Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Arminas_Bite

Neaktyvus

  • 0

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Gabi_Jole tarp Mechanikų ir Pervežėjų direktorių rinkimų apžvalga,   
    MECHANIKŲ IR PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Pirmą kartą rašau tokio tipo analizę, pirmą kartą einu Direktorių prižiūrėtojos pareigas, tad, nemeluosiu, truputėlį jaudulio yra. Noriu pasidžiaugti kiekvienu kandidatu, esate kiekvienas unikalus savo idėjomis. Išsirinkti buvo iš tiesų sunku, sunkiau nei maniau. Visiems, kas skaitys šį pranešimą, noriu palinkėti nesustoti bandyti kituose rinkimuose, toliau spinduliuoti noru, motyvacija ir siekti išsikeltų tikslų GreenSide projekte. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute ar discord’u (misko_uoga#0851).
     
    MECHANIKŲ FIRMOS
    KANDIDATAI
    Pirmasis - nors ir pasižymi dideliu aktyvumu serveryje, tačiau vien tik to neužtenka, tai nėra svarbiausias rodiklis. Pateikta anketa gana trumpa, kyla klausimai dėl informacijos trūkumo. Taip pat, trūko tvarkingo išdėstymo. Skaitant tam tikras vietas buvo sunku suprasti ką nori pasakyti ir kaip viskas bus.
    Antrasis - esminis dalykas yra tavo praeities klaidos ir iki šiol daromos. Nežinau ką bandai apgauti, save ar kitus, tačiau turėtum rimtai susiimti, ne tik žodžiais švaistytis, kuriam laikui susiimti ir vėliau tą patį daryti. Džiugu, kad bandai ir po truputį įrodai, kad gali. Tavo idėjos firmai yra įdomios, matosi, kad noro ir idėjų tau netrūksta tikrai. Nesustok ir bandyk toliau.
    Trečiasis - potencialus kandidatas. Iš tiesų tikėjausi sulaukti tavo anketos, labai džiaugiuosi, kad ir vėl atradai noro ir tiek motyvacijos grįžti į savo vėžias. Esi įdomi asmenybė savo idėjomis.
    Ketvirtasis - dar vienas potencialus kandidatas, viskas tvarkinga, įdomios tavo sugalvotos temos/sistemos. Kiek teko bendrauti ir palaikyti pokalbį su tavimi, esi gana stipri asmenybė, žinantis ko nori ir su konkrečiais tikslais. Norėčiau tave šiek tiek daugiau pažinti kaip serverio žaidėją ir pilnai įsitikinti tai kas kirba galvoje.
    Šeštasis - esi iškalbus žmogus, šilta asmenybė. Serveryje ne tiek daug ir teko tave matyti, tad rizikuoti ir aklai pasitikėti kas yra pateikta anketoje tikrai nenoriu. Laikui bėgant, tikiuosi, tave šiek tiek labiau pažinti ir įsitikinti tuo, ką pateikei anketoje. 
    NAUJASIS VADOVAS
    Taip, štai ir Jis! Būdama Mechanikų firmos pavaduotoja ir vėliau direktore, buvau tos nuomonės, jog suteikti šansą naujam žmogui, kad parodytų savo jėgas, atsiskleistų ir galbūt išsikeltų aukštesnius tikslus ateityje GreenSide projekte. Taip ir dabar, noriu suteikti galimybę žaidėjui, kuris neturėjęs pareigų projekte, jog galėtų savo idėjas įgyvendinti ir šiek tiek daugiau prisidėti prie serverio gerovės. Šį žmogų analizavau kaip žaidėją ne vieną dieną, kaip paprasta žaidėja ir kaip turinti pareigas firmoje. Palikęs įspūdį savo unikalumu pačiu savimi, tiek idėjomis, tiek gebėjimu bendrauti ir rasti kompromisą bet kurioje situacijoje. Nesitikėjau Tavęs pamatyti tarp kandidatų, išties, nustebinai. Palinkėsiu - TIK Į PRIEKĮ! Geros kadencijos, Jizzy!
    Mechanikų firmos direktoriaus kėdę užima - Jizzy_Black.

