Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu RCAC Direktoriu. (Ernestas_Paklausk)

Gytiss_Angel

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gytis_Angel
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Ernestas_Paklausk
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: RCAC-Mechanikų firmai.
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:  23/02/2018

Vakaras. Taigi esu prie skelbimų kontoros. Ernestas_Paklausk užsilipą ant SK stogo ir mane pradeda šaudyti. Aš atsišaudau. Tuomet į mane pradeda šaudyti pradeda šaudyti mechaniku pavaduotojas. Tačiau esu nužudomas. Vėliau aš apšaudau mechaniku direktoriu, O šis nuo manęs bėgdamas užsimuša. Tuoj pat vėl esu nužudomas pavaduotojo. Taigi toliau įvykiai vyksta taip pat aš ateinu ir mane nužudo. Galiausiai jie stovi prie HP. Tačiau turiu narkotiku ir pabėgti pavyksta. Tuomet pasikviečių į pagalbą draugą (Red_Mamba) Ir mes apsiginkluojame, nes žinome jog mus puls. Taip ir atsitinka. Jie atbėga pas mus gal 4. (Kiti mechaniku firmos darbuotojai) Mano draugui pavyksta nužudyti Ernestą, o mane ir vėl nužudo mechanikų pavaduotojas. Aš atsirandu su Ernestu HP, bei su dar 1 mechanikų firmos darbuotoju-Lemon_Haze kuris padėjo Ernestui šaudyti. Šis mane galima sakyti pasiunčia,,, Dieną prisijungiu su savo antru acc. Kuriame yra vos 90XP ir per jį esu taip pat nužudomas Ernesto. (Trugdymas naujam žaidėjui) (Dėja iš šios dienos turiu tik įrodymus kaip mane pasiunčia. Ir kaip esu nužudomas su savo nauju ACC) 

25/02/2018

Taigi vėl velyvas vakaras. Važiuojame su 3 draugais į ant picerininku darbo Tr.priemonės. Ir prilekia Ernestas bei mechaniku pavaduotojas ir mus sušaudo nuo Turismo stogo, be jokios priežasties,


• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:1.3.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai ir išlaikyti kuo aukštesnę savo bei firmos reputaciją.
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :https://imgur.com/a/SU9bV

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, ačiū už papeikimą. Vis dėl to jau tau baigėsi narkotikai ir "deagle" kulkos, kad rašai papeikimą?

Sekančios dienos pokalbis apie šaudymąsi, bei dėl ko buvai ir užtildytas:

 9860a028568c3260755c62c8a7e2abdc896.png

Keista, bet, kaip tu mane nušovei nuotraukų neturiu. O einant prie esmės, esu direktorius, turiu rodyti pavyzdį, bet pasišaudyti ir taisyklės sukurtos nedraudžia.

6ac77ba303f1ceb8cd6289ccbee97108210.png

Konfliktas nekyla iš vienos pusės, ką palinkėsiu tau tai mažiau rašyt papeikimus, o daugiau laiko praleisk DM arenoje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
25 minutes ago, Gytiss_Angel said:

Pasišaudyti? Tačiau 4 laukti prie HP su ginklais nemanau, kad galima ;)

Palauk palauk, tu kartą nespėjai suvartoti narkotikų ir mirei, kas liepė grįžti į ten? Tu parbėgdavai ir iš nugaros pradėdavai šaudyt, tai tiek žinių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, sveikas. Kadangi esu paminėtas šiame papeikime taip pat kaip "bloga darantis" žmogus tai visų pirma - trijose vietose jei neklystu minėjai, kad tave nušoviau, bet įrodančių tai faktorių nėra, nuotraukoje nė vienoje nesu, bet aš juk tave nušoviau :D Šypseną sukeli man šį sekmadienio rytą. Kodėl pats ligoninėje sėdi su 6 starais, jeigu esi tas nekaltasis, kuris buvo užpultas. Toliau čia tavo pasisakymai apie mechanikų valdžią, įžeidinėjimai - http://www.part.lt/perziura/b864fcd2e7978a7198019c2b95eb1e36433.png O galiausiai, kodėl papeikimas rašomas tik dabar? Juk praėjo keletas dienų nuo pirmų tavo įžvelgiamų "pažeidimų" padarymo. Taip pat jei pavyks surasti pareigūną, kuris sudėjo starus tau už nužudymus čia įmesiu įrodymus, kad šaudei visus iš eilės ir buvo naudota būtinoji gintis. Sėkmės, geros dienos. :)

P.S Dėl vieno staro nelabai pas tave yra mano minėtieji įrodymai, kad tave būtent nužudžiau, aš nė vienoje vietoje nesakiau, kad nieko nenušoviau. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Konfliktams spręsti galima kviesti pareigūnus ar naudoti /bausti komandą, o ne pažeidinėti kodeksą ir net įtraukinėti savo darbuotojus. Direktorius baudžiamas 2 įspėjimais už gėdingą pavyzdį savo darbuotojams ir mano perspėjimų nepaisymą.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.