Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.01.26 visose vietose
-
Peikiu PD pavaduotoją
Minus_Lixon ir 6 kiti sureagavo į Fedia_Damnas už temą
Gerai, prisitatau nežinantiems, esu Fedia_Damnas. Supažindinsiu visu pirma mūsų keistai įdomu ir savotišką PD pavaduotoją su taisyklėmis: Kiekvienas darbuotojas privalo pateikti įrodymus, trumpai ir aiškiai paaiškinau tikiuosi? Dabar pradėkim: Apsižiūrėkit papeikimų skiltį: http://greenside.lt/index.php?/topic/490-policija-darbuotoj%C5%B3-papeikimaipagyrimai /ar matote bent viena nuotrauką į papeikimus? Aš ne, tik „Man darbuotojas, paaškino, darbuotojas išdėste, tokią ir tokią situaciją“ agirdi pacanas, aš irgi ten šioks toks „projekto savininkas“. Patikėjot? Aš ne... Mano sitaucija: Me7 taškai -
Prisistatau Seba_Rusakov
Kgb_Agentas ir 4 kiti sureagavo į Seba_Rusakov už temą
Jūsų vardas - Seba Rusakov Kiek jums metų - 16 (1999.01.20) Jūsų nuotrauka - http://www.part.lt/perziura/c2092cda14d5a0299081f2a21f285073136.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki, net nežinau nuo kuo čia pradėjus net negalių išsivaizduoti kas jus domintu. dažniausiai užduodami klausimai būna tokie iš kur esi, kiek tau metų, kuo užsiimineji, ką veiki laisvalaikiu, ir paskutinis butu kaip pradėjai žaisti sa-mp ir t.t Tai man yra šešiolika metų esu iš Vlniaus , užsiiminėju StreetWorkout'u , laisvalaikių dažniausiai būnu su draugais mėgstu išgerti , įtraukti saldų mari5 taškai -
[ŪKININKAI] Naujas darbas, nauja įvairovė, nauja veikla darbams
Justas_Ferrari ir 2 kiti sureagavo į Mim_Whisper už temą
-----------[.]----------- Naujas darbas [ŪKININKAI]. + [Nauja veikla fūristams, gamyklos darbininkams] + Darbas galėtu būti be pakvietimo. Kaip viskas vyktu?: Darbo tikslas būtu auginti javus, daržoves, vaisius ir t.t...Galima būtu arti laukus su tam tikru transportu, sėti įvairius vaisius,daržoves.Taipogi fūristai turėtu ūkininkams pristatyti sėklų, javų ir pnš... .(Pavyzdžiui paimam pomidorus) Viską apsėjas turėtum palaukti keleta minučiu kol viskas užaugs ir viską nuarti. [JAVAI GALĖTU BŪTI NAUDOJAMI PICOS PADUI] Tuomet viską turi surinkti ir nunešti iki tam tikros TR.p3 taškai -
BleuMenN'o Garažas
Ignas Bandito ir 2 kiti sureagavo į Frankie'C'M' už temą
Sveiki visi, taigi atidarau aš savo garažą į kurį bus keliami mano darbai, bus papildoma galbūt ne kiekvieną dieną, bet stengsiuosi kuo dažniau papildyti. ;] Šiuo metu dar priklausau ir Lowd Crew ir esu vienas iš šios mašinų mylėtojų grupės savininkas. Taigi ir pora foto tuo pačiu kad pažiūrėtumėte kaip atrodo mano darytos modifikacijos. ;] See yah ;]3 taškai -
Tony avatarai.
