Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Skrajojantis_Olandas

Neaktyvus

  • 252

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 15

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Skrajojantis_Olandas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Skrajojantis_Olandas
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

    Na taigi kažkaip čia sedėjom diskutavom kas galėtų būti naujojoje sistemoje po visų stipriai laukiamo update'o ir kilo tokia šiokia mintis ties narkotikų vartojimu. Tiksliai ką yra sugalvoję savininkai nežinau, bet pateiksiu kas man šovė į galvą šiuo metu. Kaip žinoma dabar serveryje vartojant narkotikus žaidėjai nuolat gauna drunk efektą - tai yra kuomet pradeda suktis galva automatiškai pataikyti yra sunkiau. Bet ar ateityje bus tas pats? Aš siūlyčiau daryti taip, kad vartojant narkotikus vis mažėtų galvos sukimosi efektas ir jis galų gale baigtusi išvis (jeigu narkotikai būtų vartojami nuolat). Kitaip tariant gaujinis prisijungęs į serverį vartoja narkotikus ir jam sukasi galva galbūt ir mirguliuoja vaizdas, arba vaizdas yra iškraipomas kažkiek. Na ir tarkim jis taip vartoja visą dieną. Kitą dieną prisijungus jau drunk efektas ir visos kitos haliucionacijos yra mažesnės. Nes logiškai pamąsčius kaip ir realybėje kuomet nuolat vartojami narkotikai jų efektas vis mažėja ir organizmas įgauna šiokį tokį įmunitetą jiems, tad prireikia didesnės dozės. Taigi ir čia būtų galima padaryti kažką panašaus kaip, kad nuolatinis narkotikų vartojimas sumažintų jų poveikį jūsų žmogeliukui ir suteiktų galimybę įgyti pranašumą prieš oponentą legaliu būdu. Jeigu kyla minčių, kad žaidėjai suvartos narkotikų porą dienų ir viskas žais be vaizdų iškraipymų ir t.t. Tai siūlyčiau daryti taip, kad vartojimo efektas vis atsistato kas kažkiek laiko, tarkim nevartojus dvi ar tris dienas, efektas pradėtų grįžinėti po truputi. Bet norint jį sumąžinti reikėtų vėl reguliariai jų suvartoti. Aišku galima visaip sužaisti ir ties gaunama nauda - kaip tarkim kuomet efektas yra minimalus ir naudos gautum mažiau (kokiom 10-20 mažiau gyvybių ar šarvų). O jei vartojimo efektas yra didelis tuomet automatiškai ir nauda būtų didesnė (kokiom 10 gyvybių daugiau negu su mažu vartojimo efektu). Bet čia jau spręsti jums ar reiktų tokios įvairovės.

    Kalbant apie narkotikų rūšis. Būtų visai smagu jeigu jų būtų serveryje kelios, ir kiekviena turėtų skirtingą efektą ir gaunamą naudą veikėjui (kaip šarvų ir gyvybių skirtingi kiekiai). Tarkim keli skirtingi narkotikai duoda skirtingą gyvybių kiekį kaip +30, +50, +70 gyvybių. Taigi plėtojant viršuje esančia idėją šie narkotikai ir būtų tie kurie sukelia efektus ar tam tikras haliucionacijas. Taigi vartojant visus skirtingus narkotikus reguliariai ir visų efektas sumažėtų kuris suteiktų pranašumą šaudantis, bet taip pat šiek ir sumažėtų gaunamas gyvybių skaičius. Taip pat galima būtų padaryti jog, per daug dažnai vartojant narkotikus užsiterštų jūsų kraujas. Tarkim per 1 minutę 6 ir daugiau kartų suvartojot narkotikų. Jums vaizdas pradeda temti, jeigu nustosite vartoti po kelių minučių vaizdas pradės šviesėti, bet jeigu ir toliau juos vartosit žmogeliukui pilnai užtems vaizdas ir jis suklups ant žemės. Tuomet seka medikų darbas, jie turės jus įsitempti į darbinę transporto priemonę ir jus veštis į ligoninės reanimacijos skyrį. Ten paguldys ir leis lašelinę or something nežinau per daugiausia ką daro :D bet galimą sugalvot. Praėjus 3-4 minutėm kraujagysles prasivalys ir jūs galėsit vėl pilnai funkcionuoti. Bet jeigu tarkim medikai nespėja jūsų nusivešti į ligoninę per 5 minutes jūs mirsite, ir atsirasite ligoninėje. Jums suksis lengvai vaizdas arba tiesiog bus šiek tiek pritemęs ekranas. Taigi vistiek reikės gultis į reanimaciją jog būtų atstatytas jūsų kraujas ir galėtume vėl normaliai žaisti. Kas smagu jog tai šiek tiek įtrauks ir medikus ir bus gan įdomi papildoma veikla serveryje. O jeigu serveryje nebus aktyvių medikų galėsite prieiti prie npc boto mediko parašyti komandą tarkim kaip /issigydyti. Ir vėl gi pagulėjus kelias minutes būsite vėl be jokio poveikio ir atsistatysite savo kraują.  