    PERVEŽĖJŲ FIRMOS
    KANDIDATAI
    Pirmasis - koją pakišo tavo praeities klaidos, manau nėra praėję pakankamai laiko po visų įvykių, norėčiau matyti tave tobulėjant serveryje. Džiaugiuosi, kad bandei ir tikiuosi, kad nenuleisi rankų ir pasitaikius progai bandysi toliau. 
    Antrasis - potencialus kandidatas, tačiau peržvelgus informaciją apie tave, suabejojau ar tikrai viskas taip, kaip aprašei kandidatūroje. Galbūt, tai tik nupieštas paveikslas, kuris vėliau išnyks ir pasirodys tikroji pusė. Tad lieku prie tos pozicijos - nerizikuoti, stebėti bei analizuoti, susipažinti labiau. Pateiktos idėjos įdomios, tokios nestandartinės, šiek tiek trūko informacijos kaip viskas vyktų, nes atrodo kiltų komplikacijų jas įgyvendinant. 
    Trečiasis - buvo neanalizuojamas, ačiū už investuotą laiką pildant anketą.
    Ketvirtasis - didelis aktyvumas nėra pagrindinis rodiklis, dėl kurio būtų renkamas naujasis vadovas, taip kaip paminėjai tu. Pateiktoje kandidatūroje pasigedau informacijos / idėjų apie rangų sistemą ir temas. Esi naujas veidas serveryje, tad norėčiau daugiau tave pažinti kaip žaidėją. Laikas parodys. 
    Penktasis - perskaičiusi tavo pateiktą kandidatūrą, pasirodė, kad neturi stabilių idėjų firmai. Momentais sunku buvo suprasti ką nori pasakyti, galbūt reiktų pagaliau nuspręsti ko nori ir nesiblaškyti. Blaškymasis nuo vieno prie kito, atneša tik žalos tau. l Linkiu judėti į priekį, susidėlioti savo idėjas / planus į vietas tvirtai ir nesustoti ties šia kandidatūra.
    Šeštasis - dar vienas potencialus kandidatas. Nemeluosiu, sunku buvo koncentruotis skaitant ir nepasimesti, nes viskas viename "supilta''. Idėjos įdomios, tačiau kilo klausimų dėl jų, informacija pateikta, bet vietomis buvo sunku suprasti. Vertinu tavo norą taisytis po praeitos kadencijos. tad linkiu ir toliau turėti šį tikslą. 
    NAUJASIS VADOVAS
    Vienas ir vienintelis kandidatas, kurio idėjos atrodė labiausiai įdomios bei aiškios. Dar būdama Mechanikų direktore, tuo metu gavau pasiūlymą Pervežėjų pavaduotojo, sukurti bendrą temą. Išsakęs savo mintis konkrečiai, kad suprasčiau esmę, nusprendėme bandyti ir kurti, nes nebuvome matę kažko panašaus tarp kitų firmų. Susitarėme pokalbį aptarti išsamiai, tačiau susiklosčiusioms aplinkybėms ji neįvyko, o vėliau mano kadencija Mechanikų valdžioje baigėsi. Na ir nemaniau, kad temos tokios įdomios, apie kurias buvo žadėta papasakoti ir jas aptarti. Tikrai, unikalu. Džiaugiuosi, jog išreikšta motyvacija niekur nedingo ir štai Tu čia. Tikiuosi išlaikysi savo ryžtą vadovauti bei gavai labai puikią pamoką po praeitos kadencijos. Geros kadencijos!

