Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.11 visose vietose

1. Sveiki vertintojai, kaip ir nurodyta pirmame punkte, pristatau save, taigi esu Žilvis, man yra 17 metų, laisvu laiku užsiimu daug su muzika, mėgstu ekstremalų sportą. Kaip ir kiekvienas iš čia žaidžiančių mėgstu būti prie kompiuterio ypač daug laiko skiriu žaisdamas SA-MP, taigi esu iš mažo miestelio Utenos raj. miestelis mažas užsiėmimų labai daug kaip ir nėra todėl dažnai leidžiu laiką prie kompiuterio. Na atėjau čia kaip ir visi iš LM*, vien tik dėl to, kad LM* serveryje yra problemų su anti-cheat, todėl kol ten buvau užblokuotas, užpildžiau unban anketą ir atėjau su draugu čia pažaist, p
    9 taškai
  2. Sveiki, esu Edvinas iš Vilniaus, serveryje žinomas kaip Edwa_Nmz, man yra 17 metų. Esu linksmas žmogus, mėgstantis bendrauti. Moku lengvai susipažinti su naujais žmonėmis, mėgstu pajuokauti, tačiau kartais peržengiu ribas ir nenorėdamas galiu ką nors įžeisti. Nemėgstu melo, tačiau kartais kai būna reikalas pats to neišvengiu (pameluoju). Patinka žmonės, kurie yra užsispyrę, pastovūs, siekia tikslo iki galo ir niekada nedejuoja ir neverkia. Mėgstu rizikuoti, tačiau ta rizika būna proto ribose. Niekada nepalieku savų bėdoje. Žinoma nesu tobulas, esu kiek paviršutiniškas, kartais per daug sureikš
    8 taškai
  3. Sveiki, mano vardas Mangirdas, šiuo metu man yra 15 metų, žaidime mano pseudonimas Jeremy_Warning. Laisvalaikiu užsiimu sportu, stengiuosi kuo daugiau laiko skirti futbolo, krepšinio sporto šakoms. Taip pat norėčiau užsiminti apie savo kompiuterinės grafikos aistrą. Jos asas tikrai neesu, tačiau man tai labai patinka ir pasakyčiau, jog gan gerai viskas man gaunasi, nors iki profesionalų man dar tikrai labai toli. Jaigu kas nors nesupras kas čia per dalykas galėčiau detaliau paaiškinti, jog tai grafikos darbelių piešimas, su PhotoShop ir kitomis Adobe projekto programomis. Taigi dauguma serve
    6 taškai
  4. Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,
    6 taškai
  5. Sveiki kad ir kas skaitote šią rašliavą. Iškart pradėsiu nuo faktų - Lukas, 16 metų. Mėgstu paprastus žmones, tokius kuriais galima pasitikėti ir pajuokauti drauge. Nekenčiu plepių ir paskalūniškų žmonių dėl to kartais atsiriboju nuo kaikurių asmenų ir sulaukiu iš jų neigiamos reakcijos. Apie save pasakoti daug nemoku, nes iš tiesų tai turėtų daryti mūsų artimiausi žmonės. Man ką jie sakė, kad esu atsakingas ir atkaklus žmogus. Iš kitos pusės irzlus. Tiek manau faktų užteks, nes prisistatymas turi būti trumpas. Judėkime prie esminių dalykų. Greenside serverį pasirinkau tikrai stačia galva, pa
    4 taškai
  6. Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-1
    4 taškai
  7. Sveiki, GreenSIDE projekto administratoriai, mano slapyvardis žaidime yra Ever_Never, realybėje mano vardas yra Donatas, man šešiolika metų, gyvenu Utenoje. Na, o šiaip, tai esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dušios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnes pareigas pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendra
    3 taškai
  8. Sveiki, gerbiami serverio savininkai, bei skaitytojai. Mane serveryje visi pažysta slapyvardžiu The_Fisheris, tačiau mano tikrasis vardas yra Vilius. Man yra 14 metų (07-23 sueis 15) gyvenu ir esu kilęs iš saulės miesto -Šiaulių. Tik ką baigiau aštuonias klases ir tolimesnį mokslo kelia tesiu Šiaulių Romuvos gimnazijoje. Taip pat žaidžiu už 2000 - tųjų metų Šiaulių futbolo komandą krašto gynėjo pozicijoje. Futbolas yra vienas iš mano didžiausių pomėgių. Taip pat mėgstu įvairiausiais iškylas, atostogas, keliones dviračiais, gražiais vakarais prie gražaus ežero pažvejoti, su "chebryte" krepšinį
    2 taškai
  9. Taigi labas Rokai, pradedu nuo savo aprašymu, esu geranoriškas, malonus, mandagus, pavyzdingas, atsakingas vaikinukas iš Kėdainių. Mano vardas yra Vytenis, man yra 15 metų, rudenį sueina 16. Aš esu velniškai užsispyręs. Jeigu aš sugalvoju ką nors daryti savaip, o ne taip kaip man sako pavyzdžiui mokytoja, aš vistiek darysiu savaip, nors su klaidom, bet darysiu... Tas ir man pačiam kenkia nes jeigu išmokstu tema ne taip tai ragas (Šypsausi) Iš kontrolinio teigiamo net nesvajok... Kita mano gerovi savybe ta jog jeigu aš su žmogumi beveik visada randu bendrą temą apie kuria galėtume kalbėti kart
    2 taškai
  10. Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA
    1 taškas
  11. Šiandieninė diena praėjo neeiliniai, dauguma serverio žmonių prisidejo prie White_Orange eventų, daug pinigų išdalino serverio žaidėjams. Įkelsiu keleta nuotraukų iš dienos įvykiu. Kas turite daugiau nuotraukų kelkite į komentarus
    1 taškas
  12. Ppc grybai... Nesitikėjau, kad tokie tragiški. Bent pjautumėtės ne viešai, tai gėdos tiek ir nepagarbos neužsitrauktumėt. :DDD Krč...
    1 taškas
  13. Pirmi žodžiai , "tavo mama" jau tokiam charę sudaužyt ir apspjaut .
    1 taškas
  14. Čia ale toks bazaras, nei viens negali užstumt normaliai, suleistum į kanalą vienus, tai ir pjautusi, kol vieno iš jų mama nenuvarytų nuo pc.
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Teisius_Svilpukas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Reklama • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/40153e22bf56780334410863e1a049c2205.png
    1 taškas
  16. Nors lygiai viską sudėtum xd , šiaip žiauriai negražus darbas visko trūksta klaidų daug...
    1 taškas
  17. Sveiki mielieji skaitytojai. Esu Marius, man 16 metų, gyvenu Tauragės mieste. Esu draugiškas žmogus, mėgstu bendrauti ir draugauti su žmonėmis kurie kalba atvirai, o ne būna susiraukę ar supykę. Esu padedantis ir atsakingas žmogus, dirbu kartu su tėčiu jo garaže. Esu likęs atsakingas už tėčio firmą ne kartą, ir ne du. Esu šiek tiek drovus, ir nedrąsus. Kaip ir daugumai gyventojų man patinką krepšinis, tai yra mano kasdienybė lankas, kamuolys ir būtinai tritaškis. Esu kartais savanaudiškas, pats tai pastebiu, bet esu geras žmogus kuris nenori kitiems pikto. Mano didžiausias pomėgis yra autobusa
    1 taškas
  18. Mrs Nobody