    Prirašiau daug bet galbūt kokia mintis pasirodys patraukli ir įtrauksit į atnaujinimą ;) laukiu nuomonių ir komentarų galbūt turite kažką papildyti arba pakeisti.   

     

  2. Kažkada seniai seniai, buvo dideli geri veiksmai. Bet tai dažniausiai privesdavo prie chaoso ir šiokios tokios betvarkės, nes gaujos norėdamos pasirodyti viena už kitą geresnėmis miestelius paversdavo dm zona. Tai ir privedė prie nuostatų kurios dabar gaujas varžo kaip sakykim kokį darbą. Tas nuostatas galėtų mano manymu laisvai išimti jeigu lyderiai suvaldytų savo gaujinius ir gaujoj būtų tvarka, bet tai yra tikrai labai mažai tikėtina. Kalbant apie pačius veiksmus dabar, tai mano nuomone serveryje trūksta senų GW ir BRAWL kurie būdavo kuomet gyvuodavo dvi gaujos Nortenos ir Surenos. Su šia nauja sistema pradžioje irgi buvo mintis juos daryti tai kiek atsimenu dar kelis kart buvo surengti GW, bet dabar ši tradicija žlugus.  Galima būtų gaujų prižiūrėtojui sumest stafkes po kokius 500k ir surengti GW dviem gaujom, o gal būt net ir turnyrą ir viešai forume skelbti rezultatus. Laimėjusi gauja gauna pinigus. Visa tai juk Paprasta ir nereikalauja daug darbo. Užtat gaujoms tai būtų atsigavimas ir mano nuomone didžiausias tos dienos vakaro veiksmas ;)

    Kita aktuali tema tai ginklų kainos. Nu čia gaujiniams skaudi tema :D. Šios sistemos minusas, kad jeigu išlaikai visas zonas ginklų prikaupi tikrai labai daug. Ankščiau pamenu Deagle ginklo kulką parduodavau už 47e, šiuo metu galima nusipirkti Deagle už 9e.. Tas pats su narkotikais. Manau reiktų savininkams atstatyti bagažines, ir sumažinti ginklų kiekį kuris yra pagaminamas zonose. Kažką reiktų pamąstyt prie to pačio ir su namais, verslais, ir kitom prekėm, kad grąžinti tą ekonomiką kuri buvo 2016 m.-2017 m. bent jau. Galbūt pakelti kainas, galbūt pamažinti uždarbius iš darbų, bet mano manymu logiškiausia būtų jog nuo kiekvieno namo pardavimo, transporto priemonės, ar ginklų nusiskaičiuotų mokęstis serveriui, taip pat ir atsiimant algą kokie 5% ar 10% nukeliautų serveriui. Na aš parašiau o jūs spręskit, surašiau viską kaip atrodo žaidėjo akimis. @Rokas @Mantas       

