Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.01 visose vietose
-
[0.1.4.1] Pasiūlymas serveriui: Klubai / Bendruomenės
Steewart_Wisbey ir 2 kiti sureagavo į Frankie'C'M' už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Frank_Montoya • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau, kad serveryje trūksta klubu/bendruomenių, kuriuos žaidėjai galėtų sukurti. Pvz aš pats norėčiau sukurti klubą/bendruomenę ir į jį kviesčiau žaidėjus kurie domisi įvairiais mašinų stiliais ir pavadinimas būtu [Lowd Crew], su jais aš daryčiau smagius pasivažinėjimus po miestelius, gal ir parodą padaryčiau kitiems žaidėjams pvz kaip realiai lietuvoje vykstantis (Freshfit ar Chill & Grill), kad ir jie galėtų pamatyti ką mes veikiame. Klubai/bendruomenės negalėtų daryti jokios nusikalstomos veiklos! Jie t3 taškai -
Tema rakinama, ruošiame turnyrinę lentelę. Visą informaciją, taip pat ir apie pirmą mačą pranešiu šioje temoje.3 taškai
-
Peikiu DPD valdžia Deivis_Deividukas ir Paulius_Cfg
Mantas_Verone ir 2 kiti sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Į vieną papeikimą atsakiau ir, manau, Renka nieko neturės ką pridurt. O dabar laikas atsakyti šį papeikimą. Visų pirma pradėkim nuo pirmos tavo nuotraukos. Joje matau tik vieną dalyką, kaip mano pavaduotojas tau uždeda įspėjimą. Ir su ja viskas tvarkoje, už tai jis negauna jokio įspėjimo. Antroje nuotraukoje tu tiesiog atidarei priežasčių lentelę ir nufotografavai už ką buvai išmestas, taigi ši nuotrauka nieko prieš mus su Pauliumi neturi. Trečioje ir penktoje nuotraukose galima matyti kaip jis tave numoovina į AFK kanalą, bet tu turbūt kaip ir tavo draugas Renka nefilmuoji TS ir negali3 taškai -
Peikiu Deivis_Deividukas
Jarek_Quattro ir 2 kiti sureagavo į Paulius_Cfg už temą
Ech, žmogau.. Aš turiu teisę atsakyti į šį papeikimą, kadangi aš esu firmos dalis - pavaduotojas, todėl šis papeikimas liečia ir mane. O kodėl Tu komentuoji šiame papeikime, neturiu jokio supratimo, kadangi šis papeikimas tavęs neliečia. Taip, jis trukdė vesti, bet manau kiekviena firma, asmenį, kuris trukdo per treniruotę, pirmiausiai išmeta, o jeigu jis ir toliau piktavališkai trukdo - tada gręsia l. užblokavimas. Toliau, įdomu ką tu sumoki pasirašydamas darbo sutartį 7 dienoms? O ar išvis įmanoma jos nepasirašyti? Deja ne. Tuo labiau, kad tu net nedalyvavai treniruotėje, tad tave šio a3 taškai -
J'Juske ban
Tony_West ir 2 kiti sureagavo į John_Juske už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Privet_Valodes • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/G0xE0sW • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Nba • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/Ab0uWJf http://imgur.com/N08ttnO • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_J3 taškai -
irving`o avatarai 0.4
Max'Respect ir kitas sureagavo į Ugnius_Irving už temą
Pakūrsiu avatarų, nedarysiu vienos tematikos, darysiu visuomet įvairius. AVATARUS BAIGIAU, NORĖSIT DAR, PARAŠYSIT KOMENTARUOSE2 taškai -
Osen_Mario ir kitas sureagavo į Ignas_Mario už temą
Tiesa gavau, pučia burbula tie serverio žaidėjai. Ahh kad jūs žinotume kaip mum "rūpi"2 taškai -
Peikiu Deivis_Deividukas
Ever_Never ir kitas sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Sveikas, Renka, kaip matau čia Paulius_Cfg viską labai gerai išaiškino, bet turėčiau įsiterpti ir aš. Pirmas dalykas, tu siūlai kai vedu treniruotę filmuoti ją kad galėčiau išmesti darbuotoją? Tai turbūt tu laikai kiekvieną savo kolegą kažkokiu vaikišku, kuris išsidirbinėja veiklos metu, nebent tu žiūri pagal save, kai visos veiklos metu rėkavai TS, šaudei atvažiavusius PD darbuotojus ir neklausei kai prašiau, o po to reikalavau nešaudyti. Nesuprantu kaip gali grįsti man dar lysti į akis. Taigi antras dalykas: tu paminėjai šią taisyklę: Paskaityk šios taisyklės 11 žodį (SUMOKA) tu man mokė2 taškai -
Deivis_Deividukas ir kitas sureagavo į Paulius_Cfg už temą
