Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.05 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lucas_Patriot • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Seba_Rusakov • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=z6KWaaowopk&feature=youtu.be
    3 taškai
  2. Situacija buvo jog pas mane yra pajungti 2 Acc, Facebook , TeamSpeak , Skype , + Sumodintas gta san andreas + enb ir t.t pas mane kompas ne is stipriausiu , Lagas miesteliuose didžiulis jeigu blokuojat žaidėjus už lagus tai čia... Nuotraukoje matosi jog man veliau nujeme HP.
    2 taškai
  3. Kam brist ant bazaro jei neprijauti panetkem irdar su kniaukianciom katem fone ... pradek nuo silpnesniu ir be kaciu pagalbos. :-D Noreciau kad si irasa isgirstu ju mamos prie kuriu kaip katukai buna... Butu linkejimai mociutei :-D
    2 taškai
  4. Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako
    1 taškas
  5. ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Augustinas Kiek jums metų - 16 Jūsų nuotrauka - Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki visi, manau sutarsime
    1 taškas
  6. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M`L ✔ Koks tai pasiūlymas: €/MIN. (darbe) ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar visuose darbuose su pakvietimu uždarbis į minutę yra 50€/min. tai gana nuobodu, taigi siūlau tokį variantą, visų darbų su pakv, uždarbis skirtusi nuo darbo pliusinio pelno (gydymų, baudų, krovinių), taipogi jis kiltu su kiekvienu darbo rangu. Visa sistema, uždarbiai ir kylimas nuo rango, kurį nustatytu direktorius (kylimą). Medikai| 50-60 €/min. (retai parduodami med. paž., gydimo pelnas mažas). GSPD| 30-40 €/min. (didelės pajamos iš išduodamų baudų) DPD kurjier
    1 taškas
  7. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeremy_Williams ✔ Koks tai pasiūlymas: Tramvajai ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau kiekviename miestelyje sumapp'inti tramvajų bėgius kelio viduryje. Tramvajų bėgių nesujungti su kitais miesteliais, jis būtų naudojamas kaip nuvežimui į tam tikrą vietą (parduotuvė, bankas etc..), važiuotų viso miestelio keliais. Sustojimai būtų tik 2 - miestelio viename šone ir kitas kitame šone, tuose šonuose sumapp'inti stotelę, kurioje rodytų laiką iki tramvajaus atvykimo. Stotelėje reiktų nusipirkti bilietą, be bilieto negalėtum važiuoti tramvajumi. Įlipęs į tram
    1 taškas
  8. Sutvarkytos gramatinės klaidos. Tiems kam nėjo į pelnus už tam tikrus papildomus dalykus pinigai ir pranešė, dabar pinigai eis. /gaujos sąraše rodys didesnį žmonių kiekį. Pastatus grobti turėtu leisti grobti nuo 13:00 Policija savo ginklus galės imti kas 2 minutes. /persirengti komandos mašinoje naudoti negalėsite. Mirus ir atvykus į ligoninę jei jūs buvote surakintas, jūs galėsite toliau naudoti visas VIP komandas ir kitus dalykus kurie reikalauja būti nesurakintam. Patobulinta AFK sistema. Jei dirbate mechanikų tai pats jų išsikviesti negalėsite. Tas pats ir su visom kitom tarnybom. Mirus mi
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Seba Rusakov • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Lucas_Patriot • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytu Naudojimas, • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  10. http://greenside.lt/index.php?/topic/3127-pofka-srd-banned-vytas-weitis/2 kulkos pataikytos ir banned nepriimta, fsio jasna, jei priima korupcija - žaliojoje pusėje ! + tu su spread loši, tave pati baninti drauguži. #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Vienas įspėjimas.
    1 taškas
  11. Nusiskusk savo pričioske *cenzūra*! Peace
    1 taškas
  12. Nepisk proto Mariau, norėčiau pamatyt ką tavo babce pasakytų, sužinojus, kad jos 24 metų anūkas beldžia Sampą, o ne panas
    1 taškas
  13. Rokas

Eilėraščio konkursas,

Konkurso nugalėtojai, 1 vieta, Edis_Kingston 3000 kreditų + Retas automobilis + Apranga (skin'as) Vieną serverį žaidžiau, Bet Greenside'ą pamačiau, Viską aš tenais mečiau, Nes globalą čia gavau Ir visus iškart baudžiau, Tad visiems nepatikau. Kai jau servą atrakino, Prasidėjo šis žaidimas, Per naktis aš nemiegojau, TOP žaidėju būt svajojau. Kai Greenside apsipratom, Mes naujovių užsimanėm! Rašėm Aivarui pastoviai Ir miegot neleidom ponui. Bet Greenside man patinka, Čia geriausi savininkai, Jie padės mums visada, Nesvarbu kokia bėda! 2 vieta, Paulius_Micro 2500 kreditų + Re
    1 taškas
  14. Sveiki, psd. failas bus atsiustas į až , o už šitus 5LIKE.
    1 taškas
  15. Sabai neišeis tau nebent vos ~3 kadrai bus tai nesamonė bus Nebent ne gif formatu Va Fedia:
    1 taškas
  16. Puikus, updete'as, taip ir toliau GreenSide.
    1 taškas
  17. Tai buvo ne darbo metu ir ne su mediko uniforma. Tačiau tai jau trečias kartas kuomet gaunu nusiskundimų su įrodymais ant direktoriaus kaip vis prieš kažką šaudydamas kariauja. Tad, Arvydai, prašau vengti tokių atvejų, nes kaip mat - visuomenei tai nepatinka. Kitą kartą už dažnai pasikartojančias situacijas su žodiniu įspėjimų neapsieisim.
    1 taškas
  18. tu cia kazka ziuriu bandai keltis, kaip su cytais pati uzgaude pas furistus tai vat tokie ir buvot kieti tik su cytais, o ten daugiau nieko negali pasakyti, nes PATS ATSIMENU kaip kingas neatlaike nes visi ji vis puldavo, ten pas ji bazeje sededavo, o vos pamates, kad kazkas renkasi isjunkdavo off...
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.