Paulius_Čili 86 Parašė Liepa 1, 2016 2016-07-01 Šiandien ryte medkirčiai pradėjo smarkiai dirbti, ryto metu buvo darbo metu 12 medkirčių darbuotojų ir vienas po kito važinėjo į miškus. Dragon_Emgt medkirtys skundėsi, kad kol mes kertame medžius, serverio chuliganai nūstume mašinas į vandenį, dėl to miestelių pirmininko prašosi, kad būtu pastatytos tvoros prieš vandens ribas. Mechanikai teigia, kad vis daugiau ir daugiau žmonių palieka savo mopedus, motociklus ant kelio, stogo ir kur tik papuola užvažiuot. Ovas_Tunex sako, kad motociklus arba mopedus geriausia laikyti garaže, nes ne kartą mačiau, kaip įžūlus vairuotojai juos tiesiog "nuskina" nuo šaligatvio, ar aikšteles, o mums už tai tenka dėti rato bloką, nes motociklas arba mopedas guli ant gatvės. Taigi saugokite savo tr.priemones ir nepalikite gatvėse, o tiesiog pasistatykite į garažą. Šiandiena 10:45 ryte įvyko nelaimingas atsitikimas, Isna_Drift taksistas važiuodamas per tiltą esanti netoli BlueBerrymiestelio. Taksistas išvežtas į ligoninę, teigia, kad važiavo į iškvietimą ir staiga parlėkė kažkas su motociklų tiesiai į jį, taksistas išsigandęs iškarto suko į šoną ir trenkėsi į kelio apsaugas, o motociklininkas pabėgo iš įvykio vietos, jisai bus ieškomas. Taksistas atgaivintas ir dabar guli ligoninėje. Įvykis tiriamas! Naujienų žaidimas "ATSPĖK ŽODĮ" Turite atspėt žodį: Prizas 1.000 GreenSide.LT valiutos. Taisyklės: Galima spėti tik viena kartą! Laimėje prizą būtina atsiimti per vieną dieną, kitaip jo negausite, nebent aš negalėsiu prisijungti tada bus atleistina. Užuomina Serverio valdžia: Matthew_Bennett varda atspėjo Mike_Cis jisai laimi 1.000 greenside.lt valiutos, susisiek serveryje dabar jei gali Iš karto atsiprašau forumo moderatorių jeigu nusižengiau kažkokiai taisyklei, bet aš ieškojau kur tinkamiau būtu galima kurti savo naujienas, tai gal būtu galima paprašyti sukurti forume, skilti, žaidėjų kuriamos naujienos. Nes tinkamiausia vieta tai šita. Pagarbiai GreenSide.lt naujienos James'Gold Easy_Pro Mantas 17 kiti 20 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Liepa 1, 2016 Matthew Bennett Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Čili 86 Parašė Liepa 1, 2016 Matthew Bennett Sveikinu atspėjai Varda_Pavarde. Taigi susisiek žaidime su manimi dabar jei gali. Ačiū, kad skaitote. Mike_Cis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Liepa 1, 2016 Puikios žinios laukiu kitų įdėk kokių orų ar sporto naujienų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Easy_Pro 1 Parašė Liepa 1, 2016 Įdomios naujienos, įkelk daugiau. Rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Liepa 1, 2016 Bent jau galėtum laikraščio dizainą padaryt, bet matau su fotoshopu nedraugauji. Sėkmės ateityje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Čili 86 Parašė Liepa 1, 2016 Bent jau galėtum laikraščio dizainą padaryt, bet matau su fotoshopu nedraugauji. Sėkmės ateityje. Aš kuriu naujienas, ne dėl to, kad gražiai atrodytu, o kad forumo lankytojams būtu įdomų paskaityti ir dėl to, kad tai mano hobis, o pagal mane viskas tikrai gražiai derinasi. Paprasta ir gražu. O su photoshopu tu teisus aš nedraugauju. Ačiū už kritika, bet man ir taip gerai, jeigu daugumai patinka tai aš tuom patenkintas. Butris_Moore 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor'Vernik 62 Parašė Liepa 1, 2016 Šaunu, buvo įdomu paskaityti, galvoju ir man reiks gal koki viena laikrašti pamėgint parašyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Exus 147 Parašė Liepa 1, 2016 Yra gramatinių klaidų, tačiau rašai įdomiai, įtraukiančiai. Kurk toliau, buvo smagu paskaityt (; Demarcus_Norwood 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Čili 86 Parašė Liepa 1, 2016 Šaunu, buvo įdomu paskaityti, galvoju ir man reiks gal koki viena laikrašti pamėgint parašyt. Ačiūū. Būtu gan įdomu surasti konkurentu kurie geriau savo darbą atliktu, gal daugiau motyvacijo stengtis būtu. Yra gramatinių klaidų, tačiau rašai įdomiai, įtraukiančiai. Kurk toliau, buvo smagu paskaityt (; Labai dėkui už pagyrimus, stengsiuosi mažiau gramatinių klaidų daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 1, 2016 Labai įdomus laikraštukas, kurk daugiau. Spaudžiu žalią. Fresh_Mint 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kobe_Carey 10 Parašė Liepa 1, 2016 Opa, gan įdomus straipsniukas, nebuvo nuobodu skaityti Galėtum padaryti intervių su žaidėjais kurie norėtu papasakoti įdomių istorijų iš samp gyvenimo Butris_Moore 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose