Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Ledo atsiliepimas apie projektą

Ledas_Competiv

Rekomenduojamas pranešimas

Sveikas!

Džiugu kad apsilankei mano temoje, o dar labiau tikiuosi kad perskaitęs pirmą sakinį nesustosi skaityti! Egzistuodamas SAMP pasaulyje jau spėjau pamatyti 7 žiemas ir 6 vasaras, kaip žmogui kuris prabuvęs tokiame pasaulyje turėjau kelis stabilius ir pagrindinius projektus kuriuose žaisdavau,bet jų nekaitaliojau jų dėl kažkokių pabalčio rekordininkų(that had to be said :D), kiekvienas iš jų ne tik sukūrė man prisiminimus,bet taip pat kažko išmokė ir išugdė. Greenside'as visada buvo kaip ta vienintelė klasiokė - daili,protinga, visi apie ją žino, bet nevisi drįsta prieti ir tiesiog su ja pakalbėti. Apie projektą žinojau nuo tada kai Aivaras pirmą kartą paskelbė apie minėtojo startą vienam žaidimų forume, bet niekada rimtai jo neišbandžiau, buvau vienas tų žmonių prisirišęs prie projekto turintis ten jau šokį tokį turtą kuris mane literaliai "laikė".

Tokia maža sutaktis šiandiena, praėjo 10dienų nuo mano užsiregistravimo, taip, tai yra lašas jūroje, tačiau kiekviena kelionė prasideda su mažu žingsniu. Galiausiai sugebėjęs save atkalbėti nuo žaidimo praitajame projekte ir pasiūlymo priėmimo ateiti į komandą dar kitame projekte suprasdamas jog tupėdamas tuose pačiuose lizduose aš netobulėsiu, nusprendžiau atversti naują ir jau paskutinį lapą savo samp virtualybės eskize. Tad su visu nauju lapu atėjo ir mano užsiregistravimas, kuris aišku man nepraėjo dėl kai kurių dėl mano neatidumo padarytų klaidų. Prieš spręsdamas žaisti šitame projekte aš pamiršau vieną labai svarbų dalyką - tai nėra visi kiti Lietuvos projektai, šis projektas propoguoja "žalią"(švarų) žaidimą, kas man labai patiko ir dar vis patinka. Po regis dviejų dienų žaidime tapau jau ir pilnavertis forumo narys, atsimenat minėjau klaidas, tai va viena iš jų buvo prisigeristruoti į forumą tik prisiregstravus į žaidimą. Nestandartiškas būdas yra kelti tokius reikalavimus forumo vartotojams, galbūt drįsčiau sakyti šiek tiek rizikingas, tačiau labai girtinas ir efektyvus norint turėti ir atvaizduoti darnų bei "žalią" forumą. 

Apmokymai kaip apmokymai, atrodo jog ne kažin kas, tačiau drąsiai drįstu teikti kad tai kolkas pirmieji mano sutikti mokymai kurie ištikrųjų kažko išmokė, ir padarė mano kelią šiame projekte ne tokį duobėtą. Užsiregistruodamas šiame serveryje kaip naujas žaidėjas tu tiesiog esi priverstas visų pirma praeiti visus darbus be pakvietimo, kas yra nežmoniškai pagirtina, nes tai vienintelis projektas kur darbai be pakvietimo žaidžią tokią svarbią poziciją projekte, neminint to kad su kiekvienu darbu išmokdavai ir sužinodavai kažko naujo. Paskui seka labai fun dalyki kaip pinjatos, eventai, ar tiesiog pasiekimų vykdymas. Pinjata? <šypsausi> kas galėjo pagalvoti kad linksmiausia pramoga Amerikoje bus realizuota Lietuvos projektuose, o dar neminint pačios idėjos unikalumo. Eidamas projekto keliu teko sustoti ties sankryža ir rinktis mano pirmajį darbą su pakvietimu, ironiška kai senajame projekte paskutinius 2 mėnesius dirbai mediku nes tiesiog dievinai tą darbą, o čia pasirenki išvažiavimą tokį kurio dar niekada nesi nagrinėjęs, taip, mielieji, geltonieji Vilniaus oro uosto žmogeliukai, žalieji kaimelių okupantai - aš patapau taksistu. Ar aš patenkintas savo sprendimu?Ar tai geriau? Na būtų man visiškai nepagarbu lyginti dalyką  be visiško konkurecingumo, dar neteko išbandyti kitų darbų, neteko klausyti kitokios valdžios nurodymų, ar bendrauti su skirtingomis kolegomis, tad ir kaip norėčiau įsisavinti šito projekto kuo daugiau, kolkas dar vis yra juodų, neišnagrinėtų skylių.

