Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.13 visose vietose
-
[Eilutės] Forumo eilutės [Pagrąžinimai].
Naktinis_Tiuninginis ir 5 kiti sureagavo į Lauris_Driftt už temą
Sveiki radau eilutes forumui kur nori gali naudoti . Jos yra nemano tik surinktos mano ;d daugeli gali būti matytų. Jei patiks naudokit .6 taškai -
Peikiu Tunex_Smith
Gruzinas_Sampo ir 3 kiti sureagavo į Tunex_Smith už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: /v ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :4 taškai -
Peikiu Mechanikų drk Nico_Moretti
Baidykles_Tevas ir 3 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Hello, jei ìšmanote ką nors apie nepageidatinų darbuotojų sąrašą, tai turėtumėt žinot, kad aš galiu išmest darbuotoją po 24 val. jei jis neišsiperka, tuolab sąrašas buvo atnaujintas šiandien( darbuotojas taip pat buvo įrašytas tik šiandien ), o aš buvau pradėjąs analizuoti anketas jau prieš sąrašo atnaujinimą. P.s. juške kitą kart nepabijok ir parašyk pats papeikimą, btw apie tavo priėmimus be atrankos pranešim ten kur reikia4 taškai -
Tunex_Smith ir 2 kiti sureagavo į Swed_Bank už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Swed_Bank • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Nico_Moretti • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:Mechaniku drk. • Už ką šis direktorius yra peikiamas ? Dėlto jog priima į darbą kuris yra nepageidautinų darbuotojų sąraše. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:Negali priimt į darbą kuris yra Nepageidautinų darbuotojų sąraše. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : Baidykles_Tevas matosi jog priimtas į firmą. http://www.part.lt/img/efa13f0e2dc6ae1d23697300b52c3974365.png kur jis pateko į mechanikų firmą ir3 taškai -
Velnelis - liaudies muzikantas
Dvl Gang ir 2 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Tai va, biški live muzikos iš "velnelio hata" klubo. ENJOY https://www.youtube.com/watch?v=038wuF5v38Y&feature=youtu.be *** NEW https://www.youtube.com/watch?v=qIXAdUF_gXU&feature=youtu.be ***3 taškai -
Sveiki, pamokysiu, kaip vienu metu per www.part.lt įkelti daugiau nuotraukų. Prisiregistruojate prie www.part.lt Tuomet spaudžiate talpinti nuotraukas ir pasirenkate mobiliąją versiją. Tada pasirinkę nuotrauką, spaudžiate pliusą ir pasirenkate kitą norima. Viršuje virš nuotraukos atsiradę skaičiai rodys kiek nuotraukų esate įkėlę.2 taškai
-
Pasiulymas serveriui - DM
Rocky_Balboa ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Bus daugiau DM zonų mapp'ų, kuriuose bus pritaikyti tam tikri ginklai.2 taškai -
Kaip vienu metu įkelti daugiau nuotraukų
Nojka_Cool ir kitas sureagavo į Jhon_Snow už temą
Neprisiregistravus negalėsi įkelti papildomos nuotraukos...2 taškai -
Istorija Apie Rytis_Bit
Makaras_Empty sureagavo į Rytis'Bit už temą
Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš1 taškas -
Prisistatau Edwa_Nmz
Boyka_Boykens sureagavo į Edwa_Nmz už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Edwa_Nmz *Jūsų Vardas realybėje : Edvinas *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : VilniusCity *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype - edwa19981 *Jūsų charakterio bruožai : Esu ramus, atsakingas, darbštus, sąžiningas, nelabai mandagus, tačiau kruopštus žmogus. *Jūsų pomėgiai : Krepšinis, tinklinis, panelės, draugai. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis ir tinklinis, net nežinau kuri dabar man labiau patinka. *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne *Ar turite brolių arba seserų? : Sesę *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Nes1 taškas -
Naujas gaujos sistemos modelis,
Fernando Black sureagavo į Rokas už temą
Naujas gaujos sistemos modelis, Noriu pristatyti naują gaujos modelį, kurį sulipdėme iš įvairių žaidėjų pasiūlytų idėjų ir savo sugalvotų idėjų. Primenu, jog tai tik prototipinis modelis, kuriam galite siūlyti įvairias idėjas, ką būtų galima keisti, kas galbūt atrodo nereikalinga arba nenaudinga ir panašiai. Trumpai tariant, nuspręskime visi draugiškai, kokia gi gaujų sistema priverstų kiekvieną serverio blogiuką kaifuoti.. Plačiau apie patį modelį, • Gaujų struktūra, Dvi arba trys oficialios gaujos su pakvietimais. Gaujų prižiūrėtojas įgauna galios rinkti kaip ir direktorių priži1 taškas -
