Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Edvis_Srekas

Neaktyvus

  • 160

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 9

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Andrey_Lebedev tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Perskaičiau viską nuodugniai. Įvertinau, apsvarsčiau bei kartu su kolegomis įvykdėme šiokį tokį testavimą, po serverio paleidimo. Atsiprašau už kiek subjektyvią kritiką, tačiau manau ji yra sveika tolimesniam projekto augimui.
    1. Narkotikai bei kokainas. Viskas skamba puikiai, tikrai. Sistema įdomi, sakyčiau, kiek neįprasta. Prove me if I am wrong, bet būtent tam pribresti reikėjo trijų metų? Rimtai? Trijų metų? Kartu su psichodelinių augalų rinkimu, visu gamybos procesu, pagaminti vieną gramą užtrunka labai grubiai apie pusvalandį (kartu atsikratyti teisėsaugos, surasti gamybos lokaciją bei tam reikalingus komponentus, gamybos procesas ir etc.). Ar aš vienas matau kažkokį labai stiprų rūką ankstyvą ryta per kurį nieko nematau ir nerandu logikos, ar čia tas kokainas mane veikia? Kartu, teisėsauga, kaip ir dominuojanti serverio grandis, dabar gavo DAR daugiau veiklos būtent šiam atnaujinimui bei skiriamų suvaržymų iš jų pačių pusės paprastiems žaidėjams. Ar tikrai parodydami intencija įtraukti gaujas bei aktyvias SA:MP veiklas atgal į serverį, šis sprendimas buvo geriausias? Jei jau kopijuojame GTA5 RP visą konceptą, kuris yra apsupamas kitomis papildomomis aplinkybėmis iš abiejų pusių, galbūt reikėjo ir teisėsaugai pridėti papildomų veiklų, apart to, kad jie šturmuotų visas galimas gamybos lokacijas, ir/ar nuolatos sektų paprastus žaidėjus, galų gale, taip numarinant visą "kokaino" atnaujinimą?
    2. Okay, whatever, judam toliau. Žvejybos sistemą manau galime suprasti labai labai paprastai, jeigu turime bent šiokius tokius ekonominių žinių pagrindus. Žvejojant pusantros valandos, su suteiktais žvejybos įmonės kontraktais, uždirbame labai grubiai 2.000€. Išsinuomoti dviratį - 1.200€ (apart grąžinimo sistemos, kur atgauname 100% nuomos sumos). Pilnai pavalgyti - labai grubiais skaičiavimais 250€. Gal čia man, nėra suprantama, bet ar nesukūrėte oligopolijos, t.y., žvejybos įmonės ir jų direktoriai daugiausiai pasipelnys iš beveik dykai žvejojančių žvejų? Galbūt buvo verta sukurti ir žuvų supirkimo punktus, kuriuose, galiu galvą guldyti, žvejai uždirbtų daugiau?
    Teisių perlaikymas kainuoja 500€, antras perlaikymas 700€, dviratis nuomai dar vis 1.200€.
    3. PREMIUM narystė. Kaip supratau, bus galima nusipirkti skirtingo lygio narystę, už skirtingus kreditų kiekius. Bet visos bus PREMIUM. PREMIUM - aukščiausio lygio kvalifikacija, ar "lygis". Galbūt įsivėlusi logikos klaida, bet ar neturėtų tai būti pati brangiausia narystė PREMIUM, pigesnė tarkim GOLDEN, dar pigesnė SILVER, ar dar kitais identifikavimo pavadinimais nurodyta narystė? "Aš PREMIUM narys" (pigiausias, brangiausias?).
    4. Begalės atnaujinimų vidinėms sistemoms bei jų optimizavimui. Ar to nebūtų užteke paprastiems serverio atnaujinimais? "Size does not matter" - kalbant apie tokį didžiulį tekstą, kurį aprašė Aivaras. 
     
    Ar aš čia vienas nesileidžiu būti paveikiamas masinės GRANDIOZINIO ATNAUJINIMO naujienos ar tiesiog keli punktai neturi jokios loginės sekos ir/ar greitu metu viskas labai stipriai nublanks, ką mums kaupė pagrindinė administracija per šiuos tris metus?
     
