Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.01.26 visose vietose

1. Gerai, prisitatau nežinantiems, esu Fedia_Damnas. Supažindinsiu visu pirma mūsų keistai įdomu ir savotišką PD pavaduotoją su taisyklėmis: Kiekvienas darbuotojas privalo pateikti įrodymus, trumpai ir aiškiai paaiškinau tikiuosi? Dabar pradėkim: Apsižiūrėkit papeikimų skiltį: http://greenside.lt/index.php?/topic/490-policija-darbuotoj%C5%B3-papeikimaipagyrimai /ar matote bent viena nuotrauką į papeikimus? Aš ne, tik „Man darbuotojas, paaškino, darbuotojas išdėste, tokią ir tokią situaciją“ agirdi pacanas, aš irgi ten šioks toks „projekto savininkas“. Patikėjot? Aš ne... Mano sitaucija: Me
    7 taškai
  2. Jūsų vardas - Seba Rusakov Kiek jums metų - 16 (1999.01.20) Jūsų nuotrauka - http://www.part.lt/perziura/c2092cda14d5a0299081f2a21f285073136.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki, net nežinau nuo kuo čia pradėjus net negalių išsivaizduoti kas jus domintu. dažniausiai užduodami klausimai būna tokie iš kur esi, kiek tau metų, kuo užsiimineji, ką veiki laisvalaikiu, ir paskutinis butu kaip pradėjai žaisti sa-mp ir t.t Tai man yra šešiolika metų esu iš Vlniaus , užsiiminėju StreetWorkout'u , laisvalaikių dažniausiai būnu su draugais mėgstu išgerti , įtraukti saldų mari
    5 taškai
  3. -----------[.]----------- Naujas darbas [ŪKININKAI]. + [Nauja veikla fūristams, gamyklos darbininkams] + Darbas galėtu būti be pakvietimo. Kaip viskas vyktu?: Darbo tikslas būtu auginti javus, daržoves, vaisius ir t.t...Galima būtu arti laukus su tam tikru transportu, sėti įvairius vaisius,daržoves.Taipogi fūristai turėtu ūkininkams pristatyti sėklų, javų ir pnš... .(Pavyzdžiui paimam pomidorus) Viską apsėjas turėtum palaukti keleta minučiu kol viskas užaugs ir viską nuarti. [JAVAI GALĖTU BŪTI NAUDOJAMI PICOS PADUI] Tuomet viską turi surinkti ir nunešti iki tam tikros TR.p
    3 taškai
  4. Sveiki visi, taigi atidarau aš savo garažą į kurį bus keliami mano darbai, bus papildoma galbūt ne kiekvieną dieną, bet stengsiuosi kuo dažniau papildyti. ;] Šiuo metu dar priklausau ir Lowd Crew ir esu vienas iš šios mašinų mylėtojų grupės savininkas. Taigi ir pora foto tuo pačiu kad pažiūrėtumėte kaip atrodo mano darytos modifikacijos. ;] See yah ;]
    3 taškai
  5. Green_Tony

Tony avatarai.

