Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.03 visose vietose

1. Pirmi Rytis_Bit Avatarai Kaip pastebėjote sukūriau ir savo darbelius , tikrai nesu šioje srityje profas , bet noriu išmokti ,jeigu pastebėjote mano avatarų klaidų prašau pasakykite jas ir jeigu taip pat užsiimat gfx 'imu padėkit man . Toliau jeigu turite kokių pamokų ir kitų pribambasų taip pat galite mesti čia ir nesidrovėkite vertinkite visą kritiką tikrai priimu. Avatarai Nr 1 ---------------------------------------- Avatarai Nr 2 ---------------------------------------- Norėjau kad iškarto čia rodytų , bet neleidžia daug avatarų kelti čia todėl pasitenkinau ir taip. http
    5 taškai
  2. Nežinau ką čia bandai įrodyt, bet vakar jau įsitikinau kas esi, so tavo naujas acc buvo išaiškintas per ~6h, tai tik įrodo, kad tavo charakteris yra išskirtinis( gali priimt tai kaip komplimentą, tačiau aš tame įžvelgiu minusą ), nes dėl charakterio ir pradėjo kilti itarimai. Kitą kart kai meluosi, panaudok žiupsnelį logikos, kadangi dabar brolis, kuris atseit yra iš kito miesto( viens iš Kauno, kits iš Marijampolės ) turi tuos pačius ipus, hmmm... interesting. Labiausiai nustebino tai, kad būdamas dugne sugebėjai nukristi dar žemiau, good job . Pabaigai - patarčiau baigti su tomis nesą
    4 taškai
  3. *cenzūra* , tu tiek daug prisidirbęs.. Kad esi tikrinamas pastoviai. Aš pats asmeniškai sužinojau, kad tu *cenzūra* s, po maždaug 1-2h. Visi direktoriai buvo informuoti apie tave. Visiems direktoriams esi rašęs poemas apie save. Visiems direktoriams siūlei parduoti pavaduotojo statusą. Tu visiškai sužlugdytas esi. Tavo vietoj aš arba mesčiau, arba taip grąžiai pradėčiau elgtis, kad neįsivaizduoju net. Nesakau, kad rašinėt ir pan. Tiesiog nebekreipk dėmėsio. Ir ramiai žaisk. Neišsišokinėk, vapšie niekam neįkyrėk. Net jei mentas free star prideda, tu daryk tai ką turi daryt, o ne vardink savo k
    2 taškai
  4. Sveiki visi šiandien neturėdamas ką veikti sukūriau youtube banneri http://imgur.com/DEwr4bY
    1 taškas
  5. GREENSIDE # 0.1.3.3 Sutvarkytos rašybos klaidos. Atnaujintas direktorių pultas peržiūrint darbuotojų informaciją. Vartų/atsidarančių objektų sistema perdaryta į dinaminę, žaidėjai pakitimų beveik nepamatys, tik keletą. Sutvarkyta klaida su DPD iškrovimais / pasikrovimais. Naujas mašinų turgus, bei kitoks veikimas nuo šiol visų tr.priemonių ten nematysite, ten jų bus 12 ir taip pat jos keisis kaip ir sportinės mašinos 24:00 valandą. Patobulinta gaujų sistema, laikotarpio principas sugrįžo t.y grobimai vyks nuo 19:00 iki 21:00 valandos, per tą laikotarpį 21:00 va
    1 taškas
  6. Reikia tik pridėti side.lt ir bus jums greenside.lt serverio pavadinimas o ką tipo ne ne lygiai tas pats? patiko spustelk žalią
    1 taškas
  7. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jonas Saukaitis ✔ Koks tai pasiūlymas: Panaikinti komandą /mapp ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ši komanda yra visiškai nesąmoninga. Tiesiog iš lempos sužinai kur yra žaidėjas. Daug įdomiau būtų tiesiog susisiekti su žmogumi ir paklausti kur jis yra. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Savaime aišku: tikroviškumas. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  8. Kuo toliau tuo didesnė komedija vienodas balsas ,vienoda *cenzūra*..
    1 taškas
  9. Turi tokias pačias galimybęs kaip tavo brolis t.y. jokios.
    1 taškas
  10. Tai kas, kad nuvairuosi toli? Vis tiek tave ras, kad ir už 10 km. Neduos ramybės iki kol į kalėjimą atsisėsi.
    1 taškas
  11. Prieš, nesamone tada bus o jai pvz tas žaidėjas ntr telefono kaip tada ji surast?? magiškas jėgas pasitelksi??
    1 taškas
  12. Prieš! Nesąmonė bus. Juk mes tik žaidžiam. Tokiu atveju ir policija turi nebegalėti sekti žaidėjų...
    1 taškas
  13. Ponas_Zygis

Įvairūs avatarai

Gražūs visai. Dantistu būt nori, kad visur dantys balti dominuoja?
    1 taškas
  14. Situacija išsiaiškinta, pagrįsta Roko, papeikimas neturintis galios.
    1 taškas
  15. Papeikimas atmestas. GreenSIDE komandos nariai neprivalo įgyti diplomų, įrodančių, jog yra bandęs ir nusimano įvairiausiuose mod. (Jeigu visas prikurtas pradėsim čia testuoti leidžiama neleidžiama.. galima ir išprotėti). Išmokstam būti supratingesni vieni kitiems.
    1 taškas
  16. Kaip žaliam tai neblogai, bet tokių remelių niekados nedėk, nes palei mane tai senamadiška
    1 taškas
  17. Šaunus atnaujinimai taip ir toliau
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Javgenij_Baryshnikov • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Vaizdo medžiaga - čia.
    1 taškas
  19. Taigi pradesiu nuo to kad man tada buvo 14 o jai 17… Mes buvom abudu truputi isgere tai nuejome atsigult kartu i lova…. Ji buvo su sortukais ir maikute… Ji nusimove sortukus ir apatinius… As nusimoves apatinius pradejau ieskot, kur ikist sawo daikta bet man kaip pirmas kartas buvo tai nelabai sekesi surast…. Bet galiausiai suradau ir pradejau kist… Ji sake nesustot tai as ir kisau nors jai ir skaudejo….. Isbego truputi kraujo bet tai neleido sustabdyt sexo. Mes mylejomes kokia 20min nes dar nepatyres buvau ir gan greit baigiau. Baigiau as jai ant uzpakaliuko…. Kita ryta mudu nelabai ziurejom v
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.