Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

18th outsiders street istorija

Rokas_Eid

Rekomenduojamas pranešimas

MqksIqN.png


    Dar 1990 metų pradžioje susipažino du to pačio rajono lengvi nusikaltėliai, tai James_Morello bei Rokas_Eid. Tuo metu jie buvo abu jauni, drąsūs bei ambicingi chuliganai. Jų nusikaltimai niekados nesiskirdavo nuo kitų banditų, vagystės, magnetolų vagystės iš automobilių, žolytės pardavinėjimas savam rajone... Susipažinę Rokas su James'u suprato, kad jie puikiai susidribą vienas su kitu nusikalstamame pasaulyje. Laikui bėgant, tai juos davedė iki sunkesnių nusikaltimų ko pasekoje Rokas buvo pasodintas į Lukiškių kalėjimą 1998 metų liepą už stambų turto reketavimą, savame mieste, žinoma James buvo įtrauktas į tą pačią bylą, bet policija tuo metu nesugebėjo surinkti pakankamai įrodymų, kad pasodintu ir James'ą. Rokas buvo pasodintas ilgam laiko tarpui, net 27 metams. Faktas tame, nors Morello ir neatsisėdo kartu su Roku jis visada lankė savo draugą kalėjime, siuntė pinigų, bei visko ko reikėjo, kad Rokas išgyventu ''zonoje". 
    Nusikeliant į priekį, 24 metus, 2022 metai, Jame'sas vis dar sėkmingai *cenzūra* savo nešvarius darbelius tik jau nebe savo rajone kur užaugo, o Red County miesteliuose. James'as suprato, kad mažesniame mieste yra saugiau sukti "varkes" nei San Fierro ar Los Santos. 
Laikui bėgant James'as nusipirko Blueberry parduodamą barą už savo nešvarius pinigus. Pirkdamas James'as tuo metu dar nežinojo į ką jis veliasi ir ką ištikrųjų perka.
Nusipirkęs barą, baro ofise jis rado dienoraštį, seną, apdriskusį, bei svarbiausia - paslėptą. James'as iš kart suprato, kad tai neeilinis dienoraštis o dienoraštis su istorija. Pervertęs kelius puslapius James'as perskaitė, kad tai yra ne paprastas baras, o baikerių baras. Tame dienoraštyje buvo aprašytas paskutinio baikerių lyderio vadovavimas. Dienoraštyje buvo daug informacijos, apie nešvarius baro pinigus, ginklus, nelegalius narkotikus, šutvės narius ir netgi apie tai, kaip jie sugeba kontroliuoti teisėsaugą. James'ui tai atrodė lyg aukso gysla tik jis dar nežinojo, kad jam labai nepasiseks.
    2022 metų birželį Rokas buvo paleistas iš Lukiškių pataisos namų ankščiau laiko už gerą elgesį. Rokas tik išėjęs iš pataisos namų susisiekė su James'u, James'as labai apsidžiaugė kai sužinojo, jog Roką paleido ankščiau ir iškarto jam pasakė kur Rokui jį rasti. 
Rokas atvažiavęs į Red Country kaimelius, minėtame bare susitiko su James'u, jis jam paaiškino, kad nusipirkęs Blueberry barą rado dienoraštį apie baro istorija. Rokas perskaitęs dienoraštį iškart suprato kokia linkme *cenzūra* James'as ir be jokių abejonių nieko nelaukęs James'ui pasakė: Mes atgaivinsime šį barą bei jį paversime mūsų naujos šutvės namais.
    Baro savininkams puikiai sekėsi nusikalstama veikla, jie plėtėsi, uždirbo didelius pinigus sau bei savo šutvės nariams. Jų šutvė buvo stipri, jie laikui bėgant surinko dar niekam nematytą bei negirdėtą šutvę. Red County miestelių gyventojai vieni bijojo šutvės, kiti gerbė ir mokėjo duoklę. Tačiau tą nelemtingą 2022 rudenį per susišaudymą su teisėsaugą James'ą nušovė policininkas. Rokas po James'o mirties buvo įniršęs, tai privedė jį iki baro uždarymo bei pasitraukimo nuo nusikalstamo gyvenimo, su juo išėjo ir visi šutvės nariai.
    Nemažai laiko Rokas buvo pasitraukęs nuo nusikalstamo gyvenimo, jis susirado darbą Dillimores miestelyje tuometiniame mechanikų servize. Ilgą laiką jis gyveno paprastą gyvenimą iš paprastos mechaniko algos. Laikui bėgant Rokas susitaikė su savo vaikystės draugo James'o mirtimi, tačiau jis taip toliau gyventi nebegalėjo, jis tiesiog buvo gimęs nusikalstamam pasauliui, tad 2024 metų kovą jis vėl atrakino baikerių baro duris. Sukvietė senus šutvės narius, priėmė ir naujų veidų į šutvę ir nusprendę, kad vėl valdys Red County miestelius savo rankomis, ir atkeršys teisėsaugai už jo draugo nužudymą.

 
    

Redaguota Rokas_Eid

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.