    Pervežėjų firmos direktoriaus kėdę užima - Linuxas_Ltu.
  2. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Aivaras tarp 2021.10.18 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.0)   
    • Sukurta aktyvumo bonuso sistema, kas parą įvykdžius nurodytus reikalavimus, žaidėjas bus apdovanotas prizais, daugiau informacijos panaudojus komandą /abonusas;
    • Sukurtos trumposios kokaino vartojimo komandos (/kok1 - 40%, /kok2 - 60%, /kok3 - 80%);
    • Baikeris sėkmingai pristatęs grobį į baro seifą, antrą kartą nieko iš banko paiimti nebegalės;
    • Sutvarkytos rastos klaidos su „nitro“ ir hidraulika kuomet dingdavo atstačius tr. priemonę į saloną, po restarto ir išpirkus iš KMA;
    • Žaidėjas galės matyti kiek yra pakvietęs kitų žaidėjų į serverį panaudojus /pakvietimai komandą;
    • Sutvarkytos /nedalyvauti komandos nukėlimo koordinatės, nuo šiol panaudojus ją interjere, neužsibuginsite pasaulyje;
    • Sutvarkytos kokaino augalų klaidos;
    • Sumokėti pinigai už išsipirktą tr. priemonę iš KMA, keliaus į mechanikų darbo fondą;
    • Sutvarkytos rąstos greičio patobulinimų klaidos atitinkamoms tr. priemonėms, dėl kurios sistema išmesdavo iš serverio;
    • Pakoreguotas serverio laikas, kuomet kyla ir leidžiasi saulė;
    • Žaidėjas esantis interjere nebegalės naudoti /edalyvauti komandos;
    • Sutvarkyta kuomet žaidėjas neturėdamas pakankamai pinigų kokaino pirkimui, jį nupirkus eidavo į minusą;
    • Pakoreguotos apleistų sandėlių veiksmo ribos, nuo šiol jos okupuos didžiąją kaimelio dalį kuriame yra sandelys;
    • Žaidėjas įėjęs arba išėjęs iš banko nebebus užšaldomas (užšaldymas lieka pradėjus grobimą, kuomet dalyviai yra nukeliami į banką);
    • Sutvarkytos rastos gramatinės teksto klaidos;
    • Deathmatch arenoje nuo šiol nebebus galima naudoti narkotinių medžiagų;
    • Sutvarkytos policininkų darbo pasiekimų klaidos;
    • Uždėjus „tiuningo“ dėžę ant tr. priemonės, jums bus parodoma lentelė su gautomis detalėmis;
    • Norint pasiimti naują darbinę tr. priemonę nuo pickup, jums jau vairuojama tr. priemonė bus sunaikinama ir duodama nauja;
    • Pridėta /bsunaikinti komanda prie baikerių komandų sąrašo;
    • Jeigu firmoje nėra aktyvių žaidėjų, nuo šiol jos iškviesti nebebus galima, žaidėjui bus pranešta jog firma yra neaktyvi;
    • Pašalinti alternatyvūs /pagalba komandos naudojimai, panaudojus (/padmins, /admins, /admin), žaidėjui bus pranešta apie komandos /pagalba naudojimą;
    • Panaudojus komandą /barai, prie žaidėjo slapyvardžio esantys burbuliukai indikuos žaidėjo būseną (prisijungęs - žaliai/atsijungęs - raudonai).
     
  3. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Rimtas_Debesis tarp Kontrakto pratesimas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pukuotas_Meskinas
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Direktoriaus/ pavaduotojo papildoma galimybė pratęsti kontraktą jeigu žaidėjas yra atsijunges. Darbo biržoje būtu PICKUP ant kurio darbuotojas galėtu užlipes prasitęsti kontraktą, jeigu direktorius jam jį pasiūlė. (Galima būtu padaryti, kad kontrakto pratesimas visada būtu darbo biržoje)
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pripažinkim, kad nevisi ir nevisada galime būtu dienomis, kaikurie iš serverio žaidėjų turi naktines pamainas, ir papraščiausia užduotis, kaip kontrakto pratesimas gali pakišti koją, šis mano pasiūlymas padėtų žaidėjams kurie negali prisijungti tokiu pačiu laiku, kaip ir valdžia.
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  4. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Rimtas_Debesis tarp Pervežėjų mažujų krovinių ir bonuso *ATNAUJINIMAS*   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pukuotas_Meskinas

    1

    Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pridėti draugiau nuvežimo vietų - MAŽIESIEMS KROVINIAMS. Pinigų skaičius būtu atitinkamas nuo vietos ir atstumo.
    San Fierro kontraktų vieta (dalys)
    Kitos kontraktų vietos..
    Bankai (pinigai)
    Medikai (vaistinelės)
    Policininkai (ginklai)
    Medkirčiai (įrankiai/ kuras)
    Autobusų stotis (popierius)
    Gaisrininkai (gesintuvai)
    Ūkininkai (trašos)
    ir t.t
    Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kaip serverio naujokas kuris neperseniausiai įsidarbino į ,,pervežėjų" darbą, galiu teigti, kad jaučiasi labai stipri monotonija ir darbo rutina, mažiesiems kroviniams yra priskirtos vos 4 lokacijos į kurias nebesinori žiurėti po pirmų 200 nuvežimų.
     Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