Dalinuosi GTA stock'ais įvairiems GFX darbams, nežinau, gal jau buvo įdėta, bet ieškojau neradau. 35 stock http://imgur.com/tnQFtLH,zjH44XS,YhDS7y0,uFpnu5J,FqcWSwk,Hnemli6,CNvXlQu,UxuA03M,xCVw4ss,iQiLWnH,mrJVlx3,vlthbzl,U7PzvGO,7Tmi3sd,nUgHUFW,Ah4CuMj,yPaVm9Q,3pmFOx9,19o0hGU,KO90UkD,oEjvJIj,HNuadwW,mQOXkRT,T2zBc82,BARUdew,eGxlNAu,fzfYaGh,2r7aXDy,Ap2Mxdy,TtHTKXq,f8JyR*cenzūra*,RJYLAdC,HrIFedt,5d66emW,Gp76vpV#01 taškas
-
Parduodu nama(PD kaimelyje)
ydzrjhng23 sureagavo į Marius_Patio už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Marius_Patio Aprąšimas apie namą ( Išvaizdą, kaimynai, vieta... ) : Vieta tai pd kaimelis, Kaimynai (viens tetėra.) -And_Miami rudu stogu namas. yra baterija viskas visur, Vaizdo įrašas/nuotraukos : Jūsų norima suma : siūlyti nuo 700k.1 taškas -
Peikiu Mitchell_Beckham
Rytis'Bit sureagavo į John'Extazy už temą
Sveikas, Mantai.. tiesiog pasispaudė ne tas mygtukas kuris turėjo, to nebepakeisi, algos tu negavai dėl to jog palikai firmą prieš išmokėjimą, tad tavo pranešimas buvo ištrintas, o ispėjimą tau uždėjau už tai, kad šaudei naujoką su darbo apranga, tai nėra priimtina kadangi taksistai turi rodyti pavizdį, kad yra draugiška bendruominė, bei draugiškai priimti projekto naujus veidus.1 taškas -
Ever_Never sureagavo į Marko_Escobar už temą
Kadangi tai pirmasis Nico papeikimas, kuris yra nenuginčyjamas per tokį vadovavimo laikotarpį, todėl būsiu švelnus < Rrrrr...> Paskutinis žodinis įspėjimas, kitą kart pasitaikys jau ir tas grynuolis 1/3. Kodėl? Ties 23h darbo sutartį rodo, kad praėjo 3 val. T.y. tarp 19-20h. O sąrašas buvo atnaujintas: ~18h. Niu niu niu... O dėl tų kažkokių neapčiuopiamų karų tarp direktorių, kas ką ten vers vienas kitą... Noriu pranešti, kad momentaliai tai baigtusi, nes jeigu mano aplinkoje bus kurstoma tokia nesantaika - šalinsiu visus to "židinius". Kad ten niekam nematant kambaryje užsidarę į *1 taškas -
Padėkit negaliu prisijungti į serverį
Jhon_Snow sureagavo į Gvidonus_Samagonus už temą
Galit rakinti temą padėjo Jhon_Snow ačiū tau mldc esi. http://www.speedtest.net/my-result/4502321499ištryniau viena failiuka ir koks db intiko greitis1 taškas -
Spėju, jog tavo interneto ryšys nėra tinkamas žaisti mūsų serveryje. Pasitikrink čia ir įdėk lentelę čia, kurioje parodys tavo interneto išsiuntimo ir atsisiuntimo greitį, bei PING.1 taškas
-
Problema ne su serveriu, o su tavo internetu. Žaidi iš lietuvos? Jeigu gali įkelk savo www.speedtest.net1 taškas
-
Arma_Speed banned Tauros_Lempas
Lukas_High sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Tauros_Lempas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Mitchell_Beckham užblokavo [36]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Carleone_Family • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/d2ae8339b674be17cfa177f89d1ef0da715.png1 taškas -
1 taškas
-
Tunex_Smith lban Sandiego_Simis
Gruzinas_Sampo sureagavo į Tunex_Smith už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Admin komandom piktnaudžiavimas, norėjo ir mane banint, bei kitus pd darbuotojus, vien dėl to, kad jį išmėtė. Foto matosi, kad man free ban norėjo dėt. + free ban Swedui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/8241-unban-swed-bank/#entry716761 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Peikiu GSPD Direktoriu John_Juske
Jason_Lois sureagavo į John_Juske už temą
21 - asis įgaliojimas - Direktoriaus/Pavaduotojo negerbimas, prašymas rango,įspėjimo nuiimima, algos prašimas ( Pažeidus šį įgaliojimą gaunate x įspėjimu arba išmetimą) Manau ir pats suvoki, kad šitai taisyklei ne kartą nusižengiai. Prašimas įspėjimo nuėmimas , algos ir kitu dalyku. Toliau per susirinkima buvai įžeides mane ir mano turta " tau naujo pc reikia " " *cenzūra* ryžas " " Nuiimk tuos isp *cenzūra* ( kaip suvokiam *cenzūra* reiškia *cenzūra* ) " http://www.part.lt/img/58ddb545c352a95b0ce68925dcab8fce999.png http://imgur.com/wqWt3Bw,vVzRhkB,Qsn7fJl#2 2.10.0 Jeigu į firmą1 taškas -
1 taškas
-