Sveiki draugai, atėjau į projektą ir iš karto noriu pradėti buti naudingas. Taigi specialiai šitam projektui pakūriau kelis gražiūs avatarus. Jeigu avatarai sulauks didelio demesio kas 5 like darysiu update. Tematikas galitė siūlyti komentaruose o štai ir darbai >< Criminal.`` http://imgur.com/a/nyQsF
    3 taškai
  6. Sveiki, taigi sukūriau keletą parašiukų, kai kurie dar nebaigti. V1 V2.
    3 taškai
  7. Va tu esi graudžiausias šioj situacijoj , visu pirma, nevykeli kaip matai jis nusižengė, aš matau visą padėti serveryje , ir žinau kas darosi, jis rašė papeikimą už kurį tikrai turi būti nubaustas o tau muilo gal nupirkt kad geriau eitu :
    3 taškai
  8. Išvis galiu pasakyti apie Policijos komandą tiek.. ten karočia jie važiuoja kita kelio puse nei jiems reikia, jie į tave įsitrenke ir tau primeta star už non-rp , visi ten ereliai ką nori tą daro, jai esi Pavadautojas ar ten direktorius tai rūpinkis komanda, o ne šūdą malkit, aš žinojau jog čia su pd bus daug vargo , tad. BAUSTI
    3 taškai
  9. Sveiki, užsimodinote mašinos, skin, dangaus ir kitus modus, bet jis jums nepatinka ? Tuomet čia rasite originalius(backup) failus. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti 11. Originalūs ratai. Atsisiųsti 12. Originalus particle.
    2 taškai
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rokis_Roxas 2. Nusižengusiojo pavaduotojo Vardas_Pavardė : White_Shadow 3. Už ką peikiate šį darbuotoją? : Pavaduotojas išsuka savo darbuotojus, atmetė papeikimą, nors jis turėjo būti priimtas, kadangi darbuotojas nepateikė įrodymų, kad ir atleidžiam už tą non-rp, o kur tas bėgimas? 4. Įrodymai (Foto/Video) būtini :
    2 taškai
  11. Siūlau padaryti taip, jog eitų į mašiną įsidėti 1 rūšies ginklą, kokį 1000kulkų, ir 1 rūšies narkotikų, apie 300. Komandos manau nereiktų tiesiog /transportas ir ten atsirastu atidaryti/uzdaryti bagazine, o pasiimti arba padėti irgi su /transportas arba jau kita kokia komanda.
    2 taškai
  12. Darbas gamyklos sandelyje Pradėsime nuo to kur surasti pačią gamykta tai: /gps > Darbai nereikalaujantys pakvietimo > Gamyklos darbai Tai padare minimepe išvysite raudoną kvardračiuką iki kurio turėsite atvykti ten susiraskite štai šį iėjima: Vidui rasite 3 patalpas ir 1 informacini puckup'a. 1 patalpa: Darbas prie konvejerių (nuo 0 gamyklos taškų) 2 patalpa: Darbas dėžių nešiojimo patalpoje (nuo 100 gamyklos taškų) 3 patalpa: Darbas su autokaru (nuo 150 gamyklos taškų) Darbas prie konvejerių: Įėje į konvejerių patalpa išvysite 3 konvejerius su dėžėm prie kuriu random
    2 taškai
  13. Wayne_Hoisington

Sveiki norėčiau pasidalinti Avatarais.
    2 taškai
  14. Rin

Rin gallery

Outadated.
    2 taškai
  15. Sveiki visi taigi kadangi esu Svolačiai gaujos co leader ir matau jog tikrai labai daug ko reikia dar joms.. 1 manau reikia taip jog truputi mažiau kainuotų slotų pirkimas ne 100 krd o bent 50 .. nes labai brangiai išeina 2 Padaryti jog kai gaujos narys iš sandėlio paima gun/ nark jog rodytų co leader bei lyderiui kas ko kiek paimė , nes dabar yra nesąmonė. kai gali psaiimti iškart viską ir nematom kas tokius dalykus daro. 3 Padaryti jog ne tik lyderis galėtų rašyti visiems, o ir co leader, nes dabar jai nėra lyderio co leaderiai negali skelbti naudingos informacijos žaidėjams KA
    2 taškai
  16. Tie beviltiški papeikimai.. Nu ir ką tu pasieksi ties šituo papeikimu ? Nieko, nebent serverio žaidėjų nemalonę, kitaip tariant būsi ,,*cenzūra*".
    2 taškai
  17. Matt_Outside

SAMP BMX

Gražus viedo bei tricks , šiaip aš ir moku su BMX tricks ir t.t
    2 taškai
  18. Ignas_Image

VANILLA Graphics

Atsiskaityk:
    2 taškai
  19. Visi Like sita posta Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston
    2 taškai
  20. Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio
    1 taškas
  21. Yo, skilties trumpame aprašyme rašoma, kad šį skiltis yra skirta pasipasakojimui plačiau apie save, bet blogus aš suprantu kiek kitaip, tai yra internetinis dienoraštis. Na, taip čia galbūt aš esu niekam nežinomas, skaitant toliau galėsite šiek tiek paskaityti apie mane, nes pabandysiu jums apie save papasakoti, bei eisime prie pirmosios blogo temos. Šis „blogas“ gali atrodyti kiek trumpokas, o galbūt kiek ilgokas, bet aš tikiuosi, kad atsiras nors vienas žmogutis kuris perskaitys viską. Apie mane Taigi kaip ir minėjau trumpoje įžangoje, kad pristatysiu save trumpai, nuotraukos dar nekel
    1 taškas
  22. https://www.youtube.com/watch?v=LhRQvft3uAI https://www.youtube.com/watch?v=5gS_BCo9_6g https://www.youtube.com/watch?v=6q5B4jDTRNE ~ bus redaguojama su laiku
    1 taškas
  23. Erne_Vtyy

