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/BwfHt36
  6. Patinka
    Eight_Six gavo reakcijąDavid_Aya tarp Prašau užtildyti David_Aye ir Eight_Six   
    Matome chate, kad aš kalbu apie viena iš žinomiausių svetainių pasaulyje "P***Hub" ir aš turėjau omeny, kad toje svėtainėje liko 4min video.
  7. Patinka
    Eight_Six sureagavo į Rokas tarp Kas yra barai?   
    Kas yra barai?
    Mūsų žaidimų serveryje visas nusikaltėlių gyvenimas vyksta baruose. Viso yra du barai, tai „Montgomery“ baras ir „Blueberry“ baras. Abu barai užsiima nelegalia veikla, kurios pagalba uždirba nešvaraus pinigėlio. Tuo pačiu metu abu barai konkuruoja tarpusavyje. Be visa to visą barų nelegalią veiklą kontroliuoja teisėsaugos pareigūnai. Kad barai sugebėtų tinkamai funkcionuoti ir atlaikyti spaudimą iš visų pusių Jiems reikalinga apsauga.
    Reikiamą apsaugą gali suteikti baikerių šutvė, kurią gali suburti abu baro savininkai. Kad suburta šutvė neišsilakstytų ir padėtų barui dominuoti nelegaliose veiklose, baro savininkas turės pasirūpinti, jog kiekvienas baikeris jaustųsi it namuose. Baras baikerius turės aprūpinti geriausia amunicija, maloniausiai svaiginančiais narkotikais, premijomis ir aišku įvairiomis užduotimis, kurios padės atsipalaiduoti po įtemptos veiksmo dienos. Turbūt skamba nuostabiai, tačiau teks paplušėti, kol pavyks išsikovoti vietą po saule.
    Kiekvienas baikeris dalyvaudamas nelegaliose veiklose renka statistiką. Surinkta statistika tokių veiklų metu yra reikalinga baikerio lygio pasikėlimui. Kuo baikerio lygis yra aukštesnis, tuo didesnį ginklų, narkotinių medžiagų ir aprangų arsenalo pasirinkimą turės baikeris. Tai reiškia, jog pirmą kartą tapus baikeriu kovos lauke negausite į rankas pačio galingiausio ginklo, turėsite užsitarnauti pagarbą ir įrodyti, jog esate to vertas. 
    Įrodinėti savo vertę galėsite nelegalių veiklų metu. Pagrindinė baro nelegali veikla yra produkcijos dėžių gamyba. Pagamintas produkcijos dėžes baras parduos pačiam Meksikos karteliui. Kuo daugiau produkto bus parduota, tuo baro lygis bus aukštesnis ir taip baras susikurs priėjimą prie aukščiausios kokybės ginklų ir narkotinių medžiagų. Abu barai gali užgrobti vienas kito apleistą sandėlį ir jį apiplėšti. Už sėkmingai įvykdytą apiplėšimą baras gaus kontrabandos dėžių, kuriose galima rasti ginklų ir narkotinių medžiagų. Apiplėštas apleistas baro sandėlys neteks atitinkamo kiekio pagamintų produkcijos dėžių. Taip pat teisėsaugos pareigūnai gali surengti kratas abiejų barų apleistuose sandėliuose, kuriuose vyksta produkto gamyba ir taip konfiskuoti dalį pagaminto produkto. Teisėsauga už sėkmingai įvykdytą kratą gauna atitinkamą finansinį atlygį į darbo pelną.
    Sekanti barų nelegali veikla yra kontrabandos zonos. Trys kartus per parą, tarp 16:00 ir 17:00, 18:00 ir 19:00 bei tarp 20:00 ir 21:00 viena iš galimų zonų tampa aktyvi. Kuomet kontrabandos zona yra aktyvi, dėl jos gali kovoti abu barai. Į bendrą veiklą gali įsitraukti ir teisėsauga. Priklausomai nuo zonos tipo, barai arba teisėsaugos atstovai renka taškus. Zonos gali būti trijų tipų. Tai išlaikymo, dominavimo ir bendras išlaikym ir dominavimo tipas. Išlaikymo metu taškai yra gaunami už buvimą zonos ribose. Dominavimo metu už priešininko nužudymą. Bendrame išlaikymo ir dominavimo tipe už abu, viršuje jau paminėtus veiksmus. Daugiausiai taškų per 45 minutes surinkusi pusė, laimi kontrabandos zoną ir gauna atitinkamą atlygį. Jeigu laimi baikeriai, gauna kontrabandos paketus. Jeigu laimi teisėsauga, gauna atitinkamą finansinį atlygį į darbo fondą.
    Paskutinė, bet tikrai ne prasčiausia veikla yra didžiojo banko apiplėšimas. Šioje veikloje baro užduotis yra užgrobti didįjį banką ir jį apiplėšti. Tai nebus pati lengviausia veikla, bet potencialiai tai galės būti viena pelningiausių baro veiklų. Kiek ši veikla bus pelninga priklausys nuo baikerių šutvės, kuri grobs banką ir teisėsaugos pareigūnų, kurie visais įmanomais būdais stengsis apsaugoti banką ir jo pinigus. Taip pat galime garantuoti, jog ši veikla yra viena iš įdomiausių, kadangi čia reikės ne tik šaudymo įgūdžių, bet ir komandinio žaidimo, kurio metu bus galima pasirinkti įvairias taktikas, nuo kurių priklausys grobimo baigtis, bei galutinis baro grobis. Jeigu teisėsaugos pareigūnams pavyks apsaugoti banką ir jo pinigus, tokiu atveju darbo pelnas bus papildytas solidžia pinigų suma. Jeigu vis dėl to baro baikeriams pavyks apiplėšti banką, tokiu atveju teisėsaugos pareigūnai privalės pasistengti, jog tie pinigai nenukeliautų iki baro. Už kiekvieną pašalintą baikerį, kuris su savimi turėjo banko grobį, teisėsaugos pareigūnai gaus premiją į darbo pelną.
    Kad po veiklų nebūtų nuobodu, baro savininkas galės sukurti „target“, bei „reach“ užduotis. „Target“ užduotis yra skirta taikinio nustatymui ir jo pašalinimui. Tarkim baro savininkas turės priešų, kuriuos norės tiesiog nužudyti. Už tokį nustatytą taikinio pašalinimą baikeris gaus nustatytą baro savininko atlygį. „Reach“ užduotis skirta dviračių tr. priemonių virtuozams. Baro savininkas galės nustatyti pradžios tašką, bei pabaigos tašką, kurį baikeris turės pasiekti. Už sėkmingai pasiektą pabaigos tašką baikeris gaus nustatytą baro savininko atlygį. Ši užduotis gali būti panaudota kad ir „stunt“ užduočių kūrimui.

