Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

,,Green News''

Domantas_Sultanas

Rekomenduojamas pranešimas

 PUJMJFw.png

6zw72FX.png

2018-04-29

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį serverio savininkas Aivaras mus visus nudžiugino paskelbdamas naująją žaidimo versiją. Kaip ir kiekviename atnaujinime sulaukėmė naujų sistemų ir jų patobulinimų. Visgi, serverio žaidėjams nelabai patiko naujasis dalykas su tuningavimo dėžėmis. Tuningavimo dėžės nuo šiol bus trįjų tipų - Auksinės/Sidabrinės/Bronzinės. Žaidėjai liko pasipiktinę, kad visos jų dėžės buvo paverstos į bronzines - pačias prasčiausias. Serverio savininkas Marko_Escobar būsenų atnaujinimuose paguodė, kad Bronzinės dėžės yra 50 kreditų pigesnės, bei jų sėkmės koeficientai yra didesni nei buvo! Plačiau apie patį naujausią serverio atnaujinimą galite pasiskaityti čia - 2018.04.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.7)

 

6zw72FX.png

2018-04-30

Vasarišką pirmadienio popietę serverio savininkas Marko_Escobar eilinį kartą nudžiugino serverio turtuolius paskelbdamas net tris naujus aukcionus iš skirtingų verslų.

Taip pat vakar vakare fūristų direktorė, bei policijos direktorius paskelbė atrankas į savo darbus forume. Abiejų direktorių darbovietės yra tikrai puikios todėl siūlome jums - šio laikraščio skaitytojams užpildyti į bet kurį iš šių dviejų darbų. Manau laimė jums tikrai nusišypsos ir jūs pateksite į savo norimą darbą.

6zw72FX.png

2018-05-01

Vėlyvą antradienio vakarą Direktorių prižiūrėtojas Rokas_Lays paskelbė analizę į mechanikų direktoriaus sostą. Buvo aprašyti keturi kandidatai. Laimingasis buvo - Saulius_Tuneris. Kaikurie serverio žaidėjai liko nustebinti, mat pagal juos variantų kam duoti direktorių buvo tikrai geresnių, bet beabejo čia pačio Roko sprendimas ir mes su juo turime susitaikyti. Daugiau apie naująjį mechanikų direktorių skaitykite čia - NAUJASIS TEPALŲ DIREKTORIUS

6zw72FX.png

2018-05-03

Lietingą ketvirtadienio popietę Policijos direktorius Freez_Armani forume paskelbė analizę į ,,agurkų'' gretas. Policija sulaukė aštuonių naujų darbuotojų kurie tikėkimės padės kovoti su gaujomis ir su blogai besielgiančiais civiliais. Daugiau apie tai - PENKTOJI ANALIZĖ Į GPK FIRMĄ.

6zw72FX.png

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.