Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.24 visose vietose
-
greenside.lt gelių pardavėjai
Vendelis_Savas ir 4 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
greenside.lt gelių pardavėjai, GREENSIDE pagal Capeli Joninių išvakarės yra mamos diena Dauguma žaidėju nesutiko ir mūm tai nepatiko, tai radom kaip susidoroti Capelio kozeriai geriausi5 taškai -
Peikiu mediku direktoriu Hot_Anonymous
Daimonas_The ir 3 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Direktorius yra pakankamai respektabilus asmuo, tad esu linkęs tikėti, kad jis nieko nenaudojo. Galbūt jau būtų nušalintas, bet ne pirmas kartas kai iš tiesų čytų neturintiems asmenims, nekrenta HP. Kodėl - sunku paaiškint. Bet šį kartą pabūsiu naivus ir pasitikėsiu. Pasikartojantys abejotiniai atvejai reikštų direktoriaus nušalinimą.4 taškai -
2015.06.22 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.3.5)
Gruzinas_Sampo ir 2 kiti sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 0.1.3.5 Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su lenktynėmis. Sutvarkyta galima klaida, dėl kurios galbūt mechanikai nebegalėjo remontuoti mašinų. Sukurtų pagrindinės administracijos mašinų nebegalėsite užvesti per /tvaldymas . Nuo šiol jei parduosite verslą kitam žmogui / jį jam atiduosite pinigai kurie atkeliauja pas jus iš balanso taip pat bus su mokesčiais. Sutvarkyta klaida dėl kurios DPD darbuotojai negaudavo bonuso. Jei būsite pastate nuo šiol, kad išsikviestumėte kokią tarnybą gausite išeiti iš pastato. Vairavimo mokyklos, bei baldų parduotuvės pastate nuo3 taškai -
Arma_Speed banned Gedis_Gaska
Paulius_Cfg ir kitas sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gedis_Gaska • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Vendelis_Savas ir kitas sureagavo į Sabas_Brown už temą
"nori gėlių mamai?" :DDD Nužudė Arma be progu neneša , nes jei nuneša klausimas nuo mamos : ką prisidirbai ? arba ko jau nori ? dainos ppav?2 taškai -
GreenSide grafikos parduotuvė
Domce_Mobce ir kitas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Atsiskaityk 3 LIKE square round2 taškai -
Rimčiausias serverio žaidėjas
Xavier_Hughes ir kitas sureagavo į Deivis_Rhino už temą
"rukau esu draugiskas" xddddddddddddddddd *cenzūra* vaikas, gerai kad dar neparaso kad drocinu karrts nuo karto xdddddddddddd2 taškai -
[Blog] Luco Patrioto istorija...
Jarek_Quattro sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako1 taškas -
Gaujų išvaizdos.
Matt_Narkata sureagavo į Matas_Vasiili už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Vasiili ✔ Koks tai pasiūlymas: Gaujų skinams. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad gaujai eitų turėti 5 skinus, nes dabar 1 manau nesamoninga, nes visi vienodi gaujiniai nebūna. Pavyzdžiui ką tik susikūrus gauja turėtų 1 skiną, surinkus 5000taškų ji galėtų pasiimti dar +1, surinkus 10000taškų trečią skiną ir taip toliau pagal taškus, manau būtų dėl ko gaujai stengtis, ir taip įdomiau būtų šitaip gaujoms kaip daugiau įvairovės skinų, ten GFX, video susukt gražiau eitų. Čia dėl tų gaujos skinų skaičiaus tai manau galima pakeist, bet svarbu kad būtų dau1 taškas -
NBA naujokų birža
Matt_Inside sureagavo į Dovydas_Grantas už temą
Jei domitės bent truputį NBA krepšinio virtuve, tai žinote jog naktį iš ketvirtadienio į penktadienį įvyks NBA naujokų birža, kur savo laimę bandys ir vienas lietuvis - Kauno "Žalgirio" vidurio puolėjas Artūras Gudaitis. Jam šiuo metu prognozuojamas 28 arba 33 šaukimas, kuriuos turi Bostono "Celtics" komanda. Mano manymu realius šansus Artūras turi būti pašauktam ir San Antonio "Spurs" komandos, viskas priklauso nuo to kaip jis pasirodė per treniruotes su šia komanda, Spurs turi berods 26 šaukimą. Toliau eina 38 šaukimas kurį turi Detroito "*cenzūra*ons" komanda, kuri jau kelis mėnesius sieja1 taškas -
Mahrez_Khalashov sureagavo į Kestas_Iron už temą
as ir rimtas jau vienas kambarin miegu ir pats mokykloj kartais net nueidavau1 taškas -
Vendelis_Savas sureagavo į Pofka_Srd už temą
Jusu 15 mes 3 galėsim vakare prišokt1 taškas -
Kevin'Owens sureagavo į Gvidas_Ham už temą
Dar tu priemano fūristų palysk.. draugiškai čia viskas aišku. Ne ožiai esam, vienas kito neožinsim.1 taškas -
Peikiu furistu direktoriu Gvidas_Ham
Valis_Kent sureagavo į Gvidas_Ham už temą
Fūristams vyko veiksmas. TU , trukdei visiems, vogiai transportą. Mano NRG į vandenį įmetei. Kur tu kiši nosį kur tau nereikia. Ir dar rašai papeikimą, pats prisidirbdamas. Net nedaryk to, kuo met prisidirbi. Plius šaudei į mane ir į mano darbuotojus. Įrodymu neturiu, nes tuo metu ne tas galvoj buvo. Aš gyniau savo darbuotojus, jų moralę. O tu ką? Vogi, šaudai, ir po to skundiesi. Jei už tai būsiu baudžiamas, taip pripažįstų jog pažeidžiau kodeksą, tačiau ne be priežasties tai buvo pasakyta.1 taškas -
[ Forumo žaidimas ] Pasakyk nuomonę.
