Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.20 in Pranešimai
-
GreenSide atributika žaidėjams! Nr. 4
T. Risko ir 6 kiti sureagavo į Misha_Morozov už temą
Pagaliau 4 dalis! HEADERS: ADMINISTRACIJAI MODERATORIAMS PRIŽIŪRĖTOJAMS ŽVAIGŽDĖMS ŽAIDĖJAMS TURTUOLIAMS GAUJINIAMS DIREKTORIAMS7 taškai -
GreenSide Serverio direktoriai
Renka_Mario ir 4 kiti sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Taigi čia įkelsiu keletą nuotraukų, kurios gali parodyti kaip atrodo (atrodė) firma realybėje. Nuotraukos negražintos, įkeliu tik šiaip pajuokauti, jei kažkas iš direktorių įsižeidė nuoširdžiai atsiprašau. (paint master) 1. PD 2. DPD kurjeriai 3. Medikai 4. Fūristai 5. Taksistai 6. Mechanikai5 taškai -
Peikiu Mantas_Verone (Taksi direktorius)
Velnelis Camel ir 3 kiti sureagavo į Mantas_Verone už temą
Wow sw, draugas darė man gerą darbą, rašė jis, tokius reikalus per TS gali su manim kalbėt o ne tikėt kas ką tau rašo, aš būsiu tavo draugas, atsisėsiu prie tavo pc prirašinėsiu ir tu tikėsi? protelis. Ne mano bėdos kad apsikvailini, tokius dalykus jei ir tariuos tai pokalbiu, o ne susirašinėjimais. Plius kiek žinau draudžiama mainyti serverio daiktus į real valiutą, o tai dar vienas pliusas kad tokių dalykų susirašinėjimais neaptarinėčiau. Be to, jei ir tai rašyta būtų mano ranka - ne draugo, direktorius prie ko čia?4 taškai -
Jeremy_Warning banned Pofka_Srd [66]
Naktinis_Tiuninginis ir 2 kiti sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Istorija Apie Rytis_Bit
Makaras_Empty ir kitas sureagavo į Rytis'Bit už temą
Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš2 taškai -
Efektyvumas,
Fred_Vercetti sureagavo į Rokas už temą
Efektyvumas, Naujovė forume, kuri leis matyti kiekvieno forumo vartotojo parašytų pranešimų efektyvumą. Ši gudrybė leis atskirti narius, kurie piktnaudžiauja pranešimų rašymu ir narius, kurie rašo pranešimus tam, jog padiskutuotų ir būtų įvertinti kitų forumo dalyvių. Kuo skaičiukas jūsų profilyje yra didesnis, tuo jūsų dalyvavimas forumo diskusijose yra efektyvesnis. Greitu metu išvysime šios sistemos TOP'us, kuriuose bus TOP10 efektyviausių forumo dalyvių dešimtukas. Dar kartą Ačiū Evaldui. TOP10 efektyviausių forumo vartotojų forume! Į šiuos TOP'us įtraukiami forumo va1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Zilvis_Chuwak GSPD direktorius
Pukis_Balbou sureagavo į Arijus_Ltu už temą
DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Už tai, kad neišmetą savo darbuotojo iš firmos, nors prisičytino. Nereiškia, kad jam turi duoti žodini įspėjima. Bulsonas su Roku kiek žinau atblokavo vien jį, nes naujokas, bet kaip parašyta Anketa tvarkinga. Tad visiems vienodos sąlygos su išmetimais. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Neteisingai baudžia darbuotojus. • Vaizdinė medžiaga1 taškas -
[naujos texturos] Renovuotas MONTGOMERY tiltas!
Mantas sureagavo į Dainoras_Barchell už temą
Sveiki, kaip matote iš pavadinimo kad tai tema apie naują tiltą. Asmeniškai bent jau aš dažnai pravažiuoju ir matau šį tiltą jis atrodo siaubingai, todėl nutariau jį atnaujinti ir parodyti jums kaip atrodytų naujas.(spalvas rinkau pagal save). Taigi nuotraukos;1 taškas -
Arma_Speed užtildė London_Style
Tunex_Smith sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : London_Style • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Keiksmažodžiai per /padmins • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Unban Mantas_Verone [Admin Mafijos_Tėvas]
Velnelis Camel sureagavo į Mantas_Verone už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tėvas • Už ką buvote užblokuotas ?: apgaudinėjimus.. IR TAI TIKRAI NĖRA JUOKO FORMA, PILDAU TIKRAI IŠ ŠIRDIES.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
[Blog] Luco Patrioto istorija...
