Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Marcus_Sullivan

Narys

  • 283

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 7

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  2. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  3. Pasimetęs
    Marcus_Sullivan sureagavo į Justas_Jucius tarp Justas_Jucius užtildė Kestutis_Jakstas   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:  https://imgur.com/a/2i76DBL
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/fdE1I4a
  4. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Kenshin_Yona tarp Dalinuosi GTA:SA modifikacijomis   
    nezinau kaip su tokiais modais tau vps direktoriu dave, 2012 metais zmones su geresniais modais zaide
  5. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Stoned_Joe tarp outlaw   
    heiteriam
  6. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Aivaras tarp 2022.05.23 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.8)   
    • Atnaujinta žvejybos sistema. Nuo šiol, norint sugauti žuvį, reikės spaudinėti tik vieną klavišą – „SPACE“. Ištraukimo procesas taip pat šiek tiek pasikeitė. Kiekvieną kartą, kai užkirsite žuvį, „SPACE“ klavišą turėsite spaudinėti iki atitinkamos ribos. Jeigu „SPACE“ klavišą paspausite jau po to, kai būsite pasiekę atitinkamą ribą, tokiu atveju žuvis pabėgs.
    • Auksinė žuvelė. Žvejojant turėsite 10% tikimybę sugauti auksinę žuvelę. Sugauta auksinė žuvelė šiuo metu prideda atitinkamą skaičių kilogramų, prie jūsų reikiamos žuvies svorio.
    • Policijos departamento direktorius turės galimybę peržiūrėti paskutines duotas baudas žaidėjams ir paskutinius pareigūnų /mita panaudojimus.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet TAXI darbuotojui išmetus keleivį per /keleiviai komandą, šis atsirasdavo ant tr. priemonės stogo.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet šaudykloje nesisaugodavo statistika.
    • Išvalyta šaudyklos statistika.
  7. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp [giveaway] atiduodu 400m versla   
    sveiki atiduosiu versla vienam is temos komentatoriu. Norint dalyvaut tiesiog parasykit belekoki komentara, rinksiu per random.org pagal jusu komentaru numerius, tik bukit mldc ir nerasykit daugiau nei 1 komentaro nes busit uzversti forumo ispejimais ir nebedalyvausit dalybose 💀💀💀💀. Versle yra sviezai nuimtas susidevejimas, po 200k+ ant gamybos abieju produkciju ir pagaminta 300-400k produkcijos, btw technologijas kepa verslas. I diena pagamina 100k grynu slamanciu pinigu. Pacio verslo neparduodu, taciau domina keitimas i direktoriu priziuretojo pareigas 🥶. Nugaletoja rinksiu kita sekmadieni 05.29 vakare apie 9
  8. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Laurynas_Leigon
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos departamento pavaduotojas.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20 d.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nėra noro ir motyvacijos pačiom pareigom. Darbas reikalauja aktyvaus bei užsidegusio vadovo, o pas mane to nėra.
  9. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Aivaras tarp 2022.03.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.5)   
    Kontrabandos sandėlio apiplėšimą keičia kontrabandos zonos. Du kartus per parą, atsitiktiniu laiku, tarp 16:00 ir 17:00 ir tarp 19:00 ir 20:00 vyksta kontrabandos zonos. Prasidėjus kontrabandos zonai, tiek barai, tiek teisėsauga gali inicijuoti teleportą į vieną iš šalia esančių koordinačių, šalia aktyvios kontrabandos zonos. Priklausomai nuo kontrabandos zonos tipo, priklauso kaip yra uždirbami taškai zonos ribose. Kontrabandos zonos turi tris tipus: išlaikymo, dominavimo, bendra išlaikymo ir dominavimo. Išlaikymo metu barai ir teisėsauga gauna taškus už išbuvimą aktyvios zonos ribose. Dominavimo metu barai ir teisėsauga gauna taškus už nužudytus priešininkus aktyvios zonos ribose. Išlaikymo ir dominavimo metu žaidėjai gauna taškus ir už buvimą zonos ribose, ir už nužudytus priešininkus aktyvios zonos ribose. Daugiausiai taškų per 1 valandą surinkusi pusė laimi zoną ir gauna atitinkamą atlygį. Barai gauna kontrabandos paketus, o teisėsauga pinigus į darbo fondą.
    Aktyvios zonos metu, zonos ribose, galima rasti degaus skysčio statines ir azoto balionus. Peršovus statinę, aplink statinę esantys žaidėjai praranda atitinkamą kiekį gyvybių. Peršovus azoto balioną – aplink balioną esantiems žaidėjams yra pritaikoma atitinkama animacija ir iš rankų pašalinamas ginklas, kurį žaidėjas gali pasiimi iš naujo. Taip pat visos zonos metu, aplink aktyvios zonos teritoriją krenta pagalbos paketai. Pagalbos pakete galima rasti gyvybių, šarvų, kontrabandos paketų, pinigų ir kontrabandos zonos taškų.
     