    2

    Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Keisti pačio laiko ar gaunamų 15€ siūlyti nežadu, bet siūlau prie gaunamo bonuso pridėti po 1€ nuo kekvieno sukaupto tūkstančio patirties taškų pervežėjų darbe.
    Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastu didesnė motivaciją naujesniems žaidėjams vežti krovinius, taipogi motyvuotu pasilikti viename darbe ilgesni laiko tarpą.
    Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  5. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Hitautas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,
    Kas yra direktorių prižiūrėtojas?
    Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume.
    Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali.
    Už kokius darbus yra atsakingas direktorių prižiūrėtojas?
    Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių atrankų organizavimą ir analizavimą, už naujų taisyklių priėmimą, senų taisyklių adaptavimą prie naujų serverio sistemų, už direktorių prižiūrėjimą, bausmių skirimą ir už dar daug „nepastebimos“ veiklos už paprastų, mirtingųjų serverio žaidėjų akių. Trumpiau tariant, tai pareigos, kuriose Jūsų darbo apimtys priklausys nuo jūsų išsikeltų tikslų, tai reiškia, jog didžiąją dalį savo užduočių susigalvosite patys.
    Kiek direktorių prižiūrėtojas rinksite?
    Tik vieną, pagrindinis direktorių prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką praėjus atitinkamam laiko tarpui.
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:
    • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, užsiėmimai realiame gyvenime, pasiekimai „SA-MP“ ir t.t.);
    • Trumpas pasakojimas kaip atradote „greenside.lt“ projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto dalimi;
    • Trumpas aprašymas kas Jūsų nuomone yra direktorius ir kokios jo atsakomybės yra mūsų projekte;
    • Trumpai apžvelkite dabartinę direktorių prižiūrėjimo sistemą (pliusai, minusai, ką keistumėte);
    • Išsamiai apžvelkite savo direktorių prižiūrėjimo sistemą (atrankų mechanika, taisyklės, užduotys ir t.t.);
    • Priežastys kodėl pildote į direktorių prižiūrėtojo pareigas ir ką planuojate pasiekti kandidatuodami į tokias svarbias pareigas;
    • Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu paminėti;
    • Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant direktoriaus prižiūrėtojo pareigas.
    Informacija,
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti direktorių prižiūrėtoju.
    • Jūsų pranešimus matys tik projekto administratoriai.
    • Atranka vyks iki tol, kol rasim žmogų, kuris atitiks mūsų keliamus reikalavimus.
    Sėkmės atrankoje!
    „Greenside“ administracija
    2021, spalio 3d.
  6. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir yra skirta ieškoti aktyvių žaidėjų, kurie nori prisidėti prie serverio administravimo.
    Daugiau informacijos apie „ADMIN“ žaidėjus galima rasti čia.
    Anketos šablonas,
    Norint kandidatuoti į „ADMIN“ žaidėjo pareigas užpildykite žemiau esantį anketos šabloną. Užpildžius pateikite savo kandidatūrą šios temos atsakymuose (atsakymus matys tik serverio administracija).
    Jūsų Vardas_Pavarde serveryje:
    Kuo užsiimate gyvenime (mokotės, studijuojate, dirbate)?:
    Ar esate susipažinęs su serverio taisyklėmis (čia)?:
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:
    Kiek laiko (valandomis) galite praleisti serveryje?:
    Plačiai papasakokite apie save, kaip apie sa-mp serverio žaidėją (pliusai, minusai, tikslai, praeities klaidos ir t.t.):
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje?:
    Ar naudojate CLEO modifikacijas (jei taip, įvardinti kokias)?:
    Kokios patirties turite sukčiavimo (kt. čytinimo) situacijose?:
    Ar turite galimybę kokybiškai filmuoti žaidimą?:
    Ką manote apie „keybinder“ naudojimą serveryje?:
    Kodėl norite tapti „ADMIN“ žaidėju mūsų serveryje?:
    Prašau įtikinti mus keliais sakiniais, kodėl turėtumėme rinktis Jus:
    Jūsų kontaktai(skype arba discord):
     
