Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.01 visose vietose

1. Sutvarkytos gramatinės klaidos. Tiems kam nėjo į pelnus už tam tikrus papildomus dalykus pinigai ir pranešė, dabar pinigai eis. /gaujos sąraše rodys didesnį žmonių kiekį. Pastatus grobti turėtu leisti grobti nuo 13:00 Policija savo ginklus galės imti kas 2 minutes. /persirengti komandos mašinoje naudoti negalėsite. Mirus ir atvykus į ligoninę jei jūs buvote surakintas, jūs galėsite toliau naudoti visas VIP komandas ir kitus dalykus kurie reikalauja būti nesurakintam. Patobulinta AFK sistema. Jei dirbate mechanikų tai pats jų išsikviesti negalėsite. Tas pats ir su visom kitom tarnybom. Mirus mi
    19 taškai
  2. vienas žmogelis prašė išnaujo įdėt, tai įdedu:
    9 taškai
  3. Sveiki , matau kad serveryje daug kas naudojasi SABRE automobiliu , štai jum puiki modifikacija , pats ją turiu ir tikrai super . Jeigu turit dar kokį naglesnį lempų modą tai išviso , galiniai žibintai persijunginėja tada , kaip važiuoji atgal pasikeičia spalva į baltą http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/48141-chevrolet-chevelle-ss.html
    5 taškai
  4. Visks daba direktoriui, šalinsim už šaudymą. Tipo ant tiek ne bachūras, kad už šaudymą papeikimus rašai? Atsišaudyk. Jeigu iš direktoriaus dažnai pasitaikys priešiški visuomenei veiksmai - direktorių teks baust, vis dėl to mechanikai - neutrali firma, o ne gauja.
    5 taškai
  5. Sveiki čia bus keliami mano darbai bet nekelsiu į jokius imgur ir panašiai nes niekas neperžiuri visų ir panašiai geriau yra taip kelti paprastai ir viskas. NORIU PASAKYTI PATIKO? SPAUSK PATINKA 5LIKES IR BUS ATNAUJINIMAS
    4 taškai
  6. Sugalvojau sukurt kažką naujo, o ne vient DM video. ir va kas gavosi Kas anglu nemoka tai gal lievai atrodys HD 1080p
    2 taškai
  7. Grisha_Kode

Unban Edvinas_Messi

FAKE photo negražu taip daryti :| http://www.part.lt/perziura/c338e8eb345e6d6e2f06a8d3f0b80269844.png Pažiūrėkit Edvinas_Messi ( dropped ) kai juške kažkur nuėjo , o ištiesu Korišas messis tai buvo jis ir kalbėjo su manim mūsų kanale GGWP pacanai
    2 taškai
  8. Gražūs! Papildau dėl penkių žodžių.
    2 taškai
  9. Aiva servą atidarė, Tėvas tvarką jam padarė. Daug vaikučių čia suėjo, Keša gėdą apturėjo. Gaujos miestuose sau siaučia, Gėdos jau visai nejaučia, Ginklus sau ramiai gabena, Mentus gąsdina ant war'o. Nors servukas dar tik žalias, Jau ryžyno prabą vejas. Mes GreenSaido nepaliksim, Nebent tėvą jau kitur sutiksim.
    2 taškai
  10. Vieną serverį žaidžiau, Bet Greenside'ą pamačiau, Viską aš tenais mečiau, Nes globalą čia gavau Ir visus iškart baudžiau, Tad visiems nepatikau. Kai jau servą atrakino, Prasidėjo šis žaidimas, Per naktis aš nemiegojau, TOP žaidėju būt svajojau. Kai Greenside apsipratom, Mes naujovių užsimanėm! Rašėm Aivarui pastoviai Ir miegot neleidom ponui. Bet Greenside man patinka, Čia geriausi savininkai, Jie padės mums visada, Nesvarbu kokia bėda!
    2 taškai
  11. Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos Ši grafikos parduotuvė atliks tokius darbus kaip: darbo rangai, darbo užrašas, avataras, parašas, userbaras. Kaip atsiskaitinėsite? Viskas priklausys nuo darbo, už paprastą avatarą su tekstuku, imsime vos 5 reputacijos taškus, tas pats ir su parašais. Bet jeigu norit normalaus parašo arba avataro su visokios chujendracijom, tada imsim serverio JIEVRUS. Mūsų parduotuvėlėj dirba... Ignas Image Misha Morozov Rin Ir ieškau naujų,
    1 taškas
  12. Eko'Mad

"Eko Modding"