Matot, yra projektų, kurie susikuria arba progresuoja ta linkme kuri tiktų visoms bendruominėms, neriasi iš kailio kad gautų viena ar kitą dešimtį žaidėjų, pardavinėja save pradžios šaknų ir senų gerų laikų kaina. Toks jausmas kad "žalia" spalva manęs šiandien šitoje temoje dar nesiruošia apleisti ir palikti, šio projekto visa istorija, visi priimti didesni pagrindiai sprendimai man kepa mintį jog šis projektas fokusuojasi ties visų pirma vienintelio tikslo - žalio žaidimo, kuris tinka tik specifiniai bendruominės daliai, kuri suprastų projekto tikslo svarba ir tai priimtų kaip gero prekės ženklo atvaizdavimą. Aš nežinau kiek kartų jus jau pasveikinau, bet mano patirtyje projektai(Lietuvos) kurie dar vis egzistuoja ir turbūt dvigubai ilgiau nei šis, kai kuriuose žingsniuose netgi jų karvedžiai parduodavo save kad tik atsivesti kažkokią žmonių grupę, o būdamas tokių projektų komandoje supranti kad tai jau ne kova su vėjo malūnais, tai jau kova su žmogiškumu ir savigarba. Man teko girdėti ir matyti jog ir čia buvo labai sunkių laikų, buvo ir labai stipri duobė, tačiau niekas nebuvo pakeista nuo tol, pagrindinis tikslas ir kelias išliko tokspats ir joks posūkis nebuvo padarytas, sveikintina. Būčiau visiškas idiotas nepaminėdamas fakto kad apskritai kiekvienas iš jūsų žaidžiantis šiame projekte tiesiogiai prisidedate prie jo augimo, ar aš būčiau pabandęs čia žaisti jegu būtų 30 prisijungusių žaidėjų? Na būkim griežti bet teisingi - turbūt nei vienas iš jūsų net nebandytumėte palikti seno "užkaupto" turto praitame projekte ir pradėti žaisti nelabai populiariame naujame projekte. 

Ar kažkas apksritai gali būti blogai šiame projekte? Taip, tikrai taip! Šitas projektas kaip ir apskritai visos pasaulio kompanijos ir Lietuvos žaidimų projektai turi savo trūkūmų, taip gal policija galėtų būti geresnė, galbūt galėtų būti daugiau eventų, bet hey - kiekvienas tobulumo suvokimas ateina su žiubsnu netobulumo.. Nes trūkumai visada gali būti išspresti, ir iš to ką pamačiau per kelias paskutines savaites, net neabejoju jog tie trūkumai tikrai bus išspręsti.

Ateitis? Kiekviename projekte turėjau žemėlapį ir jau žinojau savo kelią, žinojau savo tikslus ir norimus siekius, ir visada buvau informuotas ko iš manęs tikimasi. Šis projektas mane privertė tiesiog atsilošti ir viską daryti "vėjo nešinam", kas žino galbūt tas vėjas nuneš ties noru būti direktoriumi, o gal po tiek laiko buvimo projekto "komandose" tiesiog norisi pabūti paprastu žadėju, o gal sugrįš noras gaudyti čyterius ir propoguoti "žalią" žaidimą? Lai ateitis duoda atsakymą.

Jeigu esi visdar neapsisprendusi asmenybė ir nežinai kurį projektą pasirinkti, duok šansą pasireikšti būtent šiam projektui, pabandyk užsiregistruoti, ir tiesiog pradėti viską nuo nulio, Aš negaliu prižadėti jog žaisti tau čia patiks, tačiau galiu prižadėti jog tai tikrai sukurst hell a lot of competition tarp kitų pasirinkimų!

 

"Nieko didingo nebuvo pasiekta be entuziazmo" - Ralph Waldo Emerson

Ledas 2018

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Tikrai buvo gražu skaityti atsiliepimą. Tikiuosi iš tavęs sulaukti dar kokių pranešimų skiltyse "pamokos", "tinklaraštis" nes turi gerą galvą ir ranką ir tikrai matau moki išreikšti mintis. Blagadariu. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Wow! Norėjosi skaityti ir skaityti, bet toliau nebebuvo ką. Džiaugiuosi, kad tau patinka šis "žalias" serveris. Po tam tikro laiko, tikiuosi tave matyti aukštesnėse pareigose. Sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
12 hours ago, Arnas_Hazer said:

Sveikas. Tikrai buvo gražu skaityti atsiliepimą. Tikiuosi iš tavęs sulaukti dar kokių pranešimų skiltyse "pamokos", "tinklaraštis" nes turi gerą galvą ir ranką ir tikrai matau moki išreikšti mintis. Blagadariu. 

Na mano išsireiškimų tikrai sulauksite, galbūt ne tiek kiek pačiam tinklaraštį, bet daugiau pamokų skiltyse, ir apskritai pačiam žaidime bei forume. Džiugu kad patiko!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.