     
  2. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Rokas tarp Atranka į gaujų prižiūrėtojo pareigas,   
    Atranka į gaujų prižiūrėtojo pareigas,
    Kas yra gaujų prižiūrėtojas?
    Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visas projekto gaujas ir jų veiklą serveryje bei forume.
    Už kokius darbus yra atsakingas gaujų prižiūrėtojas?
    Gaujų prižiūrėtojas yra atsakingas už gaujų prižiūrėjimą veiklos metu, neoficialių gaujų priskyrimą oficialioms ir panašiai.
    Kiek gaujų prižiūrėtojų rinksite?
    Tik vieną, pagrindinis gaujų prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką praėjus atitinkamam laiko tarpui.
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose užpildykite žemiau pateiktą anketą.
    • Jūsų Vardas_Pavarde mūsų serveryje;
    • Jūsų amžius;
    • Jūsų užsiėmimai realiame gyvenime;
    • Kaip atradote „greenside.lt“ projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto dalimi?;
    • Kokios gaujos yra mūsų projekte ir kokia veikla jos užsiima?;
    • Kaip įsivaizduojate eilinę dieną gaujų prižiūrėtojo pareigose?;
    • Kiek iš arti teko stebėti situacijas ar susidurti su žaidėjais, kurie sukčiavo gaujų veiklose ar susišaudymuose?;
    • Už kokius pažeidimus dažniausiai yra baudžiamos gaujos ir jų nariai?;
    • Koks būtų Jūsų gaujų prižiūrėjimo sistemos modelis?;
    • Kodėl gaujų prižiūrėtojas turėtų būti nešališkas ir neskirstyti žaidėjų į grupes?;
    • Kodėl renkatės gaujų prižiūrėtojo pareigos ir kodėl būtent Jus turėtumėme pasirinkti?;
    Informacija:
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori kandidatuoti į gaujų prižiūrėtojo pareigas.
    • Jūsų pranešimus matys tik projekto administratoriai.
    • Atranka vyks iki lapkričio 24d.
    Sėkmės atrankoje!
    „Greenside“ administracija
  3. Patinka
    Edvis_Srekas gavo reakcijąDainius_Callidi tarp Edvis_Srekas užblokavo Safari_Mesh, Zalias_Nulis   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Safari_Mesh, Zalias Nulis
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Ip changer.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://prnt.sc/j2abut  http://prntscr.com/j2ad7y
  4. Patinka
    Edvis_Srekas gavo reakcijąDainius_Callidi tarp Serverio vartotojo registracijos atnaujinimas,   
    Tik naktim neskambinekit, kai irasysiu numeriuka
  5. Patinka
    Edvis_Srekas gavo reakcijąDainius_Callidi tarp Geriausio meme konkursas   
    Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas
     Nuoroda į jūsų kurtą meme 
    Kaip žmonės perka mašinas iš paprastų žaidėjų ir iš Marko.

    Kai pildai į direktorių, bet nežinai ką parašyt.

    Pinigų dingimo priežastis

    Visi, kurie leavino ir sakė, kad niekada nebesilankys nei forume, nei žaidime.

    Aš, kai pasijaučiu, kaip ekstrasensas

  6. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Mantas tarp Permainos projekto valdžioje,   
    Tada kada jie bus paruošti pilnai, tikrai visi būsite informuoti. Naujienas keliame į Greenside Facebook puslapį, ten galit pamatyti užuominu apie ateinantį atnaujinima. Tikslios datos nei vienas iš mūsų pasakyti negalime, tad prašome tiesiog kantriai palaukti ir sulaukti atsako iš mūsų. Pradeda skleistis kalbos apie parduota projektą, šis dalykas dar labiau kelią juoką. Jeigu kadanors toks atvejis būtų įvykęs tai visi puikiai žinotų ir visiems būtų oficialiai paskelbta. Žaisti sugedusi telefoną gali visi. Nepasakiau nieko naujo, tai kartoju kas kart, bet viliuosi kad kažkada patikėsite mūsų žodžiais. 
  7. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Billy_Jack tarp Taksi, medikų ir policijos departamento rinkimų analizė   
    Sakyčiau labai sportiška savaitė, kai vienu metu vyksta 3 direktorių rinkimai, su kuo dar nesu susidūręs, tačiau viskas praėjo sklandžiai - ačiū laikiniems vadovams @Pronis_Kadilaks @Mafijos Senelis ir @Edvis Gaming už pagalba prižiūrint laikinąsias firmas! Rinkimai sukėlė įvairių emocijų, galvojome, jog bus šnipštas ir reiks ieškoti kažkokių neįprastų sprendimo būdų, bet galutinis rezultatas suteikė mums progą to išvengti. Taigi, šioje analizėje trumpai pristatysiu visas atrankas atskirai bei išdėstysiu pagrindinių kandidatų pliusus ir minusus. 
     
