Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mantys_Alone

Neaktyvus

  • 334

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Mantys_Alone

  1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantys_Alone
    • Kokios rūšies produkciją norite mainyti: Energija
    • Kokios produkcijos norėtumėte gauti: Maisto 4360.
    • Nuotrauka su verslo informacija: https://imgur.com/a/qqbHRXs
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Jei nebūsiu serveryje, susisiekite forume A.Ž arba dodo#9967  discord

  2. Labas vakaras. Malonu gauti pirmąjį papeikimą savo pavaduotojo kadencijoje. Tikrai nesitikėjau tokio papeikimo iš jūsų, nes kai bandome jus pagauti bazėje, kuomet jūs šaudote į pareigūnus, jūs nepykstate. Ne pirmas kartas, kaip pajungiu tiek aš, tiek direktorius „SPEC“ ginklus, jog galėtumėme efektyviau ir greičiau jus pašalinti iš bazės ir pasigauti ligoninėje. Taip, kažkiek kaltas esu ir aš, jog neapsižiūrėjau kiek tiksliai jūsų yra bazėje ir nenusprendžiau pajungti komendanto valandos. Kadangi gerai apmąsčius, tai mūsų tarnybinis ginklas yra „M4“, kuris yra beveik bejėgis prieš „Desert Eagle ir tuo pačiu prieš psichotropines medžiagas“ kurias galite pūsti itin greitai. Ypač kalbant apie „Kokainą“, tai mūsų tarnybinis ginklas neturi jokių pranašumų prieš jūsų daromą „Cbug“ su „Desert Eagle“ ginklu. Atsiprašau, jog pamiršau pajungti komendanto valandą, bet dėl „SPEC“ ginklų pajungimo esu visiškai teisus ir neturiu žalio supratimo, kodėl negalima naudoti jų, kai reikia išvalyti baikerius iš jų šutvės? Be to šiandien ( 2021.07.07 ) nebuvo pajungtų „SPEC“ ginklų, tad taipogi limitas nėra pažeistas.
    Štai įrodymai, kaip šaudėte į mus - https://streamable.com/o5zaug https://streamable.com/sbox91

  3. Šią dieną 2021-02-06 į 18:49, Savas_Mode rašė:

    Šneku apie pačią ekonomiką, kad infliacija serveryje pakilusi žymiai. Nėra sunku daug kam įkast nusipirkt bet ką iš serverio. Nesakau jog būtina, tai daryt ir keist, daryt rollbackus, man asmeniškai gerai žaist ir taip, tiesiog rašau kaip pastebėjimą ir galimybę, kurią kažkada galima įgyvendinti. Norėjau sužinot kitų nuomonę plačiau. Ačiū už išsireikštą ją. ;)

    „pirmas dalykas, tai susitvarkytų serverio ekonomika, visi žaidėjai turėtų lygias teises į nekilnojamąjį turtą, verslus.“ bruh seni pats neskaitai ką rašai ir negalvoji ką rašai. Ir kaip suprast, kad neturim lygias teises į verslą ir pnš? Yra aukcionai, galima pirkti iš žmonių verslus, visi turim lygias teises, nematau jokio pagrindo daryti tą vadinamą „RoLlBacK“ :D Pati ekonomika man asmeniškai yra pati geriausia, daug pinigų nukeliauja Rokui į sąskaitą dėl aukciono, konfiskuojami accountai ir pnš. Rokas su šiuo reikalu gerai daro iki šiol tvarkydamas ekonomiką. Apie naujokus, tie naujokai tai ateina, tai išeina arba pasilieka tam tikram laikui, nieko nėra amžino ir nemanau naujokai nepasilieka todėl, kad kiti turi daugiau už jį pinigų :D Pats pradėjai manau šiame serveryje žaisti nuo 2015 (pagal profilio data spėju xd), bet senbuviai tikrai ne dėl to nežaidžia. Mano nuomonė tiesiog senbuviai laukia gaujų sistemos (cbugas yra, belieka gaujų sistemos sulaukti), kad smagiai vakare praleisti laiką, kur būtų veiksmo, ne piniguose laimė drauge mielas. 

