Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.03 in Pranešimai

1. Naujas gaujos sistemos modelis, Noriu pristatyti naują gaujos modelį, kurį sulipdėme iš įvairių žaidėjų pasiūlytų idėjų ir savo sugalvotų idėjų. Primenu, jog tai tik prototipinis modelis, kuriam galite siūlyti įvairias idėjas, ką būtų galima keisti, kas galbūt atrodo nereikalinga arba nenaudinga ir panašiai. Trumpai tariant, nuspręskime visi draugiškai, kokia gi gaujų sistema priverstų kiekvieną serverio blogiuką kaifuoti.. Plačiau apie patį modelį, • Gaujų struktūra, Dvi arba trys oficialios gaujos su pakvietimais. Gaujų prižiūrėtojas įgauna galios rinkti kaip ir direktorių priži
    4 taškai
  2. Balsavau už Compadre_Estebano. Vis dėl to jis mano mokytojas, vienas kitą atitikę it raktas spyną. Compadre buvo tik du mėnesius DP (kiek atsimenu), o aš - jau virš metų. Jei ir jis tiek būtų buvęs - būtų padaręs daugiau už mane. Mat aš kaip menininkas, man reik varikliuko, tai tingiu dirbt, tai vėl ant bangos, būtina kas motyvuotų, kada apsilankys manyje meniška siela,kada vėl kažką sukursiu su milžinišku entuziazmu. Reskeptas mano sielos e-broliui
    3 taškai
  3. GREENSIDE # 0.1.4 Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į ga
    2 taškai
  4. Kadangi kai keliu per partą tiesioginį avatarą, padarius tris update'us man daugiau kelti neleidžia, kelsiu per imgurą. Gero naudojimo ! Tema > Įvairūs. Dydis > 150x150. http://imgur.com/a/QzmN3 Tema > Merginos. Dydis > 150x250. http://imgur.com/a/klgCl?submit=Save Tema > 2pac. Dydis > 150x200. http://imgur.com/a/em6HV Tema > Merginos. Dydis > 150x250. http://imgur.com/a/vKRX5 Tema > Įvairūs. Dydis > 150x150. http://imgur.com/a/cE3fH Tema > Gyvūnai. Dydis > 150x250.
    2 taškai
  5. Nauji GSPD direktoriaus rinkimai... Atrodo vis išrenku patikimus žmones šioms pareigoms, bet vėl keisti, ir vėl keisti. Kadangi praeitas direktorius nebuvo patyręs labai, bet dėl jo aktyvumo, maniau, kad ištemps - deja, klydau, direktorius neatlaikė visuomenės spaudimo, pasidavė į purvinus darbus linksmint vaikigalių, o po to kartu su jais grįžti ten iš kur atėjo, ant ko pusę metų stūmė, krovė, kad ten gaidynas, nebegrįš, bet, deja, grįžo. Na, tikiuosi Žilviui ir kitiems negalios liaudies išmintis "prie ko pritapsi toks ir pats tapsi". Viso žinom kur nuėjo,kaip ten stūmė, ir su kuom kur ten da
    2 taškai
  6. Jūsų Vardas_Pavardė : Mantas_Verone Verslo kaina, už kurią jį parduodate : Sutartinė. Bet apie 400k +. Verslo nešamas pelnas per minutę : 55€/min nekeltas. Dabar užkeltas 25proc tai 68€/min. (dar 29 d. 20val.) Ar verslas turi papildomą pelną ? : nope. Verslo pavadinimas : Sendaikčių parduotuvė. Medikų miestelyje. Vaizdinė medžiaga/nuotraukos :
    2 taškai
  7. Aiškintis nereikia kadangi matosi jog kūlkos skrenda kreivai... Ir už tai, kad platini neleistinas modifikacijas ko gero gausi ispėjimą. Sėkmės.
    2 taškai
  8. TeamSpeak programos įrašymas 1. Pasitikriname savo kompiuterio BIT'ų sistemą 2. Eime į šią svetainę: http://www.teamspeak.com/?page=downloads 3. Pagal savo kompiuterio BIT'us atsisiunčiame TeamSpeak programą spausdami mygtuką "download" 4. Instaliuodami jūs pradžiui spaudinėkite mygtuką NEXT , NEXT ir t.t.. vėliau priėję prie žingsnio "pasirinkite,kur instaliuosite šią programą" pasirinkite sau norimą vietą 5. Kai pradėsite instaliuoti ten pradės Jūsų klausinėti įvairių kvailų klausimų kaip - kaip naudosite šią programą? ir t.t.. tiesiog rinkitės bet kokį atsakymą 6. TeamSpeak
    2 taškai
  9. pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą
    1 taškas
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Rytis_Topsas 2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Žaidėjai išmoks naudotis keybinder bei sužinos kas per programa. 3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: Serverio 4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?: Taigi Keybinder programa su ją galme nusistatyti mygtuka pavžidžiui paspausiu ą (Šauktukas viršuje po f1 mygtuku), žaidime ir busiu lentelėje parašes kad paspaudes m parašytu pvž : Sveiki. Tai paspaudę galime nustatyi belenka kad parašytu per sekundę tiesiog reikia atsisiusti nusistatyti ir nereikės daug kartu to pa