    Taksistai
    Sulaukėme 11 kandidatūrų, iš kurių buvo atrinkti trys pagrindiniai kandidatai - Bunta_Fujiwara, Ben_Wayne ir Bonnie_Rosa. Bonnie turi susikrovusi nemažą patirties bagažą, kurį be priekaištų perteikė savo anketoje. Tvarkingai ir išsamiai perteikta firmos koncepcija, įdomios idėjos, kurios pagyvintu firmos veiklą, ko šiuo metu labai trūksta. Prikibti galėčiau tik prie buvusių kadencijų per kurias pasireikšdavo "palūžimo" nukrypimai, bet tikiu, kad spėjai apgalvoti praeityje turėtus trūkumus ir priėjai prie reikiamų išvadų. Sekantis kandidatas pateikęs rimtą laišką yra Bunta_Fujiwara. Kiek tikrinome jo praeitį - neradome jokių rimtų pažeidimų dėl kurių kiltų abejonių dėl šio kandidato reputacijos. Iš kitų buvusių vadovų išgirdau tik teigiamus atsiliepimus, jog esi sėslus ir problemų nekeliantis asmuo, kas tavo kandidatūrai pridėjo tik pliusą. Idėjos paprastos, tačiau šiokie tokie patobulinimai pagyvintų pačia firmą, o paskutiniai paragrafai įrodė, jog esi motyvuotas ir pasiryžęs užimti rimtas pareigas žaidime. Paskutinis kandidatas - Ben_Wayne. Anketa tvarkinga, idėjos neblogos, tačiau šiek tiek patikrinome praeitį ir visa tavo kandidatūrą smigo žemyn - krūva atimtų paskyrų pasitikėjimo tavimi nesuteikia, todėl patarčiau iš pradžių save išbadyti pavaduotojo pareigose.
    Medikai
    Pateiktos 5 kandidatūros, atmetus konfiskuotas paskyras (idiotų negebėjimas pasimokyti iš savų klaidų) bei ypatingai blogą reputaciją turinčius asmenis - liko 2 kandidatai. Žemaitis_Žmogus - iš esmės kandidatūra patenkinamo lygmens ir pareigoms jos būtų užtekę, tačiau prieš kelias dienas įvykę išsidirbinėjimai ir paskui mums su Nico rašymai dėl kvailos situacijos, kurios kaltininkas buvai akivaizdžiai tu. Sunku būtu skirti direktorių žmogui, kuris net paprastose situacijose negeba įžvelgti savo klaidų, apsimeta nekaltu nepaisant to, jog buvo prisidėjęs prie nusikaltimo darymo. Gordon_Hells - antrasis žaidėjas, kurio anketas galime išvysti praktiškai kiekvienuose rinkimuose, kas šiek tiek sukelia klaustukų, nes neturi mėgstamos firmos. Pačioje anketoje padarei pažangą, tačiau tobulėti dar tikrai yra kur - galėtum savo parašytą anketą persiskaityti atidžiau, nes vis pridarai grubių gramatinių klaidų, kurias kartoji visame laiške (labai retai prisikabinu prie rašybos, tačiau čia vienas iš pirmų atvejų). Visgi tavo praeitis ir reputacija buvo pagrindiniai argumentai, dėl ko mes buvome priversti ieškoti žmogaus iš rinkimų į kitas firmas. 
    Policijos departamentas
    Šitoje analizėje per daug neišsiplėsiu - sulaukėme tik dviejų potencialių kandidatų, kurie nėra linkę kas antro projekto žaidėjo pavadinti gaišena ar jam pasiūlyt pačiulpt. Tony_Express - žmogus, kuris tikrai būtų vertas šio posto, tačiau dėl šiek tiek silpnesnės kandidatūros liko antras rinkimuose. Esi vienas iš šių rinkimų atradimų, dėl ko tikimės, jog ir pats greitu metu užimsi direktoriaus pareigas. Pirmąją vietą policijos departamento vadovo rinkimuose užėmė dar viena mergina, Maria_Ross, kuri nurungė Tony parodydama kitokį požiūrį į atrankų mechaniką, stipresnėmis idėjomis, bei nuomonę į DP užduotis - galbūt ir atrodytų kaip smulkmena, tačiau retas žmogus įžvelgia problemą, kai firmos yra verčiamos tuščiai kelti ridą važinėjant lv ratu.
     
