Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.04 visose vietose
-
Egidijus_Keza ir 8 kiti sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei9 taškai -
PIRMI AVATARAI (By Rytis_Bit)
Vitalikas'Slim ir 5 kiti sureagavo į Rytis'Bit už temą
Pirmi Rytis_Bit Avatarai Kaip pastebėjote sukūriau ir savo darbelius , tikrai nesu šioje srityje profas , bet noriu išmokti ,jeigu pastebėjote mano avatarų klaidų prašau pasakykite jas ir jeigu taip pat užsiimat gfx 'imu padėkit man . Toliau jeigu turite kokių pamokų ir kitų pribambasų taip pat galite mesti čia ir nesidrovėkite vertinkite visą kritiką tikrai priimu. Avatarai Nr 1 ---------------------------------------- Avatarai Nr 2 ---------------------------------------- Norėjau kad iškarto čia rodytų , bet neleidžia daug avatarų kelti čia todėl pasitenkinau ir taip. http6 taškai -
greenside.lt mišios
Rokas ir 3 kiti sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Sveiki, kaip ir kažkada vyko mišios ir nuo to karto jų organizatorius (Vyr.Kunigas apaštalas) - Martynas prižadėjo, jog bus dar kartą tokios pat mišios, tad jis mūsų nepavedė, pravedė kartu su Matt_Inside. Prisijuokėme kas buvo kanale iki ašarų, gaila, kad filmavau tik pradžią, paskui išvis žiauru buvo ten... Smagaus žiūrėjimo Pradžia: Pabaigos bendra malda:4 taškai -
2 taškai
-
Velnelis Camel ir kitas sureagavo į Rytis'Bit už temą
Sveikas , viską darau pats , sock ieškau ir avatarus darau pats tai nežinau tikrai nesu geras ekspertas ar darytojas bet stengiuosi o dėl LowPlay nelabai aš dar tokių suprantu ;( jeigu ką pm plačiau paaiškink.2 taškai -
Vitalikas'Slim ir kitas sureagavo į Rytis'Bit už temą
Supratau , norėčiau sužinoti kaip daryti kitą rėmelį ? Jeigu nesunku2 taškai -
Keli Pasiūlymai Serveriui ;) (#1)
erminas112 sureagavo į #Paul už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Rolling_Paul ✔ Koks tai pasiūlymas: Event'ų Komanda: Siūlau išrinkti kelis atsakingus bei aktyvius asmenis kurie būtų atsakingi vien už renginius serveryje. Šiems žmonėms būtų skiriamas ir prizinis fondas, kad netektų mokėti pinigų iš savo kišenės. Pakvietimų Sistema: Taigi, serveriui tikrai neprošal būtų didesnis žmonių skaičius. Taigi siūlau sukurti pakvietimų sistema forume, kuriame žmonės gautų prizus už tam tikrą kiekį pakviestų žmonių (Pvž: 2 žmonės- 10,000 $, 5 žmonės- 200 Kreditų ir t.t). Reklama:Čia net ne pasiūlymas, tiesiog BŪTINA daugiau dėmes1 taškas -
greenside.lt mišios
Hot_Anonymous sureagavo į Toske už temą
O taj ce insaidelis. vergas. martyno? amen1 taškas -
1 taškas
-
Rytis_Bit užblokavo Sitizen_Pro
Velnelis Camel sureagavo į Rytis'Bit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Sitizen_Pro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų naudijimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/NA6g7WDqT081 taškas -
✪ Pasiūlymas Serveriui ✪
Lukas Saukaitis sureagavo į Gvidas_Ham už temą
nereikia. čia turi būti taip jog tu užsidirbtum tam ko trūksta tau. o ne per pirmas žaidimo minutes jau turėt viską ko reikia naujokui. man geriau tegul lieka taip kaip yra dabar, ir nieko keist nereikia. man geriau , kad žaidimas būtų kuo sunkesnis, sudėtingesnis. čia ne koks kitas servas iš kurio atėjai, kur viską greit gavai, pasidarė nuobodu, ir perėjai čia. ne, čia taip nebus, čia viską turi pats savo galvą bei rankom užsidirbt.1 taškas -
✪ Pasiūlymas Serveriui ✪
Valis_Kent sureagavo į Lukas Saukaitis už temą
Nesamone, tu tik dabar esi naujokas todel nori ta padaryt kad pinigu gautum.1 taškas -
Deivis_Deividukas sureagavo į Augis_Fraps už temą
Deividukas gfx profesonalas 10 balu1 taškas -
The_Fisheris sureagavo į Gvidas už temą
Netgi matosi jog kokybiški ir geri man patiko tas su saule gal ir panaudosiu sėkmės tau darant avartarus1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Duple_Xxx už temą
Labai grazus avatarai Gerai sukurti1 taškas -
Prisistatau Drake_Stevenson
Rytis'Bit sureagavo į Velnelis Camel už temą
Dobri dien Drake, pabuvau geras dėdė ir deviau užlipt nat FIND event Pick up nu ką čia ir palinkėsi, visi palinkėjimai viršui kituose komentaruose.1 taškas -
Peikiu Arnas_Bulsonas
Arnas_Bulsonas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Papeikimas atmestas. T.Prižiūrėtojas pateikė įrodymus pagrįstančius užblokuoto asmens kaltę. Ir kaip negėda šmeižt kitus kai žinai kad ne free-banned1 taškas -
Skin mod'ai
Gaujų skinai, jei nebūtų medinis PC, tikrai užsimodinčiau.1 taškas -
Pristatau Word_Chess
Sveikas, žinau tave iš kito projekto. Malonu čia tave matyti, tikiuos čia ir pasiliksi.1 taškas -
Prisistatau Deivis_Deividukas
Bahūra pažystu nuo pat ryžo laikų, tikrai malonu su tavim bendrauti, beje sveikas atvykes.1 taškas -
Prisistatau The_Fisheris
Sveikutis iš nuotraukų neduočiau 14 metų, beje klausimas tau. Ar kitą projektą palikai ir direktoriaus posto atsisakei ?1 taškas -
Pasiūlymas gaujoms
Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel ✔ Koks tai pasiūlymas: Apie gaujas ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti gaujų patirtį kurią galėtum keltis su gaujos transporto priemonė, bei gal padaryti, kad važiuodamas su gaujos transportų gautum nors 20/min. Dar būtų neblogai padaryti tai, kad dėkim pvz: man priklauso viena iš 2 bazių, ir aš galėčiau atstatyti tr.priemones, nes čyteriai jas išsvaido. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Papildoma veikla ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir1 taškas -
Pasiūlymas gaujoms
Tikslai, važinėjimas su gaujos tr.priemone eitu į gaujos fondą, o iš fondo tiesiai furistams į rankas, o jie mums ginklų.1 taškas -
Pasiūlymas gaujoms
Transporto nebūtų tai nebūčiau rašęs šios idėjos, bet bent daugiau veiklos mums tai suteiktu.1 taškas -
Rytis_Bit užblokavo Zilvis_Chuwak
Velnelis Camel sureagavo į Rytis'Bit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Zilvis_Chuwak • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Free kick duoda ir free ban • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/33f2e08c44793107f37b106fe02cb081771.png http://www.part.lt/img/9c644c83cc378618553de59f2964d740479.png http://www.part.lt/img/115967fdc3523608553a45ba3faa2f32720.png Free ban dėjo žaidėjui http://www.part.lt/img/e8c52954e890df2010333c6c69e38be7555.png Ir dar kiek papeikimų gavęs vien dėl kick1 taškas