    „Greenside“ administracija
    2021, gegužės 11d.
     
  8. Patinka
    Eight_Six sureagavo į David_Aya tarp DERBY turnyras! – 2020   
    REGISTRACIJA!
    1. Jūsų komandos pavadinimas: matthew bennett
    2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: David_Aya
    3. Jūsų komandos draugo Vardas_Pavardė serveryje: Modestas_Fuzkin
    4. Ar susipažinote su renginio taisyklėmis ir pasižadate jų laikytis: Taip
  9. Ačiū
    Eight_Six gavo reakcijąMinde_Marshell tarp Ieškau Keybinder   
    https://www19.zippyshare.com/v/36012393/file.html
  10. Pasimetęs
    Eight_Six sureagavo į Ignas_Eox tarp Vycka_Flex užtildė Pronis_Kadilaks   
    Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  11. Patinka
    Eight_Six sureagavo į Derek_Escobar tarp Užfiksuok epizodą ir laimėk saldumynų!   
    Nežinau net ką rašyt, antras mano editinimas, žinau jis blogas, bet kaip pradžiai tiks. Atsiprašau Modestas_Fuzkin, kad tave pavadinau Eugenijus o ne Roku ir aišku dėkui tau, kad sutikai, ir prisidėjai prie šios idėjos. Tagas šiam žmogui @Modestas_Fuzkin 
     
     
  12. Haha
    Eight_Six sureagavo į Ernestas Paklausk tarp Parduodu retą Hotknife.   
    Siūlau 7,8mln nekreipk dėmesio ką Vycka plepa nes perka pinigus. 
  13. Haha
    Eight_Six sureagavo į Jake_Willson tarp Peiku Mechanikų Direktorių Malacy_Edwa   
    DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jake_Willson
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :@Malacy_Edwa
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku Direktorius.
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Nesilaiko nustatytu DP Taisyklių.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Pavaduotojo paskyrimo procesas. https://prnt.sc/q12cel