  4. Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantys_Alone
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Wolkswagen_Golf, Kosas_Camel.
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Situacija tokia, važiavau savo juosta veždamas į kma automobilį ir du iš priekio šiukšliavežiai atsitrenkė į mane ir pradėjo daužyti mano darbinę tr. priemonę ir prikabintą automobilį, kuris irgi vos nesusprogo ir būtų mechanikai kalti, kad nusprogo automobilis (kai prikabintas automobilis ir kažkas daužosi į prikabintą tr. priemonę nusiima būkle), tai paprašius pagalbos į /pagalba ir kad sudrausmintų nenaudėlius, tiesiog gavau atsakymą, kad reikia kviesti policiją ir man tai ne pirmas kartas, kad taip atsako, tai todėl rašau šiems nenaudėliams papeikimus, kad būtu pavyzdys visiems kaip reikia elgtis šioje situacijoje ir nebūtu taip, kad ne tik į pagalbą atsakyt, bet ir tuo pačiu padėti.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/vUvqarI

  5. Anketa:

    • Jūsų Vardas_Pavardė: Manhty_Riggz
    • Nuo kada žaidi projekte ?: Nuo 2016 metų, balandžio 14 dieną.
    • Kokį keistai įdomų faktą žinai ?: Vidutinis vyras kasdien pamato maždaug 5 moteris, su kuriomis norėtų permiegoti.
  6. Dalyvio šablonas,

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Manhty_Riggz

    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Linkiu linksmai praleisti šventes, gerai praleisti laiką su šeima. Palydėti šiuos metus į pabaigą ir pasitikti 2021 metus ir tikėtis kad šie metai bus kitokie. 

    Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 51200 xp

  7. Anketos šablonas, prašantiems pagalbos:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Manhty_Riggz
    2. Problemos tipas ( „SA:MP“, „TeamSpeak“ ir pan.): SAMP
    3. Problema (apibūdinkite problemą): Tiesiog neįsijungia žaidimas, bandau jungtis į greenside serverį, tiesiog įjungia ir tą pačią sekunde išjungia žaidimą, ką daryti? 
    4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): -

    Vis dėl to susitvarkiau vienas pats, galite rakinti temą.

     

  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Manhty_Riggz
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): taikinukas ir dmg informeris
    Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Taikinukas (nuo 0:7 žiūrėti) ir dmg informerio kaip ten yra kai nušauni rodo šalia žaidėjo kiek minusa padarei.
    Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): 

     

  9. 1 val prieš, Domis_Hyper rašė:

    sw zinok mes su botais nezaidziam , tai nezinau kaip cia butu.

    Nu palauk tu daba, sumontuosiu vidosa pamatisi, kad nebots))))), ne ne juokauju nemontuosiu ir nedarysiu jokio vidoso, tingiu, bet ir nesu botas;D

  10. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantys_Alone
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): skin gang members pack
    Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Man reikia visų gangsterių memberių skinų, dygla būtų geriau glockas ir kitų gunklu normalių.
    Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): minusas.

    nebereikia gunklu, skinų tsg bereikia.

  11. a48efdb38cf4b58127ac7aa2b20f5afe773.png

    GreenSide Logistics

    Valdžios atstovai:
    Direktorius - SkyTechas.
    Pavaduotojas - Escobarasxz.
    Pavaduotojas - Vasiokas.

     

     

    Apie mus
    Bendrovė „GreenSide Logistics“ yra Vilniuje ir visoje Lietuvoje gerai žinoma krovinių gabenimo transporto įmonė, pradėjusi savo veiklą 2019 metais, priimanti ir įgyvendinanti pačius didžiausius savo srities iššūkius, kad ir kokie neįmanomi jie atrodytų. „GreenSide Logistics“ komanda sugeba išklausyti užsakovo reikalavimus, užtikrina greitą ir patikimą aptarnavimą, priima praktiškus sprendimus.

