Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.09.11 visose vietose
-
[V1 & V2] Saimon. forum ranks
Gruzinas_Sampo ir 4 kiti sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Sveiki, pristatysiu jums savo kurtus forumo rangus. Nesiūlau jų niekur dėti, keliu tik tam, kad pasidalinti savo darbais, gauti kritikos bei įvertinimo. V1 -> Dariau savo malonumui, kad tobulėt, gavosi visai neblogi pagal mane. http://i.imgur.com/97taJjK.png V2 -> Dariau pagal užsakymą, pagal tamsų dizainą, bet galiausiai žmogui jų nebereikėjo, tai tiesiog stovi kompiuteryje. http://imgur.com/a/XZBa85 taškai -
GreenSide HaxBall 2x2 Turnyras!
Mafijos Senelis ir 2 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
GreenSide HaxBall 2x2 Turnyras! Po nesėkmingo bandymo su DM turnyru, nusprendėme sukurti kur kas paprastesnį HaxBall turnyrą. Kas yra HaxBall? Tai tokia futbolo simuliacija, jei nesat susidūrę galite susipažinti: spauskite čia Į turnyrą gali registruotis tik žmonių grupės (grupę sudaro minimum 2 žmonės, gali būti 3 jei reikia) pagal apačioje pateiktą anketos šabloną. Registracija vyks iki tol kol surinksime 16 komandų. Apie taisykles ir kas svarbiausia sekančiuose punktuose. Turnyras susidės iš kelių etapų (priklausomai nuo užregistruotų komandų skaičiaus). . Taisyklės ir informaci3 taškai -
Tonio avataru galerija.
Matthew'Stafford ir kitas sureagavo į Chris_Sandiego už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Baluchin, Ponas_Emigrantas arba Ediz_Sherlock Trumpas sukurto darbo aprašymas : Jie mano 100 Mano kitas nick - Ediz_Sherlock, Ponas_Emigrantas2 taškai -
GSMC // Mano pirmieji rangai.
Fernando Black ir kitas sureagavo į Deffi_White už temą
Sveiki pabandžiau kažką sukurti su mediku darbų nes jame dirbu, ir sumaniau sukurti rangus. Tai Vertinam/Komentuojam/Kritikuojam.2 taškai -
GreenSide HaxBall 2x2 Turnyras!
Steewart_Wisbey ir kitas sureagavo į Faker Lee už temą
- Komandos pavadinimas: Futbalystai - Komandos narių V_P: Faker Lee, Deivis Deividukas - Komandos kapitono skype kontaktas: roksio88 - Komandos bendra nuotrauka serveryje: http://www.part.lt/perziura/e57f9d668683f1c83a659c9562ca604b836.png - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto): http://www.part.lt/perziura/b7e4a83641aaf582916fb8570ee6eacf940.png2 taškai -
2015.08.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5)
Karolis_Sudoku sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės1 taškas -
Skin mod Los aztecas
Gruzinas_Sampo sureagavo į Swed_Bank už temą
-Anketos šablonai- Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Šwed_Bank *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin. Los aztecas *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gamemodding.net/ru/gta-san-andreas/gtasa-packs/gta-sa-skins-packs/34161-novye-skiny-varios-los-aztecas-gang.html Jeigu patiko modas spausk patinka.1 taškas -
Padėk SERVERIUI plėstis!
Rytis'Bit sureagavo į Aomine_Daiki už temą
Sveiki visi esu naujokas kuris nori padėti GreenSIDE.LT serveriui turėti daugiau žaidėjų ir kad šis serveris pasiektų tikrai didelį žaidėjų kiekį nes dabar pamačiau jog žaidėjai tikrai pasilieka serveriuose nes jie turi turtų bet mes galim padaryti jog kelesdešimt ar keli šimtai ateitų pas mus tik mūsų dalis yra juos sudominti todėl nusprendžiau padaryti šiokę tokę reklamą projektui viskas bus apačioje. Kokia yra tavo užduotis? Ant savo SKYPE vartotojo sienos užsidėk šį užrašą : www.GreenSIDE.LT ll Laukiamas kiekvienas!!! Su savo FACEBOOK vartotoju paspausk "Patinka" ant serv1 taškas -
GreenSide™ Modifikacijų parduotuvėlė
Nojus_Kobe sureagavo į Sabas_Brown už temą
Modifikacija rasta , bus pateikta kaip bus atsiskaityta 3 like1 taškas -
Marcus_Sullivan sureagavo į #Paul už temą
Dėja, kopijuoti iš kito serverio... Negražu, Deffi, savo garbę susitrešiai, manei kvaili visi ir nepamatysim? :?1 taškas -
sNoop Avatarai
Jonas_Burkys sureagavo į Snoop_Dogg už temą
Sveiki visi grennside,lt žaidėjai. Padariau vienus iš pirmųjų avatarų, kuriuos sumaniau pasidalinti su jumis, laukiu kritikos, kokios klaidos ir pnš. Jeigu nors vienas patiko spausk PATINKA, būčiau labai dėkingas. Surinksiu 5 PATINKA papildysiu galeriją.1 taškas -
