Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mister_Pukis praso paramos

Mister_Pukis

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mister_Pukis
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2021-06-15
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: tik sendiena susikuriau db zaidziu apie 9, 10 valandu.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:Draugas papasakojo Lukas_Bullet apie jusu serveri parode video tai is karto labai patiko norejosi ismeginti ir taip uzkabino.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Tiesiog uzkniso ta pati rutina ten prisijungi dafiga vaiku ir nervuoja su savo cytais ir nesamonemis, prazaidziau ten 5 metus tai tikrai norisi ka nors naujo ir kitur ismeginti.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Kaip kuriosia vietosia nieko nesakau tikrai buvo sunkoka suprasti nes vis tiek naujas serveris naujos taisykles tai pora kartu prasiskaitai ir is karto buna geriau suprasti.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Visosia be pakvietimo bet labiausia tai Medkirciai ir Ukininkai idomiausi buvo o taip del pilningumo neziuriu.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: nelabai sudetinga /gps ir susirandi.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip nes pirma karta cia esu tai tikrai jis man naudingas yra.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: ne nebuvau.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Taip tikrai uztenka sociai kur galima isinuomuoti dvirati.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Ne nenaudojau dar kol kas.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Zaidejai tikrai aktyviai dirba ir ima iskvietimus net nuostabu ziureti.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Zinoma pakankamas ir aiskiai galima suprasti apie ka aiskina.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Galima sakyti nieko nekeisti nes tikrai nuostabus serveris daug graziu vaizdu net gi idomu zaisti serverija, butu labai gerai, kad ko daugiau ateitu i serveri zaideju pasidziaugti ir gerai praleisti laika.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.