    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Kiek suprantu ir @Edvis Gaming Nieko nežinojo https://imgur.com/a/zcTHc6H  https://imgur.com/a/ESb9Moa  https://prnt.sc/q12cel    
     
  14. Patinka
    Eight_Six gavo reakcijąAlpina_Traktorius tarp Emigruoju Eight_Six   
    Anketos šablonas:
     
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eight_Six 
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2019/06/21
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Net neprisimenu ištikro, bet jau gan senokai.
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Seniau žinodavau jau, bet tik dabar čia pradėsiu žaist.
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senam, mažai žaidėjų.
    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau. Ne nebuvo sunku nei suprasti nei įvygdyti.
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Medkirčiu, picerininkų ir Valytojų. Įdomiausias ir pelningiausias turbūt buvo picerininkų darbas, o nuobodžiausias buvo Valytojų.
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne.
    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Žinoma.
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nebuvau.
    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau, kad pakanka.
    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar kolkas nenaudojau.
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko.
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Tikrai, kad pakankamai tos informacijos ir tikrai, kad viskas aišku. Dar kolkas neteko susidurti su jokiu neaiškumu.
    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nemanau, kad reikia čia ką ir keisti.
  15. Patinka
    Eight_Six gavo reakcijąAlpina_Traktorius tarp Naujasis policijos deparmento direktorius   
    XDDDDD labai gerai meški apibūdinai +rep
    Beje sveikinu naująjį PD direktorių!
  16. Patinka
    Eight_Six gavo reakcijąAlpina_Traktorius tarp Prašau užblokuoti Gangster_Paradise   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eight_Six (86)
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Gangster_Paradise
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos :-}
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/g7smv
  17. Patinka
    Eight_Six gavo reakcijąAlpina_Traktorius tarp Pristatau Deividas_Meskinis   
    sv meski gl hf sanpe nors ir nezhaidi XDDDDDDDDD
    btw mania dead game tai neflexink dq
  18. Haha
    Eight_Six sureagavo į Deividas Meškinis tarp Kritinė serverio klaida [ABUSE POSSIBLE]   
    PRANEŠIMAS APIE SERVERIO KLAIDĄ,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Meskinis
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?: Sveiki, taigi ši klaida turi būti sutvarkyta kuo greičiau ! Taip pat man derėtų susisiekti asmeniškai dėl šios klaidos su serverio savininkais, visgi man yra įdomu kaip greitai bus sutvarkoma ši klaida ar tiesiog bus žiūrima kaip į : „jei tai darysi - ban“.
    Ar kada nors svajojote turėdami įtarimo lygį pravažiuoti pro radarą ir negauti įspėjimo ant vairuotojo pažymėjimo ? O ir tas perlaikymas. Dieve tu mano. Well say no more.
    Esu tas asmuo kuriam patinka žaisti paslepiant keleta dalykų su /slepti komanda. Tačiau išjungus įtarimo lygio skiltį prasideda visa magija. Jeigu NUŽUDĖTE žmogų (ar gavote įtarimo) IŠJUNGUS (per /slepti) įtarimo lentelę, jūs GALITE pravažiuoti pro serverio radarus negavę įspėjimo. O įjungus tą lentelę matome, kad turime 0 įtarimo. Jeigu nieko nesupratote klipas apačioje. @Rebeka @Rokas @Mantas @Aivaras

    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą : Kadangi neturiu galimybės redaguoti video taupant laiką žiūrėkite video šiais intervalais : 00:00 iki 00:20; nuo 01:00 iki pabaigos
     
