Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

White_Bear

Neaktyvus

  • 249

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 6

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    White_Bear sureagavo į Nico_Moretti tarp Medikai vėl turi direktorių!   
    Prieš pradėdami skaityti tai, ko norėjot ir dėl ko čia atsidūrėt, šiek tiek informacijos iš esamų DP. Visos artimiausių rinkimų rezultatų temos bus tokio tipo kaip ši: trumpas rinkimų apibendrinimas, potencialų kandidatų sąrašas, jų sulyginimas tarpusavyje pagal tam tikrus kriterijus bei naujojo direktoriaus paskelbimas. Kiekvieno kandidato labai detalus išanalizavimas ir vėliau to teksto paruošimas auditorijai užima šiek tiek daugiau laiko negu tokio tipo rezultatų temos, o patys kandidatai tikrai ne visuomet atkreipia dėmesį į jiems parašytas pastabas, dėl ko dalis parašyto teksto kartais būna parašyta veltui. Visgi kartais kandidatams yra aktualios jų padarytos klaidos bei DP pastabos, dėl ko kandidatavę asmenys man visuomet gali parašyti į AŽ ir radęs laisvesnio laiko aš jiems aprašyčiau jų kandidatūrų minusus.
     
    Per nepilnas 3 paras medikų rinkimai sulaukė 13 skirtingo lygio kandidatūrų, teko skaityti ir labai neblogų laiškų, kurių autorių nick‘us pamatysite šiek tiek žemiau, buvo keletas kandidatūrų, kurių nepavadinčiau stipriomis, tačiau jose matau nemažai potencialo pasirodyti žymiai geriau, buvo silpnesnių kandidatūrų, buvo vienas kopijavimo atvejis, apie kurį daugiau galite sužinoti stulpo temoje ir buvo vienas nesusipratimas. Minėdamas šį žodį turiu omeny tai, jog visiškai nesuprantu kodėl tas žmogus kandidatuoja, nors prieš metus laiko išvadino visus projekto žaidėjus išvadino deb ir ilais, projekto taisykles pavadino marazmu, pranašavo greitą projekto žlugimą, o pats projektas, jo nuomone, praktiškai buvo ties finišo linija tampant šūdserviu. Mano nuomone, žmonės nesikeičia dėl kažkokių įvykių žaidime, kuris dažniausiai nėra žmogaus prioritetų viršūnėje, labiau tikiu tuo, jog žmogus tiesiog užsimeta kaukę, tačiau pati asmenybė nesikeičia, dėl ko visokie atsiprašymai ir panašūs dalykai laiške tau jokios naudos šįkart neatnešė. Išsiaiškinus nesusipratimą galime judėti link potencialių kandidatų ir naujojo direktoriaus, o konkreti statistika yra tokia: 1 nesusipratimas, 1 papildomas įrašas akmeniniame stulpe, 4 silpni laiškai, 2 vidutiniški laiškai, tačiau, kaip ir minėjau aukščiau, jų autoriai tikrai turi potencialo pasirodyti žymiai geriau, dėl ko siūlyčiau atkreipti dėmesį į šią pastabą bei 5 stipresni laiškai, o jų autoriai yra šie projekto žaidėjai: Jackie_Sweet, Electric_New, Domantas_Sultanas, Haku_Rinha ir Belenkoks_Chuligans.
     
    Vertinant visus 5 kandidatus parašyto laiško atžvilgiu, Electric‘as akivaizdžiai laimi, visi 5 įdėjot nemažai pastangų į laišką, tačiau jūsų laiškai sunkokai gali konkuruoti su Electric‘o tiek kokybe, tiek kiekybe, nors kiekybė ne visuomet yra teigiamas dalykas, tačiau šis žmogus sugeba parašyti kokybiškos kiekybės. Manau, jog didžiausia problema čia buvo kandidatų skubėjimas, nors ir laiko pildymui turėjot, tačiau kai kurie pradėjot laišką gerai, tačiau baigėt šiaip sau, „ant greičio“ arba tiesiog vietose, kur reikėjo labiausiai išsiplėsti ir išsamiai viską aprašyti - parašėt mažiausiai teksto. Analizuodami kandidatų reputaciją bei praeiti, su nežymia persvara taip pat yra pranašiausias Electric‘as, tačiau čia galima būtų paminėti ir Jackie bei Domantą, nes anie irgi yra pakankamai švarūs, o prasileistas vienas ar kitas užtildymas nėra kažkokia katastrofa, kuri turėtų būti kliūtis siekiant pareigų. Idėjų atžvilgiu galėčiau išskirti Haku ir Electric, jūsų idėjos nėra tokios, jog galima būtų tikėtis revoliucijos medikų firmoje, tačiau visgi stengiatės kažką sugalvot ir neapsiribojat vien tik tuo, kas jau egzistuoja praktiškai kiekvienoje firmoje.
     
