Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Jake_Willson

Saras_Tema

Rekomenduojamas pranešimas

Spoileris

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Saras_Tema
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Medikų pavaduotojas: @Jake_Willson
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Su darbine apranga važinėjasi su nuosava tr. Toks taisyklių nusižengimas įpač einant vadovo pareigas manau nepriimtinas bei rodomas blogas pavizdys kolektyvui.
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/a/3uhluFS https://streamable.com/4n4y5h

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas Šarūnai, kaip matau bandai kerštauti, už tai jog buvo parašytas darbo papeikimas tau, ir gavai įspėjimą, pirmiausia noriu padėkoti kad skiri man savo laiko ir dėmesio, nors prašiau palikt mane ramybej, ir atstot nuo manes, o toliau tai noriu padėkot už pirmą papeikimą, būnant pavaduotoju, nors būnant direktoriumi nesulaukiau, taigi tavo papeikimas mano manymų tiktu labiau paprastam darbuotojui, nes kaip tu pats sakei žinai visus dp nuostatus bausdamas už fakerp, tarp nuostatu nieko nėra minima apie darbo apranga, tuo labiau, kad aš tiesiog išvažiavau parvežti darbuotojo iš kaleimo, kuri kaip ir pats žinai pasodinai nekaltai, siekdamas pasiekimu, nieko blogo nepadariau, būdamas su apranga, tad manau tiesiog kuri bereikšmes temas, už ką turėtum būti baudžiamas, sekantis dalykas, grįžk į realybe, mes žaidžiam grp, o ne rp stiliaus serveri.

Ačiū už dėmesį. Į diskusijas nesiveliu daugiau, laukiu @Migelis_Zhebtuvelis atsakymo.



wake up laughing GIF

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Firmų nuostatos nenumato jokių pasekmių ar bausmių dėl medikų darbinės aprangos naudojimo ne darbo metu (šiuo atveju vairuojant asmeninį transportą). Tačiau, medikų darbo pateikiamoje informacijoje sakoma, jog „Darbuotojų apranga naudojama tik darbo tikslams.“. Už šias taisykles ir taikomas bausmes yra atsakinga medikų vadovė, tad jeigu nusižengimas vertas įspėjimo, tą direktorė gali padaryti remdamasi Vadovų kodeksu: „7.6.1. Direktorius turi teisę uždėti savo pavaduotojui įspėjimą, norėdamas tą padaryti informuoja direktorių prižiūrėtoją, kadangi tokios galimybės iš serverio kodo pusės neturi.“.

Tačiau, medikų valdžią ir kitus serverio valdžios atstovus raginu atsižvelgti į informaciją, kokia yra pateikiama darbo temose, taisyklėse ir kaip tai atitinka realybę. Nereikia rašyti gražiai atrodančių taisyklių vien tam, kad jos ten būtų. 

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.