    Rezultatai
    Taksi - @Bonnie_Rosa
    Medikai - @Tony_Express (perkeltas iš PD atrankos dėl kandidatų stygiaus savo sutikimu)
    Poliicjos Departamentas - @Maria_Ross
  8. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Keet_Marshow tarp „Stunt“ konkursas   
    ♦ Vardas_Pavardė žaidime:  Keet_Marshow
    ♦ Nuoroda į jūsų stunt video (video kelti į youtube.com):
     
  9. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Maria_Ross tarp „Stunt“ konkursas   
    Dalyvio anketa:
    ♦ Vardas_Pavardė žaidime: Maria_Ross
    ♦ Nuoroda į jūsų stunt video (video kelti į youtube.com): 
     
     
    Taip pat, noriu padėkoti @Steve Stanley už video ir visiems, kurie naktį palaikė kompaniją.
  10. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Rebeka tarp „Stunt“ konkursas   
    Vienbalsiu komandos narių nutarimu vietos pasiskirsto taip:

    I vieta - Keet_Marshow;
    II vieta - Nico_Moretti;
    III vieta - Maria_Ross;

    Ačiū dalyvavusiems, susimatysime kituose konkursuose!
  11. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Nico_Moretti tarp „Stunt“ konkursas   
    Dalyvio anketa:
    ♦ Vardas_Pavardė žaidime: NICO_MORETTI
    ♦ Nuoroda į jūsų stunt video (video kelti į youtube.com):
     
     
    Full violetinė nrg (211 id), 3 mln už vienetą, /sms.
  12. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    2019.03.03 Atrankos rezultatai,

    Edvis_Gaming

    Apibendrinimas

    Jeigu kalbant rimtai, sprendimas buvo gan sunkus, kandidatai potencialūs buvo tik 2, bet abu turėjo labai stiprių pliusu, kitiems visiems pateikusiems savo kandidatūras trūko gan daug, kad jie būtų paminėti šioje temoje. Edvino pliusai turbūt buvo stipresni, nei kito kandidato, ramus, per daug neišsišokantis asmuo, už kurį vienu balsu balsavo visa komanda. Edvino ateitimi tikim turbūt labiau, kad jis nebūtinai gali apsistoti su Tvarkos Prižiūrėtojum. Kitiems dalyviams noriu palinkėti, nenustoti siekti tikslo, nes kas žino, galbūt dar vienas šansas gali pasirodyti bet kada, o mūsų radare jūs jau esate.



    Greenside administracija,
    2019, Kovo 03d.
  13. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Forever_Young tarp Didžioji veikla 2019   
    Labas, čia ir vėl aš, su savo veiklomis. Ši veikla yra istorinė, jį ne šiaip sau vadinama didžiąja, šį veikla įgyvendinta kartu su direktorių ir prižiūrėtoju bendru darbu, bendromis idėjomis. Ją sukurt reikėjo ne vienos savaitės, ne vienos dienos praleistos serveryje kartu su direktorių kolektyvu kuriant idėjas, jas redaguojant, tobulinant mes padarėme šia veikla, jos rezultatą teko jums matyti savo akimis, daug kam patiko, dėl to labai šaunu, labai ačiū jums visiems kas dalyvavote. 

    Ačiū direktorių prižiūrėtojams už idėjų palaikymą, patarimus kurios panaudojom, jų pačiu idėjas, parama ir pagalba organizuojant šį renginį. @Nico_Moretti @Billy_Jack
    Taip pat ačiū projekto administratoriams kurie palaikė šia veikla taip pat ją ir parėmė. @Mantas @Rebeka 
    Taip pat ačiū mūsų serverio prižiūrėtojams, kurie prisijungė ir padėjo mūsų veiklai įvykti, be jų jį nebūtų buvus tokia, kokia jį buvo šiandien. AČIŪ @Jeremy_Redwood @Pronis_Kadilaks @Mafijos Senelis @Egidijus_Keza @Michael_Pacano
    Ir mano mylimam direktorių kolektyvui, kuri laikau geriausiu koks kada be būtų buvęs, su nesveika motyvacija ir noru surengti kažką įdomaus, naujo. @Arminas_Bite @Jack_Marzo @Haku'Rinha @Dovydas_Weed @Edvis Gaming @Pablo_Greenas

    Taip pat šiam žmogui už idėjas, kuris jis pats kūrė ir siuntė mums. @Keet_Marshow

    Didžiosios veiklos metu išdalinti 5 milijonai ir visa laimėjusi komanda gavo po 5 auksines dėžes. 