    Sudėjus kiekvieno kandidato laiško turinį, idėjas bei reputaciją ant rinkimų eigą nulemsiančių svarstyklių matau tai, ką labai aiškiai išpranašavo trečiojo paragrafo turinys – naujuoju medikų direktoriumi tampa Electric_New, tad sveikinu jį bei linkiu sėkmės, o kitiems dėkoju už kandidatavimą.
  2. Haha
    White_Bear sureagavo į Billy_Jack tarp Emigruoju Brat_Malibu   
  3. Liūdnas
    White_Bear gavo reakcijąVycka_Flex tarp Peikiu Medikų Direktoriu White_Bear   
    Na tokiu atveju jei tai tiesą. atsiprašau KAD KAŽKAS APSIMETINĖJO TAVIMI IR BIJOJO PRATARTI BENT ŽODĮ. Maniau jau atsibodo dirbti ir pradėjai nesamones daryti...
  4. Liūdnas
    White_Bear sureagavo į Billy_Jack tarp Peikiu Medikų Direktoriu White_Bear   
    Direktorius yra nušalintas dėl kompetencijos stokos. 
    * Papeikimas nebėra aktualus po direktoriaus nušalinimo.
  5. Patinka
    White_Bear sureagavo į Vaidas_Corleone tarp Sleepwalking (SAMP drift)   
    Awwww, dėkui, man tas pats buvo, bet man normalu, nes pačio darbas visada gražiausias yra, bet didelis didelis dėkui  
  6. Patinka
    White_Bear gavo reakcijąVaidas_Corleone tarp Sleepwalking (SAMP drift)   
    Žiūrėjau žiūrėjau ir galvojau wtf jau baigiasi? Editas zrj patikoooo ziuri ir net įdomu ant kiek viskas grazu jimk 9/10 nes norejau kokiu minimum 3min jei toks editas.
  7. Haha
    White_Bear sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užblokavo ​​​​​​​Deivis_Marihuana   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Laurynas_Leigon
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje:Deivis_Marihuana
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
     
  8. Patinka
    White_Bear gavo reakcijąMayor_Heinman tarp Peikiu Medikų Direktoriu White_Bear   
    Pirmą, prisijungiau į serverį buvo pilną visokių "Randomu", ko pasakoje atėjau ir pradėjau gaut nusiskundimus dėl to kad pilna pašaliniu kanale. Pakeitus man slaptažodį ir jį pasakius visiems tuo metu buvusiems kanale. Tu Scott_Gemini nuėjai su Komunaliniai_Mokesciai, ir pridavei slaptažodi ir vėl grįžai su juo. Aiškiai matosi kai 23:39:30 nuėjai su juo į pokalbių kanalą pridavei slaptažodį ir grįžai atgal. PRIMENU JOG NUOTRAUKĄ DARYTA: 23:41 iškart po tavo išmetimo. BEJE TURIU ĮTARIMĄ KAD TAVO BROLIUKS GALĖJO PAIŠDYKAUT  arba tiesiog puti jau burbulą 

  9. Pasimetęs
    White_Bear sureagavo į Scott_Gemini tarp Peikiu Medikų Direktoriu White_Bear   
    DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Scott_Gemini
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :White_Bear
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:MEdiku
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Free įspėjimas ( Išmetimas ) 
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Įspėjimu dėjimas be įrodymų "Slaptažodžio pasakinėjimas" Jeigu aš tai padariau man įrodymus numesk
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
     
  10. Ačiū
    White_Bear sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Kalėdomis „Greenside“!   
    Šv. Kalėdų užduotis!
    Greenside projekto administracija sveikina visus serverio žaidėjus su Šventomis Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais metais!
    Šv. Kalėdų proga serveryje įjungta šventinė užduotis, kurios tikslas yra surinkti kiek galima daugiau dovanėlių. Daugiau informacijos apie užduotį galėsite rasti prie serverio Kalėdinės eglutės, kuri yra serverio SPAWN'e (naujokų atsiradimo vietoje).
    Užduotį vykdyti galės tik žaidėjai, kurie turės 3,000 arba daugiau patirties taškų. Šv. Kalėdų užduotis bus suskirstyta į 7 kalendorines dienas. Pagrindinės Šv. Kalėdų užduoties tikslas yra surinkti visas dovanėles. Dovanėlės bus išmėtytos po visą žaidimo žemėlapį. Dovanėlės bus keturių skirtingų rūšių. Tai smaragdinė, safyrinė, rubininė ir ametistinė. Surinkus atitinkamą kiekį atitinkamos dienos dovanėlių galėsite jas iškeisti į atitinkamus prizus. Prieš iškeičiant dovanėles įsitikinkite ar turite pakankamai tinkamos spalvos dovanėlių, jog gautumėte Šv. Kalėdų dėžę. Norint gauti Šv. Kalėdų dėžę būtina turėti kiekvienos rūšies dovanėlių bent po 3 vienetus. Jeigu neturėsite pakankamai dovanėlių, jog gautumėte Šv. Kalėdų dėžę, galite nereikalingomis dovanėlėmis keistis su visais serverio žaidėjais, jog gautumėte tinkamos spalvos dovanėlę. Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite rasti serveryje, parašius komandą /kaledos.
    Serveryje taip pat yra papildoma užduotėlė, kurios užuomeną pateikiame nuotraukoje! Daugiau informacijos apie papildomą užduotėlę /dovaneledanguje!

    Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2019.01.03 gausite 25% kreditų daugiau nei įprastai.
    Taip pat serveryje ėmė snigti. Snigimą išjungti galima panaudojus komandą /sniegas.
     
    „Greenside“ administracija,
    2018, gruodžio 24d.
  11. Patinka
    White_Bear sureagavo į Matas_Tarelka tarp Peikiu Lukis_Zip   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matas_Tarelka
     
    • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Lukis_Zip
     
    • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Evento darymas bandant pakenkti man
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :https://imgur.com/a/uuAOWt4
     
  12. Patinka
    White_Bear sureagavo į Sean_Jones tarp Sean`Jones - Simple avataras   
    Paskutiniu metu metu ypač trūksta idėjų, todėl sugalvojau sukurti simple avatarą.


    Nuomonių visada lauksiu
  13. Haha
    White_Bear sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Zaken_Dummbo   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mafijos_Tevas
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Zaken_Dummbo
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: FPS viršijimą.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Logai.
  14. Patinka
    White_Bear sureagavo į Sean_Jones tarp ✯ Sean`Jones avatarų galerija   
  15. Patinka
    White_Bear sureagavo į Algu_Tis tarp Black_Viper užtildė Pro_Nitro   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Black_Viper
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Pro_Nitro
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Spam/flood
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/RAWomH4
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/oZKc1PP
  16. Patinka
    White_Bear sureagavo į Jeff_Boyka tarp Mafijos_Dyleris užtildė Gaming_Karolis   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mafijos_Dyleris
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Gaming_Karolis
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /s /v arba kontorą ne pagal paskirtį,
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/ptgNdtF
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/ptgNdtF
  17. Haha
    White_Bear sureagavo į Evaldas tarp Prašau užbluokoti Tony_Gaming   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Evaldas_Tornado
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Tony_Gaming
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Neleistinu programų naudojimas.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/2fXGvCm
  18. Patinka
    White_Bear gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp 1000 Kreditų dalybos!   
    Anketa:
    Jūsų V_P žaidime: White_Bear
    Skaičius nuo 1 iki 100: 1
    Ką darysite su laimėtais kreditais?: Vip'ą imsiu
  19. Liūdnas
    White_Bear sureagavo į Pakalniuks_Alfa tarp Tony_Gaming laikinai užblokavo Arnas_Hazer   
    Galvojau kartu kaip bendradarbiai linksmai pasišaudysim, linksma bus. Pažvengsim. Nužudei pats mane 4 kartus ką rodo tavo įtarimo lygis. Aš nei kart neisdariau screenshoot nes nesu toks dviveidis kaip tu  
  20. Ačiū
    White_Bear gavo reakcijąThe_Spokis tarp Bear'o FORUMO COVERIAI [10-26)   
    @Doke_Pain @The_Spokis Kažką gal rasit iš to ko prašėt :))










  21. Ačiū
    White_Bear gavo reakcijąLaurynas_Leigon tarp Bear'o FORUMO COVERIAI [10-26)   
    @Doke_Pain @The_Spokis Kažką gal rasit iš to ko prašėt :))










  22. Patinka
    White_Bear gavo reakcijąVilius_Negyvas tarp Bear'o FORUMO COVERIAI [10-26)   
    Bear'o Forumo coveriai








  23. Patinka
    White_Bear gavo reakcijąBlake_Diaz tarp Bear'o FORUMO COVERIAI [10-26)   
    @Doke_Pain @The_Spokis Kažką gal rasit iš to ko prašėt :))










  24. Patinka
    White_Bear gavo reakcijąKornelija_Nrg tarp Bear'o FORUMO COVERIAI [10-26)   
    @Doke_Pain @The_Spokis Kažką gal rasit iš to ko prašėt :))










  25. Patinka
    White_Bear gavo reakcijąMichael_Pacano tarp Bear'o FORUMO COVERIAI [10-26)   
    Bear'o Forumo coveriai








GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.