Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Naujasis, velykinis mechanikų direktorius.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Dar vieni mechanikų rinkimai po kurių tikiuosi, kad išrinktas direktorius dirbs ir stengsis firmos labui, o ne sustos peržengęs minimumo ribą, prisižiūrėjau aš čia tų sa-mp vilkų, žaidžiančių jau 5 ar net daugiau metų ir nieko gero šie neparodė - tiesiog mechanikų vadovo krėslas nedulkėjo ir tiek. Šioje atrankoje ieškojau žmogaus, kuris dar neturi daug patirties, tačiau per tam tikrą laikotarpį būtų galima kažką iš jo išugdyti, tad jūsų teismui - pirmoji anketų analizė iš manes.

 

 

Greičiau negu per 2 valandas nuo atrankos pradžios kandidatūrą pateikė Smoke_Piktas, net pats ilgiau rašydavau anketas, bet jei jau taip greit – viskas turėtų būt tobula! Visgi pažiūrėkime, ko mums čia pažėrė šis asmuo. “Noriu direktoriaus tam, kad susirasčiau draugų” ar vėliau susiradęs tų draugų nebijosi jiems dėt įspėjimus? Išmest? Į NDS įrašyt? Takkk, toliau, puse laiško sudaro tavo istorija, išsamiai surašei 8 darbus kuriuose dirbai, kam to reikia? Jei neturit kaip padidint laiško turinio nukopinkit kokį idomesnį strapsnį, paskaitysiu, kažką naudingo sužinosiu. Aišku, kadangi užpildei greičiau negu per 2 valandas, tai savo “šedevro” net netikrinai, klaidų neieškojai, kurių yra begalės. Firmos idėjos – tos pačios kaip ir visuose darbuose bei krūvos bereikalingų ataskaitų, dėl kurių po mėnesio direktoriavimo pildysi palikimo anketą. Žodžiu, pastangų idėta nemažai, visgi beveik 2 tūkstančiai žodžių, bet ne to, ko aš norėjau, ateityje galbūt ir galimas direktorius, bet dabar – dar anksti, reikia patobulėt, subręst truputi. Visgi gali bandyt kur nors “prasimušti” į pavaduotojus, kadangi turi didelį aktyvumą, turėtum neblogai atlikti tokias pareigas.

 

Nu sveikas, Nicky_Target, šaunu, jog nenuleidi rankų, stengiesi, bet dar teks patobulėt ir prie rašymo pasėdėt ilgiau. Viena kita idėja ir jau matau logikos stoką, reikalavimas, jog kiekvienas darbuotojas filmuotų savo nutempimą, mašinos sutvarkymą ar kitą paslaugos suteikimą, okay, bet jei darbuotojas per dieną nutempia 100 transporto priemonių į kma ir gauna papeikimą, ar jam papraščiau būtų surast viena nuotrauką iš 100 ar vieną vaizdo įrašą iš 100? Dėl tvarkymo tai net nesupratau kodėl to filmavimo reikia, gana savotiškai mastot, jei tokios idėjos kyla. Žodžiu, nuvylei mane su tokia kandidatūra, kitą kartą pasistenk ištikrųjų, o tai numetat savo laišką lyg kokį gatvėj rasta akmenį lombarde ar dar kokioj brangių materialų supirktuvėj ir tikitės, kad jum sumokės kaip už deimantą.

 

Savotiškai mane nustebino Manuelis_Noriega, kandidatūra nėra iš stipriausių, tačiau kaip čiuvui, turinčiam 14 metų – not bad. Jei tobulėsi – ateity būsi neblogas tiek anketų, tiek rašinių kūrėjas, bet iki tol teks įdėt nemažai darbo. Vėlgi, kaip ir su Smoke, ateityje galimas kandidatas į direktorius, bet dabar dar per anksti, o kadangi dar DPD esi pradirbęs 4 mėnesius, siūlyčiau aukštumų siekti ten, dirbk, stenkis, siek prižiūrėtojo, galbūt net ir pavaduotojo, nerizikuok su kitom firmom, kai ir pats matai kur tau patinka.

 

Nespėjęs pasiekti tokio patirties kiekio, kad galėtų įsidarbinti į mechanikus, į direktorių užpildė Nike_Silver. Laiškas neblogas, formuluotės geros, bet idėjų pasigedau, iš kiekvieno direktoriaus tikiuosi, kad jis į firmą įneš kažko naujo, kas būtų naudojama ir būsimų direktorių firmose, o ne tik, kad šis egzistuotų firmoje su banaliomis ir jau visiem įgrysusiomis sistemomis. Kažkiek suabėjočiau dėl mechanikų budėjimo, kadangi labai abejoju, ar tikrinsi kas valanda darbuotojus, kurie privalės tuose budėjimuose būt, o ir šiaip mechanikai be transporto tvarkymo užsiima ir miestelių gatvių priežiūra – nutempia blogai priparkuotas tr. priemones į kma, tad šiems budint nebus kam tvarkyt tų gatvių. Galiausiai patarimas toks – prieš pateikdamas savo kandidatūra apsiprask serveryje, pažiūrėk esančias sistemas, padirbk viename, kitame darbe, naujokai šansų taip pat turi tapti vadovais, bet prieš tai būkit jau bent kiek susipažinę su serveriu.