Snoop_Dogg sureagavo į Hui_Baton už temą
Idėja nebloga, tačiau yra daug tuščios vietos, sėkmės tobulėjant.1 taškas -
- Komandos pavadinimasDusmanai - Komandos narių V_P:Swed_Bank Edwa_Nmz - Komandos kapitono skype kontaktas:ernikas.2 - Komandos bendra nuotrauka serveryje: - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto):1 taškas
-
Lukas_Bingelis sureagavo į Sabas_Brown už temą
Modifikacijos nebus pateiktos , nes čia kaip ir kokioi Maximoj , pirma sumoki , ir tada gauni prekę .1 taškas -
Lukas_Bingelis sureagavo į Sabas_Brown už temą
Kelios modifikacijos rastos • Kokių būtent Mašinų , GUN , Aprangos mod reikia ? Už ENB 3 like .1 taškas -
Apgavo
Nenaudojamas...... sureagavo į Swed_Bank už temą
Renka nuo tavęs tokio ne tikėjau jog apgaudinesi žmonės.1 taškas -
Peikiu Gvidas_Ham
Edgaras_Mix. sureagavo į Gvidas_Ham už temą
1. Nusikalstomos veiklos neatlieku 2. Į gaują ėjau kuomet kuriau filmą, nes to reikėjo. Nuo tada taip ir neišėjau 3. Gauja veiksmo per gaujos racija nematyt, kad atliktų, todėl ir neišėjau, nes pamiršau , ir tai neatkreipė mano dėmėsio. 4. Aš būdamas gaujoj absoliučiai neatlieku jokio nusikalstomo veiksmo. 5. Į kalėjimą buvau pasodintas paskutinį syk prieš 3-4sav. Ir tai už važiavimą be diržo, tuo metu taip pat buvau gaujoi, nes buvo laisvadienis, ir vežiausi sau narkotikus kuomet buvo kitokia gaujų sustema. 6. Esi beviltiškas kažkoks jog mėginsi mane nuverst nuo direktoriaus posto. Tau1 taškas -
Fūristų direktoriaus rinkimų rezultatai
Amanda_Candy sureagavo į Marko_Escobar už temą
Kas mane pažįsta, tas žino, kad dar prieš rinkimus būnu nusistatęs sau kokio žmogaus ieškosiu. Ir kad tie patys asmenys su tom pačiom anketom, tik dėl kitos firmos direktoriaus postų - labai kistų galutiniai rezultatai. Tad šiuose rinkimuose taip ir nutiko - radau žmogų būtent tokį, kokio tikėjaus sulaukti šiuose rinkimuose. O kaip sekėsi ieškoti - prašom imkit mane ir skaitykit! Neanalizuojamos anketos: Armandis_Green - anketa tvarkinga, norma, bet ne su tokia siekti direktoriaus. Martis_Benamis - anketa netvarkinga, rašai kaip benamis. Weed_Urban - total košmar Marius_Patio - pildai1 taškas -
Po ilgų svarstymų išrinktas MEDIKŲ direktorius.
Nevertinamos anketos: Anthony_Whiz - palikęs samp visuose projektuose. Will_Smith - anketa neatitinka reikalavimų Armandis_Green - pasistenk kitą kartą Analizuojamos anketos: The_Fisheris - anketa techiškai tvarkinga, viskas tvarkoje. Pradžia anketos viskas liuks parašei ko reikia, gal tik trūko šiokio tokio sukurto įspūdžio apie tave koks direktorius būtum. Taip pat tavo įvaizdį iškart susmugdė tai, kad kai reikalauju parašyti pačias afigieniausias įdėjas, tu rašai kad tavo įdėja bausti darbuotojus pagal jų bendravimą liepiant vaikščioti LV ratais. Retai kada tokią nesąmonę išgirsi, ka1 taškas -
GSPD Su nauju direktoriumi!
Na štai, ilgai nedelsiau, jau po poros dienų skelbiu analizę į PD direktoriaus vietą! Tikiuosi manes akmenim nemėtysit, nes ieškojau žmogaus ne to, kurį visuomenė labiausiai palaikė, bet to, kuris vadovautų stabiliausiai ir efektyviausiai. Sėkmės skaitant visus 1927 žodžius šioje analizėje. Anketos, kurios nėra vertinamos dėl neatliktų minimalių reikalavimų arba jose prirašytą nesąmonių: Rokas_Freaks Lukas Stefan_Persson Fantom_Live - skaičiau, bet reiktų labiau pasistengt. Impressible_Lauriz Hot_Anonymous Paulius_Lighter Green_Dede - skaičiau, bet kandidatai per stiprūs, kad lygiuotum1 taškas -
Medikai gavo tikrą direktorių!
Taip, skiltis vadinasi "atrankos", todėl čia skelbsiu tiek pačias atrankas, tiek jų analizes. Kartais parašysiu kas už ką nušalinamas, kodėl paskiriamas naujas be atrankos, arba atvejus kai direktoriai pasikeičia savo firmomis. Taigi, čia vienas iš tų kartų.... Su Dainiz_Soprano susitinkam jau antrą kartą... pirmąjį kartą lyg ir viskas normaliai buvo, kol nepradėjo žadėti dėl būsimo aktyvumo, dėl įvairiausių priežasčių kodėl jis tokiu negali būti ir t.t. Dabar kai Dainiz vėl direktorius - stebėjau jį, tikėjau, kad jis gali pavaryti 'ot dušy', bet... ir vėl neaktyvumas... tas atvejis kai p1 taškas