Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.22 visose vietose

1. GREENSIDE.LT # UPDATE 0.1.2 Kodėl nebuvo atnaujinimo praėjusįjį savaitgalį? - Ruošiausi kalbėjimui, todėl daug laiko skyriau ruošimuisi jam. Sutvarkytos rašybos klaidos. Gaujos vadas savo gaujos palikti negalės, nes taip galėjo susibuginti gaujos. Jei administratorius iš jūsų atims ginklus, parodys žaidėjui koks administratorius tai padarė. Valgant maistą iš maisto mašinėlių stovinčiu miesteliuose pinigai bus nuskaičiuoti. Raudoni/Žali rutuliukai prie namų turėtu veikti tiksliau (atsijungimo/prisijungimo statusai). Parduodant verslą žmogui ir jei jis nepriima pasiūlymo, jūs neliksi
    20 taškai
  2. GREENSIDE.LT # UPDATE 0.1.3 PLANUOJAMA Statomas kalėjimo interjeras. Ruošiamas įdomus darbas įkalintiems žaidėjams kuris neleis nuobodžiauti kaliniams. Statomas mechanikų interjeras. Ruošiama visiškai nauja sistema, kuri duos mechanikams daug daugiau veiklos. Restauruojamas mašinų salonas. Ruošiamasi fūristų interjero statyboms. Ir kiti atnaujinimai, kuriuos galėsite pamatyti jau 0.1.3 versijoje! Turite daugiau pasiūlymų? Rašykite čia.
    13 taškai
  3. Rokas

Nuomonė apie serverį.

Visų pirma, pastangų dedame tiek kiek galime, o ne tiek kiek norime. Antra, projektas gyvuoja dar tik kelis mėnesius, pačiame serveryje yra spragų, kurios laikui bėgant bus ištaisomos. Joks SA-MP serveris nėra startavęs su optimaliai paruošta modifikacija žaidėjams, visi projektai turėjo spragų, be išimties ir mūsų projektas. Trečia, norite tikėkite norite ne, bet projektas nebus apleistas ar užrakintas "pertvarkos darbams". Toliau darysime atnaujinimus nors ir žais serveryje 5 - 10 žaidėjų ir taip bandysime užsitarnauti sunkiu darbu pastovių žaidėjų didėjimą. Tam esame nusiteikę tikrai rimt
    10 taškai
  4. Ai čia šiaip toks medinis prikolas apie realybę
    3 taškai
  5. Sveiki, nusprendžiau ir aš parašyti kažkokią nuomonę apie serverį. Kai į šį serverį prisijungiau pirmiausia pamačiau daug panašių dalykų iš kito visiem žinomo kaimelių serverio, dar ir savininkas buvęs miestelių pgr, na žodžiu pirmą sekundę pamačiau daug pažįstamų veidų, viskas atrodė ėjo kaip per sviestą, dalyvavau gaujose, dirbau darbus, buvo įdomu, tačiau kuo toliau tuo labiau pradėjo užkliūti serverio žaidėjai - normalių tik kur nekur, o tokių kurie gadina visą žaidimą slankioje visose pakampėse, bando vieni kitiem pakenkti, verčia, stumia, kai kurie netgi perka adminus tam kad pakenkti ki
    3 taškai
  6. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Rūkymas žaidime. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kioske galėtum nusipirkti cigarečių ( jokio skirtumo koks pavadinimas ir kiek rūšių). Kainuotu apie 5-10 eu už pakelį. Viename pakelyje 20 cizų. Taigi galėtum rukyt 20 kartų kol pasibaigia. Taip pat prasidėttu priklausomybė. Iš pradžių būtu viskas normaliai, o vėliau tarkim užsikabliuoji ir turi būtinai parūkyti, nes pradėtu kristi hp( taip kaip nepavalges būni). Taip pat norint mesti rūkyti, reiktu kviestis medikus ir paprašyti tipo kokių vaistų ir tu automatiškai mestum.
    3 taškai
  7. Kaip ir tu lievas. Be baldų jis kainavo 260k. Ir su tokiu interjerų nenusipirksi gero namo už 200k.
    2 taškai
  8. Aš nesakau kad tu sakai kopijuot , bet aš suprantu ką tu sakai . DPD Darbas ? Pričiom čia jis ? apie darbus aš nieko net nesakiau , nes per jūsų gaujų sistemas jie liko nepaliesti . Išeik pa*cenzūra* ir suvalgyk , gal gausi proto ir tolerancijos . Gi bus atnaujinimas galbūt jau šiandien , ir vėl bus daugiau žaidėjų . 22 dienas nebuvo update, tai bus dideliis . Beveik visų darbų pakeitimai , tai kad galėsit tas savo gaujas i s. susikišt.
    2 taškai
  9. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Evaldas_Juko ✔ Koks tai pasiūlymas: Siūlau padaryti paklaidą ant greičio matuoklių tiek mieste, tiek užmiestį, kadangi dabar vos 1km/h viršijus greitį gauni kvailą baudą ir manau tai ne vieną mane nervina. Prie to paties galiu pasiūlyti pridėti ženklų rodančių jog artėja greičio matuoklis ar koks staigus posūkis. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas aprašyta antrame klausime. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Žaidėjai gautu mažiau bereikšmių baudų... ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeig
    1 taškas
  10. Va čia tai atnaujinimai Tikiuosi dabar Taksi firmos darbuotojams veiklos padaugės o ir serveryje veidų daugiau atsiras.
    1 taškas
  11. Gvidas_Ham

Spėjimai.

