Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Charles_Leclerc

Narys

  • 130

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 4

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Charles_Leclerc

  1. Rango kėlimasis - darbuotojo Charles_Leclerc anketos.

    1 > 2

    Spoileris

    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Charles_Leclerc
    Įrodymai, jog įvykdėte reikalavimus: https://imgur.com/a/SmdnVH7
    Įrodymai, kad pasikrovėte ir pristatėte (nuotraukos): https://imgur.com/a/KM8a67x
    Tikslus laikas/data kai užpildėte:  2024-08-27 19:35:44
    Kurį sandėlį norite gauti: 2 (eastern basin)

     

  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Charles_Leclerc
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Viskas nuotraukose.
    • Norima kaina už transportą: Orientacine apie 35, bet deryboms esu tikrai atviras. Galit rasyti del masinos i "discord" - whinewoo
    • Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/HhV8yNj

  3. Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 84 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Iš tikrųjų išsisėmė viskas, būtent taksi firmoje, viskas kaip ir buvo gerai, tačiau pabodo pats kaip firmos darbas, kadangi čia dirbu kaip darbuotojas nuo rugpjūčio 10 dienos. Smagi firma, kuriai tiek daug priežiūros ir nereikia, čia galima laikyti ir laikyti tą direktorių, tačiau kažkam visada ateina laikas pasakyti viso gero ir tiek. Buvome subūrę galbūt nelabai didelę, bet labai smagią komandą, daug darbuotojų dabar labai sėkmingai dirba ir kitose serverio įmonėse, ten atsiskleidžia taip, kaip ir turėtų. Kalbant apie patį direktoriavimo laikotarpį, tai jis buvo tikrai smagus, galbūt ne visada vyravo pastovumas ties darbuotojais ir dažnai susidurdavau su iššūkiais, bet vis kažkaip juos įveikdavom ir viskas būdavo gerai. Apie savo buvusius darbuotojus pasakysiu tik tiek, kad buvo tikrai visokių, bet viskas su tuo gerai, visokių buvo, visokių reikia. Tikrai smagus ir linksmas laikotarpis praėjo, tikiuosi, kad kada nors išeis tai pakartoti. Iš serverio nedingstu tikrai. Na ir aišku, kaip be padėkų, gražių žodžių, kurių tikrai buvo šiame laikotarpyje.
    Visų pirmą, norėčiau padėkoti savo geriausiam ir nuostabiausiam darbuotojui - @Maxim_Kinderis. Tai buvo ilgiausiai išdirbęs darbuotojas, bei geriausias darbuotojas. Visada stengiuosi padėkoti savo 5 žvaigždučių klubui, tai darbuotojams, kurie pasiekė 5 rangą įmonėje, galbūt kažką ir galiu būt pamiršęs, nepykite. @Laurynas_Bond, @Bunta_Fujiwara, @Tryras_Vanduo, @Justas_Paklausk, @Pakalniuks_Alfa.
    Noriu padėkoti žmonėms, kurie prisidėjo vienaip ar kitaip prie mano direktoriavimo. @Gaby_Blu, @Tomas_Honor, @Augustea_Honor, @Tautvydas_Udravich, @Strong_Blue, @Bobikas_Armanis, @Jokis_Pro, @Khai_Weed, @Black_Ride, @Zalia_Arbata, @Twix_Snickers
    Idėją, kurią davė būtent pildyti į direktorių - @Gvidaz_Bond.
    Direktorių prižiūrėtojui, kuris suteikė šansą - @Migelis_Zhebtuvelis.
    Savo padaužai pavaduotojui - @Vincas_Zzz. (a.k.a 2,5k minučių į savaitę atpirkdavo kaltes).
    Savo pavaduotojui - @Gytis_Sky.
    Visai direktorių komandai, bei visiems darbuotojams, ačiū už Jūsų indėlį į šią firmą!
    Ačiū chebryte ir iki kitų kartų!

