Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jerry_Lawson

Neaktyvus

  • 83

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Dainius Callidi tarp Direktoriu pranešimai   
    Kiek atsimenu, darbo biržoje galima pažiūrėti užregistruotas atrankas
  2. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąSkrajojantis_Olandas tarp Olandas ir 40fps lagshote   
    Judi bąxūras  Taip ir toleu
  3. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąKarolis_Extazy tarp Pristatau Karolis_Extazy   
    Reiks kada susilėkt  Kokio alaus įpyst
  4. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąKendra_Lust tarp Prisistatau Kendra_Lust   
    Net nežinau realiai kaip į tave kreiptis ;D Pana turėtų šiaip būt kukli labai neit į plotį Nes sunkioji atletiką pagal mane tik vyrams  Bet šiaip malonu susipažint, tikiuos sutarsim
  5. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Nico_Moretti tarp Naujas veidas Medikų firmos valdžioje.   
    Į medikų firmos vadovo pareigas kandidatavo vos 4 serverio žaidėjai, galbūt nebuvo protinga vienu metu daryti dvejus rinkimus, bet nusprendžiau, kad atrankos pratęst nėra reikalo, kadangi nors ir kandidatų skaičius labai mažas, bet visi 4 pateikė kažką įspūdingesnio negu 200 žodžių apimties rašinėlį apie tai, kaip medikų firma taps geriausia serveryje be jokių priemonių, tiesiog ims ir taps. Nežinau kaip su kokybe, bet kiekybės kiekvienas kandidatas nestokoja, tad šįkart pakomentuosiu beveik kiekvieną kandidatą, jog kituose rinkimuose galėtumėt pateikti dar stipresnes kandidatūras.
     
     
    Shelby_Cobra – Tau jau yra prasidėję 12 klasės egzaminai, jie nėra labai sunkūs, bet norint įspūdingesnių skaičių atestate – pasiruošt vis tiek reikia, ar tikrai sugebėsi skirti laiko ir direktoriavimui, ir mokyklos baigimui? Kandidatų į tavo firmą vertinimo kriterijai – nejaugi tau neaktualus nei kandidato aktyvumas, nei jo reputacija, nei bendravimo įgūdžiai, suprantu, kad taisyklės ir kita darbo informacija yra svarbi, bet kaip firma, kurioje didžioji dalis darbuotojų būna naujokai, turėtum koncentruotis į šiek tiek kitokius vertinimo kriterijus. Dar nepatiko tai, jog planuoji „išnaudoti“ žmones, kurie norės būti kažkas daugiau negu paprastas darbuotojas, primena savotiškus prižiūrėtojus, kurių neleidžiu turėt, nebent šie atlieka nedaug darbo. Reikėtų padirbėti ties teksto sutvarkymu, paryškinimas ir teksto pasvirimas ne tik nesuteikia jokios naudos, bet dar ir gadina viską. Visa kita kaip ir tvarkoje, dėkoju už neblogą kandidatūrą.
    Altiriks_Men – Pavaduotojas dirbtų tik tuomet, kai tu negalėtum atlikti savo, kaip direktoriaus, funkcijų, o ką jis veiktų kai tu tą galėtum? Negi tiesiog dirbtų su darbiniu transportu kaip kiekvienas darbuotojas, tik, kad su pavaduotojo pareigomis? „Taip pat, rinksiu dažniausiai aktyvius, darbščius, ateinančius į firmą kažko pasiekti, o ne šiaip pastumti "dura", žaidėjus.“ o kaip atskirsi aktyvius, darbščius nuo durą stumiančių? Šioks toks pliusas tau, jog suvoki, kad naujokams tinkamiausias darbas yra medikai ir esi pasiryžęs būtent su jais dirbti, ko visuomet ir noriu iš medikų firmos vadovų. Taip pat minėjai, jog esi gavęs baną už čytus, bet ten buvo nekokybiško interneto kaltė, aš peržiūrėjau visas tavo banned anketas, situacija pažįstama, tačiau nesuprantu tik vieno dalyko – jei matai, kad tau viskas užlagino, kokio velnio tuomet darai taip, kad specialiai gautum baną, negi nėra protingesnio pasirinkimo?
    Ema_And – Pirma eilutė ir matau tokį tekstą: „rimtai žiūrinti į savo pareigas“, tuo tarpu būsenose direktoriaus pareigas apibūdini kaip menkniekį, visiškai neaktualų dalyką, kas kažkodėl man nė iš tolo neprimena rimto požiūrio, o sirgti asmenybės susidvejinimu galima tik man. Idėjų, kaip ir GSPD direktoriaus rinkimuose nestokoji, turbūt dar nespėjo sampas užgesinti tavo fantazijos, kas būdinga didžiajai daliai šio serverio žaidėjų, nors kai kurios sistemos gali būti painios naujokams ir direktoriaujant turėtum sulaukti nemažai su firmos sistemomis susijusių klausimų, bet visgi, idėjos neblogos.
     
