Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Medikų direktorių Mantas_Exotic

Black_Hand

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Black_Hand
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic (Medikų direktorius)
Už ką šis vadovas yra peikiamas?:
1.0.3. Kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai ir išlaikyti kuo aukštesnę savo bei firmos reputaciją.
4.1.6.0. Medikai negali turėti jokių ginklų ar narkotinių medžiagų.

Direktorius nužudė žaidėją naudojant nelegalųjį ginklą "Desert Eagle", manydamas, kad tokie veiksmai yra pateisinami, nes patyrė tą patį.
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras. 
Nelabai ką ir turiu atsakyti į šį papeikimą, bet sutinku su pažeistomis taisyklėmis, bet tam yra priežastys, dėl ko jas pažeidžiau. Apačioje pateiksiu visą įvykių eigą.

Važinejant mieste nuosavu transportu, man asmeniškai parašė jo draugas Kajus_Kajazas: ,,ka tu velnias“. Nuvažiavęs iki jų, pradėjau su jais bendrauti, ko pasekoje pradėjo mane šaudyti miestelių ribose su nelegaliais ginklais. Nuotrauką pridedu čia kurioje matosi jų bendravimas, nužudymas: https://imgur.com/a/x2NuAEQ , poto nuvažiavus į BB miestelį, susikirto mūsų keliai, kur  vėl pradėjo mane šaudyti Rokas_Muilius(kurio medžiaga yra nufilmuota)https://imgur.com/a/vmNDwrz , tada po šio įvykio supratau, jog reikia atgal duoti veiksmo, bet ne piktnaudžiaujant, tad nuvykau iki kalėjimo kur jie ir buvo ir pradėjau šaudyti, kai gavo atgal- pasiskundė Policininkui(kuris ir rašo papeikimą). Tada mane Pareigūnai sulaikė, įtarė ir uždarė į kalėjimą. Tokia istorijos pabaiga. Taip, turėjau nelegalius ginklus. Bet buvau be darbinio transporto, darbinės uniformos, tad iš pirminio įvaizdžio nesuprastų, jog esu dirbantis asmuo. Naudojau nuosavą transportą bei nušoviau LasVenturas mieste, ne miestelio ribose. Kadangi ten yra daugiau žaidėjų ir, kad nebūtų chaoso. 

Liūdna ir nemalonu, kad dėl tokių dalykų rašomi papeikimai.
Galvojau, jog nebe tokie laikai ir galima išspręsti gražiai, o ne ,,versti“ iš direktoriaus kėdės. Dėl pareigų, darbuotojų stengiuosi ir tikrai rodau gerą pavyzdį. O, kad minute pabuvau nusikalteliu ir parodžiau, jog negalima beleko šaudyti, nes tai gali būti naujokas, ar kitoks asmuo kuris nemokės sureaguoti į šią situaciją ir paliks projektą. 

Pradžiai reikia pradėti žiūrėti savęs, o ne į kitus. Aš gražiai bendravau, o jie taip šlykščiai, nemandagiai.

https://imgur.com/a/EgoGuW0 - tokie jų bendravimai. Tai gal korumpuotas pareigūnas esate ir darote taip, kad išprovokuotumėte mane?

Visi kurie buvo ir kurie negražiai bendravo: Persona_Nagrata, Kajus_Kajazas, Rokas_Muilius ir kt. 

Tikiuosi bus išklausyta ir mano pusė, nes tai dariau ne iš piktos pusės. O, kad ir jie gautų veiksmo. Bet nesitikėjau, jog tai baigsis ties papeikimu.

Su pagarba,
Mantas_Exotic.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma, reikia atsikratyti savo interpretacijų ir tokių išsireiškimų, kaip „Galvojau, jog nebe tokie laikai ir galima išspręsti gražiai, o ne ,,versti“ iš direktoriaus kėdės“. Papeikimai yra ir turi būti normali praktika, kurios nereikia priimti asmeniškai. Tai yra geriausia ir skaidriausia terpė išsiaiškinti su valdžia kylančias problemas. Toliau, nesuprantu, kodėl direktorius pateikia apkarpytus įrodymus. Nežinau, ar tai yra iš nežinojimo, ar iš bandymo kažką nuslėpti, tačiau bet kokie redaguoti įrodymai yra beverčiai. Papeikimą parašęs asmuo pateikė konkrečias taisykles, kurios buvo pažeistos ir tą patvirtinančius įrodymus. Direktoriaus pozicija, deja, bet atrodo per silpna.

Galiu žmogiškai bandyti suprasti direktorių, jog jis jautėsi persekiojamas, tačiau nemanau, kad buvo pasirinktos tinkamos. pavyzdį kitiems rodančios priemonės. Deja, bet kaltinimai yra per daug aiškūs ir argumentuoti ir negaliu to praleisti pro akis. Direktoriui skiriamas 1 įspėjimas, kurio siūlau nepriimti asmeniškai, kaip buvo su parašytu papeikimu. Skatinu išlaikyti geresnį pavyzdį savo darbuotojams ir ateityje pasikartojus panašioms situacijoms, rinktis būdus, kurie neprieštarautų medikų firmos nuostatoms.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.