    Spoileris

    luzl2mT.png

     

  4. Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma: Taksi
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Gytis_Sky
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Vienas sakykime neramiausių pavaduotojų atsistatydino, kandidatų buvo daug, tačiau kažkas neišlaukė, kažkas pabėgo, tad laikas atėjo naujam. Darbuotojas firmoje dirba jau mėnesį laiko, pasiektas 5 rangas ir yra toliau dirbama tikrai efektyviai, matosi ir pagal algos pildymus. Pasiūlo idėjų kaip galėtų būti geriau, taip pat pastebi mano paties padarytas klaidas, jas pataiso. Manau, kad šį kartą tikrai darbuotojas nusipelnė šių pareigų, nes pasiekęs 5 rangą toliau aktyviai dirba, priima iškvietimus, atėjusiems naujokams padeda apsiprasti, paaiškina, kas kaip. Šansą noriu duoti, nes jis man paliko įspūdi jau pildydamas anketą į darbą, labai gražiai ir subtiliai užpildė, tad tai tik rodo, jog darbuotojas tikrai pasiruošęs tolimesniam žingsniui, o ir praeitas pavaduotojas deda už jį labai didelį pliusą, tad manau, kodėl gi jo nepaskyrus. Viską puikiai supranta tiek įmonės valdymo sistemoje, supranta kaip veikia sistemos, ką reikia daryti, ko nedaryti. Linkiu didžiausios sėkmės mano naujam pavaduotojui, nepavesk!
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Charles_Leclerc
    • Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): HOTRING RACER, tinka visi modeliai. rida, spalva, dalys nesvarbu.
    • Siūloma kaina: susitarsim asmeniskai.
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): galite rašyti forume į PM, žaidime arba discorde - whinewoo

  6. Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma: Taksistai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vincas_Zzz
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žinau, žinau, susilauksiu daug "HAHA" į šį paskyrimą, tačiau tai yra geriausias darbuotojas šiuo metu, rangus kėlėsi greičiausiai iš visų, kai tapau direktoriumi, surėmėm alkūnės prie stalo, pasižadėjo "čiudų" nebedaryti, ką ir sėkmingai keletą savaičių daro, jokių nusiskundimų. Įmonės struktūrą supranta puikiai, kas svarbiausia - labai aktyvus žaidėjas, labai tikiuosi, kad nepaves manęs, o jeigu jau ir paves, žinau, kad gerai į kailį gausiu. Suprantam vienas kitą labai gerai, papildome kur reikia vienas kitą, todėl ir nusprendžiau paskirti jį į pavaduotojo pareigas.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

  7. Aš manau, kad idėja verta dėmesio, pakomentuosiu keletą punktų.

    Visų pirma, top lentelių atsiradimas tikrai naudingas dalykas, nes kaip pavyzdys, galbūt gamyklos darbai galėtų atsidurti ir darbo patirties lentelėje kaip papildomas punktas, na kaip dabar yra, kad atsidarai tą lentelę, ten medaliai, darbo patirtis, galbūt galėtų būti ir tie medaliai dar papildomai kaip /dpasiekimai. Iš kitos pusės pažiūrėjus, serverio senbuviai visus tuos medalius jau yra seniai gavę, tačiau čia tik pasiūlymas, kuris galbūt galėtų įvykdytas. Arba, apskritai, gamyklos darbo XP galėtų pridėti kažkokias papildomas naudas serveryje, galbūt duoda pranašumą kituose darbuose, kaip pavyzdys. Darbuotojas ilgai dirbęs gamykloje, galėtų pervežėjų darbe greičiau pasikrauti tr. priemonę, kurią reikia nuvežti į saloną, bet čia tik kaip pavyzdys, galbūt jis atrodys nelabai protingas(juokiuosi).

    Gamyklos išvaizdos atnaujinimas, bent mano nuomone, turėjo būti tikrai seniai, tuo metu kaip ir atsinaujino serveris, nes serveryje daug kas keitėsi, tačiau gamykla, kaip ir minėjote, buvo kaip ir pamiršta.