     
    Buvo dar vienas kandidatas, tačiau jis jau spėjo leavint, per ilgai turbūt rinkimai vyksta... Visi trys kandidatai yra labai panašaus lygio – turi savų pliusų, bet nestokoja ir riebesnio minuso: kas su savimi susipykęs, kas su logika nedraugauja, o kam ant nosies egzaminai, tačiau pabendravau šiek tiek su Shelby_Cobra ir jis yra įsitikinęs, jog sugebėtų vienu metu ir direktoriauti, ir skirti pakankamai laiko mokslams. O kadangi tuo domėjausi, jau turėjote suprast, kad jis buvo šių rinkimų favoritas, tad sveikinu tapus naujuoju medikų firmos vadovu ir linkiu sėkmingo darbo.
     
    P.S. Neneigsiu, analizė turbūt viena iš prasčiausių, bet pastaruoju metu esu užsivertęs kitais darbais, kurie baigsis labai greitu metu, anyway, jum svarbi ne kiek analizė, o paryškinti nick'ai.
  6. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąDawid_Jones tarp Evaldas_Trike užblokavo David_Jones   
    Pagrįstu Jones žodžius, kadangi situacija tokia, kaip ir parašė Jones, taip prašiau kill komandos, kadangi kitaip su tavim niekaip nesusidorosi, nužudai, vėl prilimpi iš niekur nieko daužaisi, žudai, kitaip ir elgtis jau nebebuvo kaip...
  7. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Dawid_Jones tarp Evaldas_Trike užblokavo David_Jones   
    Taip, jis tiesiog pasakė man, kad tu įžeidinėji, jį, trankai jo mašina užlipes, dėl to gavai killa. Ir pasižiurėk dar koks tu visu nemėgstamas esi... Nes meluoji visur... Kiek temu parašes su nusiskundimais pasižiurek..
  8. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Kendra_Lust tarp Prisistatau Kendra_Lust   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kendra_Lust
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė): Žydrūnė
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 24 metai (1992.08.05)
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): -
    • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksma, rimta mergina. Kai užsimanau ko nors, siekiu tikslu bet kokia kaina. Esu draugiška, labai sąžininga, nemėgstu kvailų, neišsilavinusių žmonių. 
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Sunkioji atletika. 
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nežinau, kiekvienas man žmogus yra šiek tiek išskirtinis, ką galiu pasakyti, šneku ir rašau laisvai ispaniškai, kadangi gyvenau daug metų toje šalyje, ir dirbau būdama vertėja. Mėgstu kompiuterinius žaidimus, tačiau mažai tam yra laiko paskutiniu metu, dėl universitete bakalauro studijų. Baigiau prieš kolegiją.
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Šiuo metu esu universitete, ketvirtame bakalauro kurse, ne už ilgo jau baigsis kančios tikriausiai, taip pat dirbu iš namų per internetą, užsiimu pardavimais, prekių vertimais. Laisvalaikį leidžiu žaisdama žaidimus, dirbdama prie PC arba leidžiu laiką gamtoje, kurią dievinu. 
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Pradėjau prieš kokius gerus 7 metus, tuo metu žaisdavau įvairiuose užsienio serveriuose, buvo laikas, kai žaidžiau Real Life serveryje, ir buvo jis žiauriai nuostabus, pamenu, kaip smagiai leisdavau laiką, buvau gaujoje, prekiavau narkotikais, ginklais ir ėjosi viskas gana neblogai, pažinojau daug žmonių, tačiau kažkas atsitiko ir nustojau žaisti, ir po daug metų, sugrįžau, ir kažkaip dingo dauguma įgūdžių, liko prisiminimai, kaip smagu buvo, norėtųsi atkartoti tai, tačiau nežinau ar bus tai realu.