Top'ai

Manau, kad šis pasiulymas yra labai geras ir aš jam pritariu
    1 taškas
  19. Roba

#SELFIE konkursas.

ĮKELIAU NES PATIKO PIRMA SELFIE FROM BACK [ pagražinčiau jaigu mokėčiau su fotoshopu ] ANTRA
    1 taškas
  20. Sveikas turėjau tokia pačia problema manyčiau tau reikėtu išjungti visokias piktogramas kai žaidi ir tada atsisiusti gta per ewar.lt puslapi ten geriausia
    1 taškas
  21. Ačiū tau žmogau kaip tik norėjau paieškot, kaip užsidėt taikinuka ir bamm tu parodei mldc
    1 taškas
  22. #Mechanikai#Bazė#Panorama #Mašina#Susipykom#MagelįPavogė
    1 taškas
  23. #draugeliai #MUCHAMORAS #MIŠKAS #BUS PAKASTAS #RKS #TBPS
    1 taškas
  24. Man tai labai patiko, kai su sabu laukiu daugiau
    1 taškas
  25. Video tikrai neblogas spaudžiu rep . Be to mes atlaikėme sunkius 3 levelius ir tik ant ketvirto sukritomie , štai kokie vyrai lenda po tankais , lygiuokitės į mus ir nugalėsime visus
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Tautvydas_Sones • Kiek jums metų? : 15 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nes esu žmogus mėgstantis tvarką. Serveryje turiu Administratoriaus statusą, todėl kai tik yra galimybė padedu serverio žaidėjamts. Toliau esu paprastas žaidėjas, kuris prisijungęs į serverį dirbą savo darbą, o jeigu pamatau kažkokį tai didesnį nusižengimą tada nubaudžiu. Į serverį ateina iš tiesių daug naujokų, kurie čia nieko nesupranta ir prašo Administratorių pagalbos, o aš jau šiame serveryje žaidžiu du mėnesius, bei žinau viską šiame serveryje, todėl nebūtų problemų p
    1 taškas
  27. ATNAUJINIMAS NR:3 NEGALIU KELTI TEN KUR YRA VIRŠUR AVATARAI,NES PER DAUG TIPO RAŠO.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.