White_Shadow ir 2 kiti sureagavo į Green_Tony už temą
Sveiki draugai, atėjau į projektą ir iš karto noriu pradėti buti naudingas. Taigi specialiai šitam projektui pakūriau kelis gražiūs avatarus. Jeigu avatarai sulauks didelio demesio kas 5 like darysiu update. Tematikas galitė siūlyti komentaruose o štai ir darbai >< Criminal.`` http://imgur.com/a/nyQsF3 taškai -
GreenSide parašiuks
Swed_Bank ir 2 kiti sureagavo į Misha_Morozov už temą
Sveiki, taigi sukūriau keletą parašiukų, kai kurie dar nebaigti. V1 V2.3 taškai -
Peikiu PD pavaduotoją
Jack Montecarlo ir 2 kiti sureagavo į Tadas_Bass už temą
Va tu esi graudžiausias šioj situacijoj , visu pirma, nevykeli kaip matai jis nusižengė, aš matau visą padėti serveryje , ir žinau kas darosi, jis rašė papeikimą už kurį tikrai turi būti nubaustas o tau muilo gal nupirkt kad geriau eitu :3 taškai -
Peikiu PD pavaduotoją
Anthony_White ir 2 kiti sureagavo į Tadas_Bass už temą
Išvis galiu pasakyti apie Policijos komandą tiek.. ten karočia jie važiuoja kita kelio puse nei jiems reikia, jie į tave įsitrenke ir tau primeta star už non-rp , visi ten ereliai ką nori tą daro, jai esi Pavadautojas ar ten direktorius tai rūpinkis komanda, o ne šūdą malkit, aš žinojau jog čia su pd bus daug vargo , tad. BAUSTI3 taškai -
Originalūs GTA SA failai
Pijus_Cortez ir kitas sureagavo į Vytas_Desert už temą
Sveiki, užsimodinote mašinos, skin, dangaus ir kitus modus, bet jis jums nepatinka ? Tuomet čia rasite originalius(backup) failus. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti 11. Originalūs ratai. Atsisiųsti 12. Originalus particle.2 taškai -
Peikiamas PD pavaduotojas.
Frankis_Buggatiz ir kitas sureagavo į Rokis_Roxas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rokis_Roxas 2. Nusižengusiojo pavaduotojo Vardas_Pavardė : White_Shadow 3. Už ką peikiate šį darbuotoją? : Pavaduotojas išsuka savo darbuotojus, atmetė papeikimą, nors jis turėjo būti priimtas, kadangi darbuotojas nepateikė įrodymų, kad ir atleidžiam už tą non-rp, o kur tas bėgimas? 4. Įrodymai (Foto/Video) būtini :2 taškai -
[PASIŪLYMAS] Bagažinė.
Lukas_Markeris ir kitas sureagavo į Matas_Vasiili už temą
Siūlau padaryti taip, jog eitų į mašiną įsidėti 1 rūšies ginklą, kokį 1000kulkų, ir 1 rūšies narkotikų, apie 300. Komandos manau nereiktų tiesiog /transportas ir ten atsirastu atidaryti/uzdaryti bagazine, o pasiimti arba padėti irgi su /transportas arba jau kita kokia komanda.2 taškai -
Gamyklos darbai.
Marko_Escobar ir kitas sureagavo į Domass_Delisted už temą
Darbas gamyklos sandelyje Pradėsime nuo to kur surasti pačią gamykta tai: /gps > Darbai nereikalaujantys pakvietimo > Gamyklos darbai Tai padare minimepe išvysite raudoną kvardračiuką iki kurio turėsite atvykti ten susiraskite štai šį iėjima: Vidui rasite 3 patalpas ir 1 informacini puckup'a. 1 patalpa: Darbas prie konvejerių (nuo 0 gamyklos taškų) 2 patalpa: Darbas dėžių nešiojimo patalpoje (nuo 100 gamyklos taškų) 3 patalpa: Darbas su autokaru (nuo 150 gamyklos taškų) Darbas prie konvejerių: Įėje į konvejerių patalpa išvysite 3 konvejerius su dėžėm prie kuriu random2 taškai -
Tony_Walters ir kitas sureagavo į Wayne_Hoisington už temą
Sveiki norėčiau pasidalinti Avatarais.2 taškai -
2 taškai
-
Pasiūlymas gaujoms
Tomy_Morello ir kitas sureagavo į Tadas_Bass už temą
Sveiki visi taigi kadangi esu Svolačiai gaujos co leader ir matau jog tikrai labai daug ko reikia dar joms.. 1 manau reikia taip jog truputi mažiau kainuotų slotų pirkimas ne 100 krd o bent 50 .. nes labai brangiai išeina 2 Padaryti jog kai gaujos narys iš sandėlio paima gun/ nark jog rodytų co leader bei lyderiui kas ko kiek paimė , nes dabar yra nesąmonė. kai gali psaiimti iškart viską ir nematom kas tokius dalykus daro. 3 Padaryti jog ne tik lyderis galėtų rašyti visiems, o ir co leader, nes dabar jai nėra lyderio co leaderiai negali skelbti naudingos informacijos žaidėjams KA2 taškai -
Peikiamas PD pavaduotojas
Matt_Outside ir kitas sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Tie beviltiški papeikimai.. Nu ir ką tu pasieksi ties šituo papeikimu ? Nieko, nebent serverio žaidėjų nemalonę, kitaip tariant būsi ,,*cenzūra*".2 taškai -
SAMP BMX
Jim_Morrison ir kitas sureagavo į Matt_Outside už temą
Gražus viedo bei tricks , šiaip aš ir moku su BMX tricks ir t.t2 taškai -
2 taškai
-
Ryan Collins repas A.K.A Punto_Blanco
Toske ir kitas sureagavo į Ryan_Collins už temą
Visi Like sita posta Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston2 taškai -
Serverio perspektyvos mano akimis
Gordon_Specter sureagavo į Martynas už temą
Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio1 taškas -
[BLOGAS] Karpio pirmasis blogas.
