Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.24 visose vietose

1. Sveiki taigi antras mano sukurtas filmukus šį karta apie greenside gamykla tikiuosi jums patiks norėčiau kaip visada padekoti Mariui už nuostabu teksta,Everiui už įgarsinima ir Ryčiui už pagalba taigi norėti kitos dalies tiesiog rašykite komentaruose ir spauskite mygtuka patika VIDEO:
    11 taškai
  2. GREENSIDE # 0.1.4.1 Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos. Sutvarkyta su aktyviausio žaidėjo pasiekimu. Sutvarkyti klaida su /saukti komanda. Sutvarkyta klaida su pzu. Įdėtas naujas anti crashas. Per bendradarbiai / darbuotojų sąrašuose direktoriai rodys kiek yra darbuotojų ir kiek iš jų šiuo metu prisijungusių. Nuo šiol direktorius turės galimybę išdalinti pelną tik prisijungusiems darbuotojams. Nuo šiol kai EVENT rengti paskirti žmonės juos rengs, jums prisijungti bus daug patogiau. Nuo šiol panaudojus /skaic komandą jei ją panaudojo < 3 lygio administratorius skaičiavimą ter
    2 taškai
  3. Sveiki GreenSide.lt žaidėjai šiandien sukuria toki paprasta video tai yra vaizdinė pamoką norėčiau padėkoti Ryčiui, Mariui,Lukui bei Everiui už pagalba taigi vertinkit mano filmuka ir laukit kitų(geresniu) mano darbu
    2 taškai
  4. seksualus įgarsinimas, neatsilieka ir video sumontavimas
    2 taškai
  5. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  6. Rokas

DM turnyras,

DM turnyras, Po ilgos pertraukos rengiame dar vieną eventą su registracija, tai bus DM turnyras. Į turnyrą gali registruotis tik žmonių grupės (grupę sudaro 5 žaidėjai ir 1 atsarginis jeigu reikia) pagal apačioje pateiktą anketos šabloną. Turnyras vyks DM arenoje (/gps > Svarbios vietos > DM arena), kurioje šiuo metu gali kiekvienas serverio žaidėjas praktikuotis. Turnyras susidės iš kelių etapų (priklausomai nuo užregistruotų komandų skaičiaus). Grupės, kurios kovos viena prieš kitą, bus skirstoma burtų keliu. Vyks du mačai (prireikus bus ir trečias), komanda laimėjusi daugiausiai raun
    1 taškas
  7. Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : E`Psy *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : HUD *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda :http://www.mediafire.com/download/2v04ytixg00hec6/Ieskomas+hud.rar
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Matas_Mario • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:čytas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/XUHIUjp9VfQ
    1 taškas
  9. Puikiai įgarsinta, režisūra taip pat gera, tekstas fantastiškas taip pat ir editas gruzinai (y)
    1 taškas
  10. Nico_Moretti

DM turnyras,

- Komandos pavadinimas: Emigrantai.TV - Komandos sudėtis: Nico'Moretti, Matthew'Bennett, Cristiano'Capelli, Zukas'Ots, Lil'Herb, Trayce'Jenkins - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): http://www.part.lt/img/cca9441ab43735bb26cc102b5ba3bc2e484.png - Pervestas užstatas 50.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne): http://www.part.lt/img/989fc0deefee35127142ab84a09d9683583.png
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: /v ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  12. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Admin komandom piktnaudžiavimas, norėjo ir mane banint, bei kitus pd darbuotojus, vien dėl to, kad jį išmėtė. Foto matosi, kad man free ban norėjo dėt. + free ban Swedui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/8241-unban-swed-bank/#entry71676
    1 taškas
  13. Žiauriai gražu primena Minecraft
    1 taškas
  14. Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.