Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.23 visose vietose
-
Pasiilgta analizė: turim medikų direktorių!
James_Chistagon ir 23 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Vasaros karščio pikas praėjo, mano kelionės, atostogos irgi, pats metas susiimti parašyti dar vieną šedevdrą. P.S. Pataupykit savo laik'us, nes šiandien greitu metu numatoma ir DPD Kurjerių analizė. Juk analizėje man visad paspaudžiat 'patinka', ar ne? ^^ Taigi, medikų firma.. šiai firmai man nieko nereikšt ar žaidėjas naujokas, ar senbuvis, patyręs ar ne, tiesiog rinksiu žmogų, kuris labiausiai mėgsta dirbti medikų darbe, žinoma, su stipria anketa. Taigi, lendu į anketas ieškoti prie ko prikibt. Pirmoji anketa, su gražiu headeriu, ką tu kątu.. Pristatyta serverio naujokų grupės, Mario šeimos24 taškai -
DPD Kurjerių nauja galva: "verslų pelnas ir vėl saugus"
#Vidas ir 12 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Įdomi ši DPD Kurjerių analizė nusimato. Kaip ir žadėjau, kad jeigu nebus stulbinančių anketų, kad neduosiu pareigų kandidatams - taip greičiausiai teks ir padaryti. Nežinau kuom šis darbas toks nusikaltęs, bet į jį dažniausiai pildo mažiausiai žmonių, jei ne mažiausiai - tuomet silpniausios anketos, nors toks darbas, čia galima kiek prigalvot visko. Taigi, su tokia intriguojančia įžanga pradedu analizuoti kandidatų anketas ir stengsiuos parodyti kodėl ir šie rinkimai tokie 'failed'. Pirmoji atrankos anketa, galima sakyti, jog ir vienintelė geriausia šių rinkimų anketa iš paties Osen_Mario. Ke13 taškai -
Peikiu GSPD Direktorių
Lenis_Kempinis ir 3 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Direktoriaus kompetetingumas senai stebimas, sekamas. Kur matome jog elgiasi ne kaip pridera - suteikdami patarimus suteikiame galimybę direktoriui tobulėti. Nemaža visuomenės dalis skundžiasi šiuo direktoriumi, bet kaip skundėtes taip ir skųsites toliau, nes per pastaruosius PD rinkimus niekas daugiau nepildė, ir aplamai nepildo dėl perdidelės naštos ir kt. Taigi, kartais vietoj to, jog peiktumėte - geriau nueikite parodykite ir padarykite taip kaip reikia (jo, kur buvot visažiniai prieš atranką). O kadangi dažnai kyla skundai dėl nekompetetingai tikrinamų PD darbuotojų papeikimų, o man4 taškai -
Kito tipo pristatymas GreenSide
Chris_Sandiego ir 2 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki kaip ir sakiau sukuriau filmuka visai kito tipo taigi palieku jums vertinti UŽ TEKSTA IR BALSĄ AČIŪ NICO3 taškai -
Peikiu GSPD Direktorių
Tadas'Chill ir 2 kiti sureagavo į Vasia_Mafia už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vasia_Mafia • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Egidijus_Keza • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Rašysiu laisva tema, išsamiai. Taigi šis direktorius į rimčiausią serverio darbą turbūt vienintelis priima per atranką žaidime, o ne forume, bet čia nieko blogo, blogumas tame, kad jo anketa (Klausimai) Tokie juokingai lengvi, kad patenka tokie vaikai, kurie sudaro didžiają darbuotojų dalį. Dėl to kenčia netik serverio žaidėjai, bet ir pats serveris, nes GSPD darbuotojai, sugeba dėti free star axuji3 taškai -
John'Extazy ir 2 kiti sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Again second place. Well... good luck Rolling. Show us what you can.3 taškai -
[0.1.4.2] Keli pasiūlymai serveriui
Matas_Best ir kitas sureagavo į Deivydas_Deejay už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivydas_Deejay. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. POLICIJOS GREIČIO MATUOKLIAI IR DAR 1 PAPILDOMAS ĮTARIMO DĖJIMO LYGIS ; Policijos darbuotojai per reidą ar kokią patikrą ar šeip galėtu pastatyti kelio šone greičio matuoklį ir budėti prie jo, jeigu užfiksuoja, kad žaidėjas viršijo leistiną greiti turėtu pasidaryti įrodymus ir gaudyti greičio viršytoja ir galėtu atsirasti dar vienas įtarimo dėjimo lygis GREIČIO VIRŠIJIMAS - 20 ĮTARIMO LYGIO. 2. Banko vagystės ir jo atgrobimai. Kas 1 arba 2 valandas vyktu banke vagystės sus2 taškai -
GreenSide komiksai.