    Tačiau yra ir kita medalio pusė. Dauguma, galbūt beveik visi serverio žaidėjai gamykloje dirba tik tam, kad įvykdyti /pasiekimai punktą, jį užsižymėti ir pamiršti. Na nebent kokio darbo direktorius tai įdeda kaip užduotį rangams keltis, bet čia tik pastebėjimas. Dar kitas dalykas, kaip minėjote, kad gamykla yra neįdomi naujokams, nes tereikia spaudinėti Y 200 kartų. Tačiau, na toks gamyklos konceptas ir yra. Konvejerių darbas yra labai monotoniškas, todėl toks darbas ir nereikalauja kažkokios kvalifikacijos ir, apskritai, gyvenime, tačiau nenoriu žaidimo maišyti su juo, bet panaudojau tokį palyginimą. Kaip ir sakiau, toks darbas nereikalauja kvalifikacijos, todėl serveryje jį ir gali dirbti visiškai būdamas "žalias" žaidėjas nereikia jokių medicinos pažymų, anketų pildymo, XP pačiame serveryje. Bet čia tik mano pamąstymai, galbūt su tokia prielaida nieko ir nereikėtų keisti? lieka klausimas. Bet kaip ir sakiau pačioje pradžioje, manau, kad gamykla galėtų būti tikrai atnaujinimą, įgautų naujo šarmo.

    Tačiau, dar kartą pasikartosiu, kad idėja, mano manymu, visai nebloga, tik kaip ir visoms idėjoms reikėtų patobulinimo.

  8. Turbūt apie idėjas niekada nerašiau, bet nusprendžiau šį kart padiskutuoti, gal įdomu bus.

    Apžvelgus pasiūlytas Tavo idėjas, galiu pasakyti keletą punktų, kodėl galbūt jos nelabai būtų tinkamos dėl dabartinės sistemos. Visiškai nepeikiu to, ką parašei, nes, manau, kad dar daugiau patobulinus idėjas, gautųsi kažkas naujo ir įdomaus.

    Pradėkime nuo darbų paketo. Tai kaip ir pervežėjų darbo patobulinimas gautųsi, bet jis tikrai netinkamas kitiems serverio darbams, per pusę mapp'o su pyrda piciukų tikrai niekas nevažiuotų, o ir pervežėjų darbo šiokią tokią dalį perkelti į kitus darbus yra, manau, nelabai logiška. Kiekvienas darbas serveryje turi kažkokios veiklos, galbūt tokios idėjos Tau kilo dėl to, kad serveryje žaidi nemažą laiko dalį ir tiesiog tos pačios veiklos jau yra pabodusios, arba viename darbe esi jau "užsisedėjęs" bet galbūt aš klystu. Bet jeigu kalbant iš kitos pusės, keisti viso serverio darbų specifiką, reikalautų labai didelio atnaujinimo, na nebent paslapčiomis jį kažkas ruošia(juokiuosi). Pridėti naujų veiklų į visus darbus irgi toks sakykim, nemažas atnaujinimas, o Tavo būtent idėjos yra pervežėjų darbo integravimas į kitus darbus, vat jeigu sugalvoti skirtingiems darbams vis kitokia veiklą, gal tada ir būtų įdomu, bet tada ir idėją reikėtų aprašyti visiškai kitaip, ir labai daug apie ją galėtum aprašyti.

    Tr. priemonių paketai, vėl gi dabartinė sistema prarastų prasmę, kadangi dabartinė sistema paremta tuom, kad tik sėkmės reikalas figuruoja, kokią "tune" gausi ant tr. priemonės, su šia idėją, "tune" dėžės paliktų beverčios po kažkurio laiko, nes detalių būtų daugiau nei reikia serveryje, o dabar "tune" dėžės yra paklausios, jas perka, parduoda, ypač švenčių metu ir ta sistema puikiai veikia. Aišku, padaryti visiškai naują sistemą būtų tikrai įdomu ir intriguotų kaip jį veikia, tačiau tai vėl prašosi tikrai nemažo atnaujinimo. Taip pat idėja pervežėjams vežti tuos paketus, vėl prasidėtų toks klausimas, kad reikėtų ir kitiems darbams pridėti veiklos, nes vis tiek gaunasi taip, kad pervežėjai tampa daugiausiai veiklos turinti serverio darbovietė, kas atsistoja ir į finansų klausimą, bet jeigu pridėjus dar kitas veiklas kitiems darbams, viskas išsilygintų, pati idėja būtent darbui gal ir tiktų, bet pati "tune" idėja bent mane, visai sudomino, tačiau kaip ir sakiau, mano manymu "tune" dėžės taptų nebepaklausios po kai kurio laiko. O ir ar administracija būtų pasiruošusi padaryti tokį didelį atnaujinimą, neaišku, galime tik spėlioti(juokiuosi)