    O čia mūsų momentai iš veiklos:

























    Bendra klasės nuotrauka:



    na ir tagas visiems kurie dalyvavo:(ne visi)  @Edga_Bmww@Edga_Bmw
    @Joris_Ping @Žemaitis_Žmogus @Laurynas_Leigon @Tomas_Bielka
    @Gruzinas_Tortilla @Bonnie_Rosa @Domis_Tuomass @Saulius_Tuneriss @Paulius_Muzika @Tyshawn_Cortez @Mantys_Alone @Rocky_Ferrari @Emke Bmw @Bunta'Fujiwara @Sekston_Mob @Jeremy Malboro @Lebronas_Jamesas @Logi_Call @Shoot,Out @Ernis_Zmogus @Malacy_Edwa @Coffee_Myorder @Nojus_Weed @Nerioske_Gamer @Jack Free @Kadetas_Kappa @Mikey_Mouse @Young_Evil @Zvonink_Man
  14. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Mantas tarp Grand Week Event   
    Informacija apie eventą
    Visą eventą iš viso sudarys 14 įvairiausių eventų. kurių kas dieną vyks po 2. Visi eventai bus skirtingi ir juose, jūsų rezultatai priklausys tik nuo jūsų pačių. Eventai vyks, kiekvieną dieną 17:00 - 21:00. Visiems viešai bus paskelbta, kada ir koks eventas vyks, visą informacija rasit šitoje temoje. Visko ko jums reikia norint dalyvauti, tai tiesiog būti prisijungus, tuo metu, kaip turėtų vykti eventas. Dalyvių skaičius praktiškai visada bus ribojamas, tad norint dalyvauti, reikėtų spėti parašyti /edalyvauti.
    Eventas vyks nuo vasario 18 iki 25 dienos. Evento orginazatoriai @Egidijus_Keza@Mafijos Senelis@Jeremy_Redwood@Mantas@Pronis_Kadilaks Atskirų eventų nugalėtojas gaus 10 taškų, antros vietos nugalėtojas gaus 7 taškus, trečios 4, kas kiekvieną laimėta eventą šie taškai sumuosis ir po visų eventų, bus paskelbtas nugalėtojas, surinkęs daugiausiai taškų.

    Event'ų sąrašas
    Pirmadienis:
    17:00 val. – DM1x1 (1vt. Drift_Vakaris, 2vt. Rokas_Lays, 3vt. Roki_Reider) 
    20:00 val. – CP (1vt. Rokas_Lays, 2vt. Laurynas_Leigon, 3vt. Saulius_Tuneriss)
    Antradienis:
    17:00 val. – Boksas (1vt. Arnis_Hazer, 2vt. Eitvis_Bmw, 3vt. Tommy_Marshell)
    20:00 val. – Derby (1vt. Rokas_Lays, 2vt. Rocky_Ferrari, 3vt. Calvin_Starks)
    Trečiadienis:
    17:00 val. – Reakcija (1vt. Fokuz_Marokuz; 2vt. Saulius_Tuneriss; 3vt. Haku_Rinka)
    20:00 val. – DM1x1 (1vt. Maksas_Ameno, 2vt. Rocky_Ferrari, 3vt. Calvin_Starks)
    Ketvirtadienis:
    17:00 val. – Brawl (1vt. Rocky_Ferrari, 2vt. Saulius_Tuneriss, 3vt. Gruzinas_Tortilla)
    20:00 val. – CP (1vt. Laurynas_Leigon, 2vt. Bunta_Fujiwara, 3vt. Tommy_Nix)
    Penktadienis:
    17:00 val. – Drag (1vt. Saulius_Tuneriss, 2vt. Donatas_Mafijozas, 3vt. Toxicas_Boom)
    20:00 val. – Stirnos (1vt. Arnis_Hazer, 2vt. Ivan_Raskielnik, 3vt. Tommy_Marshell)
    Šeštadienis:
    18:00 val. – Derby (1vt. Saulius_Tuneriss, 2vt. Dead_Boy, 3vt. Laurynas_Leigon.)
    20:00 val. – Sklandymas su „Vortex“ (1vt. Maksas_Ameno, 2vt. Logi_Call, 3vt. Matteo_Floretti)
    Sekmadienis:
    17:00 val. – Išlikimas aikštelėje (1vt. Tommy_Nix, 2vt. Anthony_Martinez, 3vt. Arnis_Hazer)
    20:00 val. – CP (1vt. Bunta_Fujiwara, 2vt. Michael_Pacano, 3vt. Tommy_Nix)