    Atranka yra nuolatinė, todėl kandidatai bus analizuojami tada, kai pritrūksime „darbo jėgos“. Viešos analizės apie kiekvieną kandidatą nepateiksime. Pateiksime tik bendrą analizę ir kandidatų vardus, kurie buvo atrinkti į „ADMIN“ žaidėjų pareigas.
    „Greenside“ administracija
    2019, lapkričio 23d.
  7. Haha
    Arminas_Bite sureagavo į Greg_Solberg tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #heitoneklausau #like #follow #asnekaltaskaltasgyvenimas #heituine
     
    #heitoneklausau #kaltasneasogyvenimas #erika #germany
  8. Haha
    Arminas_Bite sureagavo į Nerioske_Gamer tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #india #heituine #indiandrama #kingofnature #nevisisupras #golum #kobra
  9. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Aivaras tarp 2021.09.27 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.9)   
    • Visų aksesuarų sąraše aksesuarai bus atitinkamai indikuojami. Jeigu aksesuaras bus uždėtas, tokiu atveju burbuliukas prie aksesuaro pavadinimo bus žalios spalvos. Jeigu aksesuaras bus priskirtas prie favoritų, tokiu atveju burbuliukas bus oranžinės spalvos. Jeigu aksesuaras bus neuždėtas ir nebus priskirtas prie favoritų, tokiu atveju burbuliukas bus raudonos spalvos;
    • Pakoreguota žinutė informuojanti apie „Premium“ žaidėjo prisijungimą (nebebus žodžio „narys“);
    • Pakeistas banko užgrobimui skirtas laiko tarpas iš 60 minučių į 30 minučių;
    • Sutvarkyta verslų numeracija, kuomet produkcijos pirkime verslo ID nesutapdavo su sąraše esančiu ID;
    • Pašalinta /bausti užtildymo priežasties „Blogas /kviesti naudojimas“ (/kviesti sistema nebeturi iškvietimo priežasties nuo # 0.2.8 versijos atnaujinimo);
    • /kokainas atsirado papildomas pasirinkimas „Kas yra kokainas?“. Ten pateikiama daugiau informacijos apie kokaino paskirtį serveryje ir jo išgavimo būdą;
    • Barų lyderių viešo pranešimo komanda turės veikimo uždėlstumą, t.y. jeigu komanda buvo panaudoja nesenai, tai ją bus galima panaudoti antrą kartą tik po atitinkamo laiko tarpo;
    • Policijos racijoje nuo šiol bus pranešama apie kontrabandos atsiradimą;
    • Sukurta komanda /barai, kurioje galima peržiūrėti esamus barų lyderius;
    • Pakoreguotos picų ingredientų iškrovimo koordinatės;
    • Mechanikų komanda /mevaldymas pakeista į /mechanikas;
    • Nuo šiol nitro ir hidrauliką įdėti/išimti galės tik mechanikai;
    • Nitro nuo šiol baigsis po 30 kartų panaudojimo. Pasibaigus nitro mechanikai turės įmontuoti įrangą iš naujo;
    • Nitro galėsite naudoti be pauzių, t.y. paspaudus mygtuką įsijungs nitro ir veiks 20 sekundžių. Po 20 sekundžių nitro išsijungs. Tada vėl galėsite paspausti nitro įjungimo mygtuką ir vėl naudoti nitro. Nereikės laukti kol nitro „pasikraus“.
    • Atnaujinta baikerių veikla „Apleisti sandeliai“. Nuo šiol gaminti produkto paprasti žaidėjai nebegalės. Apleisti sandeliai taip pat nebeturi interjerų. Visas veiksmas buvo perkeltas į išorę. Apleisto sandelio zona nesibaigia tik ties sandelio ribomis. Ją sudaro didžioji dalis miestelio, kuriame yra sandelys.
    • Sumažinti policijos pareigūnų spec. ginklų duodami kiekiai. Per vieną kartą bus galima pasiimti maksimaliai 250 vnt. „Combat Shotgun“, 50 vnt. „Sniper Rifle“, 2 vnt. „Grenade“;
    • Iš „Enforcer“ automobilio policijos pareigūnai nebegalės pasiimti ginklų;
  10. Patinka
    Arminas_Bite gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Arminas_Bite užblokavo Luna_Baryga   
    ŠABLONAS:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arminas_Bite
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Luna_Baryga
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Relog
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:  

