Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.05.02 visose vietose
-
Laikom frontą !
Ernis_Pokemon ir 10 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
Šiandienos vakaras, laikėm frontą prieš Mafijos_Tėva, Edgara_Cheass, Jeremy_Warning, Eko_Mad... Praleimėjom, nes mūsų ginkluotė buvo silpnesnė :/ Daina gal ir ne į tema, bet sueis :s11 taškai -
Jeremy_Warning banned James_Stephan [45]
MisterJames ir 3 kiti sureagavo į James`Stephen už temą
Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už - Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis);4 taškai -
(11 pasiulymų serveriui) Visi komentuojam- už/prieš!
Kostas_Nba ir 2 kiti sureagavo į Ernioks_Hockey už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernioks_Hockey ✔ Koks tai pasiūlymas: • 1 idėja, Siūlau... Padaryti baldu gamykloms taip, kad kas 1-2h atsirastu visų baldų po kokių 10vienetų, ir taip kas valandą. Tai būtų realiau, ir tikrai būtų tikroviškiau šiek tiek. • 2 idėja, Siūlau... Perdaryti mašinų sistėmą į šiek tiek realiasne. Pvz: Nusipirkus mašiną reiktų ją prižiurėti. Nuvažiuoti pas mechanikus, pasikeisti tepalus bent jau pravažiavus max 200km. Tada dar kai kokias detales galima sugalvoti kad pakeisti mašinoje. Ir taip daugiau atsrastu darbo mechanikams. • 3 idėja, Siūlau... Padar3 taškai -
GreenSide grafikos parduotuvė
Lauris Driftas ir kitas sureagavo į Misha_Morozov už temą
INFORMACIJA Atliekami/neatliekami(kol kas) AVATARAI/PARAŠAI/CINEMA4D/LOGOTIPAI/RANGAI Darbai atliekamai per 48h Jei darbas negerai atliktas rašykite man į AŽ Sumokėti už darbą turite per 15h už freepostinimą būsite baudžiami forumo įspėjimais ir juodojų sąrašų. Jei žaidžiate kitame projekte tada darbas nebus daromas. GFX'eriai Įkūrėjas - Misha_Morozov Padėjėjas - Tony_Baluchin (edžis) KAINORAŠTIS Avataras - nuo 1.000 iki 3.000 eurų Parašas - nuo 5.000 iki 10.000 eurų CINEMA 4D - 20.000-100.000 eurų LOGOTIPAI - 40.000 eurų RANGAI - 20.000 eurų ANKETOS ŠABLONAS 1. Jūsų Va2 taškai -
GreenSide atributika žaidėjams! Nr. 3
Deivis_Rhino ir kitas sureagavo į Misha_Morozov už temą
Keletą GreenSide parašų keletas paprastų parašų2 taškai -
[Įdėja Serveriui] Policija, rangai, racija, /dpultas /ppultas.
Deivis_Deividukas ir kitas sureagavo į Lemon_Madeit už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lemon_Madeit ✔ Koks tai pasiūlymas: Viskas kas susieja su policija, rangais, racijomis, /d(/p)pultas, /dzinute. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Policija- 1. /dpultas, /ppultas gautu naują pasirinkimą - nuosavos mašinos ant tam tikro rango (už tai eitu alga). 1.1 Įdėti policijos švyturėlius kurios būtų galima užsidėti tuo atvieju jeigu turi rangą kuriame galima dirbti su nuosava mašina. 1.2 Jeigu nesutinkate - įdėti jūsų parinktą automobilį kuris yra greitas kaip bullet ar sultan. 2. Įdėti naujų skinų (kurios per /dpultas /ppultas būtų galima nustatyt2 taškai -
Jeremy_Warning banned Tommy_Vercetti [44]
James`Stephen ir kitas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Tommy_Vercetti • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, jaigu Sabas tikrins pasakau, kad čia AimBot naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Laikom frontą !
