Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.18 visose vietose

1. Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio
    4 taškai
  2. Labas, vos prieš kelias minutes užbaigėme kurti naują darbą. Tikimės sulaukti Jūsų įvertinimų. DARBO FOTOGRAFIJOS Tradiciškai didelis ačiū Justui už pagalbą keičiant tekstūras (man tenka išsirinkti tekstūras ir nurodyti jų vietą, o jis jas uždeda). Šį kartą ačiū ir Elvinui, kuris padėjo galvojant logotipo idėją.
    3 taškai
  3. Sugalvojau sukurt kažką naujo, o ne vient DM video. ir va kas gavosi Kas anglu nemoka tai gal lievai atrodys HD 1080p
    3 taškai
  4. John_Extazy

Unban Matt_Inside

prižiurėtojas naudoja kažkurį iš šitų http://imgur.com/PlT0k0R,xz1jbPD
    3 taškai
  5. Vardas turi vertę žinok, tą savo vardą greit gali sugadinti į tokius kaip "Čyteris", "Apgavikas", "Veidmainis", ir tu ruošiesi susigadinęs savo vardą jį pasikeist į naują ir tu vėl kaip naujas būsi? Ne, ne, ne, daug kur tas yra ymanoma bet čia didelė nesamonė, vardo keist nereikia, susi*cenzūra*ai savo vardą, ir turėkis.
    3 taškai
  6. evaldas tai nevykęs yra,mane aimu išvadino kad su cbugu nušoviau jį,ir iš evento pašalino mane..
    2 taškai
  7. The_Nexar yra visiškai teisus, o aš dar pridėsiu, kam kurtis nick kuris tau nepatinka?
    2 taškai
  8. Nu tai ne tu jos bachūras, kodėl tave *cenzūra* ką ji veikia? Jeigu ji gali, turi laiko, arba dirba prie kompo kur gali nieko neveikt ir žaidimus žaist, tai kuom tave tai kaso? Savo kiemą šluok, o ne kitų Man tai vapše ką čia kas veikia, svarbu būtų normalūs žmonės ir eitų gerai praleist laiką.
    2 taškai
  9. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  10. Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos Ši grafikos parduotuvė atliks tokius darbus kaip: darbo rangai, darbo užrašas, avataras, parašas, userbaras. Kaip atsiskaitinėsite? Viskas priklausys nuo darbo, už paprastą avatarą su tekstuku, imsime vos 5 reputacijos taškus, tas pats ir su parašais. Bet jeigu norit normalaus parašo arba avataro su visokios chujendracijom, tada imsim serverio JIEVRUS. Mūsų parduotuvėlėj dirba... Ignas Image Misha Morozov Rin Ir ieškau naujų,
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aistė_Veranytė Jūsų vardas realiame gyvenime : Audronė Kiek jums metų ? : 14 Iš kokio miesto esate? : Skuodo. Jūsų charakterio savybės : Esu bendraujanti, draugiška , gan užsispyrusi asmenybė. Kartais būna su manim sunku. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Patinka šokti, dainuoti. Patinka krepšinis. ♥ Mėgstu susitikt su draugaais,linksmai praleist laiką. Aišku patinka kartais ir prie pc pa'nolife'int . Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios : Nemėgstu stumt ant žmonių,kurių nepažįstu ir nežinau kokie jie iš tikrųjų yra. Esu labai padedan
    1 taškas
  12. Ai čia šiaip toks medinis prikolas apie realybę
    1 taškas
  13. Mūsų modifikacijų parduotuvė - dirba visu pajėgumu, atsakingai žiūri į pateiktus užsakymus. Ir laiku visada atlieka pateiktas užduotis. Mūsų parduotuvėje, galite rasti, visko ko tik reikia jūsų geram žaidimui. Tai pat šioje krautuvėje teiksime pagalbą kaip įsirašyti modifikacijas, jeigu nemokate įrašyti modifikacijų kreipkitės čia ir nesidrovėkite ! DARBUOTOJAI Savininkas - John_Juske Pagalbininkas - BleuMenN ( zModeler ir kt.) Darbuotojas - Jacky_White [Naujokas - 2015.02.05] Darbuotojas - Lukas_Esc [+ - 2015.02.05] Taisyklės Neskubinti parduotuvės dar
    1 taškas
  14. Kas mane pažįsta, tas žino, kad dar prieš rinkimus būnu nusistatęs sau kokio žmogaus ieškosiu. Ir kad tie patys asmenys su tom pačiom anketom, tik dėl kitos firmos direktoriaus postų - labai kistų galutiniai rezultatai. Tad šiuose rinkimuose taip ir nutiko - radau žmogų būtent tokį, kokio tikėjaus sulaukti šiuose rinkimuose. O kaip sekėsi ieškoti - prašom imkit mane ir skaitykit! Neanalizuojamos anketos: Armandis_Green - anketa tvarkinga, norma, bet ne su tokia siekti direktoriaus. Martis_Benamis - anketa netvarkinga, rašai kaip benamis. Weed_Urban - total košmar Marius_Patio - pildai
    1 taškas
  15. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Darbams, direktoriams. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti direktoriams darbuotojų priežiūrą. Ir pačių darbuotojų kilima ir pnš. 1. Kad pagal ranga kiltu didesnė alga 2-5 eurais. 2. Kad pagal ranga būtu galima dėvėti kitokį skiną. ( jeigu tai yra pasirinkimas. pvz: policijos, taxi, mechanikų tikrai galima padaryti daugiau. Tačiau tik vyriškus). Direktoriai, kad matytu: 1. Kiek laiko praleidai žaidime per dieną. 2. Kiek laiko pradirbai per dieną. 3. Kokius darbus atliko ( pbz: dpd kiek nuvežė krovinių, pd: kiek paga
    1 taškas
  16. Rokas