Gvidas_Ham 22 taskai 7 blokuoti kamuoliai 2 rezultatyvus perdavimai 14 atkovotu kamuoliu aiksteleja praleis apie 35minutes ( pabaigoi visad jo nebeisleidzia)
    1 taškas
  12. Vienas geriausių visų laikų NBA lygos įžaidėjų kanadietis Steve'as Nashas oficialiai paskelbė apie 19 metų trukusios profesionalaus krepšininko karjeros pabaigą. 191 cm ūgio 41 metų amžiaus krepšininkas išplatino pareiškimą „The Player's Tribune“ puslapyje. „Didžiausia dovana man buvo, kad buvau pasinėręs į aistrą ir siekiau to, ką taip mylėjau – įsivaizdavau kopėčias, kuriomis kopiau link savo didvyrių. Ta aistra tapo mano geriausia drauge. Kalbėjau su ja, branginau, kartu kovojau ir buvau jos parklupdytas. 1996 metų NBA naujokų biržoje S.Nashą 15-uoju numeriu pasirinko „Phoenix Suns“ ekip
    1 taškas
  13. Elektronines cigarettes turetu but. O ne paprastos manau. Kazkaiek unikalumo. Ir be to server is ekologiskas taip sakant
    1 taškas
  14. Aš tai turiu šitą https://kickass.to/adobe-photoshop-cc-14-2-final-multilanguage-chingliu-t8581963.htmlviskas veikia kuo puikiausiai.
    1 taškas
  15. 1 taškas
  16. Tikraai taip.. O dėl akių,ačiūū labaai ! ^^
    1 taškas
  17. laikiux projekte cs:go tik steam vartotojams. Non steamų neleis į jį. Tiesa sakant mažai kur leidžia nonsteam. Nepagailėk pinigų ir nusipirk tą žaidimą. Vieną, kitą dieną pataupyk pinigėlius ir galėsi nusipirkti. Taigi nemilijonus kainuoja, tai vienas pigesnių žaidimų.
    1 taškas
  18. Labas, malonu, kad į serverį atėjo dar viena panelė, čia jų tikrai trūksta. Reiks ko nors kreipkis, visada padėsiu
    1 taškas
  19. Kodėl jaunimas negali parašyt gražių žodžiu? Visi gali, bet ne visiems protas leidžia Dėl to jog stūmia - nusispjauk tu ant jų. http://www.part.lt/img/4f0fc3b58a841a5c24427b7938619035435.jpg Šios akys mane hipnotizuoja :3 Žiauriai gražios!
    1 taškas
  20. Vyresnio amžiaus žaidėjei parašys tau malonius žodžius, jaunimas to dar nesugeba.
    1 taškas
  21. Sveika, šaunu, kad pasirinkai šį serverį. Sekmės tau ne tik čia, bet ir realiame gyvenime
    1 taškas
  22. Sveikutė Labai man panaši į kitą asmenį, neturi jokių giminių iš kėdainių ? Šypsena graži tau tinka . Sekmės tau šiame projekte.
    1 taškas
  23. Patinka rankinis, labai intensyvus, greitas ir agresyvus sportas.
    1 taškas
  24. Sutvarkytos gramatinės klaidos. Tiems kam nėjo į pelnus už tam tikrus papildomus dalykus pinigai ir pranešė, dabar pinigai eis. /gaujos sąraše rodys didesnį žmonių kiekį. Pastatus grobti turėtu leisti grobti nuo 13:00 Policija savo ginklus galės imti kas 2 minutes. /persirengti komandos mašinoje naudoti negalėsite. Mirus ir atvykus į ligoninę jei jūs buvote surakintas, jūs galėsite toliau naudoti visas VIP komandas ir kitus dalykus kurie reikalauja būti nesurakintam. Patobulinta AFK sistema. Jei dirbate mechanikų tai pats jų išsikviesti negalėsite. Tas pats ir su visom kitom tarnybom. Mirus mi
    1 taškas
  25. Sutvarkytos rašybos klaidos. Kai išeini į AFK kalėjime nebeturėtu prifloodinti kalėjimo laiko. Panaikinta buginta TAXI mašina stovėjusi visados ant kelio. Išmetus offline darbuotoją iš darbo, jam bus panaikinta darbo apranga. Gamykloje/Kalėjime nebegalėsite naudoti /pzu /dpzu komandos. Gamykloje turėtu rašyti gerą skaičių narių ant sienos. Jei būsite surakintas, tada negalėsite naudoti boom komandos. Pasiimdami iš hoodu / ginklus / narkotikus / turėtumėte gauti normalų skaičių ginklų / narkotikų ir gerą kiekių atvaizdavimą. Policininkams išimta /tazeris komanda, jį gausite užlipus ant ginklų d
    1 taškas
  26. 2015.02.16 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.0) • Gaujos turės savo seifus kuriuose galės būti pinigai įvairiems gaujos reikmenims. • Gaujoms nauja veikla pastatų grobimai jie galės grobti šiuos pastatus. # Banką. # Vyriausybę. # Piceriją. # Darbo agentūra. # Ginklų parduotuvę. # Baldų parduotuvę. Atvykę gaujos savininkas turės galimybę laikydamas Y mygtuką padėti C4 prie vietos. Užsikrovus 100% bomba bus padėta, ir sprogs po 10minučių. Padėjus bombą visa tai iškarto bus pranešta policijai, ji turės per visą tą laiką sugebėti atvažiuoti į sprogdinimą ir numinuoti
    1 taškas
  27. Pastatus minuoti galės nuo 13:00 iki 19:00
    1 taškas
  28. Kaip buvo Dylai & Tune dabar bus PD & Medikai best !
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.