Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.09 in Pranešimai

1. Sveiki sukuriau dar viena video darau video is neturėjimo ką veikti taigi vertintik komentuokit ir jeigu norėsite kitos dalies tiesiog spauskite like
    36 taškai
  2. Sveiki mačiau visiems patiko pirma dalys sulaukiau daug like taigi antra dalys drg Capelli nepyk as draugiškai )) (nežinau kodėl vienoje vietoje dingo garso takelis nepykit
    24 taškai
  3. Ignas_Image

jei patiks - pildysiu į porą dienų po 40 avatarų
    3 taškai
  4. *Jūsų Vardas_Pavardė : Rycle_Reeves *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/56601-ghetto-skin-pack.html
    3 taškai
  5. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    2 taškai
  6. Pranešimas skirtas serverio valdžiai. Kadangi nėra forumo tokio, kur galėčiau savo nuomonę pilnai išsakyti, rašau blogą.. Taip pat verta paminėti, kad serveryje praleidau gal tik pusvalandį, dar daug ko nežinau apie jus. Dalinuos savo pirmu įspūdžiu. Šiek tiek apie mane.. Turbūt verta pradėti tuo, kad sampą žaidžiu nuo 0.3a (pradėjau 2010 metais), esu matęs įvairių serverių, mačiau kaip jie kyla, žlunga ar išlaiko aukštas pozicijas. Paprastas žaidimas manęs aišku nebedomina, 80 procentų mano veiklos sampe būna kūryba: grafiniai darbai, map darbai, serverio valdžios kūrimas, valdži
    2 taškai
  7. GTA SA Modifikacijos [bondas] KAIP IR PER KUR ĮSIRAŠYTI MODIFIKACIJAS? Kai kurios modifikacijos įsirašinėja per GTA:SA direktoriją o kai kurie per programas. Programas su kuriomis įrašinėsite tam tikras modifikacijas galite pasirinkti patys. SPARK IR IMG TOOLS Spark: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=1503 IMG TOOLS: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=63 Mašinos: Buggati Veyron Grand Sport : Parsisiuntimas : http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/68576-2008-bugatti-veyron-grand-sport-sang-bleu/ Audi 200 : Parsisiuntimas : http://www43.zippyshare.com/v/ihIz1
    2 taškai
  8. lisit prie jo - turesit problemo su manim
    2 taškai
  9. Ciuvas nepateike jokiu argumentu ka daryti.jog butu geriau. Issake tik sausa.tuscia nuomone kas patinka nepatinka ir.kitus skraidanciais vadina :-D Pats matyt paplaukiojantis esi nes taip ir nepagauni kas prasoma. Kritikuoti ir issipisineti galima betka is betko. Bet zmones kurie yra lyderiai stengiasi pakeisti tai.kas ju akimis.negerai, kad butu geriau. Tad mesk tuscia bazara ir parodyk ka reik cia padaryti.kad tokiems kaip tu cia.patiktu. Komentuojaciu visada pilna, bet daranciu nera. Nebuk tipinis vaikis kokiu.capsimeti.
    2 taškai
  10. Šiaip nežinai kodėl taip yra.. serverį šiuo metu nori pilnai ištobulinti, sutvarkyti spragas ir tik kaip viską dabaigs serverį pradės reklamuoti. Tavo pastebėti dalykai yra grynai skonio reikalas. Esi bent jau man pirmas žmogus pasipiktinęs spidometru, kad jame kažko per daug ar jis negražus. Drystu teigti, kad esi žaidėjas mėgstantis labiau RPG tipo žaidimą kur viskas tvarkinga, stipri ekonomika ir t.t. Bet prisimink čia yra GRP(lengviausias samp stilius, neskaitant visokių freeroam) kur pinigai neturi būti sunkiai uždirbami, galbūt kai kas nelogiška pagal realų gyvenimą. O apie patį serve
    2 taškai
  11. Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ever_Never. *Jūsų Vardas realybėje : Donatas. *Jūsų amžius : 16 metų. *Miestas iš kurio esate : Utena. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Kam reikia - į PM *Jūsų charakterio bruožai : Esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę, bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant "geros dūšios". Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnį post'ą pasikelia, ir l
    1 taškas
  12. Sveiki taigi antras mano sukurtas filmukus šį karta apie greenside gamykla tikiuosi jums patiks norėčiau kaip visada padekoti Mariui už nuostabu teksta,Everiui už įgarsinima ir Ryčiui už pagalba taigi norėti kitos dalies tiesiog rašykite komentaruose ir spauskite mygtuka patika VIDEO:
    1 taškas
  13. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Teemo_Wee • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti kad kai užlipi ant KMA pickupo išsipirkt mašiną irgi rodytų V_P mechaniko kuris ją nutempė. Nes pvz būna taip : Kai mechanikas nutempia mašiną į kma, parašo jo pavardę į chatą, bet būna kartais kad tarkim esi afk ofise, tenais aikštelei gražiai pasistatęs mašiną ir ją nutempia kažkoks... Gali ten tikrint chatlogą arba žaidime pakelt chatą, bet tai jei ilgai būni afk ofise, kai nepamatai to užrašo jog mašina nutempta ir net neini tų logų tikrint, kitą dieną prisijungęs pamap
    1 taškas
  14. 1 taškas
  15. 1 taškas
  16. Ačiū už idėją, ji užregistruota. Tema rakinama.
    1 taškas
  17. Ačiū už idėją, pakoreguota idėja jau įgyvendinta ir per artimiausia serverio atnaujinimą bus įkelta. Tema rakinama.
    1 taškas
  18. Ačiū už idėją, ji užregistruota. Tema rakinama.
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog kai perktum ginklų shop'e ginklus juos reiktu užsiregistruoti,nes kitaip policija galėtu juos rades pas tave konfiskuoti ir uždėti star už neleagaliu ginklus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Realiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  20. Kol kas ši idėja nebus įgyvendinama, lauksime naujo darbo su pakvietimu, tada galbūt kažką ir sugalvosime. Tema rakinama.
    1 taškas
  21. Elka_Weed

DM turnyras,

- Jūsų komandos pavadinimas:Apsirūkę'Kavenskai - Priešininko komandos pavadinims:Fūriokai - Data ir laikas kada įvyks mačas: Siandiena(08-09) 20:00
    1 taškas
  22. O tu drąsus bičiulį , geriau grįžk iš kur atėjai , aš galiu garantuoti atėjai čia mazintis vien dėl to , kad yra kai kurios laisvos pareigos , daugiau nematau , tavo įniciatyvos čia kažką daryti , tavo pasiūlymai yra visiškai tušti su tokiais pasiūlymais turėsi tik 5-10 pastovių žaidėjų arba išvis neturėsi , galvok galva , o ne kažko kito įdėjas rašyk patikėk tas matosi....
    1 taškas
  23. Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei
    1 taškas
  24. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Swed_Bank(Osen_Mario) • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Paulius_Cfg • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžeidinėjimai. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/DOh8Bp0,jk34hdn
    1 taškas
  25. seksualus įgarsinimas, neatsilieka ir video sumontavimas
    1 taškas
  26. Sveiki, vakar vakare įsiplieskė karas tarp mūsų su Roku, ir, žinoma, aš jį laimėjau. Rest in pis Mafijos_Tevas, u will be missed
    1 taškas
  27. Egidijus_Keza

#SELFIE konkursas.

Bandėm pavogti transporto priemone iš kolegos. Svilom prieš saulute.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.