Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Įvairūs pasiūlymai serveriui iš naujoko perspektyvos

Jizzy_Black

Pasiūlymai  

20 balsai

  1. 1. Pirmasis pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  2. 2. Antrasis pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  3. 3. Trečiasis pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  4. 4. Ketvirtasis pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  5. 5. Penktasis pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  6. 6. Šeštasis pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  7. 7. Septintais pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  8. 8. Aštuntasis pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  9. 9. Devintais pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos

Rekomenduojamas pranešimas

Smulkūs pasiūlymai

 

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pridėti komandą, kurios pagalba žaidėjas galėtų anuliuoti nuomojamą transportą taip atstatydamas jį į transporto pradinį tašką, kadangi pasiteiravus administracijos, tokios komandos šiuo metu nėra, ko pasekoje, žaidėjas panaudojęs nuomotą transportą turi du pasirinkimus: arba jį tiesiog palikti ir laukti kol atstatys administracija / paims mechanikai, arba bandyti jį susprogdinti, žinoma, didžioji dalis žaidėjų renkasi pirmą variantą, ko pasekoje mieste matoma nemažai išmėtyto ir netvarkingai palikto nuomos transporto.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mažiau netvarkos mieste, patogesnis būdas sunaikinti transportą tiems žaidėjams, kurie jo nenori palikti bent kur nenaudojamo.


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Komandoje /slepti pridėti galimybę paslėpti frakcijos raciją (/r).
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Baigus darbus arba tiesiog užsiimant kita veikla asmeniškai noriu kuo mažiau bereikalingų pokalbių ekrane, abejoju, ar esu toks vienintelis.


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Pakoreguoti cenzūros apribojimus serveryje, kadangi dabar yra užtušuojama daug nieko "blogo" nereiškiančių žodžių kaip "knyga" ar "Užsukam".
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bendravimo metu nekiltų nesklandumų ir nereikėtų rašyti v a  t a i p.


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pridėti komandą /park, kurios paskirtis būtų galimybė žaidėjui priparkuoti savo nuosavą transportą. Parašius komandą, kitas žaidėjas norėdamas transportą išstumti ant kelio ar į vandenį to padaryti negalėtų, kadangi priparkuota tr. priemonė visada sugrįžtų į pradinį tašką, kur buvo panaudota komanda. Taip pat mechanikams ir administratoriams prireiktų papildomos komandos - /unpark, kurios pagalba jie galėtų atparkuoti netvarkingai pastatytą transporto priemonę ir ją nugabenti į KMA. Žmogui, įsėdusiam į priparkuotą transporto priemonę ir užvedus variklį ji automatiškai atsiparkuotų.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų ženkliai sumažintos bereikalingos žaidėjų išlaido norint atstatyti transportą bei sutaupytas laikas vykstant jo pasiimti iki tr.pr. salono.

 

 

Didesnio mąsto pasiūlymai

 

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sukurti mechanikams papildomos veiklos suteikiant jiems galimybę restauruoti naudotas transporto priemonės dalis - kaip žinome, sprogusią transporto priemonę kiekvienas žaidėjas gali sutvarkyti pas mechanikus, siūlau, jog nuo kiekvienos darbuotojo sutvarkytos tr. Priemonės liktų viena naudotų dalių dėžė, kurią, darbo garaže arba kitame sukurtame pastate mechanikai galėtų restauruoti ir tokiu būdu užsidirbti papildomai. Pats restauravimas būtų panašus į duonos kepimą ūkininkų darbe ar pan. Tik logiška, tešlos minkymas ir kepimas būtų pakeisti į kitokius veiksmus ( tekinimas, smėliavimas, dažymas ir pan.)
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairinta veikla mechanikų frakcijai, galimybė darbuotojams laiką praleisti produktyviau, unikaliau bei pelningiau tuo atveju, jeigu nėra iškvietimų iš žaidėjų.


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pridėti galimybę už kreditus pirkti grotuvą, kurį žaidėjas, su mechanikų pagalba galėtų įmontuoti į savo automobilį taip įgaudamas galimybę įjungti savo norimą muziką iš YouTube platformos, o leidžiama muzika būtų girdima aplink esantiems žaidėjams. Panašus pasiūlymas buvo įgyvendintas kitame projekte, tačiau jis jau yra uždarytas bei pati idėja buvo realizuota kitaip ir nesusijusi su automobiliais.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Įvairesnė, unikalesnė veikla žaidėjams, galimybė susibūrimų metu leisti vienodą muziką, kuri būtų girdima visam būriui žaidėjų.


