Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.11 visose vietose
-
Bad Boyz R.C - we are here
Rytis'Bit ir 5 kiti sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
https://www.youtube.com/watch?v=eio4hZVJ5nA Taigi kas norite į mūsų klubą rašom forume John'Extazy / Cristiano_Capelli Arba į skype fizy963 / mmantas 248 Ten susitarsim dėl tolimesnių veiksmų.6 taškai -
Rusai puola!!! GreenSide Edition
Lucas_Patriot ir 5 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Taigi Mafijos_Tevas - Putinas, nusprendė užpulti GreenSide, keletą foto iš įvykio (video greit atsiras): Ir čia kaip Tėvas mane įžeidė: Kartoju: Ryt atsiras video, su emocijom ir kt (turbūt), nes šiandien nebespėsiu, Peace6 taškai -
GW - BRAWL - greenside.lt
Deivydas_Nrg ir 4 kiti sureagavo į Misha_Morozov už temą
Sveiki, bučiau viską aš nufilmavęs,bet negalėjau, bet ačiū Pofkai. Filmavimas/Muzika - Pofka_Srd Montavimas - M_M Žiūrėkite HD https://www.youtube.com/watch?v=uCSrKrUf3eg&feature=youtu.be Muzika - Dope D.O.D. - What happend5 taškai -
Kalbant apie tvarką, visų pirma reikėtų atkreipti dėmesį į save patį, o tik po to vadinti kitus "ožiais" ir visiems sakyti, jog serveryje nėra tvarkos. Tokie kaip tu tą netvarką ir daro, o tie "ožiai" serveriui nori gero, jog jame žaistų kuo daugiau žaidėjų ir jiems būtų įdomu, bet tamstai žiūriu tai nesuprantama, todėl sakau tau viso gero. Tema rakinama.5 taškai
-
GreenSide GIF darbai by Adomaitis
Arnis_Selfie ir 3 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
Sveiki, nesenai grįžau prie grafikos darbų ir norėčiau nuomonių. Aš neesu ir nebebūsiu SAMP žaidėju, bet kadangi ankščiau buvau žinau, kad tai gera vieta rasti kritikų. Tad padariau kelis gif darbus šio serverio tema, lauksiu nuomonių. 1 darbas: 2 darbas: 3 darbas: 4 darbas: Ai ir čia mano logotipas, kurį dažniausiai dėsiu ant savo darbų: Ačiū visiems kas komentuoja ir kritikuoja mano darbus.4 taškai -
Arma_Speed[M`W] banned And_Miami
Žukas ir 2 kiti sureagavo į John_Extazy už temą
*cenzūra* ateik į servą duosiu gun nusišauk.. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką;3 taškai -
Pasiūlymas dėl Administratorių komandų.
Misha_Morozov ir kitas sureagavo į Rytis'Bit už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Rytis_Bit ✔ Koks tai pasiūlymas: Padaryti , kad pirktiniai adminai , negalėtų baninti ir heal/ get. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi serverio pagrindinė administracija paskelbtu žaidėjų sąrašą , kuris duotu papildomas komandas tiems žaidėjams kurie jų nusipelnė . Komandos būtų ban / get heal arba dar jeigu reikės. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Daug mažiau žaidėjai gautu free ban. Nes dabar nusiperka administratoriaus statusą , ir kaip lieka mažai laiko prasideda banai ir visą kitą ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlym2 taškai -
Dowis_Kiss sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA1 taškas -
mDeejay biografija
Tautvydas_Sones sureagavo į Anthony_Martial už temą
Sveiki, kadangi mane visas šitas sudomino dalykas - rašyti blogus, nors pas visus, kiek pastebėjau - biografijos, kurios susiję su šiuo žaidimu. Žodžiu, daug nerašinėsiu, sėkmės skaitant. Pirmas skyrius - pradžia žaidžiant SA:MP Neprisimenu visko puikiai, bet kažką papasakosiu. Kai buvau dar tik šeštokas, mokykloj klasiokai pastoviai kalbėdavo apie GTA:SA, tad jų pokalbiai sudomino ir mane. Pats tai žaidžiau per xbox konsolę, online nežinodavau, svarbu eidavo kodus jungtis ir šaudyt į praeivius. Papasakojau viską klasiokams, tie man sako "Kodėl tau nepabandžius SA:MP?". Susidomėjau. Pa1 taškas -
Velnelis_Camel (Matt_Insie) banned Vitalikas_Slim