    Nugalėtojų taškai
    Saulius_Tuneriss – 38 taškai;
    Rokas_Lays – 27 taškų;
    Rocky_Ferrari - 24 taškai;
    Arnis_Hazer - 24 taškai;
    Laurynas_Leigon – 21 taškai;
    Maksas_Ameno - 20 taškų;
    Tommy_Nix - 18 taškų;
    Bunta_Fujiwara - 17 taškų;
    Drift_Vakaris – 10 taškų;
    Fokuz_Marokuz – 10 taškų;
    Calvin_Starks - 8 taškai;
    Tommy_Marshell – 8 taškai;
    Eitvis_Bmw – 7 taškai;
    Donatas_Mafijozas - 7 taškai;
    Ivan_Raskielnik - 7 taškai;
    Dead_Boy - 7 taškai;
    Logi_Call - 7 taškai;
    Anthony_Martinez - 7 taškai;
    Michael_Pacano - 7 taškai; 
    Roki_Reider – 4 taškai;
    Haku_Rinka – 4 taškai;
    Gruzinas_Tortilla - 4 taškai;
    Toxicas_Boom - 4 taškai;
    Matteo_Floretti - 4 taškai.
  15. Ačiū
    Edvis_Srekas sureagavo į Rebeka tarp Geriausio meme konkursas   
    Patikrinusi Top trejetuko, už kuriuos buvo balsuota daugiausiai, balsavusiųjų sąrašą, pastebėjau, kad balsai buvo klastojami. Dėl šios priežasties Vic_Vance diskvalifikuojamas iš konkurso.
    Girdėjau nusiskundimų, kad priėmiau blogą sprendimą surengdama viešą visų forumo vartotojų balsavimą, tačiau manau, kad žiuri nebuvo tokia jau neteisinga. Atvirai, mano balsai būtų pasiskirstę panašiai, o ypač, dėl pirmosios vietos manau nė vienas nedrįs ginčytis - ne tik „patinka“ atžvilgiu, tačiau ir viešame balsavime šis žmogus nepaliko abejingų.
     
    Taigi, taigi, šių metų geriausius Meme sukūrė šie asmenys:
     
    I vieta - Troy_Wyatt (2500 kreditų)
    II vieta - Rokyz_Abro (2000 kreditų)
    III vieta - Edvis_Srekas (1500 kreditų) 
    Sveikiname ir laukite kitų konkursų!
     
  16. Haha
    Edvis_Srekas gavo reakcijąAbraham_Lincoln tarp Geriausio meme konkursas   
    Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas
     Nuoroda į jūsų kurtą meme 
    Kaip žmonės perka mašinas iš paprastų žaidėjų ir iš Marko.

    Kai pildai į direktorių, bet nežinai ką parašyt.

    Pinigų dingimo priežastis

    Visi, kurie leavino ir sakė, kad niekada nebesilankys nei forume, nei žaidime.

    Aš, kai pasijaučiu, kaip ekstrasensas

  17. Haha
    Edvis_Srekas gavo reakcijąJack_Harrington tarp Geriausio meme konkursas   
    Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas
     Nuoroda į jūsų kurtą meme 
    Kaip žmonės perka mašinas iš paprastų žaidėjų ir iš Marko.

    Kai pildai į direktorių, bet nežinai ką parašyt.

    Pinigų dingimo priežastis

    Visi, kurie leavino ir sakė, kad niekada nebesilankys nei forume, nei žaidime.

    Aš, kai pasijaučiu, kaip ekstrasensas

  18. Patinka
    Edvis_Srekas gavo reakcijąTankistas_Benas tarp Geriausio meme konkursas   
    Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas
     Nuoroda į jūsų kurtą meme 
    Kaip žmonės perka mašinas iš paprastų žaidėjų ir iš Marko.

    Kai pildai į direktorių, bet nežinai ką parašyt.

    Pinigų dingimo priežastis

    Visi, kurie leavino ir sakė, kad niekada nebesilankys nei forume, nei žaidime.

    Aš, kai pasijaučiu, kaip ekstrasensas

  19. Haha
    Edvis_Srekas gavo reakcijąKarolis_Sudoku tarp Geriausio meme konkursas   
    Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas
     Nuoroda į jūsų kurtą meme 
    Kaip žmonės perka mašinas iš paprastų žaidėjų ir iš Marko.

    Kai pildai į direktorių, bet nežinai ką parašyt.

    Pinigų dingimo priežastis

    Visi, kurie leavino ir sakė, kad niekada nebesilankys nei forume, nei žaidime.