  3. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Skrajojantis Olandas
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki tautiečiai, noriu su jumis padiskutuoti cbug'o tema. Nežinau kokiu pagrindu jis čia buvo panaikintas, ir nematau tikslo kam reikėjo jį išimti iš šio serverio. Jeigu kalbant čytu aspektu, tuomet visada jų buvo ir bus, ir tikrai auto/ahk/macro cbugus pagauti nėra sunku jeigu nusimanai kaip jie atrodo iš šalies. Juo labiau dabar šaudant zonose, ir suvartojus - pataikyti yra sunku, taigi kai kurių taiklumas tiesiog stebina, ko ankščiau aš nepastebėdavau esant cbug'ui. Dar vienas pastebėjimas, fps unlocko uždraudimas, ir first person modo.. Jūs ką rimtai? Darosi panašiau į kalėjimą, negu "Geriausias žaidimas tik čia". Aš suprantu jog ne visų kompiuteriai tokie geri, kad išvežtu virš 100fps, bet nereiškia, jog kiti turi kentėti. Ir first person galima buvo drausti tik gaujos nariams, nes tik jiems jis suteikia pranašumo, o ne visiems žaidėjams. Dar kažką buvau girdėjąs jog cbug'as uždraustas nes suteikia pranašumo prieš kitus žaidėjus. Tada gal visai išimam tas gaujas, nes vieni moka su cbugu geriau šaudyti, kiti be jo, tai neduok tu Dieve kokia nelygybė, neįmanoma rasti aukso viduriuko ane? Vat ką jūs sugebėjot padaryt idealiai, tai prarasti daug žaidėjų išimdami tą cbug, ir padaryti veiksmus basic š. Visiškai nebereikalinga kiekybė zonose, laimi ta gauja kuri turi daugiau narių. Nebėra tokio prikolo, jog 5 gali laimėti prieš 15, nes fiziškai nespėji nieko padaryti prieš tokį didelį kiekį šaudydmas paprastai. Prisiminkime sandėlius 2016 metais. Jeigu tuomet nebūtų cbug, ar veiksmas būtų toks pats įdomus, ir dar ligi šios dienos būtų šnekama kokie tuomet įspūdingi veiksmai būdavo? Minėjot naują gaujų sistemą, jog bus kaip seniau, kad gaujos principas bus lyg darbo, tai tenais nemanau, jog pasimaišytu cbug'as. Kalbu ne tik už save, o už daug žmonių, tad atsižvelkit savininkai, ir imkitės priemonių, kad tikrai "Geriausias žaidimas būtų tik čia". 

    Jeigu užmiršot jau tuos senus gerus laikus, va gaudykit.

     

     

     

     

     

     

  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas  

     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki Greenside bendruomenės nariai, apačioje išdėstysiu savo mintis, kurios mano manymu, padėtu užtikrinti geresnę žaidimo kokybę. Rašymo principas bus (idėja/paaiškinimas/jos nauda) išsamiai paaiškinta, taigi taip savininkai savo nuomone galės reikalingas įgyvendinti.   

     

    • Pirmoji idėja būtų apie priėmimą į gaujos gretas. Gaujos lyderiams yra sukurta GUI lentelė su gaujos valdymu. Toje lentelėje yra funkcija Priimti į gaujos narį, aš siūlyčiau ją pakoreguoti į Pakviesti žaidėja į gaujos gretas. Pakvietus žaidėją į gaują, pakvietimą turėtu patvirtinti GP/GPP tik tada galėtu sėkmingai prisijunkti į gaujos gretas (šis dalykas galiotu tik oficialioms gaujoms). Ne oficialios gaujos galėtu kaip ir seniau priimti visus ką tik norėtu, be jokių patvirtinimų (vis tiek jeigu ne oficialios gaujos nesugeba apsieiti be čytinimų, ir nekompetentingo elgesio, jos yra uždaromos). Kodėl šita idėja yra reikalinga? Ogi visi puikiai žinome, jog gavus ban'ą už čytinimą, dažniausiai yra susikuriamas kitas account'as, ir vėl tas pats žmogus ramiai žaidžia, ir dalyvauja veiksmuose.   