Tomas_Puzs sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Yo, skilties trumpame aprašyme rašoma, kad šį skiltis yra skirta pasipasakojimui plačiau apie save, bet blogus aš suprantu kiek kitaip, tai yra internetinis dienoraštis. Na, taip čia galbūt aš esu niekam nežinomas, skaitant toliau galėsite šiek tiek paskaityti apie mane, nes pabandysiu jums apie save papasakoti, bei eisime prie pirmosios blogo temos. Šis „blogas“ gali atrodyti kiek trumpokas, o galbūt kiek ilgokas, bet aš tikiuosi, kad atsiras nors vienas žmogutis kuris perskaitys viską. Apie mane Taigi kaip ir minėjau trumpoje įžangoje, kad pristatysiu save trumpai, nuotraukos dar nekel1 taškas -
Manny G galerija.
Lukas_Markeris sureagavo į Jonis_Marerro už temą
https://www.youtube.com/watch?v=LhRQvft3uAI https://www.youtube.com/watch?v=5gS_BCo9_6g https://www.youtube.com/watch?v=6q5B4jDTRNE ~ bus redaguojama su laiku1 taškas -
http://ifreak19.deviantart.com/gallery/ Mokinuos kiekviena dieną , dirbu kažką kiekvieną dieną ir meginu kažko naujo , jei turi kažkokių įdėjų parašykit , mėginsiu padaryti.1 taškas
-
LV hotel room.
White_Marlboro sureagavo į Mantvis_Daedo už temą
LV hotel room. Komentuokite, vertinkite. VIDEO1 taškas -
Ethen'Rod/ Migration Departament
Mim_Whisper sureagavo į Ethen'Rodriquez už temą
Labas vakaras visiems. Prieš keletą minutėlių baigiau daryti darbą, iškart aš jau žinojau, kad darysiu "MIGRATION DEPARTAMENT" išvertus reiškia Migracijos Departamentas. Mapp'e užrašų nedėjau nes jų nemokų. Darbą dariau apie 2-3 valandas, ilgokai užtrukau su langų tekstura. Nes nežinojau kaip kur atrodys. Rezultatas: http://imgur.com/a/HM3wR#srHKDZa1 taškas -
Ethen'Rod/ Dormitory
eБондас sureagavo į Ethen'Rodriquez už temą
Labas vakaras visi. Prieš 1 valandą baigiau Palomino Creek mieste daryti bendrabučius. Rezultatas:1 taškas -
Peikiu
Orestas_Nfs sureagavo į Mark_Wayne už temą
Nemačiau jokios anketos, todėl kaip suprantu išsilieti galima be jokių suvaržymų. Kažkaip pirmaisiais direktoriais esu nusivylęs, apžiūrėjau jų poelgius serveryje, bendravimą forume, jų atrankų būdus ir neįžvelgiu jokios perspektyvos, viliuosi, kad viskas greit pasikeis, serveris stos į vėžias ir visa valdžia bus logiškai suformuota, atitinkanti visus keliamus kriterijus. Na, bet ši tema "nepaverkti", kaip daugelis pasakytų, o "pakaziolinti", kaip daugelis pasakytų Ananasų_Fabrikas - nežinau, ar jis vis dar yra mechanikų pavaduotojas, nes bent jau įrašytas tarp registruotų šioje temoje nė1 taškas -
[PASIULYMAS] Fūristams.