    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/MmPOteJ
  11. Haha
    Arminas_Bite gavo reakcijąJack_Carver tarp Medikai ir vėl turi naują vadovą   
    Linkiu sėkmės ir ne papulti į akmeninį stulpą 
  12. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Dash Berlin tarp Medikai ir vėl turi naują vadovą   
    Sveikinu tapus direktoriu, nenusigerk kaip @Arminas_Bite  ir pratesk streaka ilgiau nei 30d.
  13. Haha
    Arminas_Bite gavo reakcijąJason_Slokk tarp Medikai ir vėl turi naują vadovą   
    Linkiu sėkmės ir ne papulti į akmeninį stulpą 
  14. Haha
    Arminas_Bite gavo reakcijąCloud_Mane tarp Medikai ir vėl turi naują vadovą   
    Linkiu sėkmės ir ne papulti į akmeninį stulpą 
  15. Haha
    Arminas_Bite gavo reakcijąJeff_Boyka tarp Naujasis medicinos centro vadovas   
    Sveikinimai. Gal nori kartu pašvęsti? 
  16. Haha
    Arminas_Bite gavo reakcijąLukazzs_Lukazzs tarp Naujasis medicinos centro vadovas   
    Sveikinimai. Gal nori kartu pašvęsti? 
  17. Patinka
    Arminas_Bite gavo reakcijąCloud_Mane tarp Arminas_Bitė užtildžiau Matas_Rimtas.   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Arminas_Bite
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Matas_Rimtas
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai.
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/YNEphe7
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/NOB0TdE
  18. Patinka
    Arminas_Bite gavo reakcijąPhd_Red tarp Arminas_Bitė užtildžiau Matas_Rimtas.   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Arminas_Bite
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Matas_Rimtas
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai.
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/YNEphe7
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/NOB0TdE
  19. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Kenneth_Wellson tarp ★ Kenneth W || galerija {17.08}   
    Atnaujinimas 5 - AVATARAI ( ANIMALS )
       
       
       
    PILNAS LINK - https://imgur.com/a/KmWhQGb
     
  20. Patinka
    Arminas_Bite gavo reakcijąAnkle_Breaker tarp Perku 200m 3 lygio verslą.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arminas_Bite
    2. Perkamų patalpų dydis:200m
    3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis:3lvl šaka technologijos arba energijos
    4. Siūloma kaina:5200000€
    5. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):Pagnali.
     
  21. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Forever_Young tarp Peikiu mediku direktoriu Arminas_Bite   
    Ant tavo vartotojo registruotu vartotojų skaičius yra ne mažas, esi viena ir tapati persona, kuri išsipirkus iš gėdos stulpo vėl po kiek laiko grįžta į jį, todėl nustojam daryti cirką ir rašyti tokius juokingus papeikimus.