Erne_Vtyy galerija

http://ifreak19.deviantart.com/gallery/ Mokinuos kiekviena dieną , dirbu kažką kiekvieną dieną ir meginu kažko naujo , jei turi kažkokių įdėjų parašykit , mėginsiu padaryti.
    1 taškas
  24. LV hotel room. Komentuokite, vertinkite. VIDEO
    1 taškas
  25. Labas vakaras visiems. Prieš keletą minutėlių baigiau daryti darbą, iškart aš jau žinojau, kad darysiu "MIGRATION DEPARTAMENT" išvertus reiškia Migracijos Departamentas. Mapp'e užrašų nedėjau nes jų nemokų. Darbą dariau apie 2-3 valandas, ilgokai užtrukau su langų tekstura. Nes nežinojau kaip kur atrodys. Rezultatas: http://imgur.com/a/HM3wR#srHKDZa
    1 taškas
  26. Labas vakaras visi. Prieš 1 valandą baigiau Palomino Creek mieste daryti bendrabučius. Rezultatas:
    1 taškas
  27. Mark_Wayne

Peikiu

Nemačiau jokios anketos, todėl kaip suprantu išsilieti galima be jokių suvaržymų. Kažkaip pirmaisiais direktoriais esu nusivylęs, apžiūrėjau jų poelgius serveryje, bendravimą forume, jų atrankų būdus ir neįžvelgiu jokios perspektyvos, viliuosi, kad viskas greit pasikeis, serveris stos į vėžias ir visa valdžia bus logiškai suformuota, atitinkanti visus keliamus kriterijus. Na, bet ši tema "nepaverkti", kaip daugelis pasakytų, o "pakaziolinti", kaip daugelis pasakytų Ananasų_Fabrikas - nežinau, ar jis vis dar yra mechanikų pavaduotojas, nes bent jau įrašytas tarp registruotų šioje temoje nė
    1 taškas
  28. Sveiki visi, taigi sugalvojau vieną dalyka kuris paivairintu fūristu darbą. Žodžiu, kai žmogus prižvejoja žuvų jisai jas pristato ir parduoda į žuvies supirktuve, tačiau manyčiau jog fūristams atsirastu daugiau veiklos jeigu jie tą žuvį iš žuvies supirktuvės galėtu pasikrauti ir pristatyti į picerija ingridientams, nes picerijoje yra patiekalų kuriems reikia žuvies. Manyčiau ši įdėja unikali bei gana įdomi.
    1 taškas
  29. Na ką mačiau čia daug kas kelia savo video kaip moka drift , tai ką sugalvojau ir aš įkelti , žinoma jie yra seniau daryti , dabar įgudžiai geresni Vertinkit :3
    1 taškas
  30. Žinau, kad čia rašysit, kad pasikartoją klaidos arba idėjos, bet manau atsiras supratingu asmenu, kuria pritars mano parašytam tekstui. ​Klaidą Idėja Ką gi kaip ir kiekvienas esantis administratorius pastebėjo, kad padarius pzu ir jeigu žmogus atsijungė miršti. Reiktu ištaisyti šita klaidą. Toliau greičio matuokliai manau visiems nusibodo jie, nebent tiem nenusibodo, kuria turi daug daug tašku... Bet manau tokiu daug nėra. Tai ką gi pagalvojus kodėl nepadarius, kad Fūristai arba Gaujos galėtu pardavinėti nelegalias teisės, manau kyla klausimas kas tai yra? Galiu paprastai pasakyti, visk
    1 taškas
  31. Rin

Lil' bit old avatars.

Avatarų galerija Merginos Automobiliai Random Smoking Random2 Avatarai bus pildomi. Rašykite į komentarus potemes, kuriomis norėtumėt, kad sukūrčiau avatarus ir galbūt jūs būsite laimingas ir kitą dieną atsiras avatarų jūsų nurodyta tema. Avatarų kiekis bus nuo 10 iki 20 vienetų. Gero naudojimo. P.s. Jeigu norite kokio darbo t.y. avataro, parašo, logo ir pnš. susisiekite su manimi per skype ir galėsime tai aptarti.
    1 taškas
  32. 1. Patbulinti adminams komanda /heal kad duotu armora ir 1asmeni kas 30s 2. Patobulinti komanda /medikas kad irgi eitu duoti armora 3. Padaryti 2 narkotiku rūšis pavadinumus pats galvok kad vienas duotu armora kitas hp ir varoti kas 10s 4. Sumažinti laukimo laika /vtvarkyti /gydyti ir pan. 5. Pagal serverio xp didinti kiek i minute uždirbsi (vipams) kas 2k 1euras
    1 taškas
  33. Vaikai, negavot direktoriaus, tai reikia peikt kažką? Direktorius ir pavaduotojas neturi 100 akių kaip jum atrodo. Kiek aš galiu pasakyti, išmetė jau ne vieną ir ne du darbuotojus. Cry me a river.
    1 taškas
  34. Rin