 

Neaiškiu spalvų derinių laišką parašė Pablo_Bandit, taip, taip, taspats kur kažkada pripyses teamspeake šnekėjo. Pats laiškas skurdokas, labai pasigedau idėjų, kurias naudosi savo firmoje. Patiko tavo požiūris į vadovo pareigas, santykiai su darbuotojais, tačiau kiek tavo žodžiuose tiesos – nežinia, kadangi dar tau neteko kažkur vadovauti, nėra kuom ir pasiremti. Galbūt ir nebūtum tas direktorius, kuris tiesiog egzistuotu vadovo krėsle, bet man turi pateikti tokį laišką, kuris tvirtai įrodytų tai, o ne keltu abejones. Taigi, šiokie tokie patarimai iš mano pusės, atkreipk į juos dėmesį ir uždominuok sekančią atranką, sėkmės.

 

Nepatingėjo ir Dwayne_Bond pateikti kandidatūrą, fūristuosų rinkimuose užėmei antrąją vietą, tai galbūt mechanikuose pasiimsim pirmąją? Laiškas truputi skiriasi nuo kitų, originalumas, šaunu, tokių direktorių ir reikia, kurie gebėtų atnešti kažko naujo į firmas. Kai kuriose idėjose pasigendu logikos, nuolaidos, jeigu dažniau kvieti mechus, jog suremontuotų transportą, brangesnės kainos jei žaidėjas dažniau susprogdina savo automobilį, o kas visą tai žymės į kokią nors duomenų bazę? Tu? Darbuotojai po kiekvieno veiksmo pildys anketas? Būsimos kainos per didelės, už transportą iš mašinų turgaus lupsi nuo 3000, nors kaikurios mašinos turguje tiek net nekainuoja, o ką jau kalbėt apie tuos pabrangimus už dažną mašinos sudaužymą, sutvarkymo kainas, aišku, kainas kelt reikėtų, bet ne šešis kartus iškart. Žodžiu, kitą kart daugiau pasėdėk prie idėjų, pamąstyk kaip kas vyktų, kokios spragos būtų, kad negalėčiau prie to prisikabinti ir viskas būtų perfect.

 

Priėjome ir prie dažnai atrankose į direktorius dalyvaujančio Jarek_Quattro, kuris pateikė penktąją kandidatūrą į direktorius, maladec, nepasiduodi. Laiškas galbūt ir neblogas, nepaisant tragiško grafinio sutvarkymo, kur iš lempos, vidury anketos, prasideda pasviruoju šriftu rašytas tekstas. Idėjų susikaupęs turi, bet beveik visos jau yra matytos ir su jomis nieko naujo neparodysi. Kitur viskas lyg ir tvarkoj, nepaisant minčių šuolių, daug pažadų, kėtinimų, jog parodysi kažką geresnio negu pastarieji direktoriai, bet vėlgi, neaišku, kiek tame tiesos, daug čia man žadat, bet poto palikinėjat pareigas po mėnesio, bet kandidatūra - nebloga, esi vienas iš rimtesnių kandidatų su pora trūkumų.

 

O vat Edgaras_Mix tai nustebino kaip visad, bet šįkart ne iš gerosios pusės. Nežinau, kas turi dėtis galvoje, kad net nesigėdindamas DPP pasakytum, jog tavo rašybos klaidas laiške į direktorių taisė 5-6 metais jaunesnis čiuvas. Kalbant apie patį laišką – radau neblogų minčių, bet kai kur ir pasigedau logikos: mechanikų bene svarbiausia veikla yra tempti blogai priparkuotą transportą į kma, o tu pirmo rango darbuotojų ruošiesi neprileisti prie Tow Truck’o, idomiai. Toliau gal ir visai nieko, bet nežinia kiek tiesos ten pripaišei, vėlgi jei simpatizuoji taxi firmai – tai ir siek jos vadovo, o nesiskūsk vėliau, kad vėl lieva firma ir neina idėjų sugalvot. Po DPD pasirodymo teks dar nemažai įdėt darbo, jog įrodytum, kad esi pasiruošęs parodyt kažką rimčiau negu DPD vadovo krėsle, nes vėl paspausiu ir paliksi direktorių.

