Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.26 visose vietose
-
Peikiu taksi direktoriu Pofka_Srd
Lukas_Scrip ir 11 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Kai busi zaidime parasyk man. Duosiu pinigu ant rimto kaifo kad atsigautum nuo pigiu narkotiku.12 taškai -
2015.03.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.1)
Deivis Chill ir 9 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei DPD darbuotojas rankose laikys baldus / kitas prekes į DPD transporto priemonę įlipti negalės. Direktoriams / Pavaduotojams / žiūrint bendradarbius darbuotojų statistiką rodys tiksliai. Palikus darbą / būnant išmestam iš jo / kiekvieną dieną 24h atsinaujins darbų statistika. Parašius /vaziuoju žmogui atnaujins žmogaus buvimo informacija minimape kai jis pajudės ir taip visada žinosite tiksliai kur jūsų klientas. Matuokliai fiksuos žaidėjus viršijusius greitį su paklaida pačiuose miesteliuose. Atvykus pas iškvietėją praneš visiems darbuotojams, kad tai įvyko sėk10 taškai -
Peikiu taksi direktoriu Pofka_Srd
Vendelis_Savas ir 8 kiti sureagavo į remigijus už temą
DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Remiga_Pijus • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:Taksi direktorius • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?:Pavoge is manes 5k • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:Apgaudinejimai • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus :Edga_Kesa patere parasyti papeikima irodimu nespejau padaryti9 taškai -
Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,
Eko'Mad ir 2 kiti sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Jeremy_Warning • Kiek jums metų? :15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Dėl to, jog esu šiame serveryje tikrai nenaujokas, esu susipažinęs su serverio sistema, jos veikimu, visomis komandomis, bendromis serverio taisyklėmis, žinau ką galima daryti ir ko negalima daryti serveryje. Šiame projekte esu pasižymėjęs kaip aktyvi bei santūri asmenybė eventuose bei valdžios veiklose. Esu ganėtinai aktyvus, skiriu laiko ir teamspeak programai ir forumui, tačiau vistiek didžiąją savo laisvo laiko praleisto prie kompiuterio skiriu žaidimui. Žinoma neslėp3 taškai -
hugo armani ir kitas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Lucas_Patriot • Kiek jums metų? : 15 metų. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Naujas serveris, naujos motyvacijos. Viskas man čia prasideda iš naujo ir norisi nuo kažko pradėti. Visada gera pradžia sudarys gerą pagrindą ateičiai ir jei ir nenugalėčiau šiuose rinkimuose, tai bent kažkoks būtų žingsnis į priekį, nes kilčiau serverio administracijos akyse. Kodėl būtent šios pareigos? Pasakysiu taip, visada buvau ir būsiu žmogus valdžioje, o serveryje vieni iš tokių šiuo metu yra administratoriai. Pirmiausia todėl, nes neeinu į visišką nežinią, esu susi2 taškai -
Serverio perspektyvos mano akimis
Gordon_Specter sureagavo į Martynas už temą
Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio1 taškas -
Prisistatau Aiste_Veranyte
Dioba_Launch sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aistė_Veranytė Jūsų vardas realiame gyvenime : Audronė Kiek jums metų ? : 14 Iš kokio miesto esate? : Skuodo. Jūsų charakterio savybės : Esu bendraujanti, draugiška , gan užsispyrusi asmenybė. Kartais būna su manim sunku. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Patinka šokti, dainuoti. Patinka krepšinis. ♥ Mėgstu susitikt su draugaais,linksmai praleist laiką. Aišku patinka kartais ir prie pc pa'nolife'int . Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios : Nemėgstu stumt ant žmonių,kurių nepažįstu ir nežinau kokie jie iš tikrųjų yra. Esu labai padedan1 taškas -
Pradedu užsiimti su sig
Alvydas_Audine sureagavo į Pofka_Srd už temą
Hi, hmm kažkaip užsimaniau prisižiūrėjas visokiu darbu dirbti su sig (render), dabar stengsiuosi čia vis kelti naujus savo darbus, ir lauksiu jūsu įvertinimo kaip aš tobulėju Darbas prieš 2mėn : 2015-03-21 atliktas darbas : Render : http://valdimilanisti.deviantart.com/art/Panda-Renders-381556553 2015-03-26 atliktas darbas :1 taškas -
1 taškas
-
Džiovani_Woop sureagavo į Matt_Outside už temą
Labutė Aistėėėė omg kioka graži panele :oo bomba malonu susipažinti seksuolka tokia Be problemų rašyk padėsiu1 taškas -
[GFX KOVA] Ignas_Image Vs. Pofka_Srd
Hatice_Leo sureagavo į Ignas_Image už temą
Pofka_Srd laimėjo. Sveikiname jį.1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Gaujos veikla.