    1 taškas
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Rytis_Topsas 2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Išmoks kurie nemoka naudotys teamspeak programa. 3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: TeamSpeak 4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?: Taigi atsisiusti galite (Paspaude šalią esanti adresą)- http://www.teamspeak.com/?page=downloads Taigi spauskite pati pirmą iš viršaus galite pasižiūrėti foto (Jeigu meta errrora) Spauskit ant to linko kaip išmes veiks nes pats iš ten siunčiausi: Taigi Paspaude download atsisius teamspeak'as. Atsisiunte instaliuokit šią pro
    1 taškas
  12. Kaip sukurti BBKodą "Spoiler": 1.Būdas: Spaudžiame raudonai apvedžiotą ženkliuką. Pasirenkame "Spoiler". Ir įrašome tekstą.Kai viską įrašysite paspauskite "Gerai" 2.Būdas: Parašome BBKodą : Ir kaip baigsite kurti temą tiesiog automatiškai atsiras mygtukas
    1 taškas
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Anskis_Bože Jūsų vardas realiame gyvenime: Andrius Kiek jums metų?: Dabar man 15 metų, greitu metu bus 16. Iš kokio miesto esate?: Esu iš lietuvos centro - Kėdainių. Jūsų charakterio savybės: Nemėgstu pasikėlusių žmonių, mėgstu erzint kitus dėl menkniekiu. Kartais greitai įsižeidžiu arba supykstu, daug kas priklauso nuo supančios aplinkos ir nuotaikos. Mėgstu bendrauti su žmonėmis jeigu jie mėgsta bendrauti. Nekenčiu tokių, kurie mėgsta girtis visokiais dalykais, bet realiai nėra pripažinti. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai?: Kaip ir daugumai čia esančiu man
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Deivydas_Delta • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytus - aim • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  15. Pagal mano žinomus duomenis, vip ginklais galima naudotis savais tikslais, tik su administracijos ginklais draudžiama žudyti... Ir aš Naktinis_Tiuninginis...
    1 taškas
  16. Kiekvienas turim savo tiesa , ta kuri atrodo labiausia priimtina mums , nebesiruošiu čia daugiau rašyti ir ginčytis su tavim , nei tu pirmas toks išmestas nei tu paskutinis , iš tavo kolegų šitoje atrankoje yra ir normalių kurie žino savo naujoko vieta firmoje ir daro tą kas jiems buvo sakyta.
    1 taškas
  17. Man "Pochuistas" yra įžeidimas, kadangi yra keiksmažodis, beje protinguoli, mielas pone pavaduotojau, pažiūrėk visas ss, nes toks piktas kad net tingi praversti foto ir paskaityti... tavo darbutojas šaudė į mane, ka man daryt, aš irgi turiu nervus lygiai taip pat kaip tu- mes niekuo nseiskiiam nes esame žmonės, tačiau tu skirstai...
    1 taškas
  18. http://www.part.lt/img/7ea690607790da39aa70ee3d7bee7851760.png Kas kartą ateina kažkoks naujokas pienburnis ir visiems aiškina ką daryti ir kaip daryti , nors pagal kitus jie yra musės prieš dramblius , kiek kiti įdėjo darbo , kad pasiektų paskutinius rangus kiek tu , tuo labiau aš visiems naujokams sakiau tai yra bandomasis laikotarpis , iškart prisidirbat iškart išmetu , o tu būtent aš tave. iškart įspėjau nesikeikit neįžeidinėkit ,tu taip darei, tad. Prieš tavo "Ducheliai" buvot įspėti 3 kartus. 1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą; - Taip t
    1 taškas
  19. Abu vienodai geri, daug naujovių įnešė, kurias dar ir dabar visi naudoja.
    1 taškas
  20. - Manau mano aprašyta kontrabandos gavyba yra tik iš šalies sudėtinga, iš žaidimo pusės tai nebus sudėtinga. - Dėl ginklų pasiėmimo nelabai supratau, ar čia VIP ir ADMIN kas 12 - 24 val. turėtų galimybę juos pasiimti ar kaip? Nesugalvoju. - Jeigu zonų užėmimai būtų nuo tam tikros iki tam tikros valandos, tai pačios gaujos privalėtų saugoti savo teritoriją, nes jei tarkime kaip tu sakai kad praneštų, kai bando užimti, tai manau būtų neįdomu ir per daug nuspėjama. - Manau oficialios gaujos įvestų bent šiek tiek daugiau tvarkos, nes dabartinė "palaida bala" sudėtingai kontroliuojama.
    1 taškas
  21. Sabas_Brown