    Direktorius baudžiamas nebus.
  22. Ačiū
    Arminas_Bite sureagavo į Edvis Gaming tarp Medikų direktoriaus rinkimų analizė   
    Pildžiusiųjų skaičius - 14. Iš viso stiprių ir potencialių kandidatų - 2. Kelių asmenų laiškuose matėsi tikrai įdėto didelio darbo, tačiau tų asmenų nemačiau kaip direktoriaus, vien dėl to, kad būtų neapgalvota, „statyti“ žmogų prie firmos vairo, kuris neturėjęs patirties bent pavaduotojo pareigose. Aišku, tai skamba, lyg naujokam neduodame šanso pasiekti kažko šiame projekte, tačiau pasikartosiu dar kartą - tai būtų itin pavojinga ties firmos valdymo kokybiškumo atžvilgiu ir neapgalvota. Pripažinkime, kad žmogus, turėjęs galimybę prisiliesti prie pavaduotojo pareigų, atsakomybių, turi ir kitokį mąstymą ties dar daugiau atsakomybių turinčiomis pareigomis kaip direktorius. Šiuo atveju, tų „keletos“ žmonių laiškai tikrai kokybiškai parašyti, tačiau koją kišo arba dingimas kaip į vandenį aktyvumo atžvilgiu, arba kitoks mąstymas apie visas direktoriaus pareigų būsimas atsakomybes, pareigybes, kas galimai gali atsiliepti tolimesnėse situacijose ir panašiai.
    Arminas_Bite - daugeliui girdėtas ar matytas slapyvardis, ypač Policijos Departamente, kuriam jis sėkmingai vadovavo ilgą laikotarpį. Arminas tikrai puikiai susitvarkė jau minėtose pareigose ir yra įrodęs, jog turėdamas noro gali „pažaboti“ net daugiausiai įgūdžių ir atsakomybės reikalaujančią firmą - policiją. Laiške Arminas paminėjo viską, kad laiškas atitiktų kriterijus, susiskaitė tikrai lengvai ir įdomiai, laiškas tikrai proporcingas - nieko nei per daug, nei per mažai. Idėjos taip pat buvo minimos, keletas buvo tikrai gana įdomių ar nematytų, su laiku pamatysime, ar jos pasiteisins, tačiau apie tai neišsiplėsiu, pamatysime visa tai su laiku. Kalbant ne vien tik apie laišką, tai, Arminas tikrai labai aktyvus ir nusiteikęs motyvuotai tad labai tikiuosi, kad tas aktyvumas bei užsidegimas niekur nedings kaip buvo iki šiol ir neteks nusivilti savo pasirinkimu, o ir beabejo įrodysi, kad noras vadovauti antrą kartą niekur neišblėsta, tereikia noro ir užsidegimo. 
    Jeff_Boyka - laiškas atitiko kriterijus, tačiau laiko galėjai įdėti daugiau ties jo parašymu. Turi stulbinantį aktyvumą ir motyvaciją, kas yra tikrai pagirtina bei reta. Bet yra bet. Žinau tavo praeitį, kuri nėra itin tobula, o tas ir sukėlė man abejonių, nes norėtusi man asmeniškai iš tavęs didesnio pastovumo, kalbant ties visais „leavinimais“ ir grįžimais, jau ne pirmą kartą. Žinoma, daryti pertrauką nėra blogai, bet tai truputį kelią klausimų ir panašiai, taip pat, keistai atrodo tas naujų paskyrų kūrimasis po kiekvieno „leav’o“. Siūlau tiesiog įgauti pastovumo, baigti velniai žino kam naujų paskyrų kūrimą ir galbūt tada pasiekti tai ko sieki.

    Naujasis Medikų direktorius - Arminas_Bite!
  23. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Rebeka tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    2019.03.23 Atrankos rezultatai,

    Laurynas_Leigon

    Apibendrinimas

    Noriu pabrėžti kartą ir visiems laikams - kandidatuodami į projekto komandą turite rodyti pastangas, kad to siekiate, o ne tuščius pažadus laidyti tada, kai tik jums tai paranku - atrankos metu. Šį kartą pasirinkome mūsų akimis patį universaliausią asmenį šioje atrankoje. Labai tikiuosi, kad būtent šis žmogus ir toliau rodys pastangas žaidime, ką, akivaizdu, darė ir iki šiol. Globalus moderatorius neapriboja tobulėti ir rodyti pastangas tik vienoje srityje - forume, todėl labai tikiuosi, kad tokio požiūrio laikysis ir Laurynas.

    Greenside administracija,
    2019, Kovo 23d.
  24. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Kenshin_Yona tarp „Stunt“ konkursas   
    Dalyvio anketa:
    ♦ Vardas_Pavardė žaidime:  Kenshin_Yona (Produceris @Steve Stanley)
    ♦ Nuoroda į jūsų stunt video (video kelti į youtube.com):
     
  25. Patinka
    Arminas_Bite sureagavo į Ignas_Eox tarp „Stunt“ konkursas   
    Dalyvio anketa:
    ♦ Vardas_Pavardė žaidime: Ignas_Eox
    ♦ Nuoroda į jūsų stunt video (video kelti į youtube.com): Daugumai žinomi stuntai, nieko naujo.
    Ačiū Mafijos_Senelis bei Amanda_Candy už pagalba. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.