Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mickey_Bans

Narys

  • 63

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė Mickey_Bans

  1. Mus meilė paliko, meilė mus. Mums ašaros krito, ašaros mums.

  2. Labas litras

     

     

    1. Mickey_Bans

      Mickey_Bans

      Labai įspūdingi vairavimo skilai, manau jūsų vieta drifto aikštelėje, o ne pareigūno kėdėje. 😍🤩

       

    2. (Peržiūrėti 2 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  3. pildau i pd bet as nezaidziu serve ar galima tapti forumo patruliu ir baust zaidejus uz necenzurinius zodzius??

  4.  

    Sveiki, išreikšiu savo, kaip žaidėjo, nuomonę. Pradėkime nuo to, kad grąžinkite gaujas, grąžinkite seną greensid'ą, vaikinai nebeturi už ką  valgyti duonos, nebeturi prieglaudos, stogo virš galvos, po kuriuo galėtume gyventi ir džiaugtis kiekviena diena serveryje. Jūs pagalvokite ką padarėte, beširdžiai.. Serveris miršta ir jūs tai matot, jūs nepritrauksite naujų žaidejų, nes dauguma žmonių nebežaidžia sa-mp ir praradote nemažą dalį žmonių, kurie žaisdavo kiaurą parą ir palaikė judesį serveryje. Aš suprantu, kad serverio vadovas nekenčia gaujų, bet čia žaidimas žmogau, o ne realybė. Būk tu paprastesnis ir grąžink tai, nes dauguma žmonių tik ir atėjo dėl gaujų sistemos, o seni laikai iš vis best.. Visi liūdėjo kaip tai pasikeitė, bet ir toliau pliekdavo. Nevertinome ką turėjome, o dabar turime stoteles ir dviračius už pusantro tūkstančio. Privilegijų atžvilgiu iš vis krentu nuo kėdės ant kiek jos bevertės, update'as vertės net neturi, gražu pasižiūreti  kaip pakeitė miestas ir darbai, bet visa kita yra tiesiog pasityčiojimas iš žaidejų, just pinigų  plovimas, tikrai dėl to yra liūdna matyti tokį greenside.. Tikriausiai nebematysime senojo, priežasties kodėl rašau nėra, nes žinau, kad dauguma jūsų yra totalūs  ''bahurai'' ir marozai, kurie tiesiog klounada, o ne žmonės ir tai yra sad.. Dėl to galit pilt tą hate'ą į komentarus, nes jūsų gyvenimas ir taip sunkus. Na, ir  kaip pasakytu baltalietuvis: ir iki kito karto !

    Linkėjimai draugams, su visais kuriais užaugau!

    1. Mickey_Bans

      Mickey_Bans

      POV eini rašyti hate komentarą : neverk, jei nepatinka /q

       

       

      lovinu šitą pasakymą💘

    2. (Peržiūrėti 7 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Dar padarykit, kad jungiantis į serverį reikėtų sumokėt 5 eurus, kaip už paslaugą, kad galėčiau pažaisti :D šitam nuostabiame serveryje. Juokinga matyt kurią linkme eina šitas serveris sadge.(Rašau, kol dar yra žodžio laisvė 🤣)