Tai vat pradėjau žaisti šiame serveryje, bei laisvalaikiu modinti. Taigi sugalvojau sukurti temą kurioje rodysiu savo darbus.. Nemodinau nemažą laiko tarpą, grįžau prie šio užsiėmimo prieš gerą savaitę, gal mažiau gal daugiau ir paimiau naują projektą. Honda Civic 6gen Coupe Stock'as buvo paimtas iš lenkų Uždėti nauji ratai, išimti saugos lankai, pakeistos sėdynės, perdažyta į pilką spalvą. Buvo nupirkti ir uždėti ebay, variklis, uždėti numeriai. Kurį laiką buvo ieškomas hood bra, bet galų gale su žmogaus pagalba buvo padarytas ir uždėtas.Sportinis vairas, neka
    1 taškas
  13. Mitybos planai, maisto produktų aptarimas, receptų dalinimasis ir t.t...
    1 taškas
  14. Grižau atgal i Lietuvą iš atostogų ir susukau šioki toki video Jei patiko užmeskit like ant video HD 1080p
    1 taškas
  15. Šaunu, labai gerai kad padarėt gaujų prižiūrėtojo komandas, bei taikad nebus galima naudoti komandų, per gaujų karus, labai palengvinot mano darbą. Ačiū. Dėl gaujų uždarymo serveryje norėjau daryti tai pats, bet tiek to
    1 taškas
  16. Rokas

Unban Edvinas_Messi

Neatblokuotas.
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : G_C • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edvinas_Messi • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: INV • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=qtTLQwXPDnk&feature=youtu.be
    1 taškas
  18. Labuka visiem, jamkit ir atsinaujinkite profilius! Imgur linkas: https://imgur.com/a/57NZi Prieview: Apačioje galit rep paspaust, nesupyksiu gi. Daugiu imgure yra
    1 taškas
  19. Paška

Unban Paška

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Paska • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Gricha_Code • Už ką buvote užblokuotas ?: Freebanas nes man lagino, o jis net nesugebėjo ping mano pafilmuoti ir sako aplamai HP neina ( pažiekit temos coment ) aš va sudedu jums ss iš video kur tik aklas arba durnas gali nematyti. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Įmetu jums tema kurioje Gricha teigia jog neina išvis HP ir štai SS iš video. http://greenside.lt/index.php?/topic/3383-banned-paska/#entry39289 Pirmas SS kurioje nuo 90iki60 nuiima ir
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Blake_Howard • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Arbuzu_Fabrikas • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:Mechanikų • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Nužudė mane. Jo darbuotojas į mane šaudė, jis pasakė nešaudyt ir ramiai. Aš pasakiau kietekas tipo ir tas mane nušovė... • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :
    1 taškas
  21. Nežinau kurį tau daryt, nes neapsisprendėlis esi : 5 like Jamal, už like tokių avatarų nedarysiu
    1 taškas
  22. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sabas_Brown ✔ Koks tai pasiūlymas: Apie greičio radarus ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlyčiau padaryti , kad nuo tam tikro laiko tarkime 21:00 arba 22:00 iki kokių 06:00 - 07:00 , būtų išjungiami greičio matuokliai , ir jie nefikstuotų pažeidimų . ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: manau kiekvienas norime rasti laisvą minutę pajausti greičio poveikį nevaržomai , dabar visi dėl tu stulpų verkia ... ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką
    1 taškas
  23. Žinai , man tai nesvarbu , galie jie del manęs būt , aš jau priratau ir moku vairuoti ,tai kad tų baudų negaunu .
    1 taškas
  24. Options > Display Options > Advanced > Resolution > ( keitinėkit su ► rodyklę ) pasidaryk kad ant galo būtų x32 o ne x16 . Spaudinėk ► ir pradės keistis .
    1 taškas
  25. F. Damnas Greenside dienos Gaujiniai grobia, tarytum Bone ir Klaidas, Gyvybę palaiko intiko laidas, Čia greit prabėga dienos laikas Čia jaučiuosi kaip riteris raitas. Greenside`as šaukiant girdis aidais Jaunesnius už mumis, vadinsim vaikais, Vyresnius virukus šauksim paikais Tarp nepažįstamų vaidinsim taikiais. Čia nieks nedrįs mūsų laikyti kvailiais Žalioji pakrantė atstos mums miegus, Nekeisime jos į kažkokius niekus Nešims prie stalo motinos pietus. Gal ožkos pieno dar atskiedus? Baikit suptis ant kedės Leisim bėgti į ėdžias Nepritarsim muzikai mes JAZZ.
    1 taškas
  26. Ar girdėjai ? Ar matei ? Pasakojo gal draugai ? Ne žaidimas, o liga,noras žaisti visada... Tartum manija kokia,puola "GreenSaido" banga, Atsispirti bangai šiai,neįmanoma visai, Kaip tornadas koks baisus įsiurbė jisai visus. Tačiau tai nėra blogai prisitaikom čia linksmai, Ir palikti būrį šį bs sunkiau nei tu manai, Kiek gaujų ! Darbų ! Veltėžių - visur būna tų bedėdžių ! Bet juk mums yra geriausia pasiginčyt su kitu, Kiek adminų ir kitų... Daug pas mus gerų žmonių. Bet surasi ir veltėdžių, bus prasiuntusių begėdžių, Vienas baną,kitas healą nesuprasi kas jam yr
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.