  10. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Rokas tarp „Slava Ukraini!“   
    „Slava Ukraini!“
    Palaikykime Ukrainą ir jos žmones kartu!
    Viso surinkta: 228,32€ .
    Viso pervesta į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą: 500,00€ .
    Ačiū visiems. 💙💛
     
  11. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Rokas tarp „Slava Ukraini!“   
    „Slava Ukraini!“
    Palaikykime Ukrainą ir jos žmones kartu!
    Visą vasario 25d. pirkdami kreditus mūsų žaidimų serveryje, jų gausite +10% daugiau, nei kad perkant įprastai. Visos surinktos lėšos keliaus į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą. Daugiau informacijos: https://www.blue-yellow.lt/lt .
    Visi galite išreikšti savo palaikymą Ukrainai įsigydami kreditų mūsų žaidimų serveryje. Skatiname tai padaryti bent minimalia pinigų suma ir taip prisidėti prie šios akcijos.
    „Greenside“ finansiškai taip pat prisidės prie šios akcijos.
    Prie jūsų surinktos pinigų sumos atitinkamai prisidėsime ir mes.
    Garantuojame visišką skaidrumą ir profesionalumą vykdant šią akciją.
    „Greenside“ projekto administracija,
    „Slava Ukraini!“
  12. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Rimtas_Debesis tarp CONTREVERSIAL DALYKAI   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pukuotas_Meškinas
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: QOLU - Quality Of Life Update tipo atnaujinimai skirti patobulinti jau esamas sistemas. Pateiksiu savo sistemų patobulinimų pavyzdžius, ir kaip AŠ juos isivaizduoju, tai nebus dideli atnaujinimai , kaip ir minėjau jau esami sistemų patobulinimai arba maži pataisymai.  Kaikurie pasiūlymai gali būti išvis nereikalingi, bet tai jau paliksiu spręsti jums. Idėjas rašau iš galvos, tai tikrai nereiškia kad jos turi būt pridėtos ar kažkas panašaus Daug CONTREVERSIAL dalykų, tad savo nuomonę palikit, ir smagaus skaitymo kurie yra pasiryže perskaityt viską.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Jeigu kažką galima pakeisti, patobulinti, paįvairinti - KODĖL NE?
    LOTERIJA
    Loterija dabar yra juokingas reikalas, ir į  kreditų loteriją žaidėjai registruojasi, tik tuo atveju, kai atlieka šimtas kreditų ir jų niekur nepanaudosi, ir šiaip, labai gerai matosi kaip yra nusukami kreditai iš žaidėjų. Tad siūlau pakeisti kreditų ir pinigų loterijos principą - kiek žaidėjų pirko bilietą, toks ir prizas. Blogiausiu atveju padaryti, kad būtu bent jau  70 procentų bendros įdėtos sumos iš žaidėjų - tiek kreditų, tiek pinigų loterijose. Padidinti loterijos pasirinkimą iš serverio pinigų, palikti esamus 500€ į kuriuos visada galėtu užsiregistruoti naujai atėjas žaidėjas per daug neinvestuodamas, ir pridėti dar vieną, o galbūt net ir keleta, į kuriuos galėtu registruotis labiau ,,pasiturintys" žaidėjai. Like 30 procentai būtu traktuojami, kaip mokeščiai išmokant laimėjimą, tad tuo pačiu dingtu dalis ekonomikos kurios paskutiniu metu ir taip labai padidėjo.
    MEDIKAI
    Kad ir kaip bebūtu gerai sukoduotas darbas, jis pakankamai netraukia ilgai pasilikti arba žengti koją į jį. Darbas monotoniškas, nepelningas ir neatlieka nieko, ko nemačiau kituose projektuose. Pasiūlymas yra labai CONTROVERSIAL nes dauguma barinių  tikrai nesutiks, bet jis skambėtu taip: vartojant daug narkotikų (aš kalbu apie tikrai nemaža kiekį) didėtu narkotikų % kraujyje. Pasiekus tam tikra % skaičių, atsirastu neigiami efektai. Sukasi vaizdas, atiima hp, pasikeičia spalva, padidėja šansas perdozuot ir t.t. Procentai nusiiminėtu tiesiog žaidžiant serveryje 10 min – 1% arba būtu galima išsikviesti medikus ir nuiimti visus procentus už tam tikra mokestį.