Jery'Corres sureagavo į Mim_Whisper už temą
Sveiki visi, taigi sugalvojau vieną dalyka kuris paivairintu fūristu darbą. Žodžiu, kai žmogus prižvejoja žuvų jisai jas pristato ir parduoda į žuvies supirktuve, tačiau manyčiau jog fūristams atsirastu daugiau veiklos jeigu jie tą žuvį iš žuvies supirktuvės galėtu pasikrauti ir pristatyti į picerija ingridientams, nes picerijoje yra patiekalų kuriems reikia žuvies. Manyčiau ši įdėja unikali bei gana įdomi.1 taškas -
Drift Tadas Bass
Mantas_Project sureagavo į Tadas_Bass už temą
Na ką mačiau čia daug kas kelia savo video kaip moka drift , tai ką sugalvojau ir aš įkelti , žinoma jie yra seniau daryti , dabar įgudžiai geresni Vertinkit :31 taškas -
Idėjos serveriui/Klaidos
Wesley_Johnson sureagavo į John_Juske už temą
Žinau, kad čia rašysit, kad pasikartoją klaidos arba idėjos, bet manau atsiras supratingu asmenu, kuria pritars mano parašytam tekstui. Klaidą Idėja Ką gi kaip ir kiekvienas esantis administratorius pastebėjo, kad padarius pzu ir jeigu žmogus atsijungė miršti. Reiktu ištaisyti šita klaidą. Toliau greičio matuokliai manau visiems nusibodo jie, nebent tiem nenusibodo, kuria turi daug daug tašku... Bet manau tokiu daug nėra. Tai ką gi pagalvojus kodėl nepadarius, kad Fūristai arba Gaujos galėtu pardavinėti nelegalias teisės, manau kyla klausimas kas tai yra? Galiu paprastai pasakyti, visk1 taškas -
Avatarų galerija Merginos Automobiliai Random Smoking Random2 Avatarai bus pildomi. Rašykite į komentarus potemes, kuriomis norėtumėt, kad sukūrčiau avatarus ir galbūt jūs būsite laimingas ir kitą dieną atsiras avatarų jūsų nurodyta tema. Avatarų kiekis bus nuo 10 iki 20 vienetų. Gero naudojimo. P.s. Jeigu norite kokio darbo t.y. avataro, parašo, logo ir pnš. susisiekite su manimi per skype ir galėsime tai aptarti.1 taškas
-
Kelios idėjos reikalingos servui
Robis_Volkov sureagavo į Gedas_Gedaitus už temą
1. Patbulinti adminams komanda /heal kad duotu armora ir 1asmeni kas 30s 2. Patobulinti komanda /medikas kad irgi eitu duoti armora 3. Padaryti 2 narkotiku rūšis pavadinumus pats galvok kad vienas duotu armora kitas hp ir varoti kas 10s 4. Sumažinti laukimo laika /vtvarkyti /gydyti ir pan. 5. Pagal serverio xp didinti kiek i minute uždirbsi (vipams) kas 2k 1euras1 taškas -
Peikiu PD pavaduotoją
White_Shadow sureagavo į Armandis_Green už temą
Vaikai, negavot direktoriaus, tai reikia peikt kažką? Direktorius ir pavaduotojas neturi 100 akių kaip jum atrodo. Kiek aš galiu pasakyti, išmetė jau ne vieną ir ne du darbuotojus. Cry me a river.1 taškas -
Major Faithless kaipgi galiu pamiršti, vienas iš žmonių su kuriais lengva sutarti. Dėkui už pagyras ir sekmės tau šiame projekte.1 taškas
-
Prisistatau Mantas_Project
Kaimo_Tėvas sureagavo į Swed_Bank už temą
Labas Mantai malonu susuipažinti su tavim1 taškas -
White_Shadow sureagavo į Frontas už temą
Krč,pradeda Iziu virst kaip ant rižyno,nepasieksi tu nieko tik blogą reputaciją turėsi1 taškas -
hotas sureagavo į Kyle_Anderson už temą
