Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Įvairūs pasiūlymai serveriui (pasiekimai, pervežėjai, mechanikai)

Bunta_Fujiwara

Rekomenduojamas pranešimas

Parašė (redaguota)

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Bunta_Fujiwara
• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

  • Kaip matoma serveryje, susirinkus visus /dpasiekimai, neina jų rinkt iš naujo. Kai kurie žaidėjai darbuose be pakvietimo, neturėdami ką veikt, juos renka, ypač nauji žaidėjai. Žaidėjas, norintis vėl pradėti rinkti /dpasiekimus iš naujo, galėtų juos grąžinti į bronzinius pasiekimus ir iš naujo juos rinkti. Už šį grąžinimą jam prisidėtų +5eur/min uždarbis ir 2 darbo xp bonusas už grąžinimą. Žaidėjas, vėl surinkęs /dpasiekimus ir gražinęs iki bronzinio lygio, gautų vėl 5e/min ir 2 d xp/min. Grąžinimų į pradinę padėtį skaičius turėtų būti max 3 arba 5, siekiant nesugadinti darbų balanso.

 

  • Pridėti daugiau /pasiekimai, nes sąrašas yra gana skurdokas palyginus su kitais serveriais. Galėtų būti tokie paprasti pasiekimai pvz. surinkti 1mln xp (Veteranas), turėti 5k km ridos ant transporto (Patikimas transportas!), surinkti 50/100/200k darbo xp (Darbštuolis I/II/III(. Galėtų būti ir truputį sudėtingesni pvz. surinkti 200/500/1000 žvejybos xp (Žvejys Patyręs/Meistras/Veteranas, sudaužykite ir suremontuokite tą pačią transporto priemonę 10 kartų, turėkite 10 epinius/legendinius aksesuarus (Kolekcionierius I/II), būti pasodintas kalėjime 10/20/50 kartų (Kalėjimo numylėtinis) ir pnš.

 

  • Fūristai, vežiodami kontraktus, 95 proc. renkasi San Fierro kontraktus, nes yra arčiausia bazės, todėl darbuotojai, nuvežę krovinius, teleportuojasi atgal į bazę, o Los Santos ir Las Venturas kontraktai palieka užmiršti. San Fierro kontraktą galima užbaigti per ~70min, LV per ~90min, o LS per ~ 100min. Siūlau už LS ir LV kontraktus padidinti bazinį atlygį nuo 10k iki 15k, taip truputį išlyginant kontraktus ir paskatinant darbuotojus rinktis kitokius kontraktus nei SF

 

  • Manau reikėtų padidinti atlygį už mažuosius krovinius pervežėjuose 20-30 eur daugiau, nes pasirodo kad taksistai už maisto užsakymus gauna daugiau nei pervežėjai už mažuosius net ir su bonusu. Taip pat reikėtų perdaryti bonusų sistemą, nes, pavyzdžiui, vežant mechanikų dalis pervežėjai važinėja per "pinigų kelią" siekiant užgaišti mažiau laiko ir gauti bonusą, tačiau kyla riziką būti pagautiems PD už Non-RP darymą. Todėl siūlau padidinti keliomis sekundėmis bonuso laikotarpį, taip pat suskirstyti bonuso laikotarpius į Rumpo ir Burrito transporto priemones, nes Rumpo vairuotojai negauna bonuso (tai nėra didelė problema, nes šiuo metu 2 rangą, su kuriuo galima vairuoti Burrito, galima pasikelti per 2 dienas, tačiau kitokioje valdžioje tai gali keistis.

 

  • Manau reikėtų dar įdėti vieną mechaniką serveryje transporto priemonėms - tai akumuliatoriaus būklė. Kas 500km reikėtų keisti akumuliatorių nuosavoms transporto priemonėms, o akumuliatoriui išsikrovus neitų užvesti ar pakrauti transporto priemonės - šiuo atveju reikėtų kviesti mechanikus. Mechanikai atvažiuoja ir nutempia transportą į garažą ir pakeičia akumuliatorių, kuris kainuotų 5k.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai, neturėdami ką veikt ir tik bugindami minutes, vėl turėtų veiklos renkant pasiekimus, taip pat subalansuotas pervežėjų darbas, daugiau veiklos mechanikams.