Black_Weed ir kitas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki neturėjau ką veikti nusprendžiau sukurti komiksus nežinau kaip gavosi jums vertinti jeigu noresit kitos dalies tiesiog spauskit like2 taškai -
Parašas v2
Swed_Bank ir kitas sureagavo į Vasia_Mafia už temą
Taigi, kaip žadėjau sukūriau parašą kažkuriam iš jūsų, šis parašas yra mažesnis ir ne toks kietas kaip maniškis, bet prajuokinti turėtų sugebėti ne vieną. Taigi kaip ir kiekvienas noriu kažkiek iš to pasipelnyti, nes tai užima daug laiko ir kruopštumo, Minimali kaina 5K serverio valiutos, pastatęs daugiau Turi galimybę jį gauti, jaigu už jį nepastato dar daugiau. Laukiu pora valandų. Jai jums patinka tai ką aš darau >PATINKA< Štai parduodamas parašas. Perspėjimas, tai tik parodomoji, versija, ji bus pinai ir gražiai sutvarkyta prieš jums nusiperkant. Šį parašą gaus tik vienas.2 taškai -
Unban Tony_Machal
Gvidas_Drifteris ir kitas sureagavo į Tony_Machalk už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tony_Machal • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza • Už ką buvote užblokuotas ?: Relog • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://i.imgur.com/IWsfdiG.png2 taškai -
Apgavo
Nenaudojamas...... ir kitas sureagavo į Swed_Bank už temą
Renka nuo tavęs tokio ne tikėjau jog apgaudinesi žmonės.2 taškai -
2 taškai
-
[0.1.4.1] Pasiūlymas serveriui.
Jonas_Burkys ir kitas sureagavo į Tomas_Bielka už temą
Prieš, pagalvokit apie DM eventus, jų serve daugiausią, ir jeigu tu esi jame, tau lieka low hp po 4-5 dgl hitų, ir tada tu nukristai, ir viskas pralošei, nors tikrai buną comebackų...2 taškai -
Hui_Baton ir kitas sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Ojėzau Mariau.. Kaip tu surandi laiko rašyti tokias ilgas, motyvuojančias analizes! Didžiulis RESPEKTAS tau, beabejonės jog GreenSIDE žaidėjai neturės jokio kito direktorių prižiūrėtojaus kaip tu. Sekmės Rolling'ai einant šias pareigas, tikiuosi nenuvilsi Mariaus bei visų kitų serverio žaidėjų.2 taškai -
Jeff_Wilson ir kitas sureagavo į Karolis_Neon už temą
Ouuuuu niceee gg m8 mldc sakiau imsi. Gj sekmėss.2 taškai -
Apgavo
Lukas Front ir kitas sureagavo į Renka_Mario už temą
Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis);2 taškai -
Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.1 taškas
-
Istorija Apie Rytis_Bit
Makaras_Empty sureagavo į Rytis'Bit už temą
Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš1 taškas -
[0.1.4.1] Keletas pasiūlymų su objektais, darbovietėmis ir namais.
#Vidas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Teddy_Wudson • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Įdėti naujų objektų, kaip visokie kilimai, virtuvės objektai (išleisti per 0.3.7 atnaujinimą), vandens aparatas, visokie ofiso reikmenys. 2. Sukurti troškulio sistemą, būtų galima atsigerti prie aparatų, kur pirkti tą gėrimą, prie vandens aparatų ir panašiai. 3. Padaryti su darbovietėmis, verslų interjerais tą patį, ką ir su namais. Direktorius/pavaduotojas/verslo savininkas galėtų perstatinėti baldus, pats viską sustatyti. Blogiausiu atveju to nereikia su verslais, bet su darbovietėmis tikrai būtų neb1 taškas -
[01.4.1] Įdėją dėl benzino.