Aš tiesiog nesuprantu, serverio pradžia jūs turite rodyti iniciatyvą, viesiems žaidėjams bendrauti, susipažinti, o čia žmogus postų pasiilgęs ožina.. PAPEIKIMAS ATMESTAS bus vien dėl to, jog pavaduotojas, bei direktorius pats kuria taisykles ir jų laikosi. Beto karočia, prisijungi tavęs pd laukia, ane iš lempos, nuo vakar stovi ane ? Nejuokinkit.1 taškas -
VANILLA Graphics
Mariuz_Ganja sureagavo į Ignas_Image už temą
Edvin nesuprantu ko tu nori, teksto ant viso avataro man neišeis padaryt, nebent šonu bus ir paprastai baltas fonas? atsiskaitykit kiek negaila :31 taškas -
SAMP BMX
Jim_Morrison sureagavo į Matt_Outside už temą
O taip galėsim P.S senai jau su bmxais trickius darai ? aš apie 1 metą1 taškas -
Samp 2015 HD visas užmodintas į keltas linkas
Tomas_Puzs sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Zaidziant pati gta viskas tvarkoje, sampe viskas buginasi...1 taškas -
Green/Side.LT - Futbolo viktoriną .
Radamel Falcao išnuomotas "Raudoniesiems Velniams"1 taškas -
Ethen'Rod/ Dormitory
Dėkui, dėl išvytimo tai spręsti tik Rokui/Aivarui. Kaip kam, dėkui.1 taškas -
Ethen'Rod/ Dormitory
Dėkui, čia nuotrauką tokia tamsesnę tai nemanau, numanote kokia ten tekstura. Dėkui, čia nuotrauka tamsesnę tai nesimato tikrosios teksturos. Dėkui dar kart, žiūrėsim kiek čia tobulėsiu. Dėkui, gal ir užmes aky Rokas/Aivaras. Dėkui, nu čia nuspręs savininkai. Dėkui. Dėkui, taip tu teisus, kad ištrynus 2 namus atsirastu daug būtų. Dėkui, balkoną padariau tik du tarp namo tokį kaip bendra, o stogas galbūt kaip kam nepatinka dėl apkrovimo. Dėkui, truputį įdėta. Dėkui, kaip kam vieniem taip kitiem dar kitaip. Dėkui bandysiu kurti toliau. Dėkui,1 taškas -
Prisistatau Dvl_Gang
Matt_Outside sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Sveikas Dvl . Malonu su tavimi susipažinti , sekmės jums čia su gaujomis .1 taškas -
Jaska_Gang sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Labas, labas, labas. Sugalvojau pagaminti avatarų ir manau gaminsiu juos kas kažkiek teigiamų paspaudimų Temas galite siūlyti ir patys. #1: http://imgur.com/a/T96Es1 taškas -
Ar GS žaidžia Dayz?
Karolis_Fernux sureagavo į Deividas už temą
Žaidžiu DayZ, išties įdomus, įtraukiantis žaidimas, ypač kai pagauni kokį rusą, pašauni koją ir jis ten stūgauja, bandage me, tu pasakai maždaug ,, im amerikanski i can help '' ir jis ten pradeda rėkaut s*ka ; b*et ; dal**job ir panašiai .1 taškas -
M/Dzonson | Avatarai
Terry_Snow sureagavo į Modestas_Wolf už temą
Ahhh.. Labai jau mažai avatarų žinok, vertėtų biški pasistengti viruk sekmės kita kartą1 taškas -
Filmų rekomendacijos.
Joe_Alessund sureagavo į Jason_Morrello už temą
>> "Gone girl", vienas iš šviežesnių ir geresnių kuriuos pastaruoju metu žiūrėjau.1 taškas -
GREENSIDE.FM
Joe_Alessund sureagavo į Jason_Morrello už temą
Prieš, bent jau kolkas tikrai ne. Neaišku kiek serveryje žais žmonių, tokie dalykai kuriami praėjus tam tikram laiko tarpui, kai bus žinoma ar sulauks nors kiek klausytojų tas radijas.1 taškas