Pukis_Balbou sureagavo į Tomas_Adidas už temą
mldc, medikų darbuotojas, rimtas kentas, gerai trenkę pravedė.1 taškas -
The_Fisheris sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Mldc, geriausias Taksi firmos direktorius, azartiškas. Daugiau, kad tokių būtų GREENSIDE1 taškas -
Velnelis Camel sureagavo į Mantas_Verone už temą
Žmogus apie kurį esu be nuomonės, tik dėl to, kad nesam bendravę ir nežinau koks tu esi, žinau tik kad šaudyt moki kažkiek ;D mldc.1 taškas -
James`Stephen sureagavo į Lukas_Jankis už temą
Maladiec toks esi, nedaug bendravom, žmogus mėgstantis pašaudyt, gerai išlavinęs šaudymo įgudžius cbugą ir pnš.1 taškas -
Domce_Mobce sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Kiek matau iš teksto grafikos darbas bus daromas ne GreenSIDE.LT projektui, tad darbas nebus atliekamas Atsiskaityk 20'000€ žaidimo valiuta arba 5LIKE. http://www.part.lt/img/5d920395521acbee1ec82778a95b6e26929.png1 taškas -
1 taškas
-
Naktinis_Tiuninginis sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Tu man viską išnaujo suvardyk nes pats nesupranti kame yra klaidos. "arnas haiva" mažosiomis raidėmis yra parašytas tekstas dėl to ten viskas ok, tu man duodi savo nick "UGNIUS NBA" didžiosiomis raidėmis ir jis vos ne kaip lygus ga Atsiskaityk 5 LIKE1 taškas -
Xavier_Hughes sureagavo į Kevin'Owens už temą
Pilna dabar tokių trylikamečių rūkančių..Taigi "krūta"1 taškas -
Jeremy_Warning banned Pofka_Srd [66]
Naktinis_Tiuninginis sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Originalūs GTA:SA failai
Bevardisz_Raidas sureagavo į Edwa_Nmz už temą
Originalūs GTA:SA failai yra naudojami tada, kai dėl savo įkeltų modų į žaidimą, norite juos pakeisti originaliais. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Ltu_Justux sureagavo į Edwa_Nmz už temą
Sveiki, esu Edvinas iš Vilniaus, serveryje žinomas kaip Edwa_Nmz, man yra 17 metų. Esu linksmas žmogus, mėgstantis bendrauti. Moku lengvai susipažinti su naujais žmonėmis, mėgstu pajuokauti, tačiau kartais peržengiu ribas ir nenorėdamas galiu ką nors įžeisti. Nemėgstu melo, tačiau kartais kai būna reikalas pats to neišvengiu (pameluoju). Patinka žmonės, kurie yra užsispyrę, pastovūs, siekia tikslo iki galo ir niekada nedejuoja ir neverkia. Mėgstu rizikuoti, tačiau ta rizika būna proto ribose. Niekada nepalieku savų bėdoje. Žinoma nesu tobulas, esu kiek paviršutiniškas, kartais per daug sureikš1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Matt_Narkata sureagavo į Matas_Vasiili už temą
Kadangi seną laivą pražudė krakinas, tai teko ieškot naujo. Vėliau išplaukėm į jūrą, ir sugalvojau panardyt.1 taškas -
„[J'Juske] Fishing event's“
Edwa_Nmz sureagavo į John_Juske už temą
Fuuu ilgai nieko nemappinau daugiau negu 2 mėnesiai. Šiandienos dienos rodau savo darbą. Idėja neatskleidžiu1 taškas -
1 taškas
-
„[J'Juske] Fishing event's“
Sutikčiau su tavimi jeigu būčiau žmogus kuris belogikos ir negyvena 21 amžiui.... Šiais laikais yra dekoratyviniai... Kaip ir šiuo mapp darbu, matosi, kad po medžiu yra kvadratas tai tik parodo, kad medis dekoratyvinis1 taškas -
Motokroso eventas! 20:00 val,
Egidijus_Uzas sureagavo į John_Juske už temą
Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : John_Juske • Ar galėsite būti 2015.03.27 20:00 serveryje? :Taip • Ar pasižadate atsinešti su savimi geros nuotaikos butelį? : Taip1 taškas -
John_Juske (Pofka_Srd) banned Paulius_Sweet, Vitalikas_Slim
0.2 matosi kaip bėgi už laiptu, o 0.7 jau matosi kaip šaudai1 taškas -
Oficiai "Green" Grafikos parduotuvė!
Lucas_Patriot sureagavo į Domce_Mobce už temą
Jau Nereikia Dq už pagalbą Sėkmės1 taškas -
CS - MOVIE OF THE WEEK
Lucas_Patriot sureagavo į Domce_Mobce už temą
Nu neblogi frag movies :-) Laukiam kitų1 taškas