Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.04 visose vietose
-
Konkurso nugalėtojai, 1 vieta, Edis_Kingston 3000 kreditų + Retas automobilis + Apranga (skin'as) Vieną serverį žaidžiau, Bet Greenside'ą pamačiau, Viską aš tenais mečiau, Nes globalą čia gavau Ir visus iškart baudžiau, Tad visiems nepatikau. Kai jau servą atrakino, Prasidėjo šis žaidimas, Per naktis aš nemiegojau, TOP žaidėju būt svajojau. Kai Greenside apsipratom, Mes naujovių užsimanėm! Rašėm Aivarui pastoviai Ir miegot neleidom ponui. Bet Greenside man patinka, Čia geriausi savininkai, Jie padės mums visada, Nesvarbu kokia bėda! 2 vieta, Paulius_Micro 2500 kreditų + Re8 taškai
-
Paulius_Micro(Tarakonas) VS Ivan_Petrov
Lukas_High ir 2 kiti sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Grožėkitės kas vyksta policijos kanale kai susitinka Paulius_Micro (Tarakonas) VS Ivan_Petrov gero klausymo3 taškai -
Kenneth'Ferguson ir kitas sureagavo į Will_Smith už temą
Taigi dalinuosi savo avatarais,gan seniai nedariau išskirkit tema jei galima. 5LIKE|UPDATE2 taškai -
Rafael_Nadal ir kitas sureagavo į Paulius_Micro už temą
Nepisk proto Mariau, norėčiau pamatyt ką tavo babce pasakytų, sužinojus, kad jos 24 metų anūkas beldžia Sampą, o ne panas2 taškai -
Grisha_Kode ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Kam brist ant bazaro jei neprijauti panetkem irdar su kniaukianciom katem fone ... pradek nuo silpnesniu ir be kaciu pagalbos. :-D Noreciau kad si irasa isgirstu ju mamos prie kuriu kaip katukai buna... Butu linkejimai mociutei :-D2 taškai -
SA:MP Žaidimo Komandos | S'B
Kevin_Garret sureagavo į Sabas_Brown už temą
Labas Vakaras , neturėjau ką veikti , todėl nutariau sukurti temą , kurioje bus surašytos visos GreenSide serverio komandos ir jų paaiškinimai .Manau pravers daugumai šios komandos ______________________________________________________________________________________________________________________________ GTA žaidimo komandos /dl - Komanda kuri parodo visą informaciją apie mašiną ( gyvybes , poziją ir t.t) /timestamp - Komanda kurią parašius prie žaidimo CHAT atsiranda laikas . /pagesize 10-20 - Komanda kurią parašius nuo 10 iki 20 yra padidinamas CHAT eilučių kiekis. /headmove - Koma1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Maisto smulkmena
Madd_Lion sureagavo į Rafael_Nadal už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Maisto smulkmenos. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Daug nėra ką rašyti. Tieisog norėtusi, kad būtu padarytos ir mini smulkmenos tokios, kad kai valgai rankose atsirastu kažkoks maistas. pvz: pica, hamburgeris ir pnš. Objektų id, pavadinimai. 1. 19580 - pica 2. 19578 - bananas 3. 19575, 19576 - obuolys 4. 19577 - pomidoras 5. 19574 - apelsinas 6. 2702 - pica 7. 2766 - mėsainis 8. 19094 - mėsainis 9. Yra dar keli, bet neradau. Kiekvienoje vietoje galėtu būt skirtingas ar panašus maistas. Picerijoje1 taškas -
[Serverio pasiūlymas] Kartingai
Madd_Lion sureagavo į Rafael_Nadal už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Kartingai, bei jų trasa. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog siūlau kaip ir kiekviename serveryje yra kartingų trasa. Tačiau kituose serveriuose nieko juose nevyksta.... Tai blogai. O aš siūlau tokį dalyką išnaudoti. Yapač naujokai turėtu lankytis šiame laiko praleidime. Taigi reikėtu pastatyti gan ydomia trasą visų pirma. Na čia jau kaip Rokas sumappintu. O iš skripto atžvilgiu padaryti automatizuotą eventą. Tiesiog kas kažkiek laiko ( tarkim kas 2-3 val. Tarkim 17:30, 20:30 ir pnš.) Taigi visiems išmestu užraša, k1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Ginklų licenzija
Sabas_Brown sureagavo į Rafael_Nadal už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: tobulinti ginklu licenzija ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog patobulinti ginklų licenzija. Kaina paliekam tą pačią 7500eu. Tačiau reiktu, kad žaidėjei išlaikytu testa su ginklo klausimais visokiausiais. 10 klausimų - 8mažiausiai atsakyt. Antras etapas šaudymas. Tiesiog reiktu šaudyt, į judančius ir nejudančius taikinius. Išlaikius abu testus tik tada gautu ginklų licenzija. Neišlaikius, perlaikymo kaina būtu kad ir dvigubai mažesnė. Taip pat kaina mažesnė būtu ir praradus ginklų licenzija ( jeigu ji prarandama, at1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] tramvajai
