Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.18 visose vietose

1. labas vakaras brangieji pilotai, cia skrenda kirvis
    3 taškai
  2. Sveiki Mapp Darbas Žvejyba. Foto: Čia.
    2 taškai
  3. http://greenside.lt/index.php?/topic/2032-arvydas-katkus-banned-tautwis-bmw/ Klausimas visiškai nelogiškas ir matosi, kaip norėjai paminėti serverio pavadinimą. Koks serveris perkelia duomenis iš vieno į kitą? Suprantu, jeigu netyčia šį žodį būtum paminėjęs, o dabar piktybiškai.
    2 taškai
  4. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  5. Ignas_Image

jei patiks - pildysiu į porą dienų po 40 avatarų
    1 taškas
  6. Sveiki. Atsirado laiko kažkaip man tai sugalvojau pagaminti keletą avatarų. Tik šį kart mečiau sau įšukį ir sukūriau apvalius avatarus. Išties labai daug užsiknisimo ( žinoma nežinau kaip kiti juos daro ), bet rezultatas malonus. Jai patiks tai spauskit žalią ir galite pasiimti vieną iš šių avatarų: Kazkas cia su part'u buvo tai srr.
    1 taškas
  7. Sveiki, visi. ne esu matęs, kad yra buvę tokiu pamokų, bet pamaniau, kad aš galiu padėti naujokams, kurie kažko nežino. Ši pamoka jiems gali padėti, kai pildo atranką į darbą ar pan. Kam nepatinka - iš temos, bandau padėt tiems, kuriems to reikia. ___________________________________________________________________________________________________________________ PD - Policijos dapartamentas FTB - Federalinių tyrimų biuras; SWAT - Special weapons and tactics (greito reagavimo būrys); Mech - Mechanikai _______________________________________________________________________
    1 taškas
  8. Įsirašymas, Parsisiunčiame SPARK: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=1503 Atsidarome gta3.img, kuris yra X:\...\GTA San Andreas\models Įmportiname parsisiųstus failus iš "gta3.img" folderio (IFP), tiesiog įkeliame arba spaudžiame Import mygtuką Spaudžiame 'SAVE' mygtuką ir išjungiame SPARK Parsisiunčiame IMG Tool: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=63 Atsidarome gta3.img su IMG Tool ir spaudžiame Commands > Rebuild Archive > spaudžiame 'YES' ir laukiame kol surebuildins. Kai gta3.img susirebuildino, tiesiog išjunkite IMG tool Iš parsisiųsto folderio, n
    1 taškas
  9. Toom_Kidson

Toom_Kidson GFX

Tai va norėčiau sužinotu jūsu nuomone koks GFX jums yra gražiausias ? Tarkime 1 ėilėje 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1 taškas
  10. https://www.youtube.com/watch?v=R3ddof29eY8&feature=youtu.be bsk freestylo
    1 taškas
  11. Šaunu naujokams jos pravers dedu tau rep
    1 taškas
  12. " Neseniai perkando kažkokiai rusei ranką , o ji iškvietė agurkus" *cenzūra* galvojau kokio nors bandito prisitatymas, bus koki 25 metai ir įrašas byloje apie kokį užpuolimą, o ten pienius 14 metų... Pamąstykit prieš rašydami tokias pievas, nes taip parašius ne kažkokį kietumą rodai, o savo intelekto trūkumą. Man idomu ką pats darytum tos rusės vietoje.
    1 taškas
  13. Magnus_Camel

Toom_Kidson GFX

Matyti, bet Like!
    1 taškas
  14. tas balsas toks vaikiškas, bet ir pievas tokias repuoja nu aišku svogunui nėr kur tobulėt ..
    1 taškas
  15. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : F'L • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Deividas_Garning • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : /v ne tam • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : - - - - - -
    1 taškas
  16. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : F'L • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Martynas_Babtiskis • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Ižeidinėja • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  17. Aivaras`Acme

Toom_Kidson GFX

Visai nieko avatarai keli stock jau matyti sėkmės kuriant
    1 taškas
  18. galas tai (y) :DDD "ok dw", faketaxi vapše.
    1 taškas
  19. Kadangi tai pirmasis Nico papeikimas, kuris yra nenuginčyjamas per tokį vadovavimo laikotarpį, todėl būsiu švelnus < Rrrrr...> Paskutinis žodinis įspėjimas, kitą kart pasitaikys jau ir tas grynuolis 1/3. Kodėl? Ties 23h darbo sutartį rodo, kad praėjo 3 val. T.y. tarp 19-20h. O sąrašas buvo atnaujintas: ~18h. Niu niu niu... O dėl tų kažkokių neapčiuopiamų karų tarp direktorių, kas ką ten vers vienas kitą... Noriu pranešti, kad momentaliai tai baigtusi, nes jeigu mano aplinkoje bus kurstoma tokia nesantaika - šalinsiu visus to "židinius". Kad ten niekam nematant kambaryje užsidarę į *
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dynomite_Dizzle • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kingpin_Support • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: air brk • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/9d65e74ed08*cenzūra*af5436083706d2c7fb418.png http://www.part.lt/img/6a07f4c8db2566efe806e52928858631209.png
    1 taškas
  21. Visų pirma, papeikimas turėtų būti direktorių papeikimų temoje, o ne prižiūrėtojo, nes prižiūrėtojo pareigos su tuom vienu keiksmažodžiu, už tai, kad darbuotojai nevykę - neturi nieko bendro. Papeikimas nepriimtas.
    1 taškas
  22. Manau kaip tik serveryje vienas iš įdomesnių dalykų, kad negali nusiteleportuoti, turi važiuoti pats, automatiškai tai yra žymiai realiau. Manau nereikalinga, nes dabar yra šiek tiek sunkiau, dėl to ir įdomiau.
    1 taškas
  23. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame: Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.
    1 taškas
  24. Primena man šito čiūvelio youtubės kanalą, vaizdelių reikšmė ir jų tikslas tas pats
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A_K • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tautwis_Bmw • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://i.imgur.com/WEFoYAD.jpg
    1 taškas
  26. Arvydas_Katkus

Dėl naftos

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arvydas_Katkus • Kokios pagalbos jums reikia ?: Grąžinti pinigus, kadangi dėl vakarykščių ddos praradau 2k • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : dirbau naftos platformoj, prinešiau apie 70 statinių, pasibaigus valandai iš oro miriau, atsikėliau naftos platformoj ir nebebuvo raudonu checkpointų, tai isejau lauk. Nieko nebeliko, nei 7k, nei 2k
    1 taškas
  27. Čia ne rp serveris ir užbaikit tas rp idėjas, nuo jų tampa neįdomu žaist.
    1 taškas
  28. Tyfaz man patinką, tie geresnis THE BEST ČIA JIE
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.