  19. Haha
    Eight_Six sureagavo į Deividas Meškinis tarp Policininkų Memas   
    Nesu tikras, ar čia meme, ar tik norėjai parašyta vieną ilgą papeikimą darbuotojui diskusijoje. Either way i'mma WeirdChamp this one.
  20. Pasimetęs
    Eight_Six sureagavo į Tadis_Paris tarp Policininkų Memas   
    Sveiki, šiandien noriu papasakoti jums linksmą istoriją.
    Tai va šiandien mes keli draugeliai ( Lauris_Varskyte, Tony_Santoz, Bevardiz_Raidas ir aš) Sumastėme pasilinksminti ir pabėgioti nuo policijos. Tai "užsirovėme" ant vieno policininko ir jis mus pradėjo gaudyti ir mes visi linksmi šaudėme ir juokėmės važiuodami nuo policininko. Tuomet policininkas sugalvojo pasikviesti pagalbos ir pasikvietė savo bendradarbių, kad padėtų mus pagauti. Mes pamatę kad policininkas parvaro su visa "šaika" pradėjom per intensyviai šaudyti kol vos nesibaigė kulkos ir tiesiog nuo jų važiavome. Tuomet Mumis visus pradėjo sekti su komanda /sekti ir mes sugalvojome važiuoti ant everesto, kad musų nepagautų ir būtų daugiau nuotykių. Mes ant everesto užvažiavome ir laukėme... Laukiame... Vis dar laukiame... Ir po kokių 5minučių jie atvažiavo, pradėjo šaudyti su M4 ginklu. mes griuvome nuo everesto su masina ir Gavau aš (Tadis_Paris) Kick už Teleport, Po 1min prisijungęs as atsiradau ore ir miriau nukritęs nuo kalno. 
    Ir dabar linksmiausia dalis skirta @Martin_Gossard ir @Žemaitis_Žmogus , Tai gi miręs atsiradau Ligoninėje ir ten atėjęs Martin_Gossard suėmė mane, tada pasakiau, kad negalima rakinti Ligoninėje ir jis mane bando tikinti, kad galima. Tuomet uždėjo starus ir išvedė mane iš ligoninės kur laukė du policininkai  ( Naujokai) kurie vežė mane į kalėjimą. Tuomet jiems pasakiau, kad Martin_Gossard gaus papeikimą. Tuomet jie sako https://imgur.com/a/U1dOO9u ir aš dėl to pradėjau labai juoktis ir sakau, kad esu šiame darbe dirbęs ir taip negalime daryti, sakau ar jūs kvaili ar tik apsimetat? Ir man atsakė.. https://imgur.com/ieecfXd. Tuom ir baigėsi ši istorija apie kvailus policininkus. Todėl noriu pasakyti tau @Žemaitis_Žmogus, kad darytum sunkesnes apklausas, jei tokias darai, ir neimti tokių žmonių į darbą.
    GEROS DIENOS.
     
  21. Haha
    Eight_Six sureagavo į Deividas Meškinis tarp TAMO taškų exploit   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Meskinis
    Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga kitiems?: Galimybė tapti TOP1 lietuvoje. Taip pat nemokami prizai priklausomai nuo jūsų mokyklos.
    Jūsų pamoka (nuotraukos, vaizdo įrašas arba informatyvus tekstas):
    Papildomas komentaras (nebūtina):
    Sveiki, taigi tikriausia tie kas naudoja TAMO dienyną paskutiniu metu pastebėjo naują dalyką :