Unban Raima_Ltu

Atblokuotas, o žaidėjas neteko administratoriaus statuso.
    1 taškas
  17. Po pertraukos į trasą išleidžiu savo trečiąją akistatą. Žinoma, jūsų teismui. Šiek tiek mano nuomonės bei nedidelis spyris į sėdimąją jums.
    1 taškas
  18. Laukiu nesulaukiu, gal tu tiesiai atsisėsk vazeline tu .
    1 taškas
  19. John_Extazy

Unban Matt_Inside

įrodymai bus įkelti 24h laikotarpiu čyteri tu čyteri, vazelinu išsitepes visas..
    1 taškas
  20. Domas_Rocker

SRT 3 Final

http://imgur.com/a/NFsWD Siustis: http://www.mediafire.com/download/waw1u7ed334scus/SRT3_Final_Installation.rar Modifikacijos įrašymas: Atsisiunčiame failą, ji atsidarome, ir pasirenkame failo vietą, kad įrašytų į gta direktorija. Failo tipas : Autoinstaller Jei patiko ši tema like
    1 taškas
  21. Mažiau fotoshopink nuotraukas , nės visa grožy supisa.
    1 taškas
  22. Malonu, graži šypsena
    1 taškas
  23. Nesipykit mergaitės, čia ne atviros diskusijos ir ne meilės trikampio teledramos. Gi mergina jauna nori išbandyti visko realybėje ir visko žaidimuose, asmeniškai neslėpsiu jog mano pana lol kapoją ir ranked aukščiau už mane stovi [ P.S Pats pakėliau :X ]. Bet gi viskas ok ar ne Aiste, bahūras ir per laidą tave sukapot galį, tik kmerą skype turėt reikia Šeip tai juokauju nepyk... Vendeli kritai mano akyse taip rašydamas. Nesitikėjau seni gi čia ne tavo reikalas, ne tavo bundeliukai ant jos ir nereikia malt šūdą.
    1 taškas
  24. Labas. Malonu susipažinti, gal kada serveryje susitiksime. Jei 14 metų, visas gyvenimas prieš akis. Ką jūs čia nepraustaburniai rašinėjate....
    1 taškas
  25. Labuks Jau spėjom susipažint Myl ;*
    1 taškas
  26. kas liečia tavo paminėta požiūri į verslus, privertėi mane susimastyti apie viena įdomu dalyką. Būtų iš ties įdomu pamatyti tokią sistemą kurią tu galėtum pilnai modifikuoti ir valdyti, jog tavo verslas galėtų turėti kokią nors įtaka darbams, medžiagų išgaminimas ir pnš, kad būtų galima pvz turėti savo shopą. Nusiperki patogiausia ir strategiškai prieinamiausia miesteliuose vietą, ten atidarai savo parduotuvėlę, kebabine ir pnš, užsisamdai kokį nors kurjeri kuris minimaliai aprūpintu tavo verslą įvairiausiomis prekėm kurias galėtum pardavinėti savo parduotuvėja su savo padarytomis kainomis. J
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.