Lukas Front sureagavo į Dwayne Bond už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'Bond • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na šiame pasiūlyme kalbėsiu apie benziną/elektra.Na kaip visi pastebėjote serveryje gyvuoja elektra,elektra yra labai unikalus dalykas samp'e,tačiau pastebėjau,kad nevisiem tą elektrą patinta. Taigi mano įdėja,ne išimti elektros, tačiau padaryti pagrindinį kurą - benzinų, o elektra galima būtų pasilikti,arba jai kai kuriems žaidėjams labiau patinka elektrą gali įsigyti ją, arba pavyzdžiui iš salono automobilio būtų su elektra,o iš turgaus ir motociklų salono benzinas.Įdėją dėl to,kad elektra labai greit išsikrauna, ir1 taškas -
Covers gallery By: John_Whiite
Jessy_White sureagavo į John_Whiite už temą
Taigi sveiki visi, sumaniau padryti simple coveriu. Darbai nėra labai sunkus, jų šiame updat'e bus tik 9, bet jai jums patiks padarysiu dar. Šiuos darbus galima naudoti, tiek GreenSide forumo profilyje tiek Facebook. Taigi jai patiko spaudžiam LIKE, o jai ne skipinam. Taipogi jai patiks rašykit kokios tematikos norite kitą kartą. Darbai yra 1200x400. Jai patiks galėsiu padaryti atskirai. First update *Nature*1 taškas -
[Avatarai] Jessy_White,Galerija
Smoke_Weedow sureagavo į Jessy_White už temą
Sveiki,taigi dalinuosi su jumis savo darytais avatarais,sakau iškarto,kad šie avatarai buvo pasidalinti ir kitame forume,tad nesakikyte,kad kopijuoti; UPDATE V2 5 LIKE UPDATE V31 taškas -
Labai daug avatarų ir parašų.
Daug avatarų gražių yra,bet visi matyti1 taškas -
1 taškas
-
Prašau pagalbos.
Diego_Sopranoo sureagavo į Teddy_Wudson už temą
30 dienų. Tikrai ne gandai, jei taip būtų, tai nelauktų kiekvieną dieną vyriausybėje po 5 žmones. O šiaip kai paskelbia varžybų/loterijų laimėtojus, tada užlipi ant pickup'o, ir parodo, kiek yra laisvų namų/verslų.1 taškas -
Amphetamine_Xtreme uztilde Vasia_Mafia
Dark_Lord sureagavo į Jonas_Burkys už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Amphetamine_Xtreme • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Vasia_Mafia • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Įžeidinėjimus • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/feac4aff6b1e7eab7c3c985c1fff3bae186.png1 taškas -
Unban Dioba_Launch
Dark_Lord sureagavo į Jonas_Burkys už temą
Kur irodimai kad bėgau ?? net ne aš vairavau...1 taškas -
http://greenside.lt/index.php?/topic/5613-matt-inside-banned-vitto-carleone/ Anketa netvarkinga užbanintas buvai pelnytai.1 taškas
-
DPD Kurjerių nauja galva: "verslų pelnas ir vėl saugus"
Marko_Escobar sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Omg vainiūška, skvn. Pagaliau gavai ko norėjai, sveikinu O Marko, kaip visad stulbina savo įspudingo dydžio analizėmis, tavo atsidavimas GS respublikai stebina .1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Pro_Deivs už temą
Analizė šauni, viskas šaunu, sveikinų Paulą su Medikų direktoriaus postu, sėkmės tau nenuvilk.1 taškas -
tuoj tavęs čia nereiks, dėl ko čia prikišinėji visus žaidėjus kai vienas nesamonęs daro? Atsibodo žaisti, tai tegul išeina normaliai be nesamonių, pats nevertinu to ką jis padarė. Ir nusivylęs juo esu iki dabar. O kad prikišai ir mane, ir Ošena, tai kritai ir mano akyse. Tam kad nubaustu "nekaltą" žmogų. Nei sutiko nei ką, įdomu kur čia teisybė.. Pavyzdžiui aš dabar norėčiau pyktis su visais, *cenzūra* parašau bitui jog neva duodu aš tau turismo ir 50k o tu tipo man ten kazka, jis nesutinka duodu aš jam ten free *cenzūra* parašau ta papeikimą, ir bitas be pareigų? Susiprotėkit pra1 taškas
-
Apgavo
Andrej_Valodė sureagavo į Rokas už temą
Renka_Mario turi laiko iki 2015.08.23 21:00 val. Jei negrąžins viskas kas priklauso Sandiego_Simis bus grąžinta, o Renka_Mario nubaustas už apgavystes. P.S. Gali atkristi kad ir 20 žaidėjų, bet apgavikų mums projekte nereikia, todėl prašome žaidėjų skaičiaus čia net nekišti, nes mūsų tai nejaudina.1 taškas -
[0.1.4.1] Pasiūlymas serveriui.