    Aš, kai pasijaučiu, kaip ekstrasensas

  20. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Billy_Jack tarp Pervežėjai pristatė naują vadovą!   
    Sveiki, labai apgailestauju dėl užsitęsusios atrankos, tačiau iš pradžių buvo keblumų su medikų rinkimais, o vėliau neturėjau laiko dėl vykusio šimtadienio. Šiuos rinkimus iš tiesų galiu vadinti labai vykusiais, nes atmetus šiek tiek silpnesnes kandidatūras ar žmogų, kuris vis lipa ant to pačio grėblio - turime 3 potencialius kandidatus, kurie galėtų užimti direktoriaus pareigas. Į antrą etapą pateko šie asmenys: Jackie_Sweet, Voltas_Focus ir Forever_Young.
     
       Kandidatų analizavimas nebuvo labai sunkus, nes 2 iš jų susidūrė su keblumais jei ne anketoje, tai žaidime. Jackie_Sweet - dažnai pastebimas projekto žaidėjas direktorių atrankose, tačiau neretai jam pakišą koją stipresni kandidatai arba jo pačio klaidos. Šį kartą anketoje pasigedau kažkokių idėjų, bandei " prasukti " visų naudojamus dalykus, kurių veikimo aiškinti anketoje kaip ir nebereikėtų, nes viskas žinoma. Kitus anketos minusus galėsi sužinoti susisiekęs. Tikrindamas tavo veiklą serveryje iškilo toks vaizdas, kad esi priklausomas nuo savo draugų daromos įtakos (kalbu apie mute anketas), kas nėra labai pageidautina pretenduojant į tokio lygio pareigas, žinant, kaip yra pasibaigusios tokių asmenų kadencijos. Voltas_Focus -  viskas išdėstyta paprastai ir tvarkingai, bet vėl nepaminėjai naujų pasiūlymų pervežėjams, per smulkiai aprašei, kaip atsirinksi kandidatus į firmą ( paminėjai tik amžių, kas turėtų būti vienas mažiausių rodiklių). Viską sugadino tavo žaidime gautas ban'as už FPS unlocką dėl kurio turi problemų ne pirmą kartą, kas parodo tavo neatsakingumą, tad tikiuosi susiimsi ir kitoje atrankoje pasirodysi geriau. Finišo tiesiojoje visiems gerai žinomas Forever_Young, kuris geba stebinti savo vedamomis veiklomis bei kitais masiniais renginiais - pateikė išsamiausią anketą iš visų kandidatų. Puiku, kad padarei išvadų apie savo darytas klaidas praeityje su pavaduotojo rinkimais ir kitais dalykais, pateikei išsamius kriterijus būsimam firmos darbuotojui, matai pliusus savo būsimų kolegų darbe. Firmos koncepcija pateikta išsamiai ir tinkamai, kiek matau, motyvacijos turi ir tikiu, kad gali dar parodyti kažką gero šiame projekte, tačiau noriu priminti, jog tave puikiai prisimenu ir tikiuosi, kad praeityje pasižymėjęs elgesys nepasikartos. 
     
       Iškrovus krovinį, Forever_Young skelbiamas naujuoju pervežėjų direktoriumi, sėkmės.
     
  21. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Nico_Moretti tarp Medikų firmos direktoriaus rinkimų rezultatai   
    Po nelabai sėkmingo mėnesio medikų firmoje pasirodo dar vieni medikų direktoriaus rinkimų rezultatai. Kadangi vienu metu vyko rinkimai tiek į pervežėjų, tiek į medikų firmų direktorius, kokybės šiuose rinkimuose labai truko, pirmosiomis dienomis nusprendėme neskubėti rinkti pervežėjų direktoriaus, nes galbūt reikėtų antrą vietą užėmusiam kandidatui pasiūlyti medikų firmos direktorių, tačiau vėliau atsirado keletas kandidatūrų, kurios suteikė vilties. Rinkimų temoje sulaukiau 7 pranešimų, iš kurių gal tik 3 galima būtų pavadinti kandidatūromis, likę 4 pranešimai buvo arba atšauktos kandidatūros, arba labai atmestinai parašyti laiškai, kuriu nelabai gali analizuoti, nes analizuoti tiesiog nėra ką. Šiuose rinkimuose į antrąjį etapą pateko šie slapyvadžiai: Haku_Rinha ir Domantas_Sultanas.
     