     

    • Kita mintis kilo vėl gi, dėl tu pačių čyterių. Ji būtų apie reikiamą taškų kiekį (xp) norint įstoti į gaujos gretas. Siūlyčiau padaryti 15k-20k xp kiekius, jog nebūtų galima tik susikūrus naujus vartotojus, vėl eiti į gaują, ir gadinti veiksmo kokybės (savo nuostabiomis magijomis). 

      

    • Kalbant apie admin komandų išnaudojimą. Visi žinome tą bug'ą kuomet pasiūlome žaidėjui /get, jis palaukia kol jus padarot /pzu koki nors žaidėją, ir sutikus nusitelina pas jį. Bugo sutvarkymas padarytu žaidimą įdomesni, ir baigtųsi serverio klaidų išnaudojimai. 

     

    • Admin komandų galimybės veiksmo metu. Manau jog visiems žaidėjams, kurie yra gaujoje, veiksmo metu neveiktu tokios komandos kaip /pzu, /atp. Nes jos dažniausiai yra naudojamos ne pagal paskirtį.  

     

    •   Mirus ir gulint ant žemės, išgyvenimo laiko rodymas. Siūlyčiau padaryti stulpelį, kuris mažėtu kuomet esi mirties būsenoje. Taip matytume kiek laiko išgyvensime. Būtų viena iš naujovių, kuri leistu mums, labiau planuoti, ir žinoti laiką kiek mums liko gyventi, ir laukti kol pakels. 

      

    • Ginklus pardavinėti leisti tik gaujos nariams. Padidėtu gaujų fondas, nes dabar civiliai nusprendžia, perpardavinėti ginklus, nors mano manymu tai turėtu būti gaujinių darbas. 

     

    • Nusipirkti šarvų į asmeninį inventorių. Ką tai reiškia? Principas yra toks pats kaip vaistinėlių, tiktais nusipirktų šarvų kiekis būtų max 2 vienetai. Šarvus galima būtų užsidėti kas 5 minutes. Perkant šarvus ginklinėje, rodytu GUI lentelę su pasirinkimais pirkti šarvus ir automatiškai užsidėti/pirkti šarvus į inventorių.  

     

    • /pzu komandos patobulinimas. Stebint tam tikrą žaidėją siūlyčiau pridėti apačioje viename iš kampų detalesnę informaciją. Laikomas ginklas rankoje, taikinuką, padaryta žalos kiekį, veiksmus kuriuos atlieka klaviatūroje. Padėtu lengviau atpažinti, naudojančius nelegalias programas asmenis.  

     

     

     Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pasiskaitę susidarysit nuomonę ir galėsit apačioje įvertinti. 

     Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite  papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą) 

  5. 3 valandas prieš , Aivaras rašė:

    Taip pat, jei būtu gaujų bazės(hood'ai) ir kitos gaujos (oficialios) jas galėtu grobti, kokia prasmė būtu atsigrobti bazę, susimokėti kažkokią tai išpirką ir panašiai?

    Jeigu sugalvotum padaryti kaip viršuje siūliau, jog gaujos turi fondą, tada galima būtų padaryti taip: užgrobus kitos gaujos hoodą, ir tą grobimą laimėjus, gauja iš kitos gaujos fondo gautu 5k (sumą pats nuspręsi), kažkas panašaus mano manymu būtų perfect.

    4 valandas prieš , Aivaras rašė:

    O kaip jūs būtent įsivaizduojate tą "Gaujos bazę", kas ten turėtu būti, kaip atrodyti?