Paulius'Ghost sureagavo į Velnelis Camel už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Camel (Matt_Inside) • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vitalikas_Slim • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudžaujimas admin komandomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Arma_Speed banned Fedia_Damnas (21)
Tvarkdarys_Laba sureagavo į Arijus_Ltu už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Fedia_Damnas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Unban Fedia_Damnas
Dwayne_Jonhsonas sureagavo į Fedia_Damnas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fedia_Damnas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Arma_Speed • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytus, man dingo objektai (susibugino SA-MP), galėjau važiuoti beeik kiaurai viską ir gavau ban`ą (nespėjau nufilmuoti). • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
John_Juske sureagavo į Gordon_Specter už temą
Tu py***as, pasilink šitą sau, čia bandymas buvo...1 taškas -
Gordon_Specter sureagavo į Anthony_Martial už temą
Medikams kažką padaryk Mldc, gražūs darbeliai, liksi įvertintas.1 taškas -
Jason_Morrello sureagavo į John_Juske už temą
Na ką man dar čia pridurti pats žinai, kad esi mano gfx'eris gražuuuu1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Gordon_Specter už temą
Nk gaideli, kaip matau neapleidi sampo1 taškas -
Gordon_Specter sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Sv iškrypėli :* Ką tu ? Gražu.1 taškas -
Naftos platformos „patobulinimas“.
The_Fisheris sureagavo į Biržos_Makleris už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Biržos_Makleris ✔ Koks tai pasiūlymas: Patobulinti naftos platformos sistemą, bei mapp'inimo darbus. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na, pradėsiu nuo gaisrų. Siūlyčiau padaryti, jog gaisrai visiems platformos dalyviams kiltų bendri, t.y. visiems - vienas gaisras. Ir žaidėjas, pirmas užgesinęs gaisrą gautų premiją, pvz. 100€ į rankas. Jeigu gaisrą gesino daugiau nei 1 žaidėjas, premiją būtų galima padalinti po lygiai. Antras dalykas - pelnas už darbą naftos platformoje. Dabar už vieną statinę gaunama ~200€. Siūlyčiau padaryti, jog maksimalus pelnas nebūtų1 taškas -
Dwayne_Jonhsonas Banned Micro_E
Micro_Edga sureagavo į Rokas už temą
Anketa tvarkinga (su tokiais įrodymais tik Micro_Edga žaidėjui).1 taškas -
Arvydas_Torres išskrenda!
hugo armani sureagavo į Marko_Escobar už temą
Prisimenu panašų video kaip ir iš Edgaro projekto kažkas šitaip skraidydamas atsisveikino su servu (laaabai senas kelerių metų video, neatsimenu kas skraidė) Na, dėkoju, kad neskrajojai dar esant su direktoriaus rangais, man tai svarbu. Sėkmės kitur, tikiuos čia ne dėl to, kad ant stulpo atsisėdai Šilčiausius linkėjimus mano e-broliui Compadrei Estebano1 taškas -
Arvydas_Torres išskrenda!
Adidas_Never sureagavo į Paulius'Ghost už temą
Paka žmogeli , dėl ožiūū.. tai sutinku ir taip sėkmės ar kitam projekte ar gyvenime. Ožiai buvo ožiais..1 taškas -
Laba, užsukau ir aš pasireikšti. ;s Visų savo turimų darbų nekelsiu, pradžiai užteks ir kelių paskutinių. Apartamentai su vaizdu į Los Santos miestą :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Namas Los Santos mieste :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Apartamentai su vaizdu į San Fierro miestą :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Vairavimo mokykla (darbas naudojamas GreenSide.LT serveryje) :NUOTRAUKOS (spausti ant teksto) Už vaizdo įrašus bei tekstūrų uždėjimą esu dėkingas Justui (tekstūras man tenka tik išsirinkti, o jis uždeda į nurodytas vietas).1 taškas