Tu gavai įspėjimą už nepaklusimą valdžiai. Kadangi vienas iš Tavo bendrapavardžių "Mario" nedirbo mūsų firmoje, todėl aš jį iškickinau iš kanalo. Pakeitus slaptažodį, jis vėl sužinodavo slaptažodį, ir duodu 100%, kad Tu, Mario, dalinai slaptažodį savo draugeliui. Lyg dar neužtektų to, tu ateidamas į kanalą pradėdavai rėkauti, koks aš blogas pavaduotojas, koks Deividas blogas direktorius, kad visi bus nuversti. Man nebeliko nieko kito, tik išmovinti tave į kitą kanalą. Na ir dar, žmogau, taisyklės, dėl valdžios neklausymo manau ir taip nereikia, kadangi kiekvienas save gerbiantis asmuo supranta2 taškai -
Peikiu Deivis_Deividukas
Max'Respect ir kitas sureagavo į Paulius_Cfg už temą
Pats viename iš klausimų parašei, kad jeigu žaidėjas yra priimamas su sąlyga, kad susimoka darbo sutartį, privaloma turėti įrodymus, bet tame esmė, kad jokios sutarties Tu mums nemokėjai, todėl įrodymų nereikia. Tu treniruotės metu trukdei visai komandai, neklausei valdžios, direktoriui pareiškus, kad Tu būsi išmestas, jeigu nenusiraminsi, pats rėkavai, kad išmest, o dabar, verki ir rašai papeikimus? Atsigauk..2 taškai -
John_Juske Ban Mantas_Verone
Tony_West ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Išsirink, bei pasiūlyk filmą!
Karolis_Sudoku sureagavo į Mantas_Verone už temą
Sveiki. Pradėjau kurti visai naudinga temą, manau būna ir jums, kad norit pažiūrėti filmą vakare, o nežinot kokį? Šioje temoje darysiu sąrašą įvairiausių nenuobodžių/įdomių filmų, suskirstytų į žanrus, kur visa informacija ir patys filmai bus šiek tiek žemiau. Galėsite ir išsirinkti filmą, ir parekomenduoti kokį nors savo matytą, kuris Jums paliko įspūdį, nesvarbu kokio žanro, svarbu parašyti koks tai tiksliai žanras, nes jums parekomendavus filmą, aš jį įrašysiu į savo sąrašą. Kai kurie filmai gali būti ir senesni, bet jeigu jie jums paliko įspūdį, nebuvo nuobodu žiūrėti - parekomenduok! Sąr1 taškas -
ANKETA
Kenshin_Yona sureagavo į Hot_Anonymous už temą
- Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Hot_Anonymous - Kam bus naudojamas kanalas? : Kalbėti su draugais, žaisti CS:GO, SAMP ir t.t - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Su taisyklėmis susipažinau. vierchai, ddosinkit, paskui susimokėsit1 taškas -
1 taškas
-
irving`o klausomos muzikos!
Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Ugnius_Irving už temą
Laba diena, nusprendžiau pasidalinti savo klausomomis dainomis, jas kaskart papildysiu, žvilgtelkit žemyn. Rusla - Tik dievas gali teist ; Mad Money - Svolačiai (D-Christian remix) ; Mad Money - Laisvas, atsipalaidavęs ; Mad Money & D-Christian - Dar nevėlu ; Mad Money & Segreto - Visi skirtingi, visi lygūs ; Faytas & Beeta - Išsilaisvink ; Faytas - Angis ; Big -A- Gyvas ; Maks Korž - Žyt v kaif ; Mad Money - Nekažką ; THC & Sonar - Chemija ; https://www.youtube.com/watch?v=QSQt8SecWAw Tyfaz - Pasijuskime vieniš1 taškas -
Peikiu Sandiego_Simis
Марихуана sureagavo į Fantom_Live už temą
VIP PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : F;L • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Sandiego_Simis • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://greenside.lt/index.php?/topic/9259-fantom-live-užblokavo-sandiego-simis/1 taškas -
A'Valode lbanned Steewart_Wisbey
Tony_Cocaine sureagavo į Steewart_Wisbey už temą
Srr, kad darau klaidas. Ponas tobulusis.1 taškas -
AsMokuCbuga. [ '' Be auto cbug tu nulis '' ]
Nojka_Cool sureagavo į Žukas už temą
Mano mociute uzsimerkus geriau saudo1 taškas -
Fantom_Live užblokavo Sandiego_Simis
Марихуана sureagavo į Fantom_Live už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fantom_Live • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas . Speed • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=a0gkF5ZHiYY&feature=youtu.be1 taškas -
Prasau uzblokuoti Aurimas_Next
Aurimas_Next sureagavo į Rokas už temą