    DĖŽĖS
    Dežes pardavus iš teksto spalvos galima spręsti kokias pardavei, bet nerašo kiek jų pardaviai ir kokia suma. Mažas, bet pravartus atnaujinimas, kartais tikrai susimaišo ir per skubėjimą gali parduoti ne tas dežes, o patikrint nėra kaip nes loguose rašo, kad jas pardavei su spalvų kodais, bet jokios tikslios parduotos sumos, ir už kiek buvo parduota.
    Rodytu išvaizdų ir aksesuarų dėžese detalesne informaciją. Ką galima ištraukti, ir koki procentai yra. Panašiai, kaip ir TUNE DĖŽĖSE.
    DM
    Perdaryt DM, tikrai neskamba kaip QOUL update tipas. Komandos yra nesamonė, ir jos dažniausiai būna net nelygios. Padaryt FFA tipo DM, be jokių roundų. Buvo siūlyta pridėti C-BUG, bet jo paprastas pridėjimas yra bevertis, nes nauji žaidėjai neįgaus praktikos išmokstant šaudyt, vartoti ar tiesiog priprasti prie serverio narkotikų sistemos. Mano pasiūlymas yra paprastas – padaryti du DM tipus vienas su nesibaigiančiais narkotikais, kitas be.
     
    NAMAI/ LŪŠNOS
    Davus namų raktą žaidėjui, namo savininkas turėtu prieiga prie valdymo panelės kurioje galėtu nustatyti raktą turinčio žmogaus galimybes name. Valgyti, dėti narkotikus ar ginklus. Dar vienas labai didelis CONTREVERSIAL pasiūlymas, bet mano manymu gali atnešti nemažai naudos. Kodėl? Lūšnos išpirktos, kai kurie ,,senbuviai“ NENORIU MINĖT VARDAIS IR PAVARDĖM turi po 3 ar net daugiau lūšnas, ir jų neketina parduoti. Todėl net ir blogiausiu atveju vienas žaidėjas turintis namą galėtu dalintis juo su kitais, bendrai dėti ginklus, narkotikus, valgyti, keisti baldų poziciją (priklausant nuo suteiktu namo savininko privilegijų jam) (taip pat, galėtu būti kažkoks raktų limitas)

    Lušna, namas ir vila. Jų spintos dydis turėtu skirtis. Lušna yra maža ir joje galėtu tilpti tiek kiek ir telpa dabartinėje sistemoje, name daugiau ir viloje dar daugiau. Manau būtu normalu, kad namo dydis proporcingai atspindėtu ir spintos dydį. Pagerintu situaciją su namais, vilomis.
     
    MAŠINOS RAKTAS
    Kaip jau pastebėjot, man patinka rašyt CONTREVERSIAL dalykus. Galimybė duoti mašinos raktą kitam žaidėjui, raktas pradingtu atsijungus mašinos savininkui arba žaidėjui kuris turi raktą. Turint raktą gali užrakinti ir atrakinti automobilį, niekad nereikės daugiau paprašius pasivažinėt su kažkuriuo automobiliu prašinėt, kad kas keleta minučių užrakint ir atrakint.
     
    MECHANIKAI
    Viskas su jais šiaip gerai, bet norėtūsi turėti galimybę atšaukti taisymą, kai jį paemi su komandą /pmt – tikrai dirbusiems pasitaiko, kai grįžti iš afk arba užmiršti priešais rašytus nickus ir iš inercijos pasiimi tau nepriklausanti PMT, ko pasekoje reikia persijungti į serverį. Atrodo nelabai reikalingas atnaujinimas, bet padarius jį visiems susitaupytu laikas. Nekalbu apie patogumą.
     
    KOMENDANTO VALANDA
    (kažka sakė, kad nenori pridėt FTB nes nebus veiklos PD, tai kažką pamaščiau)
    ŠITAS MOST CONTREVERSIAL SHIT I EVER WROTE
    Komendanto valanda yra skirta susirinkti ir skatinti policijoje dirbančius žmonės rinktis pasodinimus ir siekti pasiekimų kurie ir taip yra be proto sunkūs. Policijos direktoriui paskelbus komendanto valandą turėtu galimybę įjungti greičio matuoklius miesteliuose – nepaisant to ar žmogus turi žvaigždučių ar ne, matuokliai gaudytu visus viršijančius leistina greičio limitą, tad komendanto valandą PD susirinktu daugiau pasodinimų, ir pati komendanto valanda jaustūsi grieštesnė, nei dabar yra.
     