Wall_Street'as sureagavo į Jeremy_Williams už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeremy_Williams ✔ Koks tai pasiūlymas: Tramvajai ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau kiekviename miestelyje sumapp'inti tramvajų bėgius kelio viduryje. Tramvajų bėgių nesujungti su kitais miesteliais, jis būtų naudojamas kaip nuvežimui į tam tikrą vietą (parduotuvė, bankas etc..), važiuotų viso miestelio keliais. Sustojimai būtų tik 2 - miestelio viename šone ir kitas kitame šone, tuose šonuose sumapp'inti stotelę, kurioje rodytų laiką iki tramvajaus atvykimo. Stotelėje reiktų nusipirkti bilietą, be bilieto negalėtum važiuoti tramvajumi. Įlipęs į tram1 taškas -
2015.03.01 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.1)
Deivis_Skiler sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkytos gramatinės klaidos. Tiems kam nėjo į pelnus už tam tikrus papildomus dalykus pinigai ir pranešė, dabar pinigai eis. /gaujos sąraše rodys didesnį žmonių kiekį. Pastatus grobti turėtu leisti grobti nuo 13:00 Policija savo ginklus galės imti kas 2 minutes. /persirengti komandos mašinoje naudoti negalėsite. Mirus ir atvykus į ligoninę jei jūs buvote surakintas, jūs galėsite toliau naudoti visas VIP komandas ir kitus dalykus kurie reikalauja būti nesurakintam. Patobulinta AFK sistema. Jei dirbate mechanikų tai pats jų išsikviesti negalėsite. Tas pats ir su visom kitom tarnybom. Mirus mi1 taškas -
Alvydas_Audine sureagavo į Ali_Pacino už temą
Sveiki, dalinuosi savo kurtais avatarais ir tikiuosi, kad jums patiks -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AVATARAI - http://imgur.com/a/l1PE9#0 1-ASIS AVATARŲ ATNAUJINIMAS - http://imgur.com/a/b0mlj 2-ASIS AVATARŲ ATNAUJINIMAS - http://imgur.com/a/fNZTA1 taškas -
UnBan Monte_Script
Aivaras_Acme sureagavo į Aivaras`Acme už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Monte_Script • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Sabas_Brown • Už ką buvote užblokuotas ?: Net nežinau sako čytas esu ir panašiai nors atvažiavau ir panašiai gali būti /pzu darė ir man lagina ant loptopo nes tecenorus yra užimtas dabar tai gavau bana gali būti staigiai šovė greitis į prieki nes tas loptopas medinis kompas tai va kas galėjo būti nes atvariau į trefke ir ban gavau. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/509e555d1e7c9142636aedc0e9d02dad352.png1 taškas -
UNBAN Tautvis_Bmw
Arbuzu_Fabrikas sureagavo į Tautvis_Bmw už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tautvis_Bmw • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Lemon_Madeit • Už ką buvote užblokuotas ?:Buvau užblokuotas už čytų naudojima bet aš jokių čytų nenaudoju tiesiog vaikščiojau po mašinų saloną ir žiūrėjau ir gavau baną • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/perziura/c2ad2a5c53e3553f0d6780b6970798d8125.png1 taškas -
Jonhy_Lafesta Darbų demonstracija
Na tikrai turi ką parodyti tikrai įdomus ir gražūs darbai1 taškas -
Prisistatau Domas_Dome
Sveikas, malonu ir sėkmės gera nuotrauką1 taškas -
Low Poly tree ir Low Poly island [C4D]
Modestas_Wolf sureagavo į Paulius_Micro už temą
Nuo tokių dalykėlių pačiam ima noras kažką kurt Reiks pabandyt Maladiec Wolfai1 taškas -
Zilvis_Chuwak banned Lemon_Madeit [26]
Misha_Morozov sureagavo į Žilvinas* už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lemon_Madeit • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Na kaip supratau buvo 4 be priežasties užblokavimai, kadangi nenorejau, kad puse serverio būtų užblokuoti teko nubausti administratorių. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/ilnrh1 taškas -
UnBan Monte_Script
Pasigydžiau su vip komandomis nes esu visada per T pasirašes ir sumažinu jei ką lagina man kaip leki dideliu greičiu o ne šiaip stringa ant kekvieno kampo arba staigiai kur atsirenki tada lagina man o atsiverčiau atsirenkes ir pasigydžiau nes per T raidė jau buvau pasirašes. Na manu teisybė bus įrodyta ir jei atbanins galėsi stebėti kaip man laginą1 taškas -
Pasiulymas namuose Tune
Will_Smith sureagavo į Sabas_Brown už temą
Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sabas_Brown ✔ Koks tai pasiūlymas: Įdėti tuningavimo sistemą namuose . ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kadangi eina nusimti tune dalis , tai reikėtų padaryti kažką tokio , kad namuose būtų kokią nors cmd kurią parašius , būtų galima užsidėti nuiimtus daiktus , ar kitus tune partus pirktus iš shopo . Juos būtų galima pirkti iš konkrečios parduotuvės , mašinų salono / mechanikų . Pvz ; užpilipus ant pickupo pasirinktumėm mašiną kokiai norime dalių , ten būtų tik tos dalys kurios dedasi ant tos mašinos tune garažuose .1 taškas -
Kokia sporto šaka jums megstamiausia?