Mašinų mod

ką žn tie modai kaip iš kokio GT žaidimo , asmeniškai aš naudoju realistiškesnius mod kad būtų žaidimas įdomesnis , nu paprastesnius o ne tokius bolidus
    1 taškas
  22. Kaip visada geros analizės, IR KAIP TU MANAI APIE KITUS dažniausiai () kad neskaito - aš perskaičiau viską viską, nes iš to ir mokaus, ko trūksta, ko reikia ir t.t, Sveikinu Juške su direktoriumi, didžiausios sėkmės tau!
    1 taškas
  23. Velnelis Camel

Parduodamas Sultan

Tema tapo nebeaktyvi. Tema rakinama
    1 taškas
  24. Tema tapo nebeaktyvi. Tema Rakinama
    1 taškas
  25. Anketa priimta , negražu taip įžeidinėti kitus žaidėjus , todėl ir gaunate mute . Tema rakinama
    1 taškas
  26. Žaidėjas yra atblokuotas , nes Mister_Blasterrr įsijautė ir pradėjo freebaninti žaidėjus ar taip gražu ? Manau greitu metu neturėsi admino ir nebegalėsi gal jo ir turėti Anketa priimta , nors ir nepraėjo valanda
    1 taškas
  27. Rytis'Bit

UNBAN ANSKIS_BOŽE

Žaidėjas yra atblokuotas , nes administratorius davė free ban Tema rakinama
    1 taškas
  28. Tema merginos. Dydis 150x150 ; 150x250. [ Tema weed ; smoke. Dydis 150x250. Tema random. Dydis 150x200 ; 150x300.
    1 taškas
  29. Sveikas Svaika, malonu. Sveikas atvykęs į patį geriausią "real-life" serverį.
    1 taškas
  30. o kad deda dūmo čiuvas, bonga geriau kaltum malonu!
    1 taškas
  31. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame: Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.
    1 taškas
  32. Nuskriaustasis, praknisęs turtą - Mantas_Verone.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.