Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.19 in Pranešimai

1. GREENSIDE # 0.1.4.1 Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos. Sutvarkyta su aktyviausio žaidėjo pasiekimu. Sutvarkyti klaida su /saukti komanda. Sutvarkyta klaida su pzu. Įdėtas naujas anti crashas. Per bendradarbiai / darbuotojų sąrašuose direktoriai rodys kiek yra darbuotojų ir kiek iš jų šiuo metu prisijungusių. Nuo šiol direktorius turės galimybę išdalinti pelną tik prisijungusiems darbuotojams. Nuo šiol kai EVENT rengti paskirti žmonės juos rengs, jums prisijungti bus daug patogiau. Nuo šiol panaudojus /skaic komandą jei ją panaudojo < 3 lygio administratorius skaičiavimą ter
    19 taškai
  2. Puikios pamokos, jos tikrai man padės tobulėti photoshope :DDDD
    4 taškai
  3. Ohhh tavo tikrai yra didelis čia klausiminas. Na mappinu jau beveik 2 metus, vasario mėnesi bus. Pradėjau mappinti nuo tiuninginiu bazes jį buvo tragiška :DD, šita sumapinau per 2h, ir suteksturinau per 30 min. Viska pats padariau, nes čia realiam gyvenime yra toks pastatas.
    4 taškai
  4. Ačiū visiems už nuomonės, man tikrai yra svarbu kai jus pakomentuojat )
    4 taškai
  5. Va visas playlista sėkmės klausytis./
    4 taškai
  6. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    3 taškai
  7. Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Domas_Dome *Jūsų Vardas realybėje :Dominykas *Jūsų amžius : 17metų *Miestas iš kurio esate :Panevežys *Jūsų kontaktiniai duomenys :Skype :Domselis999 *Jūsų charakterio bruožai :Apie tai gali pasakyti žmonės su kuriais bendrauju, pats savo charakterio negaliu apibūdinti. *Jūsų pomėgiai :Sportas, motociklai. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : MMA ir boksas *Ar turite merginą/vaikiną? : Mergina, simpatiją. *Ar turite brolių arba seserų? :Ne *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] :Neturiu *Iš
    2 taškai
  8. Tyfaz man patinką, tie geresnis THE BEST ČIA JIE
    2 taškai
  9. Po kol Mtėvo nelaimėjau "Mapp Battle" po tol aš nepripažįstu, kad moku mappinti gerai. O dainos nepamenu sorriukas.
    2 taškai
  10. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  11. Įsirašymas, Parsisiunčiame SPARK: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=1503 Atsidarome gta3.img, kuris yra X:\...\GTA San Andreas\models Įmportiname parsisiųstus failus iš "gta3.img" folderio (IFP), tiesiog įkeliame arba spaudžiame Import mygtuką Spaudžiame 'SAVE' mygtuką ir išjungiame SPARK Parsisiunčiame IMG Tool: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=63 Atsidarome gta3.img su IMG Tool ir spaudžiame Commands > Rebuild Archive > spaudžiame 'YES' ir laukiame kol surebuildins. Kai gta3.img susirebuildino, tiesiog išjunkite IMG tool Iš parsisiųsto folderio, n
    1 taškas
  12. Opa mano du pasiūlymai įgyvendinti, malonu . Galėtumėt su darbų be pakvietimo pasiekimais padaryt pagal mano siūlymą.
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ever_Never. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Nrg. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/YBIqCUGjVpA
    1 taškas
  14. Tema perduota pagr. administracijai.
    1 taškas
  15. O kam reikalingas sandėlys čia, jeigu yra daug geresnis sumappintas Roko?
    1 taškas
  16. Tema perduota pagr. administracijai.
    1 taškas
  17. Ever_Never

Pasiūlymas klubai

Serveryje jau yra individualiai sukurtas NRG club, tad jeigu nori eik ten. Tema rakinama.
    1 taškas
  18. Tokia idėja jau buvo siūlytą. Tema rakinama.
    1 taškas
  19. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Velnelis_Camel • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Sabas_Brown • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Keiksmažodžiai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/e9bc3d0921ce41cb6d8a061534519d1b276.png
    1 taškas
  20. *cenzūra*p *cenzūra*y admyn Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;
    1 taškas
  21. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fantom_Live • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Makaveli_Johnson • Už ką buvote užblokuotas ?: Ne ta užbaninau • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  22. Sveikas Karoli malonu susipažinti sėkmės tau čia manau tavęs laukia labai puiki ateitis !
    1 taškas
  23. labas vakaras brangieji pilotai, cia skrenda kirvis
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/G76Ned8,tbOKZYK
    1 taškas
  25. John_Juske

J'Juske ban

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Privet_Valodes • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/G0xE0sW • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Nba • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/Ab0uWJf http://imgur.com/N08ttnO • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_J
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :J'Juske • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Jeremy_Warning • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžeidinejimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/ITXS7Nt
    1 taškas
  27. 1 taškas
  28. Kaip sukurti BBKodą "Spoiler": 1.Būdas: Spaudžiame raudonai apvedžiotą ženkliuką. Pasirenkame "Spoiler". Ir įrašome tekstą.Kai viską įrašysite paspauskite "Gerai" 2.Būdas: Parašome BBKodą : Ir kaip baigsite kurti temą tiesiog automatiškai atsiras mygtukas
    1 taškas
  29. 1 taškas
  30. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame: Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.
    1 taškas
  31. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Rimuks_Ltu • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  32. Už ką gavai įspėjimus , yra parašyta ir tikrai pažeidei taisykles , todėl visą teisią turėjau aš ir Edis uždėti tau įspėjimus . Tikrai čia ne varžybos , tiesiog mes dirbam savo darbą ir jis mums patinka , jeigu persiskaitytumėte taisykles , tikrai nebūtumėte pažeidę ir nereiktu mums jūsų bausti. Tai kaip sakant nusileisk ant žemės , nes aš nesu tikrai kaltas , kad tu nežinai taisyklių ir taip toliau . Ačiū tau , kad mane palaikai Tau taip pat dėkoju už stiprų palaikymą tikrai neliksiu skolingas .
    1 taškas
  33. Tikrai stengsiuosi dar papildyti
    1 taškas
  34. Tik gerus etapus parašiau , noriu būti tik geras :DDDDDDDDDD
    1 taškas
  35. Gal pridėsiu , bet pagalvoti reikės
    1 taškas
  36. Visi žinom, kad čia nebus antro mapperio kuris padės serverio grožiui tobulėti, taigi darbą tik šiaip parodau. Freeposteriai pirmin
    1 taškas
  37. John_Juske

Pasiimsiu pora iš čia esančiu, ir šiaip visai nieko gražus. Daugiau su žiema pdaryk
    1 taškas
  38. Paprastas darbas, nieko ispudingas.
    1 taškas
  39. Puikus darbas padarytas per toki maža laiką tarpa.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.