    SEKANTIS DĖL FTB (gali būt matyta idėja, nes jinai ir yra kito servo idėja, bet gerai atitinka projekto situaciją)

    FTB darbas galėtu būti paukštinimas nuo PD, ar taip ar taip PD turi ,,GREITAJĮ BŪRĮ“ kuris turi juodus NUOSAVUS Cheetah, bet FTB darbinis transportas galėtu būti ,,CHEETAH“ (BE STAGE) už darbą būtu atsakingas tas pats PD direktorius. Galbūt pridėti slaptą įvažiavimą skirta, tik FTB nariams į bazę. Manau pačias privilegijas FTB jau turit, tai siūlyt nereik, bet iš DP pusės būtu smagu matyt, kad FTB galėtu daryti ką nori (aš apie patikrinimus, reidus, inicijuotu veiklas, padėtu gaudyt, galėtu spirti namų duris, jei jame yra bėglys (procesas galėtu būt žiauriai sunkus))
     
    GALUI PRIDĖSIU TAI – NEŽINAU AR BUVO SIŪLYTOS, AR NE, BET AŠ PARAŠIAU, PRIRAŠIAU ŠIEKTIEK DAUGIAU, BET PAŽĖSMA KAIP Į ŠITUS REGUOSIT 😃
  13. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Aivaras tarp 2022.02.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.4)   
    • Keitėsi patirties gavimas per minutę. Vietoje 2-3 patirties per minutę, žaidėjas visada gaus 3 patirties taškus per minutę.
    • Atnaujinta /info lentelė. Informacija pateikta aiškiau ir gražiau.
    • Atnaujintos spalvos: /gps, /mapp komandų pranešimuose ir GUI lentelėse, direktorių prižiūrėtojo pranešime, autobusų stotelių lentelėse ir pranešimuose, /darbai lentelėje.
    • Informacijos lentelėje (/info) bus rodoma kiek dar laiko galios papildomas uždarbis.
    • Baro lyderis nuo šiol galės nuimti ir grąžinti į baro sandėlį baikeriui priskirtus ginklus ar narkotines medžiagas.
    • Užstrigus žaidėjui objekte, administratorius galės panaudoti komandą /drop ir taip pakelti užstrigusį žaidėją šiek tiek į viršų.
    • Policijos departamento vadovai nuo šiol prieš įjungiant komendanto valandą, pirmiausia turės patvirtinti šį pasirinkimą lentelėje.
    • Sutvarkyti pasikartojantys aksesuarų pavadinimai.
    • Sėdint tr. priemonėje nebebus galima žaisti kortomis (/kz).
    • Pakoreguotas projekto logotipas prie žemėlapio. Nebebus teksto po logotipu.
    • Atnaujintas policijos departamento interjeras. Interjeras mažesnis ir labiau optimizuotas policijos veikloms.
    • Baikerio statistikoje rodys teisingą baikerio lygį.
    • Atnaujintas apmokymų piktogramos tekstas ir suveikimo principas. Bus reikalingas „ALT“ mygtuko paspaudimas.
    • Jeigu žaidėjas neturės aksesuarų, kurie bus priskirti favoritams, tokiu atveju pasirinkus favoritinių aksesuarų pasirinkimą žaidėjas gaus pranešimą, jog tokių aksesuarų neturi.
    • Atnaujinta /direktoriai lentelė. Pašalinta nereikalinga informacija ir atnaujintas direktoriaus būsenos atvaizdaivmas. Nuo šiol direktoriaus būsena bus trijų tipų. Direktorius atsijungęs (raudonas taškas), direktorius prisijungęs (žalias taškas), direktorius AFK režime (geltonas taškas).
    • Išėjus iš verslo interjero nebedings pareigūno neperšaunama liemenė.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet turint darbo su pakvetimu kontraktą, jį palikus ir įsidarbinus į darbą be pakvietimo žaidėjas gaudavo +5€/min algą.
    • Pašalintos senos komandos: /apranga, /isvaizda, /skin .
    • Sutvarkyta klaida, kuomet mechanikas panaudojęs /mechanikas komandą tvarko šalia esančią tr. priemonę, o jos savininkui atsijungus, mechanikas nebegalėdavo tvarkyti šalia esančių tr. priemonių.
    • Sėdint tr. priemonėje nebebus galima pasiimti darbinės tr. priemonės iš darbinių tr. priemonių piktogramos.
    • Medikui pagydžius žaidėją jis atgaus ne tik visas gyvybes, bet ir gyvybes, kurias suteikia aksesuarų bonusai.
    • Nuo šiol keisti aksesuaro dydį bus galima įvedant skaičių, kiek kartų žaidėjas nori padidinti ar sumažinti aksesuarą.
    • Mokamose stovėjimo aikštelėse padidintas paslaugos teikimo laikas iki 20 valandų.
    • Optimizuotas prisijungimas. Nuo šiol prisijungimo metu paspaudus ant „Spawn“ mygtuko žaidėjas į serverį turėtų prisijungti greičiau ir sunaudoti mažiau kompiuterio resursų.
    • Vykdant apleisto sandėlio kratą ar apiplėšimą, nebebus galima apieškoti lentynų sėdint tr. priemonėje.
    • Baikeriui turint krepšį su pinigais ar aukso luitu, iš didžiojo banko apiplėšimo ir mirus sava mirtimi, pinigai nukeliaus į policijos departamento fondą.
    • Didžiojo banko apiplėšimo metu norint išjungti lazerius nuo šiol reikės atspėti (pabandyti visus kodus, kol bus rastas tinkamas), kurie kodai yra tinkami lazerių išjungimui.
  14. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Dre_Streets tarp Dre Avatarai.   
    Sveiki, šioje temoje dalinsiuosi avatarais.
    02.10
     