    Mūsų tikslas – sukurti ilgalaikius darbo santykius su mūsų klientais, leisdami jiems vystyti savo verslą, palikdami transportavimo rūpesčius mums. Kiekvienas turi dirbti savo darbą, ir mes žinom kaip mūsų darbą daryti geriausiai.

    Mes atliekame krovinių pristatymo paslaugą visoje ES teritorijoje, taip pat teikiame vietinius pervežimus nakties metu bei išeiginėmis ir šventinėmis dienomis.

    Visi kroviniai transportuojami tik su patikimu ir gerai prižiūrimu transportu, todėl visi kroviniai pateikiami laiku, su minimaliais techniniais nesklandumais. Visuose sunkvežimiuose įmontuoti hidrauliniai liftai, yra plombuojami, galimas pakrovimas per šoną. Viskas padaryta taip, kad atitiktų klientų reikalavimus, sutrumpintų klientų krovinių pakrovimo ir iškrovimo laiką bei išlaidas. „GreenSide Logistics“ autoparke taip pat yra mikroautobusų, kurių pagalba pristatomos skubios siuntos ir smulkesni kroviniai. Taip pat mes teikiame paskutinės minutės pristatymus į bet kurią šalies vietą arba kaimynines šalis.


    Kodėl verta rinktis mus?
    Esame kompetetingi: įvairūs mokymai transporto, draudimo ir teisės srityse, nenutrūkstamas domėjimasis logistikos ir transporto srities aktualijomis leidžia mums parinkti ir pasiūlyti optimalų logistikos sprendimą bei esant reikalui suteikti teisinių žinių.

    Vertiname klientus ir turinčius krovinį kartą per metus, ir kelis kartus per savaitę.
    Reaguojame ir operatyviai atsakome į kiekvieną pasiūlymą, paklausimą.

     

    Mūsų pažadas Jums
    „Mes sukursime tvirtą partnerystę su mūsų klientais, suprasdami jų faktinius ir numatomus poreikius geriau nei bet kas kitas ir teikti paslaugas jiems geriau nei bet kas kitas, prieidami kūrybiškai ir priimdami efektyviausius ir tinkamiausius sprendimus“.

     

    Garantuojame

    • Greitą ir patikimą aptarnavimą,
    • Praktiškus sprendimus;
    • Krovinių pristatymą visoje ES;
    • Krovinių pervežimą naktimis;
    • Krovinių pristatymą šventiniu laikotarpiu;
    • Kokybišką ekspedijavimo paslaugą.

    Nuolatinė atranka į „GreenSide Logistics“

    Laikinai nebus reikalavimų į šią firmą, nes norime sukurti firmos vidų.
    Esate susidomėję mūsų firmą? Užsiregistruokite paspaudę čia ir pateikite mums prašymą paspaudę čia.

  12. Sveiki, gal ir neturėčiau čia rašyti, bet noriu pasakyti, kad kažkaip juokinga užblokuoti žmogų ir dar nubausti vartotoju konfiskavimu dėl 6.000€, tai nusprendžiau tau paaukoti tuos pinigus ir dar norėčiau priminti, kad niekam nereikia skolinti, nes dažniausiai būnat apgauti. 
    Įrodymai, kad paaukojau tau pinigus: 
    https://imgur.com/a/0Bb49eZ
    Prašom ir sėkmės žaidime! ;) 
    @Rokas

  13. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantys_Alone
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): kita
    Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: reikėtų ginklu mod, ped koki normalu o ne ta kur vietoj nenustovi, taikinuka koki normalu, skin pack koki gražų, nu ir dar kokių modų primėtikit kokių turit.
    Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): -

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.