Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Everett_Sanchez

Neaktyvus

  • 176

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Everett_Sanchez pranešimai

  1. Manau jeigu būtų su vaizdo plokštė blogai, nebūtų ir ant PS4 tos linijos. Būtent ant tamsių vietų tai nutinka.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Everett_Sanchez. 2. Problemos tipas ( „SA:MP“, „TeamSpeak“ ir pan.): Monitoriaus gal. 3. Problema (apibūdinkite problemą): Sveika šaika, gal žinot kas galėtų čia būt? Blemba, monitorius dar naujas, gal savaitė laiko tik bus, bet tokie va prikolai. Gal kas susidūrėt? Esmė tame, kad būna kartais susitaiso kuriam laikui, paskui vėl atsiranda... 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
  3. visa laika tikejau savo buvusiu mechaniku talentu, o stai ka ir matome. dziaugiuosi uz tave, Benai
  4. Asmeniškai pasiūlyčiau tiesiog pasikeisti hud'o diską, o ne patį hud. Kaip ir tu sakai, ieškai paprastesnio, tai čia manau yra paprasčiausias variantas.. Gal išsirinksi kokį vieną. Prieš keisdamas, pasidaryk hudo kopiją ir ieškok kuris tau patiks.
  5. zdarova bahuras, laikyk kardana ir tikiuos kad pasiseks tau sitam serveryje
  6. labai geras vidijo, labai geri momentai ir kaip visada, gime zudyti!!
  7. hardens antaki itraukes, rimc toks. sveikas broli
  8. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Everett_Sanchez. 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Zvingu_Papa. 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
  9. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?: Everett_Sanchez. Kam bus naudojamas kanalas?: Pokalbiams ir žaidimams. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą): https://imgur.com/a/ZPr5T81 Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis: Tvirtinu.
  10. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Everett_Sanchez. 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Sendis_Mendis. 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/6O5FFmN 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/6O5FFmN

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.