Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Atranka į taksi direktoriaus pareigas,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Atranka į taksi direktoriaus pareigas,

2016.12.03 (nuo) - 2016.12.07 (iki)

 

Rinkimų mechanika:

Pirmoji rinkimų dalis tai dalyvių anketos, kurias DP išanalizuoja labai smulkmeniškai jeigu anketa yra kokybiška. Stipri anketa, su ryškia firmos koncepcija, unikaliomis įdėjomis, ir visa kita - sudarys stiprią konkursinę poziciją.
Antroji rinkimų dalis tai ne tiek susijusi su pačiais rinkimais. Čia DP domisi galimu kandidatu, jo aktyvumas ir veikla forume bei žaidime, ar net ankstesniuose serveriuose, jo reputacija visuomenėje, galimai truputį pasiklausant liaudies balso, bet taip pat nevengiama ir atsiųsti kandidatui žmones, kurie su šiuo jam nežinant su juo bendrautų, šaudytų, gal net provokuotų ir panašiai. Šiame punkte iš esmės DP daugiau domisi paties kandidatu kaip asmeniu ir jo charakteriu.

 

Būtiniausi reikalavimai:
Forumo vartotojas su ne daugiau kaip 3 įsp.
Brandus charakteris.
Visos kitos galimybės pilnavertiškam žaidimui.

O visa kita - jau DP darbas, visuomet pasilieku vietos išimtims.
Kandidatų CV priimamas tik kaip komentaras šioje temoje.

Pildyti į direktoriaus pareigas turite ne kaip anketą, o kaip CV - motyvacinį laišką.
Jei atrankos dalyvis įkels netvarkingą laišką - kandidatūra nebus analizuojama, gali grėsti gėdos stulpas.
Pateikite savo CV laišką taip grafiškai pavaizduodami, kaip tvarkytumėtes savo temose. Spalvos, šriftas ir kt nėra nurodyti.

ATRANKA BUS UŽRAKINTA 2016.12.07 VAKARO METU.

 

_______________________________________

 

CV Laiške paminėti privaloma:

 

Paaiškinti kas yra vadovavimas ir kam jis yra reikalingas šioje firmoje;

​Surašyti visas vadovo pareigybes šioje firmoje ir jas suskirstyti į žemą, vidutinę ir aukštą kategorijas;

 

Paaiškinti kam ši firma yra reikalinga serveriui ir kokios yra pagrindinės šios firmos pareigybės; 

​Surašyti visas šios firmos pareigybes ir suskirstyti jas į žemą, vidutinę ir aukštą kategorijas;

 

Plačiai ir nuosekliai paaiškinti atrankų mechanizmą, kuris bus naudojamas darbuotojų atrinkimui;

Plačiai paaiškinti kaip veiks visas firmos mechanizmas (nuo A iki Z);

 

​Dalis skirta svarbios informacijos paminėjimui, kuri jums atrodo svarbi šioje atrankoje;

 

​Dalis skirta jūsų įtikinamajam laiškui, kuris bus skirtas noro išreiškimui ir visų serverio žaidėjų įtikinimui, jog jūs šiuo metu esate geriausias pasirinkimas eiti šios firmos direktoriaus pareigas;

 

_______________________________________
 

CV laiškuose privalo būti pabrauktas dalyvio v_p, kitaip anketa vertinama nebus.

Sėkmės dalyvaujantiems atrankoje!

 

​Atrankos mechanika - Marko_Escobar

​Pakoreguoti reikalavimai CV laiške - Mafijos_Tevas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos rezultatų reziumė,

 

Bendru kandidatų skaičiumi esu patenkintas. Esu nustebęs, jog dauguma žaidėjų nesupranta direktoriaus pareigybių ir ką konkrečiai direktorius turi daryti serveryje. Daugumos paminėtas pareigybes priskirčiau ne direktoriui, o silpnam pavaduotojui, kuris ne vadovauja, o prižiūri firmą. Taip pat esu nustebęs daugumos paminėtu atrankos mechanikos "idėja". Jeigu iki šiol direktoriai taip rinkosi darbuotojus, tai manau greitu metu teks peržiūrėti kiekvienos firmos vadovo keliamus reikalavimus atrankos metu, bei tolimesnius atrankos etapus, nes tai paprasčiausiai mano akimis žiūrint nėra efektyvu ir išsirenkami ne patys geriausi variantai firmoms.

 

Sugrįžtant prie taksi direktoriaus atrankos, tai norėčiau paminėti pagrindines klaidas, kurias darė kandidatai ir paskelbti naująjį firmos direktorių.

 

Kandidatas A,

Nori sukoncentruoti TAXI darbuotojų darbą tik į pagrindinį jų užsiėmimą (neįtrauks lagaminų vežimo, nes tai yra nenaudinga), todėl firmoje bus dirbti nuobodu, kas reiškia didelę darbuotojų kaitą.

 

Kandidatas B,

Paminėtas atrankos skelbimas kai bus didelis darbuotojų trūkumas rodo, jog direktorius veiksmų imsis tik jau esant problemoms, o ne prieš joms atsirandant.

 

Kandidatas C,

Nepatiko paminėjimas, jog atsirinkti žaidėjus yra lengva. Kandidatūra aplamai kažkoks minčių kratinys, kuris kartais net paprieštarauja savo paties mintims. Pavyzdžiu paminėjimas, jog suteiks šansą daugumai tapti TAXI darbuotojais ir nereikalaus iš jų labai daug, nors po to paminėjo, jog rinksis tik protingus žaidėjus.

 

Kandidatas D,

Pradedamas save apibūdinti pirmu taikiniu pavadino save rimtu, nors kalbant apie vadovavimą kitus projektus vadina nelabai rimtais pavadinimais. Atrankų mechanikos apibūdinime įžvelgiau diskriminaciją ir nusiteikimą prieš vaikus.

 

Kandidatas E,

Nepatiko, jog atrenkant darbuotojus bus būtinai reikalingas TeamSpeak ir papildoma apklausa būtent per jį (nematau tame naudos, nes perskaityti informaciją moka dauguma). Kandidatūroje paminėta daug smulkių detalių, kurios nėra svarbios, nes jos ir taip aiškios.

 

Kandidatas F,

Kandidatūra pateikta lyg kelių žmonių mintimis, nes vietomis atrodė, jog mintys yra logiškos, o vietomis iš viso nelogiškos ir įvairūs nusišnekėjimai paprastose situacijose. Pavyzdžiui nesupratau suskirstytų vadovo pareigybių į kategorijas, o prašymas buvo suskirtyti vadovo pareigas į žemą, vidutinę ir aukštą kategorijas.

 

Kandidatas G,

Tarpininkavimas kandidatuojant į direktoriaus pareigas. Kandidatūra atemsta, nes kandidatas nesilaiko nustatytų taisyklių.

 

Kandidatas H,

Nepatiko, jog tapus direktoriumi pirmiausia bus skelbiama atranka, o tik po to kuriama firmos informacija (problema naujiems žaidėjams suprasti kas jų laukia). Taip pat nepatiko, jog vienas iš atrankos etapų bus apklausta "TeamSpeak", nes kaip ir minėjau, tai nėra naudinga, visą šią informaciją, kurią pasako kandidatas gali paminėti ir atrankos pranešime.

 

Kandidatas I,

Kandidatas paminėjo, jog firmoje nebus griežtų taisyklių, tai reiškia, jog tvarka nėra didžiausias prioritetas. Paminėtas prižiūrėtojų rinkimas leidžia susidaryti galutinę nuomonę, jog kandidatas kandidatuoja ne į direktoriaus pareigas, nes visą savo naštą nuo pečių siekia nusimesti ant kitų.

 

 

​TAXI direktoriumi tampa kandidatas H (Jeremy_Santos). Šiuo metu tai geriausias pasirinkimas iš visų kandidatų, kurie kandidatavo į šias pareigas. Tikiuosi, jog kitų atrankų metu visi norintys kandidatuoti į direktoriaus pareigas pradės analizuoti senesnes direktorių prižiūrėtojo atrankų analizes, nes šiuo metu akivaizdžiai būtent to daugumai ir trūksta.

Redaguota Rokas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.