     
    🕊️ Paspaudžiam Patinka 🕊️
    #02.11
    BLACK EDITION





     
     
  15. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  16. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  17. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Busting_Out tarp Pasiūlymas dėl draugų sistemos.   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Busting_Out
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau kiekvienas norėjome sužinoti ar tam tikras draugas yra prisijungęs į serverį, tad reikėdavo nuobodžiai scrollint per daugelį žaidėjų "TAB" lentelėje arba rašyti bereikšmes žinutes su tašku, kaip "/sms busting .", kad pažiūrėti ar žaidėjas prisijungęs. Kad išspręsti šią problemą, siūlau įdėti į žaidimą draugų lentelę/sistemą. Manau ji gerai prisitaikytų prie "/telefonas" komandos, nes galima sukurti kiekvienam žaidėjui individualų tel. numerį (ar kažką panašaus), kurį galėtų pasidalinti su kitu žaidėju ar draugu. Kitas žaidėjas gavęs tel. numerį, galėtų pridėti šį numerį i savo tel. sąrašus ir pasivadinti jį kaip norį ar tiesiog būtų pavadinta to tel. nr. savininko V_P.
    Tame draugų sąraše galima būtų pasižiūrėti:
     Ar tas žaidėjas yra prisijungęs į serverį (svarbiausia priežastis). Rodytų lentelėje ar žaidėjas prisijungęs, su žodžiu "YRA" prie nick, ar atsijungęs, su žodžiu "NĖRA" prie nick (manau galima būtų "customize'inti" ir padaryti, kad rodytų tik prisijungusius (be atsijungusių) arba abu (prisijungusius ir atsijungusius). Panašiai kaip darbuose "/bendradarbiai" lentelėje; Kada buvo paskutinį kartą prisijungęs (laiką, prieš kiek dienų/valandų/minučių); Žaidėjo informaciją; Sekimą, kaip "/mapp"; Kiek laiko jau yra draugai; Kiek iš viso turi tarpusavį žinučių (GAL); Ši įdėja gimė tada, kada susipažinau su žmogumi ir norėjau susitikti kitą dieną ir susimąsčiau ar yra kokia draugų sistema, per kurią galima būtų pridėti naujai sutiktą žaidėją, kad nepamiršti jo V_P ir pasižiūrėti kada jis bus prisijungęs. Tokios sistemos pasirodo nebuvo ir pagalvojau, kad tai būtų gan naudinga. Kitą dieną ir pamiršau tai, nes galvojau, kad man vienam tai tik aktualu ir dėl manęs niekas nieko nedarytų. Taip galvojau iki vakar nakties, kada sutikau 2 naujus serverio žaidėjus. Su jais smagiai susibendravom, pasakojau apie serverį ir jam kilo klausimas, "Galima kažkaip čia pridėti tave į draugus?". Tada pamačiau, kad ne man vienam tai atrodo naudinga, todėl nusprendžiau parašyti šį pasiūlymą.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas yra labiau aktualus tik ką pradėjusiems žaisti nariams, nes jie tada galėtų susigaudyti tarp daugybę nepažįstamu žmonių ir palengvintų jiems susisiekimą su tik ką susipažinusiais draugais. Ilgai žaidžiantiems nariams, tai yra mažiau aktualu, kadangi jie pažįsta kiekvieną "GreenSide" serverio narį. Taipogi pagyvintu "/telefonas" komandą žaidime ir įgautų didesnės prasmės.
    Šią įdėja galima visaip išdirbti ir pridėti daugiau visokių dalykų, bet pati esmė yra tame ir pateikiau tik kelis pavyzdžius.
  18. Haha
    Marcus_Sullivan sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    dekui brigadioram ir pokemonam uz pagalba filmuojant @alex gavin@Nezaev_Uvan@Izzy_Legit@Rokas_Pobga
    #nervana
  19. Haha
    Marcus_Sullivan sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užtildė Thunder_God   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  20. Haha
    Marcus_Sullivan sureagavo į Savas_Mode tarp Dėl greičio matuoklių   
    Manau tada reiktų pamažinti greičio ribojimo matuoklių kiekį ir padidinti galimą nusižengimų skaičių atimant teises, bet nemanau kad tai gera idėja. Ir taip, norint padaryt tokį pataisymą reiktų klientams ilgiau laukti paslaugų suteikimo etc. picos, baldų. Daug niuansų, taptų vėžliukų serveris. 
  21. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Andrey_Lebedev tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Perskaičiau viską nuodugniai. Įvertinau, apsvarsčiau bei kartu su kolegomis įvykdėme šiokį tokį testavimą, po serverio paleidimo. Atsiprašau už kiek subjektyvią kritiką, tačiau manau ji yra sveika tolimesniam projekto augimui.
    1. Narkotikai bei kokainas. Viskas skamba puikiai, tikrai. Sistema įdomi, sakyčiau, kiek neįprasta. Prove me if I am wrong, bet būtent tam pribresti reikėjo trijų metų? Rimtai? Trijų metų? Kartu su psichodelinių augalų rinkimu, visu gamybos procesu, pagaminti vieną gramą užtrunka labai grubiai apie pusvalandį (kartu atsikratyti teisėsaugos, surasti gamybos lokaciją bei tam reikalingus komponentus, gamybos procesas ir etc.). Ar aš vienas matau kažkokį labai stiprų rūką ankstyvą ryta per kurį nieko nematau ir nerandu logikos, ar čia tas kokainas mane veikia? Kartu, teisėsauga, kaip ir dominuojanti serverio grandis, dabar gavo DAR daugiau veiklos būtent šiam atnaujinimui bei skiriamų suvaržymų iš jų pačių pusės paprastiems žaidėjams. Ar tikrai parodydami intencija įtraukti gaujas bei aktyvias SA:MP veiklas atgal į serverį, šis sprendimas buvo geriausias? Jei jau kopijuojame GTA5 RP visą konceptą, kuris yra apsupamas kitomis papildomomis aplinkybėmis iš abiejų pusių, galbūt reikėjo ir teisėsaugai pridėti papildomų veiklų, apart to, kad jie šturmuotų visas galimas gamybos lokacijas, ir/ar nuolatos sektų paprastus žaidėjus, galų gale, taip numarinant visą "kokaino" atnaujinimą?
    2. Okay, whatever, judam toliau. Žvejybos sistemą manau galime suprasti labai labai paprastai, jeigu turime bent šiokius tokius ekonominių žinių pagrindus. Žvejojant pusantros valandos, su suteiktais žvejybos įmonės kontraktais, uždirbame labai grubiai 2.000€. Išsinuomoti dviratį - 1.200€ (apart grąžinimo sistemos, kur atgauname 100% nuomos sumos). Pilnai pavalgyti - labai grubiais skaičiavimais 250€. Gal čia man, nėra suprantama, bet ar nesukūrėte oligopolijos, t.y., žvejybos įmonės ir jų direktoriai daugiausiai pasipelnys iš beveik dykai žvejojančių žvejų? Galbūt buvo verta sukurti ir žuvų supirkimo punktus, kuriuose, galiu galvą guldyti, žvejai uždirbtų daugiau?
    Teisių perlaikymas kainuoja 500€, antras perlaikymas 700€, dviratis nuomai dar vis 1.200€.
    3. PREMIUM narystė. Kaip supratau, bus galima nusipirkti skirtingo lygio narystę, už skirtingus kreditų kiekius. Bet visos bus PREMIUM. PREMIUM - aukščiausio lygio kvalifikacija, ar "lygis". Galbūt įsivėlusi logikos klaida, bet ar neturėtų tai būti pati brangiausia narystė PREMIUM, pigesnė tarkim GOLDEN, dar pigesnė SILVER, ar dar kitais identifikavimo pavadinimais nurodyta narystė? "Aš PREMIUM narys" (pigiausias, brangiausias?).
    4. Begalės atnaujinimų vidinėms sistemoms bei jų optimizavimui. Ar to nebūtų užteke paprastiems serverio atnaujinimais? "Size does not matter" - kalbant apie tokį didžiulį tekstą, kurį aprašė Aivaras. 
     
    Ar aš čia vienas nesileidžiu būti paveikiamas masinės GRANDIOZINIO ATNAUJINIMO naujienos ar tiesiog keli punktai neturi jokios loginės sekos ir/ar greitu metu viskas labai stipriai nublanks, ką mums kaupė pagrindinė administracija per šiuos tris metus?
     
