Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.20 visose vietose

1. Patiko? spauskit žalia knopke ir užmeskit like ant video HD 1080p
    5 taškai
  2. Tai va nutariau paklaust tų kurie domisi krepšiniu ir LKL ko tikitės iš LKL tritaškio konkurso? Kaip manot kas laimės? Rašykit atsakymus ir tuo pat nutariau surengti tokį kaip mini konkursą kas atspės kas laimės šį konkursą gaus prizą 10000 eurų žaidimo valiutos. Renginys vyks kovo 29 dieną todėl turite daug laiko apmastyti. Sėkmės! Naujiena galite rinktis ir tą patį žaidėją jeigu net ir jau jis yra paminėtas, bet tuo atveju jūs gausite mažiau pinigų. Pinigus gaus tie kurie pirmi trys paminėjo tritaškio konkurso nugalėtojo vardą tokia sistema: 1 vieta 10000 (pirmasis atspėjo nugalėtojo vardą
    3 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misha_Morozov • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Pofka_Srf • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    2 taškai
  4. Jack_Exel

GRIMM [CS:GO]

Užemė laiko biški
    1 taškas
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aistė_Veranytė Jūsų vardas realiame gyvenime : Audronė Kiek jums metų ? : 14 Iš kokio miesto esate? : Skuodo. Jūsų charakterio savybės : Esu bendraujanti, draugiška , gan užsispyrusi asmenybė. Kartais būna su manim sunku. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Patinka šokti, dainuoti. Patinka krepšinis. ♥ Mėgstu susitikt su draugaais,linksmai praleist laiką. Aišku patinka kartais ir prie pc pa'nolife'int . Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios : Nemėgstu stumt ant žmonių,kurių nepažįstu ir nežinau kokie jie iš tikrųjų yra. Esu labai padedan
    1 taškas
  6. Dar nepabaigtas, bet jau po biški gražėja. V1 V2 Šešėliai (tvarkomi dar)
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vitalikas_Slim • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  8. Labas sveika, jei ieskai vaikino parasyk man. P.S As more sexy nei Valdas.
    1 taškas
  9. Vyresnio amžiaus žaidėjei parašys tau malonius žodžius, jaunimas to dar nesugeba.
    1 taškas
  10. Aš asmeniškai prieš tą gaujų kurimA. Geriausia butu 3-2 gaujos su renkamais kaip direktoriais lyderiais - The Ballas, Grove Street, Los Santos Vagos ir viskas, direktorius geras, darbuotojai geri, gaujos turi savo bazes, tik tuomet reiks galvot dėl ko jom kariaut, pvz del nark sandeliu, tt.
    1 taškas
  11. Turbūt sužinojęs, kad moterys/panelės taip pat bezda - neištversi šiame rožiniame savo pasaulyje. Ne, neik skandintis, tu dar valstybei skolingas, kad gimei, tad esi svarbus
    1 taškas
  12. Šansų turėsi visuomet, ypač jeigu dėl to stengsies ir nenuleisi rankų. Kadangi dabar buvo tokia situacija kuomet buvo apilygūs kandidatai - turėjau ir pas vieną, ir pas kitą ieškoti pliusų minusų. Deja, pas tave radau ir tai tau pakišo koją. Bet tai nereiškia, kad pakiš ir sekantį kartą. P.S. Tai kaip ten su dviračiu teleportinais?
    1 taškas
  13. Kažkas panašaus (Kitas taxi icon) - 5LIKE.
    1 taškas
  14. 1 taškas
  15. Sveiki, bučiau viską aš nufilmavęs,bet negalėjau, bet ačiū Pofkai. Filmavimas/Muzika - Pofka_Srd Montavimas - M_M Žiūrėkite HD https://www.youtube.com/watch?v=uCSrKrUf3eg&feature=youtu.be Muzika - Dope D.O.D. - What happend
    1 taškas
  16. Patariu mokintis, tikrai manau nepasigailėsi!
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misha_Morozov • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Lemon_Madeit • Už ką buvote užblokuotas ?: čytinima [FREE] • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  18. Rokas

Eilėraščio konkursas,

Konkurso nugalėtojai, 1 vieta, Edis_Kingston 3000 kreditų + Retas automobilis + Apranga (skin'as) Vieną serverį žaidžiau, Bet Greenside'ą pamačiau, Viską aš tenais mečiau, Nes globalą čia gavau Ir visus iškart baudžiau, Tad visiems nepatikau. Kai jau servą atrakino, Prasidėjo šis žaidimas, Per naktis aš nemiegojau, TOP žaidėju būt svajojau. Kai Greenside apsipratom, Mes naujovių užsimanėm! Rašėm Aivarui pastoviai Ir miegot neleidom ponui. Bet Greenside man patinka, Čia geriausi savininkai, Jie padės mums visada, Nesvarbu kokia bėda! 2 vieta, Paulius_Micro 2500 kreditų + Re
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.