    Domanto didžiausia problema yra ta, jog jis skiria per daug dėmesio kartais nelabai reikalingiems filosofavimams, dėl to jo laiškas yra gražesnis, skaitosi šiek tiek įdomiau, bet vietomis pritrunka konkretaus turinio, kuris būtų naudingas – geriausiai tai parodo pastraipa apie darbo organizavimą: paaiškinai darbo organizavimo sąvoką, pafilosofavai apie patį darbo organizavimą, bet kaip pats tą planuoji daryt savo firmoje – neaprašei, dėl ko iš mano perspektyvos, tas penkių eilučių tekstas realios naudos neturi. Taip pat gana silpnokai aprašyta likusi firmos vidaus aprašymo dalis, parašei šiek tiek apie „Mediko lagaminėlių sistemą“, šiek tiek apie įspėjimus, bet to niekaip negali pavadinti firmos vidaus aprašymu. Tarp tavo kandidatūros paskelbimo ir pirmosios rinkimų dalies pabaigos buvo likusi daugiau negu para – tikrai galėjai daugiau padirbėti ties tuo, o ne tiesiog įmesti pamirštą laiško dalį su "whatever" požiūriu.
     
    Haku jau yra labiau patyręs direktorių rinkimuose, dėl ko jo laiškas yra šiek tiek geresnis, o idėjų taip pat turi daugiau negu jo konkurentas. Kaip ir kažkada tau asmeniškai minėjau, taip ir čia pasikartosiu – labiausiai tau direktorių rinkimuose kišą koją tavo praeitis ir charakteris, aišku, ties praeitimi gal jau turėčiau nustoti kabinėtis, nes tai įvyko daugiau negu prieš metus ir labai tikiuosi, kad nepasikartos, tačiau ties charakteriu siūlyčiau padirbėti ir kartais pagalvoti prieš kažką darant – nemanau, kad tau yra labai naudinga didelėje krūvoje žmonių pradėti kai kuriuos vadinti autistais ir panašiais įžeidimais. Prie laiško kabinėtis nematau reikalo – tai tikrai nėra geriausią, ką esu skaitęs, tačiau mano reikalavimus tai atitinka ir man to tikrai užtenka.
     
    Kas skaitėt nuo pradžios, tas turbūt pastebėjot, kad šiuose rinkimuose esu labiau linkęs rinktis Haku_Rinha, kuris tampa naujuoju medikų firmos direktoriumi ir iš kurio tikiuosi, jog jo direktoriavimo pabaiga bus žymiai laimingesnė negu buvusio šios firmos direktoriaus. Nemažai kritikos buvai pažėręs buvusiajam direktoriui, tad dabar atėjo tavo eilė parodyti, kaip reikia direktoriauti, sėkmės!
  22. Haha
    Edvis_Srekas sureagavo į Pofka_Srd tarp Geriausio meme konkursas   
    ♦ Vardas_Pavardė žaidime: Pofka_Srd
    ♦ Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com):





  23. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Mantas tarp Atranka į gaujų prižiūrėtoją   
    Trumpa atrankos apžvalga

    Jeigu kalbant rimtai, tai tikėjaus, daug konkurencingesnės atrankos, nei ji įvyko. Kandidatų buvo, anketų neblogų irgi buvo, tačiau daugeliui kandidatų, koją kišo praeitis serveryje, kai kurie dar nesenai projektą maišė su žemėmis, o dabar pateikia savo kandidatūrą į gaujų prižiūrėtojo pareigas. Taip, tikėjaus tikrai rimtesnės konkurencijos, jeigu vieno žmogaus atrankoje nebūtų, greičiausiai ši atranką būtų pratęsta neribotam laikui, tol kol atsirastų tinkamas kandidatas. Tas kandidatas yra Michael_Pacano, žmogus su labai didele perspektyvą į ateitį ir galbūt, pakeisiantis gaujų veidą. Tikiu, kad jis puikiai susitvarkys su savo pareigomis ir gaujas pakels į kitą lygį, nei buvo prie manęs.
    Naujasis Gaujų Prižiūrėtojas Michael_Pacano. 
     
     
     
  24. Patinka
    Edvis_Srekas sureagavo į Mantas tarp Atranka į gaujų prižiūrėtoją   
    Tema rakinama
    Rezultatai bus paskelbti vakare.
  25. Haha
    Edvis_Srekas gavo reakcijąMarcus_Sullivan tarp Geriausio meme konkursas   
    Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas
     Nuoroda į jūsų kurtą meme 
    Kaip žmonės perka mašinas iš paprastų žaidėjų ir iš Marko.

    Kai pildai į direktorių, bet nežinai ką parašyt.

    Pinigų dingimo priežastis

    Visi, kurie leavino ir sakė, kad niekada nebesilankys nei forume, nei žaidime.

    Aš, kai pasijaučiu, kaip ekstrasensas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.