Lucas_Patriot sureagavo į Anthony_Martial už temą
Va, sekantis skyrius bus įdomus, bet for f*ck sake, mano blogą užrakino . Keep it going!1 taškas -
[Blog] Luco Patrioto istorija...
Lucas_Patriot sureagavo į Ignas_Image už temą
Man tavo avataras primena tave1 taškas -
Unban Dvl_Gang
Lukas Front sureagavo į Dvl Gang už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Futbolistas, Mitchell_Beckham • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytus • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Tipo jei ne kelios sec., unbano negausiu ? AFK būnant mane užbanino, aš net nežinojau ir išjungiau pc, niekada gta neišjungiu, beto, banned anketos niekas nepatvirtina, labai jau ilgai reikai laukti, nors vėlesni jau patikrinti.1 taškas -
Peikiu Matt_Inside
Mantas_Verone sureagavo į Matt_Inside už temą
Atblokuotas senai jau. Imk tu prižiūrėtoją būsi vertas. Jaigu dar neatblokuotas atsiuk IP.1 taškas -
Matthew_Bennett banned Guga_buga
Andrej_Valodeee sureagavo į Mantas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Guga_Buga • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio daiktų pardavinėjimas už realia valiuta. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/img/b0d56de71371074be0d0d0ea44367988116.png http://www.part.lt/img/b4c365e34349c4d2e04a62950b132a02303.png1 taškas -
1 taškas
-
delete.
NicoCorleone sureagavo į Domas_Volk už temą
Gražu , originalu šaunuolis kurk toliau nesustok1 taškas -
Matthew_Bennett banned Guga_buga
Jonas_Burkys sureagavo į Guga_Buga už temą
O kur ta nuotrauka, kur sakau kad Ne, neparduosiu? Parašė pirmas ką nori už biznį o paskui kad neparduodu ožina..1 taškas -
Prisistatau Verkia_Litai
Swed_Bank sureagavo į Potato_Tomato už temą
Hmmm. man atrodo pirma reiktų įsitikinti, poto kažką sakyti, bet sėkmės ir tau "anyway"1 taškas -
delytz
Baidykles_Tevas sureagavo į Gintaras_Zagnum už temą
Nieko gero.Ir čia nešokinėk temoj jeigu kritikos priimt nemoki , liečintojau.1 taškas -
Darbų parašai.
Daz_Daison sureagavo į Tutukas_Cvr už temą
GSPD POLICIJA; KROVINIŲ VEŽĖJIAI; MECHANIKAI; DPD KURJERIAI; MEDIKAI; TAKSI; VERTINKITE, KOMENTUOKITE, KRITIKUOKITE, LAIKINKITE.1 taškas -
Prisistatau Major_Hitler
Baidykles_Tevas sureagavo į Gintaras_Zagnum už temą
Sveikas Major, smagu matyti jog renkiesi Greenside serverį, sėkmės.1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Frankis_Soprano sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Sveiki kad ir kas skaitote šią rašliavą. Iškart pradėsiu nuo faktų - Lukas, 16 metų. Mėgstu paprastus žmones, tokius kuriais galima pasitikėti ir pajuokauti drauge. Nekenčiu plepių ir paskalūniškų žmonių dėl to kartais atsiriboju nuo kaikurių asmenų ir sulaukiu iš jų neigiamos reakcijos. Apie save pasakoti daug nemoku, nes iš tiesų tai turėtų daryti mūsų artimiausi žmonės. Man ką jie sakė, kad esu atsakingas ir atkaklus žmogus. Iš kitos pusės irzlus. Tiek manau faktų užteks, nes prisistatymas turi būti trumpas. Judėkime prie esminių dalykų. Greenside serverį pasirinkau tikrai stačia galva, pa1 taškas -
1 taškas
-
GreenSide grafikos parduotuvė
Anthony_Martial sureagavo į Misha_Morozov už temą
Negaliu perdaryt neturiu .psd failo1 taškas -
[Pasiūlymas forumui] Erotiniai avatar'ai bei parašai
Ticky_Swerry sureagavo į P`Quinttino už temą
Gal biški prie pideriuku didelis PRIEŠ juokdaris...1 taškas