Rytis'Bit ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Mano idėja užšokti ant tanko ir jį susprogdinti spardant kojomis nebuvo protingas sprendimas2 taškai -
MisterJames ir kitas sureagavo į James`Stephen už temą
• 1 video. Ižvelgiu klastą Tarp 0 r 1 s kulkos skriejo kažkaip pro šoną,o ne lipo jam Ar čia tipo pafilmuoji,kad gerai šaudau?? :DDD • 2 video. Nu patylim Čia tipo pafilmavai kaip aš miriau ar ką? Niponel sorry. • Čia pasiimsiu popkornų prie video pažiūrėt į nieką Net paspausiu patinka2 taškai -
Dowis_Kiss sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA1 taškas -
Mindaugas_Parkour sureagavo į Velnelis Camel už temą
Sveiki, pradėjau ir aš su PS žaisti, taigi naujus avatarus kelsiu kas 3 dienas, smagaus naudojimo. UPDATE ( 0.0.1 ) UPDATE ( 0.0.2 ) UPDATE ( 0.0.3 ) UPDATE ( 0.0.4 ) http://imgur.com/xi8q8ET,S3X8nuG,RzjJoOj,73XxmKT,UtDaXBt,DIutoSA,YbBvdot,rLtLnLn,zZRy31X,somxpH2#0 UPDATE ( 0.0.5 ) http://imgur.com/p28fUJV,ZgS4aIy,p6NTrIF,fVF3Ut0,JJ9k3fw,QYWMzZr,OQMCvcG,0RBL2TO,dchdAxs,1qFLhzt UPDATE ( 0.0.6 ) http://imgur.com/vK4ZA88,Gx1 taškas -
Laikom frontą !
Rytis'Bit sureagavo į Edgaras_Cheass už temą
Tikrai patiko šis video, spaudžiu like. Iš ties, kai Rokas puolė vienas, jam nelabai sekėsi, bet kai pasitelkė mumis į pagalbą, tada jau gavot malkų . Manau tokių veiksmų dažniau turėtų būti, dėl linksmumo .1 taškas -
Laikom frontą !
Velnelis Camel sureagavo į Rytis'Bit už temą
Video tikrai neblogas spaudžiu rep . Be to mes atlaikėme sunkius 3 levelius ir tik ant ketvirto sukritomie , štai kokie vyrai lenda po tankais , lygiuokitės į mus ir nugalėsime visus1 taškas -
GreenSide atributika žaidėjams! Nr. 3
Dra_Dre sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Gražus Misha taip ir toliau žiauriai gražius darai gal padarytum man koki asmenini? PM jei ką rašyk man1 taškas -
James`Stephen sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :James_Stephan • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, jaigu Sabas tikrins pasakau, kad čia AimBot naudojimas.Nepyk James'ai, nuo 19:00 iki 20:00 man žodis draugas/pažystamas negalioja SA:MP'e • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
James`Stephen sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Gerai, dėl tavęs bus sutarta su Roku dėl šito dalyko. Viską aš Jums įrodysiu. Sabai ne tau gaujos... Tavo gaujinis reikia čia ginti? Vis dėl to nevaikiškas pareigas eini. Cbugina? Tai pabandom ar tu cbugindamas man visas kulkas pataikysi. Kiek iš 6 kulkų prašauna 1? Žinai ką Sabai? Tuoj tu rašysi... Užblokavimo anketa patvirtinta. Tema rakinama.1 taškas -
Matt_Narkata sureagavo į Matas_Vasiili už temą
Sorry uz komentavima, taciau AIM. 2 video apsisuko ir pataike greitai 2 is 2 kulkas, kas praktiskai neimanoma. 3 video tapati situacija, apsisuka ir sulesa labai taikliai 2 is 2...1 taškas -
Martin_Garrix sureagavo į Sabas_Brown už temą