     
  22. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Pasikeitus netikėtai planams rašau analizę daug ankščiau nei buvo planuota. Reikalingas didesnis kiekis žmonių testavimams, tad pavarčius kalendorių su Roku nusprendėm analizę parašyti greičiau ir paimti tuos, kuriuos jau tikrai norime paimti ir kurie jau turėjo užtikrinta pozicija čia. Apibendrinus atranką, tikėjausi didesnio kiekio žmonių ir kur kas kokybiškesnių anketų. Tiems kuriems laimė nenusišypsojo šį kartą, tai kita analizė bus būtent po atnaujinimo, tad tie kurie negavo savo šanso, dar tikrai neverta nusiminti ir turėtų pabandyti dar kartą. Pagrindinė priežastis, buvusiems ant klaustuko buvo, nenorėjimas prileisti prie atnaujinimo testavimų. Atnaujinimą įkėlus, šiek tiek vertinimo kriterijai skirsis ir šansai nepatekusiems bus didesni.
    Kalbant apie pildžiusiųjų minusus, tai daugelis turbūt per gerai apie save galvoja, kad prieš keletą mėnesių lyginau projektą su žemę, skaldžiau bajrius apie atnaujinimą ir, kad jo iš vis nebus, o po to pildau į nemokamus administratorius. Atsiprašau, bet tokie dalykai čia tikrai nepraeis, turite įrodyti, kad esat potencialūs ir galite būti reikalingi mums. Niekada nebus taip, kad buvot projekto kenkėjai, o rytoj jau busite mūsų dalis. Tam tikrai reikia laiko, o laikas geriausia parodo, kiek žmogus to nori.
    Tik noriu priminti visiems, kad administratoriaus pareigos bus tos, kurios suteiks aukščiausia laiptelį patekti į komanda ateityje, tad tie kurie nori sulaukti savo šanso, geriausias kelias tik čia.

    Šios atrankos laimingieji,

    @Tony_Express
    @Gruzinas_Tortilla
    @Black_Hand
    @Laurynas Leigon
    @Bob_Winters
    @Bevardisz_Raidas
    Laimingieji privalo susisiekti su manim Discord'e Mantas#7392


    Norintys kandidatuoti, kandidatūras turi pateikti iš naujo
  23. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Rokas tarp Su Šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais Metais!   
    Su Šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais Metais!
    „Greenside“ projekto administracija sveikina visus projekto žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais Metais! Linkime linksmai ir saugiai sutikti šventes namie. Sekančiais metais linkime likti vieningais ir galvoti ne tik apie save, bet ir apie mus supančius žmones - būtent tai yra svarbiausia tokiais laikais.

    Šv. Kalėdos!
    Švenčių proga žaidimų serveryje buvo įjungtos šventinės užduotys. Šv. Kalėdų proga, kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais (dėl visiems žinomų aplinkybių), ieškosite dovanėlių, kurios buvo išmėtytos po visus „Red County“ miestelius. Užduotis kaip ir per kiekvieną šventę, vėl yra suskirstyta į 7 kalendorines dienas. Kiekvieną dieną atsiras vis naujos dovanėlės. Radus atitinkamos dienos dovanėles galite jas iškeisti į prizus. Svarbu paminėti, jog dovanėlės yra keturių spalvų. Per dieną surinkus visų spalvų bent po 2 dovanėles ir iškeičiant visas dovanėles į prizus, gausite Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Jeigu surinkti reikiamų spalvų dovanėlių nepavyksta - nenusiminkite. Galite keisti dovanėlėmis su kitais žaidimų serverio žaidėjais! Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite sužinoti žaidimų serveryje parašius komandą /kaledos .

    Taipogi nepamirškite ieškoti dovanėlių danguje! Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, ieškokite oro balionų danguje. Daugiau informacijos apie dovanėles danguje galite sužinoti žaidimų serveryje parašius komandą /dovaneledanguje .
    Naujieji 2021 Metai!
    Naujuosius 2021 metus pasitikime „Greenside“ žaidimų serveryje su visų taip pamiltais fejerverkais!

    Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2021.01.03 gausite +25% kreditų daugiau nei įprastai.
    Taip pat serveryje ėmė snigti. Sniego efektą išjungti galima panaudojus komandą /sniegas .
    Šv. Kalėdų dėžės (/kdeze) raktų dalybos yra numatomos po Naujųjų Metų. Data ir laikas bus praneštas viešai, kai tiksliai būsime viską susiplanavę.
    „Greenside“ administracija,
    2020, gruodžio 24d.
     
  24. Haha
    Marcus_Sullivan sureagavo į Nojus_Smizma tarp ŠVENTINIS KONKURSAS!   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nojus_Smizma
    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : 
    Vėjas švilpia, speigas spaudžia, 
    Dovanų vaikučiai laukia; 
    Bet nuo jų jau pavargstu, 
    Tiek daug lakstymo, riksmų... 

    Tad nuspendžiau aš tvirtai - 
    Senio nesulauks vaikai. 
    Vietoj tų mažų pyplių 
    Aplankyt tėvų lekiu! 