    Su šia naujove galite siekti TOP1 klasėje/mokykloje/Lietuvoje pagal aktyvumą. Taškai yra gaunami :
    Gavus įvertinimą; Gavus pagyrimą; Perskaityta žinutę; Susipažinimą dėl įvertinimo; Susipažinimą dėl lankomumo; Susipažinimą dėl namų darbų; Susipažinus su pastaba/pagyrimu/komentaru; Susipažinus dėl socialinės veiklos; Taigi prie kurio mes punkto kalbėsim plačiau tai yra :
    Perskaityta žinutė.
    Šį būdą galime exploitinti paprašius vieno ar net kelių iš jūsų klasiokų, kad atsiųstų kokia 10 žinučių. Kadangi viena žinutė (jeigu perskaitote tą pačią dieną) duoda 10 taškų, jūs per dieną galite gauti virš 100 taškų už nieką, o jeigu ir turite kantrybės tai galite tęsti iki tūkstančių. Visgi taškai kiekvieną mėnesį prasideda iš naujo, tad jeigu norite išlaikyti savo poziciją turite tai daryti kiekvieną mėnesį. Priklausomai nuo mokyklos už aktyvumą galite gauti įvairiausių prizų !
  22. Haha
    Eight_Six sureagavo į Hash_Vertigo tarp Peikiu Policijos Departamento Direktorių Zemaitis_Zmogus   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hash_Vertigo
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Zemaitis_Zmogus
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos departamentui.
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:  Žodžiu buvau prie pd, tačiau ne jų bazėje už vartų, įvažiavau apsisukti, Zemaitis_Zmogus užšoko ant mašinos, pradėjo grasint kad star sudės jog jų bazėje aš, nors ten laisvai prieinama vieša vieta kur visi gali laisvai prieiti, tam juk ir yra vartai, kad visi žinotu jog už jų būti negalima nes ten pd zoną, o pozicija kur stovėjau aš yra vieša vieta, nes šalia yra pastatas prieinamas visiems mokėti baudas. Taigi man buvo sudėtos star iš pačio direktoriaus tada buvo grasinta jog jei būsiu ten pasodins į jail, na stovėjau tiesiog ten netrukdydamas niekam, prastovėjau puse valandos, direktorius pasimetęs lakstė ratais, klausiau visų pravažiuojančiu pd darbuotojų, kodėl nesu tada antra karta baudžiamas? Visi ignoravo mane, buvau netgi įžeidinėjamas kitų pd darbuotojų, direktorius matė situacija tačiau jam nusispjaut, nekreipė dėmesio. Po pusės valandos sumastė jog visgi jis man vėl star uždės už tai kad bazėje stoviu, buvo net paklausęs ar noriu į jail atsakiau kad ne, tačiau vistiek pasodino. Kaip gali direktorius taip elgtis, ir išsi*isinėti iš žaidėjų ? 
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Neprižiūri darbuotojų, pats elgiasi neetiškai, Įtarimų sudėti manau negalėjo nes stovėjau viešoje vietoje, direktorius puikiai matė kai buvau įžeidinėjamas, tačiau vietoje to kad sudrausmintu kitus pats įžeidinėjo, negražu juk
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/hpwNPZH
  23. Haha
    Eight_Six sureagavo į Deividas Meškinis tarp Atsiliepimas apie projektą - Deividas_Meskinis   
    DISCLAIMER :
    Šis atsiliepimas nėra sponsored,
    Visa tai ką rašau yra mano asmeninė nuomonė, tad nereikėtų ja vadovautis,
    Atsiliepimas nėra skirtas visai serverio naujokam, nes gali nebūti paaiškinimų apie tam tikrus dalykus, tačiau galite palikti komentarą ir apie tai bus aprašoma plačiau;
     