    Gaujos hoodas būtų toks: 82b2807490647873ea5f7866888991bc595.png  pick'upas ir šalia jo parašyta: gaujos pavadinimas, gaujos taškai, gaujos rangas pagal taškų kiekį, išvardinti lyderiai, gaujos narių skaičius, ir kill/death ratio. @Aivaras

  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas 

     

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, kadangi yra įkeltos gaujos visiems tikriausiai kilo savų minčių apie šią sistemą, ir idėjų ką būtų galima keisti. Kadangi siekiu kaip ir visi, kad serveryje veiksmo netrūktų, pateiksiu keletą pasiūlymų, kurie mano manymų galėtu padėti išvystyti didesnį veiksmą, ne zonų metu. 

     

    1. Visų pirmą, dabartiniai gaujiniai neturi galimybių nei susimokėti baudos, nei kažkokiu kitokiu būdu panaikinti įtarimo lygį. Siūlyčiau, atviroje/uždaroje patalpoje sukurti pick'upą ant kurio užlipus galima būtų pradėti grobimą. Grobimą galėtu pradėti tiktai gaujų lyderiai, ir dešinioji/kairioji ranka. Grobimo laikas būtų 15min. Per šį laiką norint atsigrobti, PD atstovams reikėtų: iššaudyti visus gaujinius, ir patalpoje (vieta sukurta šiam veiksmui) prabūti 5min vieni (5min pradeda tiksėti, tik tuo atveju kaip patalpoje, nėra nei vieno gaujos nario). Norint perimti iš PD iniciatyvą reikėtu suspėti grįžti per tas 5min, ir pašalinti visus alei vieną policininkus (5min pradėjus eiti, gauja turėtu greitai susirinkti atvažiuoti ir iššaudyti visus policininkus, tik kuomet visi yra iššaudyti 5min tiksėjimas pasibaigia, ir toliau pradeda eiti laikas likęs nuo 15min). Grobimai būtų leistini daryti tik per tarpus, kada baigiama kariauti dėl zonų: 16-17 zona, 17 grobimas, 18-19 zona, 19 grobimas, 20-21 zona, 21 grobimas. Norit pradėti grobimą, tam jog nuimtumei star'us visai gaujai, lyderiams reikėtu: palikti kaip užstatą 1000 kulkų (pasirinkto ginklo išskyrus ak-47) ir 50k serverio valiutos, taigi tai padarytu dar didesnį atsakomybės jausmą lyderiams. Idėja yra panaši į šią sistemą su zonomis, tik, kad čia yra būtų kitoks principas, ir nebūtų galima tęsti sėkmingai grobimo, kol nėra nušautos arba gaujos, arba PD.  

     

    1. Lyderiams leidimas skelbti per /gauja. Patogus dalykas, kaip gaujai, kuris padės pranešti reikalingą informaciją. Skelbti galima būtų padaryti tik kas 30min, ir tik oficialioms gaujoms (jog neprasidėtų floodinimai, ir kitokie bereikalingi pranešimai žaidime). Būtų sukurta komanda /gauja ir prie visos lentelės parašyta Skelbi oficialų pranešima, arba visiems matomą pranešimą, kažkas tokio. 

     

    1. Gaujos fondas, siūlyčiau įdėti tai kiekvienai gaujai, ir padaryti jog fondą galėtu liesti tik pats lyderis (jog neįvyktų nesusipratimų). Už kiekvieną nušautą gaujos narį, ir paimtą hoodą kapsėtu pinigai. Ta suma turi būti nedidelė, nes tai negali tapti didelis pajamų šaltinis, kuomet yra dar darbai. Mano siūlymas būtų vieno gaujinio kaina 25€, o hood gaunami pinigai kas 1min – 5€. Nušovus civilį būtų numinusuojama iš fondo 30€, taigi gauja nukritus į minusą bent 10k, būtų automatiškai uždaryta sistemos. Fondo funkcijos galėtų būti: išimti pinigus iš fondo, įdėti pinigus į fondą, Išdalinti visiems gaujos nariams fondą, išdalinti prisijungusiems gaujos nariams fondą, ir pasirinkite sumą kurią norite išdalinti. 

