Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Rozine_Blondine

Neaktyvus

  • 59

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

3.362 profilio peržiūros
  1. Kokia tragedija! Ech, gaila seklio, kas ten žino, kas buvo išdarinėjama su vargšo kūnu. Keisti dalykai vyksta, keisti. Ir visad galvojau, kad tas Marko neaiškus tipelis. Lauksiu tęsinio, linkiu, jog ir toliau nepristigtų idėjų.
  2. Širdingai dėkoju, brangus Kudirka, kad prisikėlęs negirtauji, o tęsi „Varpas“ laikraščio rašymą. Įsilieti į modernius laikus tau sekasi puikiai, moki prajuokinti, o rašymo stilius man labai patiko. Sėkmės. Na, o sekliui morkai linkiu pačiam neatsidurti kokio nors namo rūsyje.
  3. Palangoje, nepatenkinta, kad va tuoj ir vėl metais pasensiu. Tada man kažkas netyčia šaus galvon iš saliuto ir dvi savaites vaikščiosiu su guzu
  4. Alaus skarbonkė jau tuščia, O Mafijos_Tėvas kažkokios neaiškios šaikos mašinos gale. Vis pinasi Tėvukui žodžiai, Tačiau vis dar sugeba it Naglis Šulija tauškėt apie orą. Tuo metu Escobaras apsirūkęs apie gyvenimo prasmę diskutuoja su meduoliu iš šreko filmuko, O greenside piliečiai, saugosi profesionalios žudikės, stulbinančiosios Rožinės_Blondinės. Ir bėga dienos, Mafijos Tėvas vis skraido kosmose, Bei ponas Marko kuria planus kaip užvaldyt pasaulį. Tuo metu kruopštusis Aivaras svajoja apie sumuštinį, apie tą, kurį kimšo užvakar naktį paslapčia. Diena ar n
  5. Labas, įdomus prisistatymas. Malonu sutikti bendraminčių
  6. Rozine_Blondine Noriu namo, kad tūrėčiau kur susidėti batelius.
  7. Pavadinimą galėjai pasirinkti kitokį, o ne panašų į mano kažkada rašytų laikraščių. Bet matosi, kad stengiesi ir čia geriausias tavo darbas iš visų buvusių. Sėkmės sekančiuose darbuose!
  8. Noriu namo, kad galėčiau jame įrengti viešnamį (tikiuosi vertinsite mano atvirumą). #Ašnoriujo.
  9. • Jūsų SLAPYVARDIS (Vardas_Pavardė) : Rozine_Blondine • Jūsų užduodamas klausimas Edgarui : 1.Kodėl tau patinka miegoti visiškai nuogam?(ir nesakyk, kad nepatinka, gana meluot žmonėms) 2. Į kokį klausimą niekada neatsakytum „Ne“?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.