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Suteikti galimybę žaidėjams pas mechanikus į savo automobilį / motociklą įmontuoti signalizaciją. Signalizacijos kaina: 10 procentų automobilio vertės salone / turguje.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Aprašyta vienu pasiūlymų žemiau.


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tuo atveju, jeigu bus įgyvendintas viršuje parašytas pasiūlymas, gaujos nariams suteikti galimybę gaminti įrankius, kurie būtų skirti įsilaužti į automobilį, kuris neturi signalizacijos. Pagamintus įrankius, už didelį užmokestį gaujos galėtų pardavinėti visiems serverio žaidėjams, o juos įsigijus, žmogus galėtų įsilaužti į bent kurią nuosavą transporto priemonę, kurioje nėra įmontuota signalizacija. Galimybės įsilaužti santykis būtų 1:1, 50 procentų tikimybė, kad įrankiai suluš ir įsilaužimas nepavyks bei 50 procentų tikimybė, kad vagystė bus sėkminga. Antruoju atveju, žaidėjas, įsilaužęs į tr.pr. galėtų ją pavogti bei nugabenti į tam tikrą sukurtą garažą, kuriame galėtų parduoti transporto priemonę už 5 procentus jos vertės salone / turguje (procentai maži, jog nenukentėtų ekonomika), tai padarius, pavogto automobilio / motociklo savininkui tektų atstatyti savo transporto priemonę, nes kito būdo ją susigrąžinti nėra. Jeigu transportas turi įmontuotą signalizaciją - į jį įsilaužti neįmanoma. Įsilaužus į transporto priemonę, apie tai būtų pranešta į policijos departamento raciją (Miesto kameros užfiksavo nusikalstamą veiklą, ją vykdo Vardas_Pavardė, suraskite ir nubauskite jį). Nesvarbu, ar įrankiai sulūžo, ar vagystė pavyko, policijos departamento darbuotojai vis tiek gautų pranešimą apie nelegalią veiklą. 
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Unikali ir papildoma veikla žaidėjams, kuri suteikia galimybę paįvairinti rutiną bei sąlyginai užsidirbti priklausomai nuo transporto priemonės klasės, taip pat papildoma veikla Policijos Departamento darbuotojams bei mechanikams. ekonomikos gerinimas imant didelį užmokestį už signalizacijos montavimą.


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau iš visų pateiktų pasiūlymų, šis sulauks daugiausiai diskusijų bei nepasitenkinimo iš teisėsaugos pusės, tačiau siūlau apriboti komandą /sekti (ar kokią jie beturi PD, kuri leidžia matyti konkrečią bėglio poziciją). Apribojimai - komanda /sekti veiktų tik tuomet, jeigu žaidėjas turi gaudomumo lygį (nesvarbu koks jis) arba tuo atveju, jeigu jis bėga su darbine transporto priemone (kadangi jose būtų įmontuota "įsivaizduojama" sekimo  įranga.) Jeigu žaidėjas neturi gaudomumo lygio ir nuo PD bėga naudodamas nuosavą transportą, jo sekti su komanda /sekti - būtų neįmanoma, tačiau tam yra viena išimtis, Policijos Departamentas tokiems atvejams turėtų papildomą komandą - /tsekti, jos paskirtis yra susekti žaidėjo telefoną, jeigu žaidėjas per pastąrasias 10 minučių naudojosi telefonu ir jo neišjungė, komandos pagalba departamento darbuotojas galėtų sužinoti APYTIKSLĘ žaidėjo poziciją (rajoną, kuriame jis pasinaudojo telefonu). Jeigu žaidėjas bėga su darbine transporto priemone, norint ją sekti, reikėtų parašyta dar vieną naują komandą /vnr [tr.pr numeris], joje reikėtų įvesti transporto priemonės, su kuria bėgama, valstybinius numerius, kurie sistemai leistų suvogti kurią darbinę tr.pr. reikia sekti.