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Radau per Google, suvedžiau kažką apie serverius SAMP ir per sąrašą kažkokį ten ieškojau, galvojau reikia pabandyti lietuviškus, pabandžiau vieną, nepatiko, nes atrodė "kosmosas", nesusigaudžiau niekur, pažaidžiau pusvalandį ir jau susimokėti baudas turėjau už greitį ir t.t. ir likau be eurų kalėjime, radau šitą, pažaidžiau valandą kažkur, ir labai patiko nuo pirmos minutės, pats apšilimas, ir tai, kad ramu, neatrodo per daug sudėtinga kol kas, kadangi praradau įgūdžius, reikia atsigauti. 
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Nemanau, kad lygiuosiuosi į ką nors, tačiau planuoju išmokti pirmiausią viską ko reikia, tuomet norėtųsi dirbti su tolimųjų reisų krovininiais automobiliais, pamenu, kad žaisdavau ir patikdavo. Norėtųsi žinoma užsidirbti pinigų neblogai, turėti namą, automobilį, ginklą apsaugai ir būti savo vietoje.
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Realybėje neturiu autoriteto, kovoju už save, ir siekiu savo tikslų savarankiškai. Baigiau kolegiją, dabar baiginėju universitetą, tuomet bus matyt, ar laikas bus dirbti ar toliau studijuoti, nors norėtųsi jau ir pradėti dirbti, susitaupyti pinigų, atsidaryti savo verslą, turėti didelį gražų namą, patogų naujesnį automobilį, ir pan.
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu 3 seseris, 1 brolį. 
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Taip. 
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Manau, kad užteks.
    • Jūsų nuotrauka (privaloma): http://www.part.lt/img/606800ade86f1acebd7b5e2a50c3f24192.jpg / http://www.part.lt/img/b0eb5bcecb9ccba5222066925417ad0a976.jpg / http://www.part.lt/img/c6a85dec71e3a86c37a18200393e57a0426.jpg
  9. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąJhin_Barbosa tarp Žiaurine   
    Belenkaip užkabliavo Mldc
  10. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Jhin_Barbosa tarp Žiaurine   
    .1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jhin_Barbosa
    2. Koks šios dainos pavadinimas?: Baby Eazy E - Gangsta Gangsta (Dr. Fresh Remix)
    3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Rasta
    4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Kas mėgsta Techno ir gangsta rap 
    5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): 
     
  11. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp .: Los Santos Vagos :. Vakarinis veiksmas.   
    Truputėlis vaizdų iš kasdieninių veiksmų. (1080 žiūrim).
     
  12. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąMad'Rmx tarp Parduodu verta dėmėsio Mėlyną žvieri (Sultan)   
    250.000 eurų. Jei tinka susisiek žaidime.
  13. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į 'Duffas tarp Lauris_Drift [Lukas_Front] užblokavo Salvis_Gta   
    turiu klausima ka jis čia naudojo? ;D
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  14. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąMindaugas Parkour tarp Mindaugas_Parkour banned Justas_Neon   
    Pildau už Mindaugą, nes jam problemos su forumu.
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mindaugas_Parkour
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Neon
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Naudojo palengvinančias programas
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  15. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp [0.1.8.1] Gaujų sistemos modulio patobulinimas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas 
     
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, kadangi yra įkeltos gaujos visiems tikriausiai kilo savų minčių apie šią sistemą, ir idėjų ką būtų galima keisti. Kadangi siekiu kaip ir visi, kad serveryje veiksmo netrūktų, pateiksiu keletą pasiūlymų, kurie mano manymų galėtu padėti išvystyti didesnį veiksmą, ne zonų metu. 
     
