Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujasis miestelių šerifas jau čia,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Kai jau pradėjo kilti mintys, kad apžvalgą teks rašyti tik apie vieną kandidatą, paskutinėmis dienomis kilusias baimes nuramino dar du kandidatai. Šį kartą turėjome gana aršią kovą tarp dviejų kandidatų - tarp sukauptos patirties projekte, ypač darbe bei šviežių minčių ir nematytos motyvacijos pareigoms.

KANDIDATAI
Antrasis - daug skaitymo nebuvo, taip pat ir istorijos ypač daug sukaupęs projekte neturi, tad ir aptarti nėra ko labai daug. Esi, palyginus, šviežias žaidėjas, todėl norint pasiekti pareigų tokiomis sąlygomis, turėtum labai pasistengti ir įtikinti savo laišku, nes kitaip mums susipažinti su tavimi bei pasverti kaip kandidatą tiesiog nėra įmanoma. Standartiškai galėčiau pasiūlyti bandyti taikyti į pasyvesnes firmas ar, realiau, žemesnes pareigas nei direktoriaus, taip įgyti ne tik patirties, bet ir pasitikėjimo kaip kandidatu.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Naujo vadovo postui buvo pasirinkti du kandidatai - Nikita_Provotlov(Aivaras) bei Misteris_Erikas. Du kandidatai, visiškai išsiskiriantys savo laiškais, idėjomis bei vizijomis juose. Pradėsiu nuo Aivaro. Iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad tai bus eilinis bandymas pasiekti pareigų šaunant aklai, tačiau turiu pripažinti, kad stipriai klydau. Kandidatas nusiteikęs pareigomis apsiimti rimtai - išdėstyti argumentai, įžvelgtos problemos, net sudaryta statistika bei apskritai visas turinys verčia susimąstyti ir pagaliau prisiminti mūsų naudojamą frazę, kad pareigos pasiekiamos ir nepatyrusiems žaidėjams. Žinoma, toks pasirinkimas yra didelė rizika iš mūsų perspektyvos, kandidatas pats tą minėjo laiške, todėl tai lieka apsvarstymams. Ne ką mažiau nusileido ir Erikas, jo laiške buvo galima rasti daugiau turinio susijusio su pačiomis firmos sistemomis, ne tik tematika, o daugiau, žinoma, laiške prikibti nebuvo prie ko, viskas tvarkinga bei pagrįsta. Neramina tik vienas dalykas - praeitis, nors ir matosi, kad iš jos išaugai, tačiau patirtis su praeitais vadovais parodė, kad tai bet kada gali sugrįžti, todėl kelia šiokį tokį nepasitikėjimą. Apibendrinus viską, kai turime pasirinkimą, o jį šį kartą tikrai turime, pareigose norisi skirti išsibandyti šviežius, motyvuotus žaidėjus, kurie tą puikiai parodo savo pastangomis. Taip, pasikartosiu, tai yra nemaža rizika lyginant su Eriko kandidatūra, tačiau manome, kad šie rinkimai yra puiki proga parodyti, kad visi turi lygius šansus pareigose. Sveikiname naująjį vadovą ir linkime viską, ką aprašei parodyti ir realiais rezultatais, sėkmės!

Naujasis policijos departamento vadovas - @Nikita_Provotlov

kolkata-traffic-police-indian-police.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.