    Su mamytėm naktį šoksim, 
    Tostus su tėvais kilnosim, 
    O kai promilių netrūks 
    Skriesiu girtas per laukus! 

    Jei ant kopų užsirausiu 
    Jiems alaus iš maišo trauksiu. 
    Gal ryte skaudės galva, 
    Bet juk šventė to verta! 
    Tai chebra su artėjančiom šventėm, tegu baigias kuo greičiau korona, kad tik vėl būtų galima laisvai vaikščiot gatvėm su savo chebra, kad tik naujųjų metų išvakarėse netruktų %.🥴🥳
    Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 58K +
  25. Patinka
    Marcus_Sullivan sureagavo į Jeffrey_Lewin tarp ŠVENTINIS KONKURSAS!   
    ❄️ 🎅  ŠVENTINIS KONKURSAS 🎅 ❄️

    Labas vakaras, kadangi neliko noro žaisti sa-mp, o turto užsilikusio turiu nemažai, todėl su draugais susiruošėme švenčių proga jį atiduoti jums! Prizų bus įvairių, nuo automobilių iki aksesuarų, nuo pinigų iki nekilnojamo turto, todėl dalyvauti siūlau visiems, nepasigailėsite!

    ⬇️ Visus prizus rasite apačioje, 
    Laimėtojų rinkimo eiga bei kaip galite laimėti?
    Dabar kyla klausimas, kaip gi laimėti bent vieną iš šių prizų? Viskas labai paprasta! Jums reikia tiesiog užpildyti šabloną esantį apačioje, o laimėtojus rinksiu savo nuožiūra bei retkarčiais bus daromi atsitiktiniai event'ai gruodžio 24-26 dienomis.
    Oficialiai atsakymus šioje temoje galite pateikti iki 2020/12/26 23:59:59. (gali keistis) Jau nuo gruodžio 27 iki 31d. (gali keistis) bus renkami nugalėtojai, kurie bus paskelbti viešai, šioje temoje, o ką laimėsite priklausys nuo sėkmės reikalo. Žiūrėsiu savo nuožiūra arba random būdu. Taipogi didelį šansą laimėti Jums duos jūsų pačių pastangos, t.y gražus palinkėjimas, o ne keli žodeliai... Atsižvelgsiu ir į elgesį serveryje bei kitus aspektus, tiesiog dalyvaukite ir galimai būsite apdovanoti. 
    Prizų kombinacijų bus visokių, todėl čia irgi sėkmės reikalas ką gausite, kadangi nuspręsti sunku, kas ko vertas, tikriausiasi teks rinkti "random" būdu. Kiek bus tų ''laimingųjų''? Šiuo metu nėra aišku, bet žinoma priklausys ir nuo dalyvių skaičiaus, stengsimes, kad kuo daugiau žmonių pasiektų bent kažkokie prizai.
    Laimėti šansų turi visi, tiek naujokai, tiek senbuviai, o ir nesvarbu ar geri santykiai su organizatoriais, ar ne. Visiems rekomenduoju dalyvauti, nors ir galvojate, kad nelaimėsite, bet gi kas ten žino? Niekam nejaučiu neapykantos ar pagiežos, todėl palinkėsiu tik sėkmės konkurse!

    Dalyvio šablonas,
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :
    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  :
    Jūsų turimas XP kiekis serveryje :
     
    [!] Palinkėjimą rekomenduoju rašyti ilgesnį bei be nereikalingų bairių, į tą tikrai atsižvelgsiu. [šito kopijuoti nereikia].

    Pabaigai,
    Prie šios gražios iniciatyvos prisidėjo @Jeffrey_Lewin, @Esu_Luzdianskas, @Jacques_Vandam !
    Linkime visiems gražių bei jaukių švenčių Jūsų namuose, būkite laimingi! Tikėkimes kiti metai bus geresni nei šie, praleiskite laiką su savo šeima, pamirškite visas neigiamas emocijas bent šių gražių švenčių metu. Saugokite save ir kitus! 🎄✨ #sharethelove 🖤
     

    Asmeniškai noriu atsiprašyti visų, kuriuos įžeidžiau ar pakenkiau savo elgesiu serveryje, tikiuosi laimė Jums nusišypsos. (gal cringe, gal ne, koks skirtumas?! būkit paprastesni.) Buvo tikrai smagu, gera patirtis ir tikrai linksmai praleistos dienos čia. Turbūt kaip ir visi, vienodai, laukiu to update, todėl palinkėsiu visiems  jo sulaukti, mėgautis žaidimu, būti pozityviems, o savininkams puikių rezultatų bei greičiau užsibaigti tuos darbus! Linksmų Kalėdų ❄️🎁!
     


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.