Rafael_Nadal sureagavo į Evaldas_Juko už temą
Prieš, jau dabar ant stogo užsilipe šaudot visus miesteliuose...1 taškas -
Jakuzos modifikacijų shopas.
Modis_Mtz sureagavo į Karolis_Jakuza už temą
♥ - http://www.file-upload.net/download-7193946/Instant-Crosshair.rar.htmlsu funkciją neradau.1 taškas -
1 taškas
-
Aiste_Veranyte sureagavo į Pofka_Srd už temą
Mama sake tave kabinti, nes esi graži ir atrodai protinga (hihihi)1 taškas -
1 taškas
-
Augis_Dash sureagavo į Lukas_Fanta už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Lukas_Fanta • Kiek jums metų? : 17. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu pradėti nuo to, jog serveris yra nesenai startavęs ir į kiekvieną naujoką ar žaidėją, kuriam reikia pagalbos reikia žiūrėti labai rimtai. Visgi dideliais žaidėjų kiekiais serveris dar nesimėto, o kartais ir tinkamas administratorių elgesys gali sudaryti gerą įspūdį serverio žaidėjams. Būtent dėl šių aspektų, šis prižiūrėtojas mano nuomone yra svarbiausias serverio labui, bent jau šiuo metu. Turiu nemažai patirties pagalbos teikime, tiek kitame serveryje, tiek šiame (j1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : White_Orange • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Daugelis iš pažįstamų rato ar internetinių draugų tikriausiai sutiktų teiginiui, jog mėgstu teikti pagalbą žmonėms. Praeitis kalba pati už save : viename iš geriausių Lietuvos SA:MP serverių buvau pagalbos ir pamokų skilčių moderatorius bei pagalbos skype administratorius. Nepaisant to, esu sukūręs keletą vaizdinių ir garsinių pamokų, skirtų žaliesiems. Manau tai puiki proga šiame serveryje realizuoti save kaip "pagalbos" žmogų. • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriu1 taškas
-
Modis_Mtz sureagavo į Karolis_Jakuza už temą
♥ - Mašinas - http://www31.zippyshare.com/v/87953716/file.html1 taškas -
Ignas_Image sureagavo į Arnas_Bulsonas už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Arnas_Bulsonas • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Manau serveryje yra pakankamai administratorių kurie minimaliai prižiūri serverį, banina žaidėjus kurie turi neleistinų programų, buggina ar kaip kitaip kenkia serveriui ar jo žaidėjams. Tačiau nepaisant to visai norėčiau užimti šias pareigas, vistiek nieko ypatingo serveryje neveikiu. Sa-Mp žaidžiu jau gal 4-6 metus (su kažkokiom pertraukom) ir situacijų esu matęs visokių ir manau kad sugebėsiu išspręsti bet kokią žaidėjui kilusią problemą. Taisykles +- skaičiau, naujienomi1 taškas -
Prisistatau Raimis_R
Matt_Outside sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
Pralinksminai labai su ta nuotrauka !1 taškas -
Prisistatau Raimis_R
Labas. ! Malonuu su tavim susipažint ! Sėkmės. :31 taškas -
Tikraai taip.. O dėl akių,ačiūū labaai ! ^^1 taškas -
SRT 3 Final
Nojus_Kobe sureagavo į Domas_Rocker už temą
http://imgur.com/a/NFsWD Siustis: http://www.mediafire.com/download/waw1u7ed334scus/SRT3_Final_Installation.rar Modifikacijos įrašymas: Atsisiunčiame failą, ji atsidarome, ir pasirenkame failo vietą, kad įrašytų į gta direktorija. Failo tipas : Autoinstaller Jei patiko ši tema like1 taškas -
Mitchellis sureagavo į Karolis_Jakuza už temą
♥ - http://www.mediafire.com/download/sv8dxb5gctbrs5q/Timecyc+ultra+realista.rar ♥ - http://www.mediafire.com/download/5o4j8n64vvd2wh6/Skin+GTA+V+online+-+Timecyc+Gabriel+Mods+2015.rar1 taškas