    Sveiki,
    Priežastys kodėl rašau šį atsiliepimą yra dvi. Visų pirma, farminti forum'o reputaciją. O antra, suteikti honest review (atsiliepimą) apie šį projektą, kuriame jau žaidžiu trys metai su viršum. Ištikrųjų net nežinau kaip pradėti, tad rašysiu apie viską, kas šaus į galvą.
    Administracija :
    Administracija yra visados pasirengusi Jums padėti. Dažniausia į svarbius klausimus yra atsakoma žaibišku greičiu. Taip pat yra pakankamai griežta tvarka, užtikrinti, kad kiekvienas bereikalingas pranešimas į /padmins, nubaustų pranešėją (mute). Žaidimo be šių privilegijų neįsivaizduoju. Pradėsiu nuo to, kad tokios komandos kaip /atp,/tvarkytis ar /gydytis yra gyvybiškai svarbios. Tai ne tik time saving komandos, bet ir suteikiančios advantage prieš paprastus serverio žaidėjus. Esu patenkintas, kad kaip *cought* kituose *cought* serveriuose administratoriau negali pasiimti ginklų. Tai mum leidžia išvengti nereikalingų DM miesteliuose taip pat išlaikant pastovią ekonomiką gun wise. Visgi atsiranda tokių žmonių, kurie abusina šias privilegijas. Kaip keletas pavyzdžių : bėgant nuo teisėsaugos, bandant išvengt mirties. Tačiau nepaisant šios mažumos, dauguma administratorių gerai palaiko tvarką ir gaudo serverio kenkėjus. Ir administratoriaus pareigos yra gan prieinamos už gerą kainą (priklausomai kokio lygio perkate). Mano manymu, geriausia yra imti II lygio administratoriaus privilegijas. 8/10;
    Vip :
    Čia nėra daug ką pridurti. Gaunate pakankamai balanced komandas. Tokias kaip pasigydymą ar tr. priemonės susitvarkymą kas 5 minutes. Taip pat galite naudotis stotelėmis, kad keliauti iš vieno Red Country miestelio į kitą. Taip pat prieinama kaina. O ir 2x alga su drama vip chat'e yra satisfying. All in all 10/10;
    Pinjata :
    Unikali idėja. Tačiau pakankamai stupid. Dėl ko ? Tikriausia dėl to, kad administratoriai/vip nariai gauna nemokamus ginklus kai tuo tarpu kiti serverio žaidėjai turi šaudyti su nelegaliais ar pavojingais ginklais. Dėl to jie yra nubaudžiami policijos pareigūnų, o turintys privilegijas gauna ne tik nemokamai ginklus (tam tarpui), bet ir nėra baudžiami. Mano manymu tai nėra sąžininga vienu atžvilgiu. Mano pasiųlymas tiesiog išimti /pinjataginklus arba leisti visiem juos gauti. 9/10;
    Paslaugos :
    Mmmmmmmmmmmmh. Nepirkite nieko. Išskyrus transporto slot'ą ar panašiai. Bet jei pirksite išėjimą iš kalėjimo ar teises aaaaaaaaaaaaaaa. Jo. Tai tiek. 0/10 Stolen content from EA.
    Darbai be pakvietimo :
    Šis serveris pasižymi gan gera sistema. Dažniausia mes žinome, kad jeigu įsidarbinsi į gaisrininkus. Tai tik važinėsiu su po miestelius. Įsidarbinsi į picerininkus, tai tik važinėsi po miestelius. Visgi GreenSide sistema mum suteikia daugiau veiklos. Gaisrininkai turi važiuoti į gaisrus ir juos gesinti. Taip pat ir jo vidų. Picerininkai, gamina picas. Jas parduoda kitiem serverio žaidėjam arba veža į namus. Ir taip toliau. Tai tikrai viena iš geriausių sistemų ką aš esu matęs. 10/10;
    Gaujos :
    Mmmmmmm. Jeigu reikėtų describe gaujas tai rage, smash, rage repeat. Mmm. Neturiu daug patirties, bet jei esate ramaus būdo net neženkite ten. Būsite judginti kiekvieną veiksmo metą. Aplamai esu nepatenkintas dabartine gaujų sistema. Klausimas, kiek iš jūsų atsimenate sandėlius ? Vagonus ? Tikriausia mažuma. Serveris išsiskyrė veiksmu tarp gaujų ir teisėsaugos. Anksčiau turėjome tik dvi gaujas sukurtas sistemos (kas mano manymu buvo minusas, negu tą ką turime dabar). Dažniausia tie vakarai būdavo labai įtempti abiem pusėm. Gaujiniai šturmuodavo sandėlį. Kraudavo savo fūras. Kurdavo planus, transportavimo routes ir panašiai. O kaip teisėsauga turėdavai sustabdyti tas fūras. Adrenalino vakarai. Taip pat ir serverio žaidėjai. Paslapčiomis galėdavo nuvažiuoti į ten ir gaminti ginklus. Kiek jiem adrenalino, kad nepagaitų. Visgi po tam tikro laiko sandėlys buvo nugriautas. Ir vietoj jo likome su vagonais. Vagonai ir irgi nebuvo bloga sistema, tačiau kiek labiau boring mano nuomone. Na ir tada kitas atnaujinimas tai ką turime dabar. Zonos, hood'ai ir daugiau gaujų. Ai ir dar pamiršau paminėti..... Išimtas C-Bug.... Jeigu išėmė jį, tai bent išimkit viską kas susieja su C (Crouch). Manau šią sistemą galima patobulinti grąžinus vieną sandėlį, vagoną (random vietoj) ir zoną. Šiuos tris sujungus galime padaryti daug labiau unique day negu 3 zonos. 1/10;
    Mapperis :
    Nežinau kas mappinot GTA žemėlapį, bet jeigu manote, kad 200 ženklų po picerija is the way to go I guess it's the way to go. Pastovūs ping spike (dėl kiekvieno miestelio loadinimo į jį įvažiavus) yra annoying. Taip pat yra daug klaidų (vietų) pro kurias tiesiog galima iškristi iš žemėlapio. Vietoj mini update, kad sutvarkyti tai, laukiame pora metų. Manau, jei serverio administracijai labai rūpėtų tobulėti, turėti skirti dėmesį net menkiausiom detalėm. Visgi esu patenkintas unikaliu miestelio dizainų. Net neatpažįstamu iš normalaus GTA (singleplayer). 6/10; Ai. Policijos bazė 10 fps. 4/10;
    Update :
    Ši skiltis bus atnaujinta kai sulauksime update. 10/10;
    Serverio žaidėjai :
    Patarimas niekuo nepasitikėti. Dažniausia kas antras serverio žaidėjas yra chamas, kuris sieks tik iš jūsų pasipelnyti ar apscamminti. Visgi yra ir gerų žmonių. Jaunų, išsilavinusių. Suradus gerą kompaniją nesusidursite su jokiomis patyčiomis ar apkalbomis. O apkalbos dažnai čia vyksta. Visi kalba visiem už akių, tačiau nedrįsta pasakyti tai į akis. Visgi ne visi tokie ir nereikia susidaryti mintyse, kad čia iš manęs tyčiojasi. Tikrai yra įvairių žmonių su kuriais gausite progą susipažinti. Aš, kaip teisėsaugos darbuotojas, dirbęs pas daugiau nei 11 direktorių, turėjau daug patirties su kitais serverio žaidėjais ir vos ne visus pažįstu. Ir daugiau nei 50 proc. sudaro gerų žmonių. 8/10; P.S nedirbkite policininku, jeigu esate silpnų nervų.
     
