Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

past. present. and perhaps... the future?

Rekomenduojamas pranešimas

Nežinau nuo ko pradėt. Nuo įžangos, kad tai, ką čia parašysiu nebus bandymas pataikauti kitiems ? Galbūt nepatiks savininkams ar dar kažkam tai ką išsakysiu ir bus panaikinta tema, o aš išbanintas ? Nebus tikiuosi, turiu teisę išsakyti savo nuomonę apie viską būtent šitoje skiltyje. Kam nepatinka išgirst neigiamos nuomonės, kritikos - piskit naxuj iš čia iškart. Taip pat pasakau, kad tikrai nebūsiu pats maloniausias čia ir sakysiu kaip viskas yra. Kas nesat pasiruošę skaityt ilgo teksto, išjunkit šitą temą.

 

Nu tai pradedam iš eilės.. Nuo praeities ? Nežinau kiek čia tą praeitį aprašyt, nes prieš tai viskas ėjosi sava vaga, didelis skaičius žaidėjų, daug veiklos ir eventų serveryje, pakankamai pastovūs (kas 1-2mėn.) atnaujinimai. Trumpai viskas ir manau tiesiai pataikyta netgi ? Galbūt. Spręsti jums. Projektas buvo begalo stiprus ir jo reitingai buvo LABAI aukšti. Na taaaaaip, žaidėjų skaičiumi galbūt nebuvome pačioje viršūnėje, bet čia rinkosi pakankamai brandūs, nemalantys šūdo žaidėjai. Administracija atliko darbą nepriekaištingai, direktoriai ir darbai buvo prižiūrimi griežtai. Nėra prie ko prikibt, viskas puiku gi.

 

Ehh, dabartinė situacija... Apie ją labiausiai ir norisi pasisakyt. Direktoriai.. Pradėkim nuo jų, nes ypač po mechanikų atrankos kai Koralas paskelbė, kad pateko tik vienas žmogus iš visų pildžiusiųjų pasidarė apgailėtina. Toks jausmas, kad Vyšnia prasiuntė kreditų tam, kad patektų, bet jo taip paprastai priimti negalėjo niekas. Todėl Koralas užregistravo forume atranką ir dėl vaizdo leido pildyti kitiems, o galų gale net neskaitęs turbūt paėmė Vyšnių į darbą ir kitų anketų net neskaitė. Apgailėtina čia situacija, griaunat serverį su tokiais veiksmais savo. Parašykit tą sup*stą analizę, duokit žaidėjams žinot kodėl nepateko jie, o ne tiesiog parašykit patekusiųjų V_P... Jei neturit tiek laiko, prašau, laisvi iš pareigų, manau atsiras labiau motyvuotų žmonių, kurie užsiims jūsų darbu ir bus geresni. Vienintelis darbas su pakvietimu serveryje, kurio nemačiau, jog būtų kilę kažkokių nesąmonių, nusiskundimų, tai yra fūristai.. Daugiau ar mažiau, visi kiti esat pasižymintys karts nuo karto forume, gaunami diena iš dienos papeikimai darbuotojams, direktoriai neatsiliekat. Dabar rašau ir specialiai peržvelgiau visų darbų su pakvietimu ir direktorių skiltis, fūristuose paskutinis papeikimas pildytas vasario 13d., atvejų kai būtų peikiamas Tadas aplamai nematyti. Darykit išvadas. Btw, čia nėra kažkam bandymas įlyst į *cenzūra*ną, neturiu šiuo metu noro nei į vieną firmą darbintis čia. Toliau.. Administracija ? Neturiu ko pasakyt, serveryje mažai bebūnu, bet kiek būnu, tiek jie nesikeičia, vis dar tokie pat gerai atliekantys darbą ir padedantys kiek žaidėjai prašo. GL laikyt viską. Atnaujinimai... Liūdnoji tema čia ta. Po paskutinio atnaujinimo dingo gaujos. Dingo ir +-80 žaidėjų, nes savaitgaliais čia būdavo mažiausiai 150 žaidėjų, o dabar kiek ? Vos 80, nors yra šeštadienis. Nepradėkit čia sakyt, kad savaitgaliais kaiptik nežaidžia niekas... Kai 60% žaidėjų amžius yra 14-16 tai jie tais savaitgaliais aktyviausi ir būna. Kaltinkit ką norit dėl to žaidėjų kritimo, bet visiems žinoma priežastis yra kodėl tiek mažai žaidžia. Dar prie to kritimo prisideda ir visi kiti šūdai vykstantys serveryje. Todėl, Rokai bei Aivarai, duokit naują gaujų sistemą žaidėjams kuo greičiau ar dėkit seną kodą, bet kad jos sugrįžtų, nes dabar pagrindinė priežastis kodėl Lietuvos serveriuose žaidėjų vis dar yra, tai PDvsGaujos/Mafijos. Dabar, kai nebėra gaujų, policijos darbas yra išvis useless, kas iš to, kad jie "gaudo" tuos žaidėjus kurie turi įtarimo ? Jiems net ginklai nebereikalingi, galit išimt, nes nėra kur panaudot dabar tų ginklų. Niekam neįdomu žaist serveryje kur visas veiksmas yra tiesiog stovėjimas prie hp (taksi budintys) ar važinėjimas po žemėlapį ir "grindinimas" pinigų (krovinių pervežėjai mainly). 