    Visų pirmą, dabartiniai gaujiniai neturi galimybių nei susimokėti baudos, nei kažkokiu kitokiu būdu panaikinti įtarimo lygį. Siūlyčiau, atviroje/uždaroje patalpoje sukurti pick'upą ant kurio užlipus galima būtų pradėti grobimą. Grobimą galėtu pradėti tiktai gaujų lyderiai, ir dešinioji/kairioji ranka. Grobimo laikas būtų 15min. Per šį laiką norint atsigrobti, PD atstovams reikėtų: iššaudyti visus gaujinius, ir patalpoje (vieta sukurta šiam veiksmui) prabūti 5min vieni (5min pradeda tiksėti, tik tuo atveju kaip patalpoje, nėra nei vieno gaujos nario). Norint perimti iš PD iniciatyvą reikėtu suspėti grįžti per tas 5min, ir pašalinti visus alei vieną policininkus (5min pradėjus eiti, gauja turėtu greitai susirinkti atvažiuoti ir iššaudyti visus policininkus, tik kuomet visi yra iššaudyti 5min tiksėjimas pasibaigia, ir toliau pradeda eiti laikas likęs nuo 15min). Grobimai būtų leistini daryti tik per tarpus, kada baigiama kariauti dėl zonų: 16-17 zona, 17 grobimas, 18-19 zona, 19 grobimas, 20-21 zona, 21 grobimas. Norit pradėti grobimą, tam jog nuimtumei star'us visai gaujai, lyderiams reikėtu: palikti kaip užstatą 1000 kulkų (pasirinkto ginklo išskyrus ak-47) ir 50k serverio valiutos, taigi tai padarytu dar didesnį atsakomybės jausmą lyderiams. Idėja yra panaši į šią sistemą su zonomis, tik, kad čia yra būtų kitoks principas, ir nebūtų galima tęsti sėkmingai grobimo, kol nėra nušautos arba gaujos, arba PD.  
     
    Lyderiams leidimas skelbti per /gauja. Patogus dalykas, kaip gaujai, kuris padės pranešti reikalingą informaciją. Skelbti galima būtų padaryti tik kas 30min, ir tik oficialioms gaujoms (jog neprasidėtų floodinimai, ir kitokie bereikalingi pranešimai žaidime). Būtų sukurta komanda /gauja ir prie visos lentelės parašyta Skelbi oficialų pranešima, arba visiems matomą pranešimą, kažkas tokio. 
     
    Gaujos fondas, siūlyčiau įdėti tai kiekvienai gaujai, ir padaryti jog fondą galėtu liesti tik pats lyderis (jog neįvyktų nesusipratimų). Už kiekvieną nušautą gaujos narį, ir paimtą hoodą kapsėtu pinigai. Ta suma turi būti nedidelė, nes tai negali tapti didelis pajamų šaltinis, kuomet yra dar darbai. Mano siūlymas būtų vieno gaujinio kaina 25€, o hood gaunami pinigai kas 1min – 5€. Nušovus civilį būtų numinusuojama iš fondo 30€, taigi gauja nukritus į minusą bent 10k, būtų automatiškai uždaryta sistemos. Fondo funkcijos galėtų būti: išimti pinigus iš fondo, įdėti pinigus į fondą, Išdalinti visiems gaujos nariams fondą, išdalinti prisijungusiems gaujos nariams fondą, ir pasirinkite sumą kurią norite išdalinti. 
     
    Gavus oficialumą, lyderiams būtų pateikiami keli galimi variantai gaujos bazės įkūrimui. Toje vietoje turėtų būti pick'upas ir šalia jo parašyta: gaujos pavadinimas, gaujos taškai, išvardinti lyderiai, gaujos narių skaičius, ir kill/death ratio. Pick''upas galėtų būti kuriamas tiktai už miestelių ribų, ir GP nustatytoje vietoje. Lyderis į savo bazę galėtu nukelti su pridėta komanda, Sukurti nusikėlimą į gaujos bazę, tuomet visi norintys nusikelti turėtu parašyti /in ir lyderiui sutikus visi bus nukelti. Nusikėlimai būtų galimi tik ne zonų metu, ir galima juos būtų daryti tik kas 10min.   
     
    Gaujoms būtų galima aukoti į fondą, tiesiog viskas kaip ir ankščiau, tik manau reikėtų ir vėl tą patį įdėti. 
     