Rin gallery

Major Faithless kaipgi galiu pamiršti, vienas iš žmonių su kuriais lengva sutarti. Dėkui už pagyras ir sekmės tau šiame projekte.
    1 taškas
  35. Labas Mantai malonu susuipažinti su tavim
    1 taškas
  36. Krč,pradeda Iziu virst kaip ant rižyno,nepasieksi tu nieko tik blogą reputaciją turėsi
    1 taškas
  37. Aš tiesiog nesuprantu, serverio pradžia jūs turite rodyti iniciatyvą, viesiems žaidėjams bendrauti, susipažinti, o čia žmogus postų pasiilgęs ožina.. PAPEIKIMAS ATMESTAS bus vien dėl to, jog pavaduotojas, bei direktorius pats kuria taisykles ir jų laikosi. Beto karočia, prisijungi tavęs pd laukia, ane iš lempos, nuo vakar stovi ane ? Nejuokinkit.
    1 taškas
  38. Edvin nesuprantu ko tu nori, teksto ant viso avataro man neišeis padaryt, nebent šonu bus ir paprastai baltas fonas? atsiskaitykit kiek negaila :3
    1 taškas
  39. Matt_Outside

SAMP BMX

O taip galėsim P.S senai jau su bmxais trickius darai ? aš apie 1 metą
    1 taškas
  40. Zaidziant pati gta viskas tvarkoje, sampe viskas buginasi...
    1 taškas
  41. Radamel Falcao išnuomotas "Raudoniesiems Velniams"
    1 taškas
  42. Dėkui, dėl išvytimo tai spręsti tik Rokui/Aivarui. Kaip kam, dėkui.
    1 taškas
  43. Dėkui, čia nuotrauką tokia tamsesnę tai nemanau, numanote kokia ten tekstura. Dėkui, čia nuotrauka tamsesnę tai nesimato tikrosios teksturos. Dėkui dar kart, žiūrėsim kiek čia tobulėsiu. Dėkui, gal ir užmes aky Rokas/Aivaras. Dėkui, nu čia nuspręs savininkai. Dėkui. Dėkui, taip tu teisus, kad ištrynus 2 namus atsirastu daug būtų. Dėkui, balkoną padariau tik du tarp namo tokį kaip bendra, o stogas galbūt kaip kam nepatinka dėl apkrovimo. Dėkui, truputį įdėta. Dėkui, kaip kam vieniem taip kitiem dar kitaip. Dėkui bandysiu kurti toliau. Dėkui,
    1 taškas
  44. Sveikas Dvl . Malonu su tavimi susipažinti , sekmės jums čia su gaujomis .
    1 taškas
  45. Labas, labas, labas. Sugalvojau pagaminti avatarų ir manau gaminsiu juos kas kažkiek teigiamų paspaudimų Temas galite siūlyti ir patys. #1: http://imgur.com/a/T96Es
    1 taškas
  46. Žaidžiu DayZ, išties įdomus, įtraukiantis žaidimas, ypač kai pagauni kokį rusą, pašauni koją ir jis ten stūgauja, bandage me, tu pasakai maždaug ,, im amerikanski i can help '' ir jis ten pradeda rėkaut s*ka ; b*et ; dal**job ir panašiai .
    1 taškas
  47. Ahhh.. Labai jau mažai avatarų žinok, vertėtų biški pasistengti viruk sekmės kita kartą
    1 taškas
  48. >> "Gone girl", vienas iš šviežesnių ir geresnių kuriuos pastaruoju metu žiūrėjau.
    1 taškas
  49. Jason_Morrello

GREENSIDE.FM

Prieš, bent jau kolkas tikrai ne. Neaišku kiek serveryje žais žmonių, tokie dalykai kuriami praėjus tam tikram laiko tarpui, kai bus žinoma ar sulauks nors kiek klausytojų tas radijas.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.