 

Neaiški ateitis.. Taip taip, ji nėra aiški. Jeigu dabar niekas nebus daroma, ateityje bus didelės problemos ir palaipsniui žaidėjų skaičius nukris dar labiau, iki pakol pasieks kokius 40-50. Tada serveriui bus sunkios dienos, kris aktyvumas visur, ir forume, ir serveryje. Forume aktyvumas žmonių kritęs yra taip pat jei dar nepastebėjot niekas... Gaujos pažadėtos buvo kiek pamenu mėnesio bėgyje, bet tai buvo tik visiškai tuščias pažadas kaip matau. Nebus gaujų - nebus žaidėjų gausos. Po truputį serveris naikinsis ir čia vieną dieną beliks 0 žaidėjų. Ar geriau ta masofkė kai žaistų 250 žaidėjų ? Iš dalies taip. Atsirastų galimybės pradėti serverį plėsti į aplink esančius miestelius. Labai arti visų kaimų yra Fort Carson miestelis. Jei žaidėjų skaičius vėl labai sukiltų, būtų galima pradėti galvoti apie FC miestelio įjungimą į serverį. Šalia jo yra dar keli miesteliai, todėl idėjų įgyvendinti galima labai daug dar. Jų čia tikrai nedėstysiu, nes čia ne vieta tam ir žaidėjų skaičiaus tokio neturim dabar. Administracija, o daugiausiai savininkai, pradėkit labiau kreipti dėmesį į dabartinę situaciją, nes viskas eina tik blogyn norit to ar nenorit.

 

 

 

Dabar tiems, kurie bandysit ant manęs išreikšt kažkokią neigiamą nuomonę ir kritikuot - negaišinkit nei savo, nei mano laiko, nes neįdomi man jūsų nuomonė visiškai, atrodo į skiltį pataikiau reikiamą kur galiu reikšti ką noriu. Nepriversit manęs nieko čia pakeist. ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Verkšlenat dėl tokių šūdniekių, nežaidėt tuo metu kai servery sedėdavo po 5-10 *cenzūra*ių. Asmeniškai man, dar geriau kai žaidėjų skaičius laikosi ties šimtuku, niekas nepergrūsta, ne tiek naujokų, kitų vaikų priėjusių ir pnš.. Jau geriau pasedėti serve su 80 žmonių negu su 200, kai pusė iš jų doneiterių/verksnių ir kt.. 

Vien dėl ko su tavimi sutinku - gaujos. Gaujos visada buvo šio servo varikliukas, 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai gerai parašyta, tik keista, kad kai aš buvau parašęs panašų atsiliepimą apie serverį tai niekam nebuvo įdomu skaityt, bet čia tikrai įdomu buvo skaityt. Matot administracija tingi apsikrauti to FC miestelio įdėjimu į serverį, kai pajus, kad pinigų kišenėje mažiau įkrenta iš serverio paslaugų, gal tada susimastys. O dėl gaujų irgi tas pats.. gal ir buvo direktorių rotacija didesnė, bet tai nereiškia kad reikia išimti ir į tai dėmesio daugiau nekreipt. Vietoj to, kad patobulinę gaujų sistemą, dėl kurios nebebūtų rotacijos direktorių didelės, ne jie lengviausia išeitį pasirinko- išimti laikinai, o tas laikinai gali užtrukti ir amžinybę.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.