    Dėl garažų sistemos, manau, serveryje nemažai žmonių turi namus, nes jų ir parduodamų yra nemažai, garažai gal ir nebloga sistema būtų, bet tada lieka pagrindinio garažo klausimas, ar jis tampa nebereikalingas? Galbūt jame galėtų žaidėjai tobulinti automobilius, nes serverio administracija gerai turėtų žinoti, kad garažai kitame serveryje kažkada tapo labai nebepaklausūs ir jų niekam nereikėjo, bet jeigu garažas atliktų kažkokią svarbią funkciją automobilių tobulinime, galbūt tai ir yra geras variantas, ar nauja idėja. Tačiau, kaip ir minėjau visų pirmą reikėtų gerai įgyvendinti antrąją idėją, dėl tr. priemonių tobulinimo, o ar iš jos įmanoma kažką tokio padaryti, klausimas. Įgyvendinus antrąją idėją, tada galima būtų diskutuoti apie tas vietas, kur būtų galima tobulinti automobilius.

    Tarp kitko, tikrai visai neblogos idėjos, iš kurių, manau, kad būtų galima kažką padaryti, bet tam reikėtų didelio patobulinimo.

  9. Palikimo darbo prašymo anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: charles leclerc
    Kiek laiko išdirbote? nežinau net, gal nuo gruodžio
    Kodėl nusprendėte palikti firmą: viską čia esu pasiekęs, nebėra noro būti, jau labai išsisėmiau ir tie roadtrainai ir burrito per galvą eina, tai sakau, kad užtenka. Honorarai laikyk toliau dyrikana, turbūt ilgiausiai laiko apskritai dirbau vieną darbą sampe, kaip man tokiam žmogui, kuriam reikia kažko vis naujo. Kadangi apsisprendimas greitas, tai norėčiau, jog mane išmestų, dėl darbo kontrakto. peace
    Ar norite jog darbo sutarties pinigai būtu pervesti į jūsų banko sąskaitą?  [TAIP/JOKIU BŪDŲ NE]

  10. Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: GreenLogistics (GL) pervežėjų direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Pavaduotojas praeitos įmonės (RCL) - 32 dienos. Direktorius šios įmonės (GL) - 62 dienos
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Priežastis yra labai paprasta - porai savaičių nebegalėsiu būti žaidime, dėl ko ir nėra tikslo laikyti direktoriaus, kai firmos reikalus būtų tvarkęs pavaduotojas. Kas yra iš tikrųjų gaila, nes aktyvumas turėjo pagerėti per velykų atostogas, tačiau yra kaip yra ir nieko negaliu padaryti, nors idėjų turiu dar naujų, kurių dar neįgyvendinau. Kaip man sekėsi direktoriaus ir pavaduotojo pareigose, kam įdomu galėsite paskaityti apačioje, "Spoiler" mygtuke, tai pasirašau sau kaip atminimą, nes tai buvo mano vienas įsimintiniausių direktorių per visą mano 10 metų SA-MP žaidimo istorijoje, nes sutikau žmonių, su kuriais jau esu draugais ir realiame gyvenime. Tačiau, kas skaityt nenorit, tai didžiausios padėkos bus čia paminėtos, nes be šių žmonių įmonė nebūtų buvusi tokia, kokia ji buvo. 
    Tad pirmiausia noriu padėkoti savo 5 žvaigždučių klubui - darbuotojams, kurie buvo pasiekę 5 lygį rangų sistemoje:

    @Modestas_Wolf, @Augustea_Honor, @Tomas_Honor, @Tommy_Watson, @Quez_Junior;
    Speciali padėka žmogui, dėl kurio ir tapau tiek pervežėjų direktorius ir pavaduotojas - @Gvidaz_Bond(ačiū dar kartą bratuha<3);
    Už /pdk lentelę, kurios laukė turbūt visi pervežėjų senbuviai - @Modestas_Wolf;
    Mechanikų direktoriui ir "Tej's Garage" vadovui už bendradarbiavimą - @Arnas_Torreto;
    Direktorių prižiūrėtojams už šansą -
    @Emilisvn_Samp, @Dwayne_Jahseh;
    Direktorių norėčiau perleisti - @Tomas_Honor, šis bahuriukas tikrai susitvarkys.