[Mitchell_Beckham] Jeremy_Warning banned Lukas_Estre [105]
John'Extazy sureagavo į Rytis'Bit už temą
Anketa priimta1 taškas -
Naujas gaujos sistemos modelis,
Rokas sureagavo į The_Smecher už temą
Skaitėsi tikrai įdomei, idėja tikrai labai gera, net keista pasidarė skaityti, pamačiau kokias pastangas įdedat į serverį, stengiates kažką naujo išrasti jog žaidėjams būtų įdomu žaisti, o ne taip kaip kituose dauguma serverių kur sugeba per kokius 2, 3 mėnesius ištaisyti kelias klaidas, šaunu!1 taškas -
Mitchell_Beckham užblokavo Tadas_Nrg [35]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Nrg • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytus teleportinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=uyvC7rgRPoU&feature=youtube_gdata1 taškas -
Mitchell_Beckham užblokavo Mantas_Modas [34]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Modas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=P6QmRRGAXgo&feature=youtube_gdata1 taškas -
Mitchell_Beckham užblokavo Marius_Msi [33]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Marius_Msi • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: s0beitą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=ioSbCyNOl6M&feature=youtube_gdata1 taškas -
John_Juske lban Jaska_Gang
Tony_West sureagavo į John_Juske už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jaska_Gang • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Administratoriaus komandu piknaudžiavimas, leidimą gavau iš Marko • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://i.imgur.com/M18BKpJ.jpg1 taškas -
Po ilgų paieškų - atradom naują TAXI direktorių!
Tunex_Smith sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Ai nu Mitchello nešvarios istorijos nebuvo, kaip nupizdino 1mln iš Tunex`o?? Jei ne Aivaras tai.. nu ok Jasna. Anyway, sveikinu, tikiuosi nepavesi.1 taškas -
2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)
Arnis_Selfie sureagavo į Rokas už temą
Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame: Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Nico_Vercetti sureagavo į Rokas už temą
Skelbiame antros atrankos į forumo moderatorius rezultatus! Daugumos anketos buvo ganėtinai neblogos, buvo vertinama ne tik pagal anketos kokybę, bet buvo atsižvelgiama į įvairias statistikas tiek žaidime, tiek forume. Buvo tikrinami visi kandidatai žaidime įvairiomis sąlygomis ir įvairiomis situacijomis. Galutiniai rezultatai buvo priimti trijų žmonių pagalba. - Matthew_Bennett - Velnelis_Camel - Ever_Never - Edwa_Nmz Tikėkimės kai kurių naujų moderatorių sukaupta patirtis leis mėgautis naujomis pareigomis taip pat kaip ir pirmą kartą, o jei pernelyg lengvai gautos pareigos nebus1 taškas -
2015.06.01 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.3.3)
Fernenando_Black sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 0.1.3.3 Sutvarkytos rašybos klaidos. Atnaujintas direktorių pultas peržiūrint darbuotojų informaciją. Vartų/atsidarančių objektų sistema perdaryta į dinaminę, žaidėjai pakitimų beveik nepamatys, tik keletą. Sutvarkyta klaida su DPD iškrovimais / pasikrovimais. Naujas mašinų turgus, bei kitoks veikimas nuo šiol visų tr.priemonių ten nematysite, ten jų bus 12 ir taip pat jos keisis kaip ir sportinės mašinos 24:00 valandą. Patobulinta gaujų sistema, laikotarpio principas sugrįžo t.y grobimai vyks nuo 19:00 iki 21:00 valandos, per tą laikotarpį 21:00 va1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Ltu_Justux sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Sveiki , Rokai, Aivarai ir kiti šio laiško skaitytojai. Aš esu Deividas man 16 metų, gyvenu Utenoje, serveryje žinomas kaip Deivis_Deividukas. Esu bendraujantis, linksmas, mokantis pajuokauti, sąžiningas , žinoma, kai reikia būnu rimtas ir santūrus, bei toks žmogus, kuris visada stengiasi padėti. Šiame serveryje žaidžiu dar neilgai kiek daugiau nei dvi savaites, bet per šį laiką spėjau gerai susipažinti su serveriu. Iš pradžių net negalvojau grįžti į SA:MP, nes buvau tiesiogine to žodžio prasme užsikabinęs ant CSGO, bet iš gerų žaidėjų atsiliepimų sumaniau išbandyti Greenside serverį. Šis se1 taškas