    Ir dar viena iš įdėjų, jog būtų galima sukurti punktą, kuriame gaujos lyderiai įdėtų tam norimą ginklų/narkotikų kiekį nustatytų kainą ir paliktų pardavinėti. Kažkam nupirkus tuos ginklus, pinigai automatiškai būtų pervesti į gaujos fondą. Ši idėja būtų reikalinga tam, jog neesant prisijungusiems gaujiniams, serverio žaidėjai vistiek turėtu galimybę gauti nelegalių ginklų kaip : ak-47, desert eagle, shotgun, country rifle, ir narkotikų. Automatiškai PD turės stebėti tą vietą, jog lyderiai kuo mažiau turėtų galimybių prekiauti ginklais, ir juos tenai atvežus palikti pardavinėti.
             
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvintu/paįvairintu žaidimą.
     
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Laukiu komentarų, ir diskusijos apie šias idėjas, ir ar jūsų manymu jos yra reikalingos. 
     
     
     
  16. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąKimba_Marcius tarp Pristatau Salvis_Gta   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salvis_Gta
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Vardas - Domantas , Pravardės - Winstonas, Domis, Domcė
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1999.06.12 - Skaitau 18-inis.
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reiks paprašys
    • Apibūdinkite savo charakterį: Esu bendraujantis žmogus, belenkaip pošlas. Nemėgstu "kaziolų".
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Sporto salė arba MMA
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Neišskyriu savęs nuo kitų, visi lygus
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Laisvalaikiu, būnu su draugais garaže, tvarkau 92metų Opel Astra, nuotraukose matysit. Taipogi lankau MMA jau 8 metai.
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Draugas pasiūlė pabandyt nu ir užsikabinau.
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Ieškojau kažko unikalaus bei pastebėjau jūsų serverį, taip čia ir atsiradau.
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?:  Aš pats sau autoritetas.
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Mc Gregor - Į jį lygiuosiuos.
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu tiek brolį tiek sesę
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Vienišas
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save:  Kas norės patys susipažins, bei susidarys nuomonę apie mane.
    • Jūsų nuotrauka (privaloma):  Plbm atpažinsit kuris aš
     
  17. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąSan Fulll tarp Pristatau Salvis_Gta   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salvis_Gta
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Vardas - Domantas , Pravardės - Winstonas, Domis, Domcė
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1999.06.12 - Skaitau 18-inis.
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reiks paprašys
    • Apibūdinkite savo charakterį: Esu bendraujantis žmogus, belenkaip pošlas. Nemėgstu "kaziolų".
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Sporto salė arba MMA
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Neišskyriu savęs nuo kitų, visi lygus
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Laisvalaikiu, būnu su draugais garaže, tvarkau 92metų Opel Astra, nuotraukose matysit. Taipogi lankau MMA jau 8 metai.
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Draugas pasiūlė pabandyt nu ir užsikabinau.
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Ieškojau kažko unikalaus bei pastebėjau jūsų serverį, taip čia ir atsiradau.
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?:  Aš pats sau autoritetas.
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Mc Gregor - Į jį lygiuosiuos.
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu tiek brolį tiek sesę
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Vienišas
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save:  Kas norės patys susipažins, bei susidarys nuomonę apie mane.
    • Jūsų nuotrauka (privaloma):  Plbm atpažinsit kuris aš
     