    Spoileris

    Prisiminimui RCL ir GL vadovas;
    Šiose pareigose man sekėsi manau visai neprastai, neišpildžiau ko norėjau, nes tam pritrūko šiek tiek dar laiko ir apsistovėjusios komandos. Bet savo darbu esu patenkintas, nes turėjau darbuotojus, kuriais galėjau pasitikėti, per visą direktoriavimo laikotarpį tik 2 darbuotojai buvo užblokuoti už čytinimą, kas kaip man yra visai neblogai, vadinasi gana patikimus žmones rinkausi į komandą. Tačiau nors ir šis direktorius buvo mano mėgstamiausias iš visų buvusių prieš tai kitur, šioje įmonėje turėjau nemažai ir pykčių, ginčų su pačiais darbuotojais, tiek su serverio žaidėjais dėl gana griežto atrankos būdo ir dar visokių įvairiausių klausimų, tačiau man tuo metu taip atrodė teisingiausia ir geriausia, tad kas kokį pyktį laiko, relax čia tik žaidimas. Labai smagu, kad įmonėje turėjau darbuotojus, kurie buvo ilgalaikiai ir buvo smagu turėti žmones, kurie parašius dėl tam tikros bėdos ar /pdk nespėjimo pristatyti, gali prisijungti į serverį ir suvežioti krovinius. Smagu, kad sutikau daug naujų veidų ir supratau, kad SA-MP pasaulis per mano labai ilgus žaidimo metus yra labai pasikeitęs. Iš vienos pusės yra smagu, kad žaidimas keičiasi, tačiau pati žaidimo publika mano manymu yra suprastėjusi, daugiau melo yra atsiradę ir daug kitų dalykų, kuriuos esu išsiaiškinęs, tačiau tai ne viešai(juokiuosi). Iš tikrųjų mėgavausi kiekviena diena būdamas direktorių, labai smagiai viskas čia praėjo. Daug ko ir nežinojau čia atėjęs kaip vadovas, paprasčiausių dalykų, bet su laiku viskas tapo įprasta ir aišku. Sakau tikrai labai nuoširdžiai, man čia labai patiko ir labai džiaugiuosi, kad neilgą, bet nemažą laiką buvau šio serverio dalimi, nes per pavaduotojo ir direktoriaus laikotarpį, labai daug ką patyriau.
    Labai didelis ačiū savo darbuotojams, kurių buvo visokiausių, manau, kad per šį laikotarpį per mano "rankas" perėjo virš 50 skirtingų žaidėjų. Teko su kiekvienu bent kažkiek pabendrauti, tad buvo iš ko pasisemti ką nors naujo.
    Manau, kad tiek.. nors tai tik žaidimas, bet patirtos emocijos, šypsenos čia dar išliks ilgam mano galvoje, smagu, kad sutikau žmonių, su kuriais kaip ir sakiau jau esu draugais ir realiame gyvenime.
    Tad tiek.. darbuotojų visų netaginsiu, nes jų buvo labai daug, bet tikrai nuoširdžiai dėkoju visiems už bet kokį darbą šioje firmoje..

    RCL - Red County Logistic's buvęs pavaduotojas;
    GL - GreenLogitics buvęs direktorius
    Charles_Leclerc.

     

  11. Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Tomas_Honor
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Manau, visų pirma paminėsiu Tomo įsidarbinimo datą į pervežėjus - 2022/11/20. Žmogus, kuris jau ilgą laiką buvo toks vadinamas kaip - neoficialus pervežėjų pavaduotojas. Daug dirba pačiame pervežėjų darbe, taip pat atlieka daug nematomo darbo, raportuoja kaip kas, jeigu nesu serveryje. Manau, kad žmogaus ryžtas bei geras bendradarbiavimas su juo mane privedė prie šio sprendimo, kaip pavaduotojo paskyrimas. Tomu pasitikiu visu 100 procentų ir, manau, jis manęs tikrai nepaves, sėkmės Tau, Tomai!
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.