Anketa netvarkinga. Tai nėra reklama, nes nėra tikslaus adreso ir liepimo ateiti.1 taškas -
Ieškau
Kenshin_Yona sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Štai tavo ieškoma modifikacija : Link aprašyme.1 taškas -
Jeremy_Warning užtildė Rytis_Topsas
Jarek_Quattro sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Rytis_Topsas • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžeidinėjimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/3b17b745c230bdd40a5774ce1ea66522478.png1 taškas -
F'L - T_S baneed Max_Respect
Vygantas_Sivickas sureagavo į Fantom_Live už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fantom_Live - Tunex_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Max_Respect • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čyt • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/lEZDGIUIUz81 taškas -
Tunex_Smith lban Edvinas_Psy
Gruzinas_Sampo sureagavo į Tunex_Smith už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edvinas_Psy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimas admin komandomis, dėjo free jaila nors buvo mūsų 7 ir galėjom daryti dm • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : PS 7 Justas Foto kai 7 - Foto kai free jail -1 taškas -
Edvinas_Psy sureagavo į Rytis'Bit už temą
Anketa atmesta trūksta įrodymų , kad jūs esate Jeigu DM nori daryti, privalai būti gaujinis, ir vienas daryti DM negali, turi būti minimaliai dar 3-4 gaujiniai su tavim( iš tavos gaujos ) tada gali DM daryti,1 taškas -
F'L - T_S baneed Max_Respect
Vygantas_Sivickas sureagavo į Fantom_Live už temą
Rašynėji AČIŪ . Kodel ne s raidę ar pnš . Nes tu matei mus ,viskas tuo ir pasakyta.1 taškas -
Gruzinas_Sampo sureagavo į Tunex_Smith už temą
Tu durn** ar ką? Kai yrą 7 žmonės jų jailint negalima, ir jie gali daryti dm + tavo antroje nuortaukoje tave nušove LV mieste.1 taškas -
Peikiu Mantas_Verone
Putinas sureagavo į Mantas_Verone už temą
O tau šaudyti tai leistina ane? Fruktas blemba, ir ginklai tavo žiniai buvo iš bagažinės inventoriaus, taip, kad vipas ne prie ko, tuo labiau, kad ir būčiau imęs su vipu, jie buvo skirti savigynai, jei nebūčiau nušovęs tavęs, būtum tu mane, so..1 taškas -
Osen_Mario Užtildė Paulius_Cfg
Nenaudojamas...... sureagavo į Swed_Bank už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Swed_Bank(Osen_Mario) • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Paulius_Cfg • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžeidinėjimai. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/DOh8Bp0,jk34hdn1 taškas -
[0.1.4.1] Kauliuko pasiūlymas.
John_Juske sureagavo į Swed_Bank už temą
Geriau padarykite kad negaletu per /pzu siulyti kauliuka nes rimtai nervina.Čia mano pasiulymas.1 taškas -
J'Juske ban Sandiego_Simis
Tony_West sureagavo į John_Juske už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/G76Ned8,tbOKZYK1 taškas -
Po ilgų paieškų - atradom naują TAXI direktorių!
John'Extazy sureagavo į Pofka_Srd už temą
4 mėnesius, oj džonai nereikia čia lele man tokios analizes labiau patinka (y) sekmės tau drauge/priese1 taškas -
Pasiulymas DPD darbui ir gaujai by Airidas_Intelis
Nu jau ne, aš žaidžiu, ir kažkokiems gaujiniams atitenka mano uždirbti pinigai? Tą procentą gal ir galėtų gaut bet ne iš mano pinigų. Ir spėju pats biznio neturi ane, kad pofik tau1 taškas -
Pasiulymas DPD darbui ir gaujai by Airidas_Intelis
Tikrai neleisiu kažkokiam DPD darbuotojui praknist mano pinigus, nes iš pelno dažniausiai nusiemu po 60-70k €, ir neleisiu kad jei į orą dingtų kažkokiems gaujiniams, nonono, įdėja gera, tik ne taip, kad praknist pinigus, galėtų gaujiniai gauti kažkokį procentą, ne nuo mano pinigų sumos, bet sužlugdžius pervežimo operaciją, pinigų toliau reikėtų laukti 30min, ar likusią laiko dalį.1 taškas -
Perku verslą iki ...
#Vidas sureagavo į Mantas_Verone už temą
Verslą sėkmingai pardaviau žaidėju Luciano_Nazario, rašau už jį, kad galit rakinti temą.1 taškas