  18. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąHugo_Gilera tarp Pristatau Hugo_Gilera   
    Sveikas, malonu susipažint, skaitydamas tavo prisistatymą daug ko pamačiau ką aš pats rašyčiau  panašūs esam,
  19. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąDede_Linex tarp [0.1.6.5] Draugų sistema.   
    Kad ir plagijuota sistemą, bet aš visiškai už esu, pats bandžiau šia sistemą tikrai puikiai veikia ir pagal scriptą nedaug eilučių užiimą, todėl tikrai neužkraus serverio labai... Ir šiaip kalbant apie šitą sistemą, ji bus naudinga, nes yra tikrai žmonių kurių nick teisingai sunku parašyti pvz kaip: "Vercetti, Derrick" ir pnš... raidės kartojasi ir kartais užmiršti kuria raidę reikia kartoti. Dar kart pasikartosiu aš už.
  20. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į George_Butler tarp Istorija apie Zmodeler [Kas tai?] Pirmi įspūdžiai.   
    O, manau visai neblogai tu čia kuri , sėkmės tau kurt toliau, varyk žmogau.
  21. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąDeimantass tarp Pristatau Salvis_Gta   
    Sveiki, esu Domantas man 17metų, Sa-Mp pasaulyje esu žinomas kaip Domantas_Winston, tačiau bandęs čia prisiregistruoti pamačiau kopijuotoją kuris yra užsiregistravęs mano dažniausiai naudojamų V_P, na bet nieko... Esu iš Vilniaus, domiuosi LABAI mašinomis, esu turėjas ne vieną, bet čia visai kita tema, taipogi laisvalaikį praleidžių su draugais na arba Sa-Mp Užsiemų kovos menais t.y. MMA kovos stiliumi, lankau ne pirmi metai, ko labiausiai nemėgstu būti "savikritišku" tiesiog, apie save rašyt LABAI nemėgstu... Na, o toliau pažinti mane įmanoma bendraujant serveryje.
     
    [iš nuotraukų tikrai atpažinsit kuris esu aš]
     
    [Trečias esu]

    [su šortais]
  22. Patinka
    Jerry_Lawson gavo reakcijąMax'Respect tarp [0.1.6.5] Pasiūlymas serveriui - /tdeze patobulinimas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salvis_Gta

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Atnaujinti sistema "/tdeze" kadangi šiuo metu, su šia sistema yra nesąmonė, jog užsidėda random tuningas ant mašinos ypač tai skirta ant Sultan/Elegy/Uranus/Flash/Stratum, siūlau, jog nusipirkus "/tdeze" leistu uždėti savo pasirinktą dalį t.y. Nos x10 arba Ratus, bet... Skaitom toliau, iš "/tdeze" 1 dėžeje, būtų galima užsidėti tik 1 dalį ir norėdami toliau uždėti pirktis toliau... Kam tai naudinga? - Žmonės PAGALIAU galės patys pagal save pasidaryti tuninguotą mašina, kadangi pvz kaip aš, nemėgstu pilnai ištuninguotų Elegy arba Sultanų, man tai nera labai priimtina...

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiek žaidėjams tiek savininkams bus naudinga, kadangi mes gausime ko norim, o savininkai gaus pelną. Abi pusės bus patenkintos.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  

  23. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Ben'Ocetter tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Benas_Ocetter

    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 130.000€

    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 3-4val./dieną. (3 dienas)

    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Nuotrauka su GreenSide Logo.



    Namo numeris 187, interjero stilius  "ghetto", tai yra kažkas panašaus į gangsterių namą, manyčiau kaip iš išorės, taip ir iš vidaus, namelis turėtų atrodyti skurdus.

    Labai norėčiau padėkoti už financinę pagalbą:

    Otero, Target, Assassian, Toreno ir daugeliui kitų, kurie prisidėjo prie šio interjero baldų.

  24. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Teddy_Wudson tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Teddy_Wudson.
    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~400k.
    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Visas dienas, kiek buvau SA-MP online nuo atnaujinimo, įrenginėjau interjerą. 4 dienas.
    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: 
     

     
    AČIŪ UŽ PAGALBĄ VISIEMS, KURIE VERTINO INTERJERĄ IR PASAKĖ KLAIDAS, PADĖJO SU PORA TEXTŪRŲ AR OBJEKTŲ: Cristiano_Capelli, Tadas_Chill, Mantvis_Daedo, Dwayne_Bond, Karolis_Sudoku, Matthew_Bennett.
     
    Galbūt kažką praleidau, susisiekit, pridėsiu. 
  25. Patinka
    Jerry_Lawson sureagavo į Mindaugas Parkour tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mindaugas_Parkour

    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300-350k

    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Po truputį į dieną tai išėjo 3-4 dienos. 

    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: 

     

    VIDEO

     

    Dėkoju bratyšoms: Jacei, Inkui, Klemensui, Mantviui, Rokiui, Orangui, Frankiui, Sweetui nu ir tiems kuriuos pamiršau. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.