    Visgi norėčiau daug daugiau visko aprašyti ir pasidalinti, tačiau tiesiog nenoriu rašyti ilgo rašinio, kurio neskaitys 99 proc. žaidėjų. Taip pat by accident paskelbiau temą (nebaigtą) ir norint išvengt 5-to įspėjimo nusprendžiau tiesiog greičiau baigti rašyti. Žinau, kad yra daug gramatinių klaidų ir nepaminėtų dalykų. Tačiau kilus klausimam ką manau apie tą ar aną galite palikti komentarą ir apie jį bus aprašyta plačiai.
  24. Patinka
    Eight_Six gavo reakcijąDeividas Meškinis tarp Pristatau Deividas_Meskinis   
    sv meski gl hf sanpe nors ir nezhaidi XDDDDDDDDD
    btw mania dead game tai neflexink dq
  25. Patinka
    Eight_Six sureagavo į Deividas Meškinis tarp Pristatau Deividas_Meskinis   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Esu slapyvardžiu Deividas_Mes(š)kinis,
    • Jūsų tikrasis vardas: Mano tikras vardas yra Deividas,
    • Jūsų amžius: Esu 18-likos metų,
    • Iš kokio miesto esate?: Esu iš Marijampolės apskrities,
    • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Iš pradžių esu ramaus būdo kol prisitaikau prie aplinkos, ją pilnai iš analizavęs galiu aktyvuoti savo autism instinktus. Taip pat labai protingas. IQ viršija virš 200, o ir autism test, kurį atlikau gan neseniai siekė skalėje nuo 0-33 31
    • Laisvalaikio hobis(-iai): Laisvalaikiu užsiiminėju kelionėm dviračių, gaminant įvairiausius žaidimus, tokius kaip osu! (esu ex 4 digit player (tai reiškia labai geras), country ranking 6-8), taip pat WoW classic, Civilization 5 ir panašiai.
    • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Taip turiu katę vardu koma, nes jinai kartais patiria Komą ir šunį Boską, nes anksčeu būdavau alkoholikas. Taigi štai čia galite pamatyti mano precious animals



    • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Dar kai ėjau į pirmą klasę buvau kažkokioj cosa nostra gaujoj. Tikras gangsteris,
    • Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Iš pd drk Cleme_Tean (Cleme_Teans) ir dar kiek jis ten acc turėjęs,
    • Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Šio atnaujinto prisistatymo tikslas farminti reputaciją, nes anksčeu buvo labai cringe. Noriu pasakyti, kad grynsaidas yra geras serveris ir laukiame atnaujinimų. Ta proga ateinam pažiūrėti visi lz strymo 
     

    • Nuotrauka(privaloma): Aš vaikystėje in baggy jeans and some jean jacket (cringe outfit back then)
    https://imgur.com/a/2zZ8NWZ

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.