     

    1. Gavus oficialumą, lyderiams būtų pateikiami keli galimi variantai gaujos bazės įkūrimui. Toje vietoje turėtų būti pick'upas ir šalia jo parašyta: gaujos pavadinimas, gaujos taškai, išvardinti lyderiai, gaujos narių skaičius, ir kill/death ratio. Pick''upas galėtų būti kuriamas tiktai už miestelių ribų, ir GP nustatytoje vietoje. Lyderis į savo bazę galėtu nukelti su pridėta komanda, Sukurti nusikėlimą į gaujos bazę, tuomet visi norintys nusikelti turėtu parašyti /in ir lyderiui sutikus visi bus nukelti. Nusikėlimai būtų galimi tik ne zonų metu, ir galima juos būtų daryti tik kas 10min.   

     

    1. Gaujoms būtų galima aukoti į fondą, tiesiog viskas kaip ir ankščiau, tik manau reikėtų ir vėl tą patį įdėti. 

     

    1. Ir dar viena iš įdėjų, jog būtų galima sukurti punktą, kuriame gaujos lyderiai įdėtų tam norimą ginklų/narkotikų kiekį nustatytų kainą ir paliktų pardavinėti. Kažkam nupirkus tuos ginklus, pinigai automatiškai būtų pervesti į gaujos fondą. Ši idėja būtų reikalinga tam, jog neesant prisijungusiems gaujiniams, serverio žaidėjai vistiek turėtu galimybę gauti nelegalių ginklų kaip : ak-47, desert eagle, shotgun, country rifle, ir narkotikų. Automatiškai PD turės stebėti tą vietą, jog lyderiai kuo mažiau turėtų galimybių prekiauti ginklais, ir juos tenai atvežus palikti pardavinėti.

             

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvintu/paįvairintu žaidimą.

     

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Laukiu komentarų, ir diskusijos apie šias idėjas, ir ar jūsų manymu jos yra reikalingos. 

     

     

     

  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Skrajojantis_Olandas

    2. Parduodamų patalpų dydis: 100

    3. Verslo lygis:2

    4. Verslo šaka:energija

    5. Norima kaina už verslą: 1.6 mln

    6. Nuotraukos su verslo informacija: Verslas yra Policininkų miestelyje. Šiuo metu jo savininkas Unreal_Killer. 

    7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Yra nemažai produkcijos, kadangi tai žymiai labiau palengvina verslo klestėjimą, ir prašau tokios kainos.

    SOLD

  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Skrajojantis_Olandas


    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : geriausias prižiūrėtojas Rage_Assassin


    • Už ką buvote užblokuotas ?: už event trukdymą. ( kežą mane pagetino nes gavau crachą, ir į chatą parašė šaudykis, tuo metu mane pradėjo lesti rage, aš šoviau į jį atgal nes pagalvojau, kad mane su juo paskyrė, ir bam banas, nice.) Tada negetinkit, jeigu poto šaudot ir kalat baną.


    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/783d487d7ade3692ee64e42802244c85149.png


    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://www.part.lt/perziura/975f71af7a2734248eda7937335d62ed501.png


  9. Sveiki, kadangi garbingoji Surenos gauja turi 4 kart daugiau paketų matau, kad vis vien ji nurimti negali, ir iš visų jėgų bando versti velnelį.. Kokia likimo ironija argi ne? Velneliui nekimba tragedija, o šiame video frankiui kimbą? A?

    patarčiau apsiskūsti barzdas, nes prie sampo ir supūsit. Tuo atveju jau yra užbanintas 6 surenos gaujos narys. Reiškia Daedo 3įsp. Ir lieka tik viena gauja. Ačiū už dėmesį

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.