Gruzinas_Sampo sureagavo į Tautvydas_Sones už temą
Prieš, čia GRP žaidimo stilius, o ne RP.1 taškas -
Kaimo_Tėvas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
kaip sakoma maladiec ir kaip sakoma laikyk drk normaliai. Vainiau, nenusivilk tu mūsų širdyse visada dyrikas!1 taškas -
Putinas sureagavo į Mantas_Verone už temą
Kažkaip tikėjausi Vainių pamatyt direktoriumi, bet va, sveikinimai Paul'ai!1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Rozine_Blondine už temą
Escobarai, ačiū už gražius žodžius..bet PANTERA? Kaip Tu išdrįsai!? :D Beje, sveikinu naująjį direktorių1 taškas -
Jonas_Burkys sureagavo į Osen_Mario už temą
Sveikinu, na galvojau jog ims Vainius, bet ką padarysi. Idomu koks bus antro mario šeimos atstovo aprašymas (xixi )1 taškas -
Kito tipo pristatymas GreenSide
Ever_Never sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
na katu katu koks seksualus igarsinimas1 taškas -
GreenSide komiksai.
Kuprinė_Plyta sureagavo į Dave_Destiny už temą
Sveikas Sabai, grįžk į serverį aš ir mano draugai pasiilgom tavęs1 taškas -
Pagalbos dėl pirktų ginklų.
Edgaras_Mix. sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Omg koks tu beviltiškas esi.:Dd rašai beviltiškas temas. Kodėl aš turiu darytis kažkokius suknistus įrodymus ir dar čia forume tau aiškintis? Tu džiaukis, kad neišmečiau iškart poto įvykio ir sugebėjai dar prisiimti ginklų. Buvai labai įkyrus ir čia buvo tavo pačio problema. Graudus esi, nėra kitokių žodžių.1 taškas -
greenside.lt forumo avatarai
Gražūs avatarai,tikrai patiko,paspausiu žalią1 taškas -
Prisistatau Edis_Kingston
Mantas sureagavo į Edis_Kingston už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edis_Kingston Jūsų vardas realiame gyvenime : Edvardas Kiek jums metų ? : 19 metukų. Iš kokio miesto esate? : Šiauliai Jūsų charakterio savybės : Kai kuriais atvėjais galiu pasakyti kad esu suprantingas, tačiau niekad nenuolaidžiauju žmonėms jei jie to nėra nusipelnę. Esu valdingas, mėgstu diktuoti kaip ir kas turi būti padaryta.Visuomet gebu kontroliuoti savo emocijas, todėl mane išvesti iš kantrybės yra begalo sunku. Manau kaip pradžiai informacijos pakaks. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Išties sunku kažką paminėti konkretaus, nes niekuomet neturėjau1 taškas -
Reikalinga pagalba :)
Jonas_Burkys sureagavo į Tomas_Bielka už temą
Arba gali žaidime spaust Prt Sc Sys Rq ir tada po kiekvieno paspaudimo eit į PAINT ir viską ctrl+v (ispastinti)1 taškas