Will_Smith sureagavo į Sabas_Brown už temą
Nesu nusistatęs priešingai prieš kitus sportus , tiesiog jų nelabai mėgstu , bet jei yra proga pažaidžiu . Labiausiai tai kašis <331 taškas -
Unban Pofka_Srd [2]
Mindaugas_Parkour sureagavo į Pofka_Srd už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Arma_Speed • Už ką buvote užblokuotas ?: Serverio klaidu išnaudojimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nežinojau jog video nerodo turiu ir ss gal dabar rodo : https://www.youtube.com/watch?v=NCRYMYPPrno&feature=youtu.be1 taškas -
Unban Pofka_Srd
Geoffrey_Entwistle sureagavo į Rokas už temą
Neatblokuotas. Blogi įrodymai + jų nerodo.1 taškas -
Unban Don_Alvarez [2]
sw_sw sureagavo į Don_Аlvarez už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Don_Alvarez • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Arnis_Selfie • Už ką buvote užblokuotas ?: Cheat nors nesimato kad čytas ,video 9 sek , reikėjo 20 daryt tada matytus kad čytas ar ne dabar 9 sek , video : • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/img/251d892c61035daca5af4873d6aa8f4e393.pngAš nežinojau kad foto reikią daryti po bano gavimo , praitame serveryje tai nebuvo ...1 taškas -
Atblokuotas. 1/1. Kitą kartą su tokiais įrodymais nebūsite atblokuotas.1 taškas
-
Prisistatau Riina_Salvatore
The_Whispers sureagavo į Grisha_Kode už temą
Iškart kai pamačiau nick'ą rina , tai galvojau , kad merginas , bet dėja ;D Malonu1 taškas -
Will_Smith sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Man tai pramušė, kai pas Ivaną katė morčiuot pradėjo :D1 taškas -
Eilėraščio konkursas,
Grisha_Kode sureagavo į Arbuzu_Fabrikas už temą
Aiva servą atidarė, Tėvas tvarką jam padarė. Daug vaikučių čia suėjo, Keša gėdą apturėjo. Gaujos miestuose sau siaučia, Gėdos jau visai nejaučia, Ginklus sau ramiai gabena, Mentus gąsdina ant war'o. Nors servukas dar tik žalias, Jau ryžyno prabą vejas. Mes GreenSaido nepaliksim, Nebent tėvą jau kitur sutiksim.1 taškas -
Eilėraščio konkursas,
Seba_Rusakov sureagavo į Matt_Inside už temą
Pirmos dienos su Greenside : Raudonu takeliu i geltoną ižengiu, pasiklydęs aš judu niekaip kelio nerandu, Kaip Jonukas ir Gritutė žalią trobą prieinu, Ir joje pamatęs Roką aš net žado netenku. Štai ir Aivaras išlindo ir žaliūjų patalų, Net nespėjas atsikelti,sako šimtas jau žmonių. Nieko aš nebesupratęs iš jų namo išeinu, ir penktam kilometraže žalią kelią prieinu. O čia miestas visas žalias, Ir žmonių čia visokių, Ir gaujinių ir bedarbių, Pamatyti aš galiu. Neatlaikęs aš spaudimo informaciją skaityt einu, o čia rašo, užsiregistuok savu vardu. Užs1 taškas -
Eilėraščio konkursas,
Seba_Rusakov sureagavo į Ignas_Image už temą
Nugalėtojų jau niekas neteis Įsikandęs į stalą, tu ramsteis Sakyki ko be palevos Tu varžais. Prisimenu štai bachūrą, Kur motyvacijos ir keliai link jūros Ir saulėj danguj, Jis stengės už tai kas brangu Kas ryta prie kompo, Metas, kad įrodyti esąs geriausias Serveris šioje srityje Kad užtenka kompetencijos Pasiekti viską ranka, Kad kiekvienas atnaujinimas, Kaip fūlėj ataką, daro kažką Tu paklausi, greenside'as ar *cenzūra*? Tu paklausi PD ar gauja? Tu daug klausi, medi tave reikia išganėt. Jei realiai, Nešoksiu aš į kiemą, Padėsiu gaujai, iškovoti hood'a Prie1 taškas