 

Kažkokį čia opusą man numetė Titas_Splendidas, nu davai, paskaitom. Teigi, jog jau ilgai žaidi serveryje, bet spėju, kad tiesiog prieš kokius metus, iškart po starto kokį mėnesiuką palošei ir vsio, davai kenty. Pačiame laiške šiaip nieko gero neradau, idėjos tiek čia, tiek kitur jau matytos, tepalai, dujos – čia ekologiją propaguojantis serveris, nebesvaikit. Pusės reikalaujamų punktų nėra, žodžiu, dar vienas, “ant greičio”, atmestinai parašytas laiškas, kitą kartą bent persiskaityk, ko iš taves reikalauju.

 

Rinkimų kozerių galėčiau pavadinti Matt_Inside, kuris šiuo metu yra dar žinomas kaip *cenzūra* s. Laiškas – gryni marazmai be jokios gramatikos, kai kuriose vietose net šypseną išspaudė viena kita mintis. Šiaip nėr ką analizuot, su tokia kandidatūra, net jei ir nebūtum akmeniniame stulpe, nežiūrėčiau net kaip į potencialų kandidatą, tad vietoj kvailų ir begalinių acc kūrimų bei pirkimu nusipirk geriau pora gramatikos knygučių ir paspręsk jas, išsprendęs pasitikrink ir išsianalizuok klaidas, nes dar, netyčia, mokyklos nebaigsi, o ir šiaip, daugiau naudos bus.

 

Eidami link pabaigos aptinkame ir Domka_Lexco laiškelį. Viskas lyg ir gražu, kol neprieinu prie idėjų firmai, ridos kėlimas – hebra jau seniai tuom užsiima, nėra jokių sistemų iš skripto pusės ten, bet ir nereikia, o ir už susprogdintas mašinas vėliau nespėsi kompensuot, darbuotojų vertinimas – sulauksi vos poros pranešimų per mėnesį, nebent už tai duosi pinigų darbuotojams, kurie su draugų pagalba tiesiog nusuks nemažai pinigo, kol suprasi machinaciją. Nepaisant idėjų laiškas neblogas, tačiau idėjos yra vienas iš svarbiausių aspektų direktoriaus rinkimuose, žadat, kad sukursit unikalias firmas, bet neturėdami idėjų man tik keliat abejones. Galbūt netolimoje ateityje ir tapsi direktoriumi, bet teks pateikt tokias idėjas, jog likčiau nustebintas ir nesukeltum man jokių abejonių.

 

Paskutinis pateikęs kandidatūrą, bet ne paskutinis rinkimuoseCristian_Toreno. Dar vienas neblogas laiškas, kuriame galima rasti neblogų minčių, galbūt labiau išsiskyri iš kitų tuom, jog laiške pateiki daugiau unikalių idėjų firmai, nors viena kita kelia tam tikrų abejonių, jog jos bus įgyvendintos. Patirties, kaip matau, irgi turi, bet ar netrukdys direktorius asmeniniam gyvenimui? Kažkada iki manes atėjo tokios kalbos, jog Žukui palikus gaujos lyderį nudžiugai, kad pagaliau galėsi padaryt namų darbus, o aš nenoriu, kad vėliau mokytojai dėl nepadarytų namų darbų atsakytum: “Nu bet 13 darbuotojų on buvo, reikėjo trefkę padaryt” Visgi sveikinu su gera kandidatūra, esi vienas iš rimtesnių kandidatų šiuose rinkimuose.

 

 

Na, o dabar rinkimų laureatai. Ketvirtąją vietą skiriu Dwayne_Bond, laiškas neblogas, bet serve kaip nematau taip nematau, kaip žinia, neaktyvūs vadovai niekam nereikalingi, o mechanikų firmos vadovai nemažai laiko praleidžia tikrindami ar darbuotojai tvarkingai nutempinėja transporto priemones. Trečioji - Domka_Lexco, viskas kaip ir neblogai, serveryje irgi esi ganėtinai matomas, bet sukėlei nemažai abejonių dėl idėjų, kurių praktiškai neturi, tad be jų nieko originalaus ir nesukursi firmoje. Daugelis galvojo, jog Cristian_Toreno laimės rinkimus, bet teks jus truputėli nuvilti, nes šįkart jis patenka į antrąją vietą, kandidatūra gera, antroje rinkimų dalyje taip pat pasirodei neblogai, bet šį kart norėjau direktorių suteikti Jarek_Quattro, kuris prieš tai buvo pateikęs ne vieną kandidatūrą, bet iki šiol nenuleido rankų ir siekė savo tikslo, tad sveikinu tapus naujuoju firmos vadovu ir tikiuosi, kad su tokiu užsidegimu vadovausi bei atgaivinsi sąstingyje esančią mechanikų firmą, sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jaučiuosi , kaip pakrykštytas , palaimintas :DD Dėkui , seniuk už šiltus žodžius stengsiuos dėl dpd ir neautralių firmų :)

Dar išvysite mane .. :)

 

Sveikinu Jarek laikyk postą, kaip ir savo užšaldyta uogienę šaldiklyje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.