Rezeziume: /sekti komanda veikia jeigu:

  • Žaidėjas turi gaudomumo lygį.
  • Žaidėjas bėga su darbine transporto priemone (panaudojama komanda /vnr [transporto valstybiniai numeriai]

/sekti komanda neveikia jeigu:

  • Žaidėjas bėga su nuosava transporto priemone ir neturi gaudomumo lygio.

– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų galimybė ir prasmė bėgti nuo Policijos darbuotojų, kadangi dabar to padaryti neįmanoma, kadangi darbuotojas visą bėgimo laikotarpį žino tikslią bėglio poziciją bei važiavimo kryptį, ko pasekoje bėgliui nelieka jokios galimybės išvengti bausmės, o pareigūnams praktiškai nereikia jokių pastangų gaudant nusikaltėlį, kadangi net jei žaidėjas ir yra kitame miesto gale, pareigūnas vis tiek žino jo tikslią poziciją.
 

Redaguota Gruzinas_Tortilla
Pakoreguotas temos pavadinimas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
23 valandas prieš , Jizzy_Black rašė:

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau iš visų pateiktų pasiūlymų, šis sulauks daugiausiai diskusijų bei nepasitenkinimo iš teisėsaugos pusės, tačiau siūlau apriboti komandą /sekti (ar kokią jie beturi PD, kuri leidžia matyti konkrečią bėglio poziciją). Apribojimai - komanda /sekti veiktų tik tuomet, jeigu žaidėjas turi gaudomumo lygį (nesvarbu koks jis) arba tuo atveju, jeigu jis bėga su darbine transporto priemone (kadangi jose būtų įmontuota "įsivaizduojama" sekimo  įranga.) Jeigu žaidėjas neturi gaudomumo lygio ir nuo PD bėga naudodamas nuosavą transportą, jo sekti su komanda /sekti - būtų neįmanoma, tačiau tam yra viena išimtis, Policijos Departamentas tokiems atvejams turėtų papildomą komandą - /tsekti, jos paskirtis yra susekti žaidėjo telefoną, jeigu žaidėjas per pastąrasias 10 minučių naudojosi telefonu ir jo neišjungė, komandos pagalba departamento darbuotojas galėtų sužinoti APYTIKSLĘ žaidėjo poziciją (rajoną, kuriame jis pasinaudojo telefonu). Jeigu žaidėjas bėga su darbine transporto priemone, norint ją sekti, reikėtų parašyta dar vieną naują komandą /vnr [tr.pr numeris], joje reikėtų įvesti transporto priemonės, su kuria bėgama, valstybinius numerius, kurie sistemai leistų suvogti kurią darbinę tr.pr. reikia sekti.

Rezeziume: /sekti komanda veikia jeigu:

  • Žaidėjas turi gaudomumo lygį.
  • Žaidėjas bėga su darbine transporto priemone (panaudojama komanda /vnr [transporto valstybiniai numeriai]

/sekti komanda neveikia jeigu:

  • Žaidėjas bėga su nuosava transporto priemone ir neturi gaudomumo lygio.

– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų galimybė ir prasmė bėgti nuo Policijos darbuotojų, kadangi dabar to padaryti neįmanoma, kadangi darbuotojas visą bėgimo laikotarpį žino tikslią bėglio poziciją bei važiavimo kryptį, ko pasekoje bėgliui nelieka jokios galimybės išvengti bausmės, o pareigūnams praktiškai nereikia jokių pastangų gaudant nusikaltėlį, kadangi net jei žaidėjas ir yra kitame miesto gale, pareigūnas vis tiek žino jo tikslią poziciją.

Prieš nereik, čia GRP stilius serveris o ne RPG ar RP serveris, būna kaip lieka

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
58 minutes prieš, Zaher Kukulis rašė:

Prieš nereik, čia GRP stilius serveris o ne RPG ar RP serveris, būna kaip lieka

Tie GRP ir RP žanrų palyginimai čia visiškai ne į temą, kai apsilankysi nors kartą hard rp užsienio servery, suprasi, kad šitas pasiūlymas yra toli gražu nuo to, kokia sistema yra RolePlay, but ok, rpg taip pat apskritai nėra jokių sekimo alternatyvų, tik PD profesionalumas ir įgūdžiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.