Redaguota Bunta_Fujiwara

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visiskai sutinku su visais pasiulymais, bet mano nuomone akumuliatoriaus ideja yra beprasme nebent kazka pakeisti, nes ne visada buna prisijungusiu mechaniku serveryje, tarkim kad ir nakti ar vasara, tai manau sukeltu bedu zaidejams. O su furistu kontraktais, manau pats firmos direktorius galetu tai viska pakeisti idedamas tam tikras uzduotis kada reikia is tam tikro miesto ar tai SF, LV, LS vezti krovinius ir gauti gal didesni prieda prie algos ar kazka panasaus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Iš tiesų visos idėjos čia parašytos  savaip yra originalios ir įdomios, bet nevisos yra reikalingos. Visiškai sutinku su tavo idėja apie /dpasiekimus, kadangi senesnis žaidėjas juos dažniausiai būna jau įvykdęs, jam tiesiog belieka užsiimt kita veikla, tokia kaip ir tu mini minučių buginimas, ridos kėlimas ir t.t. Tokiam dalykui atsitikus, kad pasiekus pilnai /dpasiekimus, jie restartuotųsi ir už jų pasiekimą, žaidėjas gautų tam tikrą bonusą tikrai pagyvintų darbus ir atsirastų noras, toliau tuos pasiekimus vygdyti.  Tapatį manau ir apie /pasiekimai. Iš tiesų ši lentelė tikrai yra skurdoka, nes visus pasiekimus gali įvykdyti gan per trumpą laiką.  Kad šią lentelę pagyvinti užtektų įdėti sunkesnių pasiekimų, tokiu kaip temos autorius mini ar dar sunkesnių, tai taip pat pagyvintų šią sistemą. Apie šias idėjas tiek.

Toliau skaitydamas išvardytas idėjas nemanau, kad jos kažką labai pakeistų.

  • Kalbant apie kontraktus dauguma žaidėjų renkasi tuos variantus, kurie yra trumpesni, kadangi jų gali atlikti daugiau, per trumpesnį laiką ir užsidirbti daugiau. Todėl tie papildomi 5.000 prie kontrakto manau mažai ką pasikeistų. Ir tai nėra tokia didelė problema, dėl kurios reiktų  kažką keisti. Kiek žinau iš savo perspektyvos, ne visi pervežėjų darbuotojai renkasi vien SF pakrovimą. Čia priklauso nuo pačių darbuotojų, kur jie pasirinks. Be to, kaip žinome veždami kontraktus pervežėjai, jų atlygis priklauso nuo turimos patirties kiekio, todėl kaip ir minėjau tie papildomi 5.000 nieko nepakeistų.  
  • Kiek žinau pas pervežėjus vežant  mažuosius krovinius gali gauti iki 100 + bonusas,  o pas taksistus už picos atvežimą gali gauti iki 120. Bet iš kitos pusės reikia pažvelgti, kad taksistų firma  uždirba pagrinde iš picos vežiojimų, maršrutų ir iškvietimų. O pervežėjų firma uždirba iš mažųjų krovinių, kontraktų, tr. priemonių atvežimo ir t.t . Taigi logiškai peržvelgus pervežėjai iš tokių kaip Kontraktų ir tr. atvežimų uždirba žymiai daugiau nei kitos firmos iš jų "mažujų krovinių.". Todėl, kad už mažuosius krovinius pervežėjai gauna mažiau, nei kitos firmos, čia manau yra normalu ir sąžininga. O kalbant apie laiką skirtą bonusui, esu išbandęs, kad ir be NON-RP gali nuvežti su bonusu, tiesiog reikia be klaidų nuvežti, todėl čia taip pat nėra didelė problema, dėl kurios reiktų kažką keisti iš serverio pusės. 
  • Ties akumuliatoriais daug neišsiplėsiu, kadangi nemanau, kad ši idėja pasiteisintų serveryje.  Mechanikai šiuo metu gali įdėti ar išimti nitro ir hydrauliką. Kam dar bereikalingai užkrauti  tai, kas manau nei tiktų nei įtiktų patiems žaidėjams, o daryt tik dėl to, kad mechanikai užsidirbtų papildomai.. Kaip ir aukščiau žmogus minėjo, kad tai nėra logiškas variantas, kadangi mechanikai nebūna visą parą aktyvūs, o tuos variklius kaip suprantu reiktų keisti gan dažnai. Todėl susidarytų tik papildomų bėdų.

Viską apgalvojus ir apibendrinus - idėjos tikrai neblogos,  visos turi tam tikrų pliusų ir minusų, bet ar jos pasiteisintų? . 

Redaguota Benito_Cartel

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

del mechanikų nesuprantu ko jūs nesutinkat. negi nėra ir kitų transporto priemonių kuriomis galėtum naudotis kol mechanikai prisijungs? galėtu tiesiog rodyt kažkur textdraw kiek akumui liko gyvent. žaidėjai kurie be premium išvengtu situacijų, kai atsirastu toli nuo miestelių su sugadinta baterija. kad ir kaip pažiurėsi net ir tokioje pasekoje išeinam į pliusą nes taxistams atsiranda daugiau iškvietimų.

Redaguota Rimtas_Debesis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.