Čia aš vienas čytinimo neįžvelgiu ? Čia tipo kad cbugina ir pataiko ? Tai jei taip tai puse srw bannint kad cbugindami pataiko Paliksiu rokui P.S Jei būtų aim pataikytų visas kulkas , žiūrėk kiek nepataiko1 taškas -
Majekas_Jump sureagavo į Kostas_Nba už temą
MAN su tais baldais asmeniškai truputėli juokinga kam vagims ten kokios sofos ar panašiai taxi darbas manyčiau yra taip pat būtinas. SU visom kitom idėjom galbūt ir galėčiau sutikti. Šiaip spaudžiu like, nes matosi, kad stengeisi surasti gerų idėjų. Taip ir toliau. Sėkmės!!!1 taškas -
už visas idėjas tikrai geros.1 taškas -
Sėkmės ir toliau darbai tikrai labai gražūs!1 taškas -
Tavo atnaujinimai tikrai puikūs man patinka1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Pusbrolis_Antanas sureagavo į Misha_Morozov už temą
30.000 eurų, susisiek per /sms1 taškas -
Visai nieko avatarai daugiau nei puse matytu.1 taškas -
Prisistatau Mantas_Project
SVEIKAS ATVYKĘS Į GREENSIDE matosi, kad esi rimtas vyrukas todėl linkiu tau kuo didžiausios sėkmės!1 taškas -
Peikiamas Sabas Brown.
Марихуана sureagavo į Sabas_Brown už temą
Tau reikia tu ir gaudyk , kolkas nemačiau kad koks mano gaujinis čytintu .. O ką ? Nieko neneigiu , ten buvau žinomas kaip čyteris , ir visi čia tai žino , ir ką , čytinau dieną naktį ir t.t , nebuvau šventas . Naujas serveris - nauja istorija . Va čia tai tikrai nieko neturiu ir neįkliūsiu tikrai , būk rami .1 taškas -
Nuotraukos konkursas,
Daz_Daison sureagavo į Rokas už temą
Apžvalga, Ačiū visiems dalyvavusiems, rinkti konkurso nugalėtojus buvo tikrai įdomu ir linksma, tik gaila, jog dalyvavo toks nedidelis žaidėjų skaičius. Tikimės, kad kitą kartą dalyvių dalyvaus šiek tiek daugiau. Dėkoju visiems žemiau paminėtiems žaidėjams už dalyvavimą, paguodos prizas visiems dalyviams 600 kreditų ir 7500 € mūsų serveryje! Dėl atsiėmimo prašau susisiekti su manimi asmeniškai. • Dave_Destiny • James_Stephen • Karka_Pitt • Domantas_Bumeris • Aivaras_Acme • Jimmy_Cold • Arnas_Bulsonas • Velnelis_Camel • Matt_Inside • Eimis_Show • Sabas_Bro1 taškas -
[Minimal Designs] Long shadow effect
Deivis_Rhino sureagavo į Rin už temą
Sveiki visi! Seniai jau buvau nesukūręs photoshop pamokos todėl nusprendžiau šį mielą pekntadienį pasedėti prie photoshop ir išmokyti jūsų vieno efekto. Bandicam vėl nerodė mano rodyklės :\ Nusivyliau vėl aš juo ir aišku lango dydis šiektiek apkarpytas vėl bandicam kaltės ir tuo pačiu mano, bet oh well pagrindiniai dalykai matosi. Taigi pagrinde šioje pamokėje išmokysiu kaip atlikti minimalistinį logotipą ir kaip padaryti per photoshopą long shadow(ilgo šešėlio) efektą. .Psd faliukas jei kas nors kažko nesuprato arba tiesiog nori pasžiūrėti galutinį rezultatą. (Link) Vi1 taškas -
1 taškas
-
Žukas - Gaujų skinai
Franky_Back sureagavo į Rytis'Bit už temą
Tikrai manau gaujoms skinai turėtų patikti . Gauni iš manęs tikrai rep1 taškas