    Happy Feel The Bern GIF by Bernie Sanders

    1. Mickey_Bans

      Mickey_Bans

      Aš pilnai sutinku, kad žmonės kurie remia serverį turi gauti kuo daugiau naudos ir galimybių aš neverkiu, aš išreiškiu savo nuomone būsenoje ir čia buvo paprastas parašymas, kad žmonės paskaitytų ir kitų žmonių nuomonės, o ne staiga imt rašyt koks aš durnas ir panašiai manau esi totaliai nesubrendimo pavyzdys, nes aš atėjau čia ne pyktis, o tiesiog parašyt, kad kind yra nesamonė atimti iš žmonių tai ką jie turėjo jau nuo seno, kodėl atimt iš žaidėjų tai ką jie visada turėjo va šito aš nesuprantu pridėkite naujų dalykų, fantazijos turit sugalvokit, o apie būsenas tai yra tik papildomas uždarbis serveriui, aš jų nesmerkiu, kad nori uždirbti daugiau pinigų, bet dar karteli pasikartosiu kodėl atimti tai ką žaidėjai galėjo naudotis tiek laiko, o dabar man reik žiūrėt į baltą forumą kuris daugeliui žmonių nepatinka, gal aš esu nepasiturintis ir neturiu daug pinigų negaliu sau leisti ar čia jau tapo nebesvarbu? Aš nebijau rašyt, kalbėtis ir diskutuoti tokia tema, o kad tu čia parašai iš neigiamos puses komentarą aš nelabai suprantu kiek negatyvo tu gauni gyvenime, o kad jūs rašot /q neverk, neverk čia nėra verkimas brolau ar tu būdamas 20 metų, dar negali bendraut ir šnekėt kaip eilinis žmogus reikia iš saves kažką statyti, ką aš ir noriu pasakyt, kad man tikrai patinka serveris ir jame žaidžiu nemažą laiką ir visada perku paslaugas, nes be jų sunkoką žaisti, tiesiog parašiau, kad tai yra nelogišką. Aišku tu būdamas free-adminas nesupranti to, kad reik kiekvieną mėnesi išmesti kelis eurus į balą, kad galėčiau žaisti pilnaverti žaidimą, siulyčiau biški edukuoti save ir aplinkinius, nes matau, kad proto pas tave mažokai kaip tokio amžiaus žmogui, gal aš tavęs nepažystų koks esi, bet vistiek sugebi parašyt bereikšmį komentarą ir dar pasakyt /q kaip trylikos metų vaikas matos, kad nesugebi bendraut kaip subrendęs žmogus ir aišku faktas visi kas skaitys tiesiog pasijuoks ka jis čia rašo durnelis, o gal atsiras kažkas kas sutiks su manim, nieko nenorėjau ižeisti ar pakenkti jum, tai gerbkite kito nuomonė aš gerbsiu jūsų, viso ko geriausio linkiu serveriui, kad žaidėjai čia piltus per kraštus kaip medus statinėje. Bet tokie žmonės kaip jūs manau ir atbaidot kitus žmonės su savo 90s laikų mastymų žaisti serveryje.

    2. (Peržiūrėti 7 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  6. @Jeffrey_Lewin @Jacques_Vandam @Mickey_Bans @Esu_Luzdianskas einam į mech ? būsim astronautai

    1. Mickey_Bans

      Mickey_Bans

      Aš esu nusivylęs koks dabar yra greenside, žmonės tiesiog max toxic, visi nori tau pakenkti toks jausmas žaidžiu nebe tam serveryje, o kokiame šudinam sarge kur žaidžia išvis turbūt maroziniai arba bahurai galima pasakyt. Išdirbau ilgą laiką mediku ir bučiau dirbes dar, bet tokiom salygom dirbt buvo neįmanoma tai tas yra labai sad. Tada nusprendžiau nueiti i gaujas kas yra visiškai kitas dalykas ir kur aš esu visiškai žalias ten sukūrėme gauja. Oooo viešpate kiek mes gavom heito iš gaujiniu, gal ten prikolai ar nori pasirodyt kokie jie kieti, bet tai tik žaidimas ir mes norėjome pasišaudyt for fun, o gaujiniai visi tiesiog vadino nuliais ir aš žinau, kad jiem po 18 - 19m tai cmon ar sunku nebebūti vaiku ir žvengčiau pamatytu šitą žinutę ir tai juoktus iš jos for no reason, nes tiesiog besmegeniai ne žmonės. O Rokui ir kažkas pasidarė daro taisykles kažkiokias durnas kur nėra logikos ir dar banina nekaltus žmones. Taip skamba neįtikėtinai, bet taip yra ir man labai liūdna kai nieko negali įrodyt, nes jiem tiesiai šviesiai po***. Ir aš nesuprantu kaip jie nesupranta, kad ok tarkim gavau bana man nerūpi pinigai nu tiesiog koks man skirtumas 1er ar 3er dar + gali susikurt nauja acc ta prsm išvis nerūpi jeigu gauni bana, bet kai gauni už nieka va tada tiesiog žmogus susinervuoja max ir bando ieškot teisybes ne del to, kad išsisukt ir haha nesumokėt serveriui 1,45e, bet ieško tiesos ir priežasties kodėl užbanino. Nežinau kam tiek rašiau veltui visiškai niekam nerūpi, bet gal kažkam bus įdomų paskaityt for fun. @Žemaitis_Žmogus laikai stipru.

    2. (Peržiūrėti 11 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.